Hoe Instagram zoals Photo Filters in WordPress met Pressgram toevoegen - DeLaatbusiness

Hoe Instagram zoals Photo Filters in WordPress met Pressgram toevoegen

3 min


127
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Onlangs schreven we over het gebruik van de WordPress-app op iOS-apparaten en veel gebruikers vonden het leuk om foto’s te maken en deze op hun WordPress-site te publiceren. Als je graag foto’s maakt met je iPhone en iPad, dan zou je dol zijn op Pressgram. 

Het is een nieuwe app voor het delen van afbeeldingen voor iPhone waarmee u snel een afbeelding kunt vastleggen, een filter kunt toevoegen en deze rechtstreeks naar uw WordPress-site kunt publiceren. Zie het als Instagram, maar een stuk beter.

Waarom zou u Pressgram moeten gebruiken?

De voordelen van het gebruik van Pressgram zijn vrij talrijk, vooral als het gaat om eigendom van inhoud en pageviews! Denk er even over na – al die paginaweergaves en sitebezoeken die naar uw “andere” sociale netwerken gaan (bijv. Facebook, Instagram en anderen) gaan nu rechtstreeks naar uw eigen WordPress-site.

We weten dat sommige gebruikers Instagram voornamelijk gebruiken voor de filters die het biedt, en hoe gemakkelijk het is om je foto’s er goed uit te laten zien. Nou, nu kun je dat hebben zonder je te beperken tot de servicevoorwaarden van Instagram.

Over het algemeen is het een duidelijke overwinning voor uw site, uw merk en uw bedrijf, omdat de meer directe aandacht die u kunt brengen naar uw eigen woning, hoe beter.

Pressgram instellen

Het eerste wat u hoeft te doen is de Pressgram-applicatie op uw iPhone of iPad downloaden en installeren. U kunt op de iTunes Store-link klikken of rechtstreeks naar de App Store gaan en de app installeren zoals u normaal een andere app zou installeren.

Installeren van de Pressgram-app

Vervolgens moet u uw Pressgram-account maken. Met Pressgram kunt u een aantal manieren kiezen om u te registreren en in te loggen (Facebook, Twitter en e-mail).

Als je klaar bent met het kiezen van de registratieoptie, krijg je je nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord direct naar je e-mail gestuurd. Opmerking: u kunt het wachtwoord later in de app wijzigen.

Log in op Pressgram met Facebook, Twitter of e-mail

Als je eenmaal in de app bent, moet je je profiel instellen door een avatar, wat bio-informatie en een link naar je blog toe te voegen.

Uw Pressgram-profiel bewerken

Persgram verbinden met uw WordPress-site

Nu u uw Pressgram-account hebt geïnstalleerd en ingesteld, gaan we door en verbinden het met uw WordPress-site. Hiermee kunt u afbeeldingen vastleggen, een filter toevoegen en deze rechtstreeks vanaf uw telefoon naar uw WordPress-site publiceren, net als met Instagram.

U moet naar Instellingen »Blogopties gaan waar u kunt kiezen om verbinding te maken met een door uzelf gehoste WordPress.org-site of een WordPress.com-blog .

Persgram verbinden met WordPress

Op het volgende scherm zou je je WordPress gebruikersnaam en wachtwoord voor je blog moeten invoeren, en je bent klaar. Nu ziet u uw blog als een plaats waar u uw afbeeldingen rechtstreeks kunt publiceren. U kunt zoveel blogs of WordPress-sites toevoegen als u wilt en tegelijkertijd naar alle blogs kunnen publiceren.

Om meer sites toe te voegen, herhaalt u gewoon de bovenstaande stappen voor elke site.

Vastleggen en publiceren

Nu alles is ingesteld, bent u klaar om foto’s te nemen. Begin met het maken van je eerste foto en voeg er vervolgens een filter aan toe. Loop door de bewerkingsstappen en dan kom je bij het META-informatiegedeelte waar je je titel van het bericht kunt toevoegen (bijvoorbeeld de fototitel), een deel van de inhoud die de foto beschrijft, categorieën en tags selecteert voor een betere sortering.

Vervolgens hoeft u alleen maar te kiezen naar welke blog (s) u de foto’s wilt publiceren en of u deze op Facebook en Twitter wilt delen. Dat is het.

Bonusmateriaal en probleemoplossing

Zoals met alles kun je een paar kleine uitgaven publiceren. Gelukkig heeft het team van Pressgram een ​​aantal nuttige documentatie gemaakt die u enkele tips geeft over hoe u kunt publiceren als u vastloopt.

Er zijn bijvoorbeeld bepaalde serverconfiguraties die u kunnen beletten te publiceren, evenals sommige hosts die bepaalde communicatieprotocollen (XML-RPC) niet toestaan. Als u een probleem ondervindt, kunt u hier wat kennis van Pressgram lezen .

Er is ook een WordPress-plug-in die u mogelijk wilt gebruiken om de startpagina te ontdooien. Hiermee kunt u uw Pressgram-foto’s verbergen vanaf uw startpagina en eenvoudig toevoegen aan een specifieke categorie op uw site.

Conclusie

Pressgram is een heel nette oplossing voor het toevoegen van gefilterde foto’s aan uw WordPress-site in plaats van het plaatsen van berichten naar een externe dienst zoals Instagram. Momenteel is het alleen beschikbaar voor iOS-apparaten, maar we horen ook dat er een Android-versie wordt ontwikkeld.

Fotofilters worden aangepast door vele sociale diensten zoals Facebook, Twitter, Google+ enz. We vragen ons af of WordPress.com hun voetstappen zal volgen zoals het deed voor WordPress.com verbinding en fotofilters aanbood vanuit de officiële WordPress-app.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format