Hoe Antispam Bee te gebruiken om spam-opmerkingen in WordPress te blokkeren - DeLaatbusiness

Hoe Antispam Bee te gebruiken om spam-opmerkingen in WordPress te blokkeren

5 min


132
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Krijgt u veel spam-reacties op uw WordPress-blog? Spamcommentaar kan een groot probleem worden naarmate uw website groeit. In dit artikel zullen we delen hoe u de Antispam Bee-plug-in gebruikt om spamcommentaar in WordPress te blokkeren.

Waarom zou u spammeldingen moeten blokkeren of verwijderen?

Spamcommentaren nemen onnodige ruimte in uw WordPress-hostingdatabase in beslag . Het ergste is dat als u per ongeluk een spamcommentaar goedkeurt, uw merk er slecht uitziet.

Er zijn meerdere manieren om spamcommentaar in WordPress te blokkeren. U kunt dit handmatig doen door ze één voor één te lezen en te verwijderen, maar dat kan uren duren.

Mark Spam-reacties

Als alternatief kunt u de gratis Antispam Bee-plug-in gebruiken om automatisch spam-opmerkingen te blokkeren op basis van de regels die u instelt.

Laten we eens kijken hoe spam-opmerkingen in WordPress met Antispam Bee-plug-in kunnen worden geblokkeerd.

Antispam Bee gebruiken om spam-opmerkingen te blokkeren

Het eerste wat u hoeft te doen is de Antispam Bee- plugin installeren en activeren . 

Eenmaal geactiveerd, moet je naar de Instellingen »Antispam Bee- pagina in je WordPress admin-gebied gaan.

Instellingenpagina

Op dit scherm ziet u de Antispam Bee-instellingen onderverdeeld in drie secties: Antispamfilter, Geavanceerde hulpprogramma’s en Meer opties.

Antispamfilter

Antispamfilter-instellingen zijn de basisinstellingen die u helpen bij het detecteren van reacties op spam. Hiermee kunt u de opmerkingen filteren en beoordelen voordat ze worden weergegeven op uw blogposts of -website.

Deze instellingen zijn georganiseerd in een volgorde die ze uitvoeren. We hebben elke instelling in de onderstaande beschrijvingen uitgelegd.

Antispamfilters

Vertrouw op goedgekeurde commentatoren

U kunt deze optie inschakelen om automatisch reacties van normale en betrouwbare commentatoren goed te keuren. Deze commentatoren plaatsen mogelijk geldige opmerkingen en genereren conversaties op je blogposts, dus de plug-in onthoudt ze en keurt hun opmerkingen meteen goed.

Vertrouw op commentatoren met een Gravatar

Met deze instelling kunt u opmerkingen van gebruikers met een specifieke Gravatar-afbeelding goedkeuren en geldige opmerkingen plaatsen. Het is dezelfde techniek als goedgekeurde commenters, maar met deze instelling zal de plugin de Gravatar van de betrouwbare comment-makers onthouden.

Overweeg de reactietijd

Indien ingeschakeld, zal het filter rekening houden met de reactietijd. Deze instelling wordt door de auteur van de plug-in niet aanbevolen voor blogs of websites die gebruikmaken van paginacache.

BBCode is spam

Het is een aanbevolen instelling om reacties met BBCode (Bulletin Board-code) -links te controleren en deze als spam te markeren. Deze links-indeling wordt veel gebruikt door spammers om woorden en links te markeren.

Valideer het IP-adres van commentatoren

Met de plug-in kunt u de IP-adressen controleren die door de commentatoren worden gebruikt om hun netwerkinformatie, zoals de hostnaam, te controleren. Dit helpt bij het vinden van de online achtergrond van de commentator om te beslissen of de opmerking nuttig is of spam bevat.

Gebruik reguliere expressies

Indien ingeschakeld, helpt het bij het vinden van ongewenste opmerkingen met een set van vooraf gedefinieerde patronen die nuttig zijn om spam te detecteren.

Kijk in de lokale spamdatabase

Als u deze optie aanvinkt, zoekt deze naar de spaminhoud in de database van uw site en behandelt deze vervolgens terwijl u verdere instellingen voor de spam definieert.

Gebruik een openbare antispam-database

Deze instelling is gekoppeld aan de Stop Forum Spam om IP-adressen van actieve spammers te detecteren en snel de geschiedenis van de commentatoren te controleren. Het werkt met de volledige IP-adressen van de afzenders, dus de commentatoren uit EU-landen worden vermeden.

Blokkeer opmerkingen van specifieke landen

U kunt de lijst met specifieke landen toevoegen om spamcommentaar te filteren. De ISO-codes voor de zwarte lijst en de witte lijst worden bij deze instelling weergegeven, zodat u eenvoudig de landcodes in de respectieve secties kunt declareren.

Opmerkingen van landen blokkeren

Sta opmerkingen toe alleen in bepaalde talen

Met deze instelling kunt u een taal voor de commentatoren opgeven, zodat opmerkingen in alle andere talen worden geblokkeerd of verwijderd zoals u later definieert.

Reacties van een taal toestaan

Geavanceerd gereedschap

In de geavanceerde instellingen kunt u de opties voor het beheren, blokkeren en verwijderen van ongewenste opmerkingen verder instellen. Er zijn weinig instellingen die standaard zijn ingeschakeld, maar u kunt deze instellingen desgewenst wijzigen.

Geavanceerd gereedschap

Markeren als spam, niet verwijderen

Als u deze instelling inschakelt, blijven de spam-opmerkingen behouden en worden deze niet verwijderd totdat u de onderstaande instellingen inschakelt.

Spammelding via e-mail

Als u deze optie inschakelt, ontvangt u een e-mailmelding voor elke spamcommentaar. We raden deze instelling niet aan, omdat het erg snel erg irritant zal worden.

Sla de reden voor spam niet op

Als deze optie is ingeschakeld, worden de verdachte waarden van een opmerking niet in een afzonderlijke kolom opgeslagen. Deze verdachte waarden kunnen de opgemaakte links, reactietijd en meer zijn.

Verwijder bestaande spam na X dagen

Dit is een belangrijke optie, omdat u hiermee het aantal dagen kunt definiëren waarna spam-opmerkingen automatisch worden verwijderd. Het is gekoppeld aan vele andere instellingen die we hierboven hebben besproken over het verwijderen van de opmerkingen.

Beperk goedkeuring tot opmerkingen / pings

Deze optie bepaalt of u opmerkingen of trackbacks wilt goedkeuren. Als u goedkeuring beperkt tot opmerkingen, worden trackbacks automatisch verwijderd. Evenzo, als u de goedkeuring voor trackbacks beperkt, worden de spamcommentaren automatisch van uw blog of website verwijderd.

Als deze optie niet is ingeschakeld, volgt deze de vorige instellingen.

Reacties verwijderen om spamredenen

U kunt opmerkingen verwijderen met vooraf gedefinieerde spambestemmingen. U kunt meerdere redenen selecteren uit de opties om de ongewenste opmerkingen automatisch te verwijderen.

Reacties verwijderen op Spam Reason

Deze geavanceerde instellingen zullen uw leven gemakkelijk maken terwijl u opmerkingen op uw site bekijkt.

Meer opties

Na de geavanceerde instellingen kunt u een kijkje nemen in de rapportage-opties om uw dagelijkse spamupdates weer te geven in het dashboarddashboard van WordPress.

Met deze rapporten kunt u de reacties op spam gemakkelijk bijhouden en kunt u ook analyseren tussen het aantal nuttige en ongewenste opmerkingen.

Meer instellingen

Genereer statistieken als een dashboardwidget

Indien ingeschakeld, maakt deze instelling een spamrapport in een interactieve widget voor uw WordPress-dashboard dashboardgebied. Deze statistieken geven u een overzicht van de reacties op spam op uw blog.

Spam-teller op het dashboard

Als deze optie is ingeschakeld, wordt het totale aantal reacties weergegeven dat is gemarkeerd als spam in een prominente stijl. Als u de spam-opmerkingen verwijdert, wordt ook het aantal verwijderde opmerkingen weergegeven in een extra kolom.

 Sommige nieuwe bloggers vinden het leuk om naar dit nummer te kijken nadat ze voor het eerst hun blog hebben gestart.

Controleer geen trackbacks / pingbacks

Standaard plaatst de plug-in een controle op alle opmerkingen, trackbacks en pings. U kunt voorkomen dat de trackbacks worden gecontroleerd met deze instelling. Indien ingeschakeld, worden de trackbacks / pingbacks van elke site automatisch goedgekeurd.

Commentaarformulier gebruikt buiten berichten

Met deze optie worden reacties op uw archiefpagina’s bewaakt.

Als u klaar bent, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan om deze instellingen op uw blog toe te passen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *