Hoe maak je Interactieve afbeeldingen in WordPress - DeLaatbusiness
chatbots toekomst marketing

Hoe maak je Interactieve afbeeldingen in WordPress

3 min


107
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u een interactieve afbeelding maken voor uw WordPress-blog? Met een interactieve afbeelding kunt u bepaalde delen van uw afbeelding markeren, koppelen en animeren. 

In dit artikel laten we je zien hoe je interactieve afbeeldingen maakt in WordPress.

Wat is een interactief beeld?

Een interactieve afbeelding heeft hotspotgebieden, hoogtepunten, koppelingen, kleuren en meer. Het is anders dan een eenvoudige afbeelding die u uploadt in WordPress. 

Interactieve afbeeldingen zijn opvallend en trekken gebruikers aan om details van de afbeelding te bekijken. U kunt een beschrijving toevoegen aan verschillende delen van een afbeelding, koppelingen naar pagina’s toevoegen, secties markeren en meer.

Beschrijving Demo voor interactieve afbeeldingen

In deze afbeelding ziet u de beschrijving van fruit op de muis naar verschillende balken. U kunt deze interactieve afbeeldingen gebruiken om de betrokkenheid van gebruikers en de tijd die u op de site hebt doorgebracht, te vergroten.

Laten we eens kijken hoe u de aandacht van uw bezoekers kunt trekken met interactieve afbeeldingen.

Interactieve afbeeldingen maken in WordPress

Het eerste wat je hoeft te doen is de Draw Attention plugin installeren en activeren . 

Na activering ziet u een nieuw aangepast berichttype in uw WordPress-beheerdersgebied. Je moet naar de Draw Attention »Add New pagina gaan om een ​​interactieve afbeelding te maken.

Nieuwe afbeelding toevoegen

Begin met het toevoegen van een titel voor deze nieuwe interactieve afbeelding, zodat u deze gemakkelijk kunt onthouden. Op deze pagina kunt u interactief ontwerp maken voor nieuwe of eerder geüploade afbeeldingen.

 U kunt een nieuwe afbeelding toevoegen door op het pictogram Afbeelding uploaden te klikken, of u kunt een afbeelding uit uw WordPress mediabibliotheek selecteren.

Upload of selecteer afbeelding

Vervolgens moet je klikken op de knop Publiceren .

Na publicatie kunt u met de plug-in de afbeelding bewerken en specifieke gebieden markeren, kleuren toevoegen, koppelingen maken, hotspotgebieden tekenen en meer. 

U kunt naar beneden scrollen naar het gedeelte Hotspotgebieden en het klikbare gebied uitvouwen om een ​​voorbeeld van een afbeelding te bekijken.

Verplaats uw muis en teken klikbare gebieden op de afbeelding. U kunt eenvoudig de hotspotgebieden selecteren en uitbreiden om een ​​selectie te maken.

Teken hotspotgebieden

Nadat u het hotspotgebied hebt getekend, scrolt u omlaag naar de vervolgkeuzelijst Actie en selecteert u een actie voor het geselecteerde gebied op de afbeelding. 

Als u Meer info weergeven kiest, kunt u eenvoudig een beschrijving toevoegen om het hotspotgebied op de afbeelding uit te leggen. U kunt ook een link toevoegen aan het geselecteerde gebied met behulp van de optie ‘Ga naar URL’.

Actie toevoegen

U kunt ook algemene instellingen beheren en styling markeren voor actiekoppeling, actietekst, achtergrondinformatie en meer. Deze instellingen kunnen helpen om uw afbeelding interactiever te maken.

Algemene instellingen

Vervolgens moet u op de knop Bijwerken klikken en de shortcode kopiëren om deze toe te voegen aan uw WordPress-bericht of -pagina.

Kopieer shortcodes

Met de plug-in kunt u zoveel interactieve afbeeldingen maken als u nodig hebt met uw eerder geüploade of nieuwe afbeeldingen.

Klikbare interactieve afbeelding

Interactieve afbeeldingen importeren en exporteren

Als u op meerdere sites werkt en interactieve afbeeldingen wilt importeren / exporteren, hebt u op beide sites dezelfde Draw Attention-plug-in nodig.

Op de eerste site moet je de optie Aandacht »Importeren / exporteren bezoeken en de afbeeldingen markeren die je wilt exporteren. Klik vervolgens op de knop Code exporteren en kopieer de code.

Exporteer code interactieve afbeeldingen

Daarna moet je naar de volgende website gaan en ervoor zorgen dat de Draw Attention-plugin is geactiveerd. Vervolgens moet u naar de pagina Aandacht »Importeren / exporteren van WordPress-beheerder gaan en de code in het importveld plakken.

Plak code interactieve afbeeldingen

Ga je gang en klik op de knop Importeren en je afbeeldingen worden geïmporteerd en alle interactieve details die je eerder hebt toegevoegd.

Deze interactieve afbeeldingen zijn goed voor WordPress SEO en trekken meer bezoekers op uw site. Het wordt echter aanbevolen om afbeeldingen te comprimeren voordat u ze uploadt om de prestaties van de site te verbeteren.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *