6 Beste WordPress Afspraak- en Boekingsplugins - DeLaatbusiness

6 Beste WordPress Afspraak- en Boekingsplugins

3 min


103
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u uw klanten toestaan ​​om een ​​afspraak rechtstreeks vanaf uw WordPress-site te boeken? Veel bedrijven hebben een reserveringsformulier voor een afspraak nodig waarmee klanten eenvoudig online een afspraak kunnen maken. In dit artikel laten we je de beste WordPress-afspraken en boekingstoepassingen zien.

De beste plug-ins voor WordPress-afspraken en -boekingen

Wat voor soort afspraak en boekingsformulier in te vullen?

U kunt uw reserveringsformulier aanpassen om aan uw zakelijke vereisten te voldoen. Er zijn echter enkele veelvoorkomende dingen waar u naar moet zoeken in uw plug-in voor WordPress-boekingsformulieren.

Het reserveringsformulier voor uw afspraak moet in staat zijn verzoeken van klanten te accepteren voor beschikbare tijdvakken, verdeeld over uw openingstijden .

Het zou op mobiele telefoons moeten werken, zodat uw klanten eenvoudig afspraken vanaf hun telefoons en computers kunnen boeken.

Een goed reserveringsformulier voor afspraken slaat afspraken op in uw WordPress-database of een kalender-app zoals Google Agenda. U kunt ook een automatische e-mailmelding aan klanten sturen zodra hun boeking is geaccepteerd.

Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen naar de beste afspraken en boekingstoepassingen die u op uw WordPress-site kunt gebruiken.

1. StartBooking

StartBooking

StartBooking is een complete afspraak en een invoegtoepassing voor WordPress. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat snel een afspraak- en boekingsformulier in te stellen en toe te voegen aan uw website.

U kunt het aanpassen aan uw behoeften door uw werkdagen en uren toe te voegen, beschikbare tijdvakken te gebruiken, meerdere services en gebruikers toe te voegen, klanten klanten te laten kiezen en meer.

U kunt het boekingsformulier op uw website weergeven door eenvoudigweg een pagina te selecteren in de plugin-instellingen. U kunt ook verschillende formulieren voor verschillende services toevoegen door shortcode te gebruiken.

Om uw boekingen te bekijken en te beheren, kunt u inloggen op de website van plugins en al uw afspraken bekijken op uw dashboard. Het integreert ook met Google Calendar waarmee u boekingen op alle apparaten kunt bekijken.

2. BirchPress

BirchPress

BirchPress is een uitgebreide plug-in voor WordPress-boekingen. Hiermee kunt u een professioneel online boekingsbeheersysteem toevoegen aan uw WordPress-site. Uw gebruikers kunnen afspraken van uw website boeken en betalen met hun PayPal-rekening of creditcard.

BirchPress synchroniseert uw boekingskalender met uw andere agenda’s zoals Google Calendar , iCal, Android, Outlook, enz. Het heeft een aanpasbaar e-mailkennisgeving en herinneringssysteem om u en uw klanten op de hoogte te houden van de boeking.

3. Boekingskalender

Boekingskalender

Booking Calendar is een van de beste gratis plug-ins voor WordPress-boekingen op de markt. Het is eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en goed gedocumenteerd. Het wordt geleverd met een kalenderweergave voor zowel u als de bezoekers van uw website. U kunt eenvoudig uw reserverings- / afspraakformulier toevoegen aan een WordPress-bericht of -pagina.

Hoewel het eenvoudig genoeg is voor beginners, is het ook erg krachtig en bevat het een hele reeks opties die kunnen worden geconfigureerd via de instellingenpagina van de plug-in. Het wordt geleverd met ingebouwde captcha om spam, e-mailmeldingen, jQuery-effecten en meer te voorkomen. U kunt het boekingsformulier zelfs aanpassen met uw eigen aangepaste velden.

4. WP Simple Booking Calendar

WP eenvoudige boekingskalender

WP Simple Booking Calendar is een andere eenvoudige WordPress-boekingsplug-in. Maak eenvoudig een kalender en voeg deze toe aan een bericht of pagina met behulp van de shortcode . Het staat gebruikers alleen toe om een ​​hele dag te boeken. Dit betekent dat er geen uurlijkse tijdvakken zijn.

Als u op zoek was naar iets heel eenvoudigs en eenvoudigs voor kamers, accommodaties of andere dagelijkse aanbiedingen, dan zal deze plug-in de klus klaren. Raadpleeg voor meer complexe items de plug-ins die we hierboven hebben genoemd.

5. Gemakkelijke afspraken

Gemakkelijke afspraken

Easy Appointments is een flexibele en gratis plug-in voor het boeken van afspraken over WordPress. Hiermee kunt u gemakkelijk meerdere locaties, services en werknemers toevoegen. Hierna kunt u flexibele verbindingen maken met gedetailleerde controle van de kalender. U kunt ook het boekingsformulier aanpassen door aangepaste formuliervelden toe te voegen.

U kunt eenvoudig een reserveringsformulier voor een afspraak toevoegen aan een pagina of posten met behulp van de shortcode. U kunt ook de e-mailinmeldingsmeldingen voor meldingen aanpassen aan klanten, werknemers en websitebeheerder.

6. WPForms

WPForms

WPForms is de beste invoegtoepassing voor WordPress-contactpersonen . Het wordt geleverd met een beginner-vriendelijke drag-and-drop vormbuilder waarmee u eenvoudig elke vorm binnen enkele minuten kunt maken.

WPForms kunnen via Zapier worden geïntegreerd met Google Agenda, maar u kunt er geen werktijden instellen. Als u WPForms al hebt geïnstalleerd, kunt u dit eenvoudig gebruiken om een ​​aangepast boekingsformulier te maken. U moet elke afspraak handmatig goedkeuren en bevestigen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *