6 Beste Stripe Betaling Plug-ins voor WordPress - DeLaatbusiness

6 Beste Stripe Betaling Plug-ins voor WordPress

4 min


104
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste Stripe-betalingsplug-in om betalingen op uw WordPress-site te accepteren? Stripe is een van de meest populaire betalingsverwerkingsbedrijven ter wereld. Hiermee kunt u eenvoudig creditcardbetalingen op uw website accepteren. 

In dit artikel delen we de beste Stripe-betalingsplug-ins voor WordPress-sites.

Waarom Stripe gebruiken om betalingen op WordPress te accepteren?

Als u creditcardbetalingen op uw WordPress-website wilt accepteren, is er geen eenvoudiger oplossing voor Stripe.

Stripe is een van de beste betaalbedrijven die niet vereisen dat u een langdurig proces doorloopt om een ​​verkopersaccount te bemachtigen. Ze stellen iedereen met een legitiem bedrijf in staat om creditcardbetalingen online te accepteren. Het enige dat u hoeft te doen is een Stripe-account maken.

Het beste is dat uw klanten geen Stripe-account nodig hebben. Ze kunnen eenvoudig hun creditcard op uw website invoeren om een ​​betaling uit te voeren.

Het accepteren van online betalingen op uw website is nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn veel populaire betalingsdiensten die u kunt gebruiken om creditcardbetalingen op uw website te accepteren.

Opmerking: Stripe vereist dat u SSL op uw website gebruikt om betalingen te accepteren. Als u dit nog niet hebt gedaan, raadpleegt u onze gids voor informatie over hoe u een gratis SSL-certificaat kunt krijgen en hoe u uw WordPress-site naar https kunt schakelen .

In tegenstelling tot andere ‘beste Stripe WordPress-plugins-artikelen’, hebben we niet zomaar een willekeurige lijst met Stripe-integraties gemaakt. We hebben met de hand een lijst geselecteerd van de bovenste Stripe WordPress-betalingsplug-ins voor elke use-case.

Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen naar de top Stripe-betalingsplug-ins voor WordPress die u kunt gebruiken om betalingen op uw website te accepteren.

1. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor het opbouwen van plug- ins voor WordPress. Het wordt momenteel gebruikt door meer dan 1 miljoen websites en heeft een 4,9 sterrengemiddelde van 5 sterren met meer dan 2300+ beoordelingen.

Met de WPForms Pro-versie kunt u eenvoudig online betalingen op uw website accepteren met behulp van Stripe of PayPal .

Als u op zoek bent naar een eenvoudig bestelformulier of donatieformulier zonder het gedoe van een volwaardig eCommerce-platform of een winkelwagentje-plug-in, dan is WPForms de perfecte oplossing voor u.

U kunt een onbeperkt aantal betalingsformulieren maken en creditcardbetalingen rechtstreeks op uw website accepteren. U kunt deze formulieren overal op uw website toevoegen, inclusief berichten, pagina’s, sidebar-widgets en meer.

Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor meer informatie over het gemakkelijk accepteren van creditcardbetalingen in WordPress voor gedetailleerde instructies .

2. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce is ‘s werelds populairste eCommerce-platform . Het is beschikbaar als WordPress-invoegtoepassing en u kunt het gebruiken om een ​​online winkel te maken of artikelen te verkopen op uw bestaande WordPress-website. Met WooCommerce kunt u fysieke goederen, digitale downloads , lidmaatschaps- en abonnementscursussen verkopen .

Tijdens de Setup Wizard zal WooCommerce u vragen om betalingsproviders te kiezen. Standaard krijg je twee opties: PayPal en Stripe. Als je de installatiewizard hebt gemist, kun je eenvoudig de gratis Stripe for WooCommerce- add-on installeren en activeren .

3. MemberPress

MemberPress

MemberPress is de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap . Als u cursussen wilt verkopen of een lidmaatschapsoptie wilt toevoegen aan uw website, dan is MemberPress een goede keuze.

MemberPress wordt geleverd met een Stripe-integratie voor WordPress waarmee u eenvoudig creditcardbetalingen op uw site kunt accepteren. Hun Stripe en PayPal addon zijn beschikbaar voor alle MemberPress-lidmaatschapsniveaus.

Je kunt het gebruiken om paywalls aan je site toe te voegen, cursussen te verkopen, specifieke downloads te vergrendelen, enz. MemberPress ondersteunt terugkerende betalingen, heeft volledige opties voor abonnementsbeheer en al het andere dat je zou verwachten van een vooraanstaande lidmaatschapsplugin.

4. WP Simple Pay Pro

WP Simple Pay Pro

Met WP Simple Pay Pro kunt u betalingen op uw website accepteren met Stripe zonder een winkelwagentje-plug-in toe te voegen aan uw website. Hiermee kunt u onbeperkte betalingsvormen maken met een Stripe-betaalknop.

U kunt alle velden toevoegen die u nodig heeft om een ​​betalingsformulier te maken. Je kunt het ook gebruiken met de Easy Pricing Tables- plug-in om mooie prijspagina’s voor je website te maken. Met hun bedrijfsplan kunt u een abonnements- of periodieke betalingsoptie toevoegen.

5. Streep voor eenvoudige digitale downloads

Eenvoudige digitale downloads

Easy Digital Downloads is een andere populaire plug-in voor WordPress eCommerce waarmee u eenvoudig digitale downloads van uw website kunt verkopen. Standaard wordt het geleverd met PayPal en Amazon betalingsgateways. Stripe voor Easy Digital Downloads is een betaalde add-on die ondersteuning toevoegt voor het accepteren van online betalingen via Stripe op uw Easy Digital Downloads website.

Het is geschikt voor websites die uitsluitend digitale downloads verkopen op hun website. Eenmaal geïnstalleerd, zal het een nieuwe betaaloptie toevoegen op uw Easy Digital Downloads-instellingenpagina. Hier kunt u Stripe instellen en het uw standaard betalingsgateway maken.

6. LearnDash

LearnDash

LearnDash is de beste WordPress LMS-plug- in op de markt. Hiermee kunt u online cursussen maken en verkopen. U kunt eenvoudig betalingen op uw WordPress-site accepteren met behulp van hun gratis Stripe-integratie.

LearnDash wordt geleverd met krachtige functies zoals multi-tier-cursussen, opdrachten voor studenten, quizzen, beoordelingssysteem en meer. U kunt eenvoudig voorwaarden stellen voor studenten, zoals het afronden van een les voordat u naar de volgende les gaat.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format