21+ Beste gratis WooCommerce-plug-ins voor je winkel - DeLaatbusiness

21+ Beste gratis WooCommerce-plug-ins voor je winkel

7 min


109
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste gratis WooCommerce-plug-ins voor WordPress? WooCommerce wordt , net als WordPress, geleverd met duizenden extensies en plug-ins. Deze plug-ins voegen nieuwe functies toe aan uw eCommerce-winkel en helpen u uw bedrijf te laten groeien. In dit artikel hebben we de beste gratis WooCommerce-plug-ins voor WordPress geselecteerd die u meteen kunt proberen.

Beste gratis WooCommerce-plugins

Als u nog niet aan uw online winkel bent begonnen, hebben we een stapsgewijze handleiding voor het starten van een online winkel met WooCommerce . Het laat je zien hoe je de beste WooCommerce hosting kiest, WooCommerce installeert, een thema selecteert en alles wat je nodig hebt.

Laten we, gezegd zijnde, eens kijken naar de beste gratis WooCommerce-plug-ins voor WordPress.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de krachtigste conversie-optimalisatiesoftware op de markt. Het helpt u bezoekers van websitebezoekers om te zetten in abonnees en klanten.

U kunt het op uw eCommerce-website gebruiken om het verlaten van de winkelwagen te verminderen, de verkoopconversie te vergroten, uw e-maillijst te vergroten, gerichte websiteberichten te tonen, retargeting op locatie en meer.

Als u uw e-maillijst wilt uitbreiden en de verkoop wilt stimuleren, heeft u deze toolkit voor optimalisatie van conversie nodig.

2. YITH WooCommerce Verlanglijst

YITH WooCommerce Verlanglijst

YITH WooCommerce wishlist plug-in stelt uw klanten in staat om producten op te slaan op hun verlanglijst. Ze kunnen de verlanglijst gebruiken om de aankoop later te doen of hun verlanglijst delen met vrienden en familie.

Dit is een perfecte aanvulling voor uw online winkel tijdens drukke feestdagen wanneer mensen hun boodschappenlijstjes maken en geschenken kopen.

3. WooCommerce Meertalig

WooCommerce Meertalig

Niet-Engelse WordPress-websites overtroffen de Engelse WordPress-websites in 2014. Sindsdien worden meer WooCommerce-winkels in andere talen dan Engels gemaakt. WooCommerce Multilingual voegt compatibiliteitslaag toe met de populaire WPML WordPress meertalige plugin .

Hiermee kunt u uw product en andere WooCommerce-pagina’s in meerdere talen vertalen. Uw klanten kunnen ervoor kiezen om op uw website te browsen in de taal van hun voorkeur.

4. WooCommerce Products Slider

WooCommerce Products Slider

Met de WooCommerce Products-schuifregelaar kunt u gemakkelijk prachtige productschuifregelaars en carrousels maken en ze overal in uw WooCommerce-winkel toevoegen.

5. WooCommerce Customizer

WooCommerce Customizer

WooCommerce Customizer biedt een eenvoudige gebruikersinterface om ingebouwde WooCommerce-filters te gebruiken. Met deze filters kunt u dingen zoals knoptekst, labels, velden en nog veel meer aanpassen.

Normaal gesproken zou je PHP-code moeten schrijven om deze filters te gebruiken. Met de WooCommerce-aanpasser kunt u die filters gemakkelijk gebruiken vanaf een pagina met eenvoudige instellingen (codering is niet nodig).

6. WooCommerce EU VAT Compliance

WooCommerce EU VAT Compliance

Zoals de naam doet vermoeden, maakt deze eenvoudige plug-in uw WooCommerce-winkel compatibel met de nieuwe EU-btw. Het detecteert automatisch de locatie van uw klant en geeft prijzen met de juiste btw vanaf de eerste pagina weer.

7. Besteldatum voor levering voor WooCommerce

WooCommerce Bestellingsleveringsdatum

Met deze plug-in kunnen gebruikers tijdens het afrekenen een leverdatum voor producten kiezen. De eigenaren van WooCommerce-winkels kunnen de gewenste leverdatum zien op hun bestelpagina in het admin-gedeelte.

8. YITH WooCommerce Snelle weergave

YITH WooCommerce Snelle weergave

Met WooCommerce Quick View kunnen uw klanten de productdetails bekijken door simpelweg met de muis over een knop te gaan. Hierdoor kunnen klanten snel productinformatie krijgen zonder de productvermeldingen of winkelpagina te verlaten.

Gebruikers kunnen een grotere productafbeelding, een productbeschrijving en een add-to-cart-knop zien in een lightbox-pop-up .

9. WooCommerce PDF Facturen & pakbonnen

 Download WooCommerce PDF Facturen & pakbonnen

Met deze handige plug-in kunt u PDF-facturen en pakbon verzenden naar klanten via e-mail. Gebruikers kunnen hun facturen en coupons ook downloaden vanuit hun accountgebied. Als sitebeheer kunt u ook bulk facturen genereren, ze downloaden en ze naar gebruikers e-mailen vanuit een admin-gebied.

10. YITH WooCommerce Compare

WooCommerce Compare

Zoals de naam doet vermoeden, stelt deze plug-in uw klanten in staat om twee of meer WooCommerce-producten naast elkaar te vergelijken. U kunt kiezen welke velden gebruikers in de vergelijkingstabel zullen zien en deze opnieuw rangschikken indien nodig.

11. WooCommerce menubalk Winkelwagen

WooCommerce Menubalk Winkelwagen

Normaal gesproken zou uw WooCommerce-thema prominent bovenaan een winkelwagenknop weergeven. Als uw thema echter geen knop voor een winkelwagentje toont, of als u de plaatsing ervan niet leuk vindt, zal WooCommerce Menu Cart dit voor u oplossen.

Hiermee kunt u de winkelwagenknop toevoegen aan uw WordPress-navigatiemenu . Het werkt met elk WordPress-thema en geeft het winkelwagentje, de items en de prijs weer in uw navigatiemenu.

12. YITH WooCommerce Ajax Search

Ajax-product zoeken

Snelheid is cruciaal voor het succes van een website, met name voor online winkels. Een vertraging van een seconde bij het laden van de pagina kan het verlaten van de winkelwagen aanzienlijk vergroten en de betrokkenheid van de gebruiker verminderen.

YITH WooCommerce Ajax Search biedt een krachtige zoekfunctie om producten meteen weer te geven terwijl gebruikers beginnen te typen. Het gebruikt Ajax om de resultaten op te halen, wat betekent dat uw gebruikers kunnen zoeken zonder de pagina te verlaten die ze momenteel bekijken.

Zie ook: Bewezen tips om het verlaten van het winkelwagentje te verminderen

13. MailChimp voor WooCommerce

MailChimp voor WooCommerce

MailChimp is een van de beste e-mailmarketingservices ter wereld. MailChimpvoor WooCommerce is hun officiële WooCommerce-extensie die e-mailmarketing integreert in uw e-commerce website.

14. WooCommerce Checkout Field Editor

WooCommerce Checkout Field Editor

Wilt u aangepaste velden toevoegen aan de WooCommerce-betaalpagina? Met de plug-in WooCommerce Checkout Field Editor kunt u gemakkelijk velden toevoegen, aanpassen en opnieuw indelen op de betaalpagina van uw online winkel.

Hiermee kunt u de hele betaalervaring voor uw klanten aanpassen en de gegevens gebruiken om uw bedrijf te laten groeien.

15. Minimale aankoop voor WooCommerce

Minimale aankoop voor WooCommerce

Minimale aankoop voor WooCommerce stelt u in staat minimale inkoopregels voor uw producten in te stellen. U kunt regels voor één product toevoegen of regels voor een productgroep maken.

Met de plug-in kunt u ook regels toepassen op het minimumaankoopbedrag of aantal, andere regels instellen op basis van de gebruikersrol en aangepaste berichten instellen om weer te geven wanneer de regels niet overeenkomen.

16. WooCommerce-cadeaubonnen

WooCommerce-cadeaubonnen

Cadeaubonnen voor WooCommerce stellen je in staat om cadeaubonnen toe te voegen aan je online winkel. Uw klanten kunnen cadeaubonnen van verschillende bedragen kopen en ze aan hun vrienden en familie geven, die vervolgens de cadeaubon toepassen bij het winkelen in uw winkel.

U kunt cadeaubonnen met verschillende prijzen instellen en deze als virtuele producten verkopen. Wanneer een klant de cadeaubon bij aankoop toepast, wordt het overeenkomstige bedrag van zijn rekening afgetrokken.

17. WooCommerce Currency Switcher

WooCommerce Valutaswitcher

Zoals de naam al doet vermoeden, stelt deze plug-in uw klanten in staat om eenvoudig van valuta te wisselen en real-time conversiepercentages te krijgen in hun lokale valuta. U kunt de valutawisselaar toevoegen met behulp van de shortcode of een zijbalkwidget.

18. WooCommerce-kleuren

WooCommerce-kleuren

WooCommerce Colors voegt een WooCommerce-sectie toe aan de thema-aanpasser, waar u de kleur van knoppen en andere WooCommerce-elementen kunt wijzigen. Het is eenvoudig en zeer nuttig als u WooCommerce-elementen wilt aanpassen zonder aangepaste CSS toe te voegen .

19. WooCommerce Productenfilter

WooCommerce producten filteren

Met WooCommerce productenfilter kunnen uw siteklanten producten filteren op categorieën, kenmerken, productlabels, aangepaste taxonomieën op product en prijs. U kunt het filter overal toevoegen met behulp van de shortcode of de zijbalkwidget.

20. WooCommerce Shortcodes

WooCommerce Shortcodes

WooCommerce wordt geleverd met een aantal korte codes die u op uw website kunt gebruiken om producten, knoppen en meer toe te voegen. De plug-in WooCommerce Shortcodes voegt een vervolgkeuzelijst toe aan uw WordPress visuele editor , zodat u eenvoudig shortcodes kunt selecteren en invoegen in inhoudsgebieden zoals post, pagina’s of producten.

21. Booster voor WooCommerce

WooCommerce Booster

Booster voor WooCommerce stelt u in staat om verschillende nuttige functies aan uw WooCommerce-website toe te voegen waarmee u uw online winkel efficiënter kunt runnen. Het maakt gebruik van een modulaire aanpak vergelijkbaar met Jetpack en fungeert als een pluginsuite met tal van functies.

22. Aangepaste producttabs voor WooCommerce

Aangepaste producttabbladen voor WooCommerce

Normaal gesproken vereisen productpagina’s dat gebruikers naar beneden scrollen om meer informatie te bekijken. Aangepaste producttabs voor WooCommerce kunt u productomschrijving en details verdelen in tabbladen. Dit helpt gebruikers om over te schakelen naar het gedeelte dat ze willen bekijken en ervoor te zorgen dat uw website er netjes en georganiseerd uitziet.

Bonus-plugins

Deze plug-ins zijn niet gratis, maar we denken dat ze zeer nuttig zijn voor elke WooCommerce-winkel.

23. WooMarketing-bundel

WooCommerce WooMarketing-bundel

De Woo Marketing-bundel is een pakket met WooCommerce marketing-extensies ontwikkeld en onderhouden door de mensen achter WooCommerce. Het omvat e-mailmarketing, dynamische prijzen, slimmere kortingen, transactie-e-mails, Facebook-retargeting en meer.

24. Woo Pack & Ship-bundel

Woo Pack & Ship-bundel

Als u producten verpakt en verzendt naar klanten, hebt u deze bundel nodig. Het wordt onderhouden door het WooCommerce-team en bevat uitbreidingen zoals facturen, pakbonnen, verzendopties aanpassen, productkits, multi-adres verzending, verzending volgen en meer.

Door deze bundel te kopen, hebt u ook toegang tot de WooCommerce 360 ​​° -afbeeldingen, WooCommerce Storefront en alle onderliggende thema’s.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *