5 Beste plug-ins voor WordPress-kortingsbonnen voor uw online winkel

3 min


125

Bent u op zoek naar de beste plug-in voor WordPress-kortingsboncode voor uw online winkel? Kortingscodes zijn geweldig voor het promoten van uw online winkel, het verminderen van het verlaten van de winkelwagen en het verhogen van de totale verkoop. 

In dit artikel hebben we de 5 beste WordPress couponcode-plug-ins voor uw eCommerce-website geselecteerd.

Beste invoegtoepassingen voor couponcodes voor WordPress

Opmerking: dit artikel is gericht op plug-ins voor WooCommerce-kortingscode. Sommige van deze plug-ins zullen ook werken op andere WordPress eCommerce-websites.

Waarom plug-ins voor coupons gebruiken voor uw online winkel?

Een couponcode is een geweldige manier om bezoekers van websitebezoekers in klanten om te zetten en de omzet in uw online winkel teverhogen . U kunt kortingsbonnen en deals aanbieden om gebruikers te overtuigen onmiddellijk een aankoop te doen.

Normaal gesproken, als u een couponveld op uw winkelwagenpagina heeft, zullen mensen waarschijnlijk uw winkelwagentje verlaten om een ​​kortingscode te zoeken voordat ze de aankoop doen, zodat ze geld kunnen besparen.

Dit betekent dat als u het verlaten van de winkelwagen wilt verminderen, u de kortingsbon prominent op uw eigen website moet weergeven.

Bovendien moet u van deze mogelijkheid gebruikmaken door uw kortingscodes op kortingsbonnen van derden te promoten, zodat u kunt zoeken naar uw zoekwoorden met de merkcoupon in Google en andere zoekmachines.

Hoewel WooCommerce wordt geleverd met een ingebouwde kortingsfunctie, moet je echt plug-ins van derden gebruiken om geavanceerde kortingsbonfuncties te ontgrendelen, zoals het genereren van kortingsbonnen, het toevoegen van een cadeaubon, het weergeven van kortingsbonnen in pop-ups, schuifbalken, enz.

We hebben een lijst samengesteld met de beste WooCommerce couponcode-plug-ins die u kunt gebruiken om uw verkopen te laten groeien. Sommige van de plug-ins in dit artikel zullen ook met andere WordPress eCommerce-plug-ins werken .

Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen naar de beste WordPress couponcode plug-ins die u kunt gebruiken om kortingsbonnen voor uw online winkel te maken.

1. Coupon Creator

Coupon maker

Coupon Creator is een populaire plug-in WordPress-kortingscode. Hiermee kunt u gemakkelijk kortingsbonnen maken en deze toevoegen aan uw online winkel. U kunt de kortingscode Coupon Creator gebruiken om kortingsbonnen toe te voegen aan uw berichten en pagina’s. Het heeft de optie expiratiedatum waarmee u een einddatum voor de kortingsbonnen kunt instellen.

Het integreert volledig met WooCommerce en u kunt ook WooCommerce-kortingsbonnen maken met hun editoropties.

2. YITH WooCommerce Cadeaukaarten

YITH WooCommerce cadeaubonnen

YITH WooCommerce Gift Cards is een van de meest populaire WooCommerce coupon plug-ins op de markt. U kunt het gebruiken om cadeaubonnen of kortingscodes voor uw gebruikers te maken.

 De gebruikers kunnen deze cadeaubon als kortingscode gebruiken op uw eCommerce-website. U kunt de cadeaubonnen eenvoudig instellen en een kortingsbedrag toevoegen dat u wilt aanbieden.

Het heeft meertalige ondersteuning met WPML . U kunt de cadeaubonnen ook per e-mail naar gebruikers verzenden en ze verrassen met de kortingsvouchers. Het is een beginnersvriendelijke plug-in met eenvoudige instellingen om de cadeaubonnen altijd in of uit te schakelen.

3. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de krachtigste WordPress-pop-upplug-in op de markt. U kunt het in uw WooCommerce-winkel installeren om uw e-maillijst te vergroten en het verlaten van de winkelwagen te verminderen. Met OptinMonster kunt u prachtige loodmagneten en kortingsbonnen weergeven in pop-ups, zwevende balken, schuifladen en meer.

Het beste van OptinMonster is dat het wordt geleverd met tal van vooraf gemaakte sjablonen en Drag & Drop Builder, zodat u een sjabloon kunt kiezen om aan te passen of helemaal opnieuw kunt beginnen.

Met de krachtige display rules-functie kunt u de juiste functie op het juiste moment weergeven.

Hier zijn enkele vooraf gemaakte OptinMonster-bonussjablonen die u meteen in uw WooCommerce-winkel kunt gebruiken:

OptinMonster Coupon Popup-voorbeelden

Begin met OptinMonster om bezoekers van een verlaten website om te zetten in e-mailabonnees en klanten.

4. Coupongenerator voor WooCommerce

Coupon-generator voor WooCommerce

Coupon Generator voor WooCommerce is een eenvoudige plug-in voor WordPress-kortingscode waarmee u bulkcoupons voor uw WooCommerce-winkel kunt genereren, zodat u duizenden kortingsbonnen kunt maken.

U kunt gebruiksbeperkingen, limieten en vervaldatums toevoegen aan elke couponcode.

5. WordPress-kennisgevingsbalk

WordPress meldingsbalk

WordPress Notification Bar is een gebruikersvriendelijke plug-in waarmee u een zwevende balk aan uw online winkel kunt toevoegen. U kunt het gebruiken om een ​​couponcode weer te geven met een call-to-action-knop in de sticky bar boven aan uw website.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *