Hoe Social Media-pictogrammen toevoegen aan WordPress-menu's - DeLaatbusiness

Hoe Social Media-pictogrammen toevoegen aan WordPress-menu’s

3 min


117
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u social media-pictogrammen toevoegen aan uw WordPress-menu? Hoewel WordPress niet wordt geleverd met een sectie met profielen van sociale media, kunt u eenvoudig WordPress-navigatiemenu’s gebruiken om socialemediapictogrammen toe te voegen en weer te geven in elk gebied dat gereed is voor widgets in WordPress.

In dit artikel laten we u zien hoe u pictogrammen voor sociale media toevoegt aan WordPress-menu’s.

Hoe Social Media-pictogrammen toevoegen in het menu

Waarom zou je Social Media Icons aan menu’s moeten toevoegen?

Het grootste voordeel van het toevoegen van social media-pictogrammen met behulp van WordPress-menu’s is dat je de mogelijkheid hebt om de volgorde waarin ze verschijnen te veranderen met een eenvoudige drag-and-drop interface.

Hoewel u plug-ins van derden kunt gebruiken om pictogrammen voor sociale media in uw zijbalk weer te geven , zijn de meeste van die oplossingen niet zo flexibel.

Afgezien van de eenvoudige drag & drop-interface, wanneer u pictogrammen voor sociale media toevoegt aan WordPress-menu’s, kunt u deze weergeven op elk gebied dat klaar is voor widgets op uw site, inclusief uw zijbalk, voettekstgebied, onder posten, enz.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe eenvoudig sociale media-iconen kunnen worden toegevoegd aan WordPress-menu’s.

Sociale media-iconen toevoegen aan WordPress-menu’s

Het eerste wat u hoeft te doen is om de Menu Image plug-in te installeren en te activeren .

Na activering moet je naar de Appearance »Menu’s- pagina gaan en een nieuw menu maken.

Nieuw sociaal menu

Vervolgens moet u afzonderlijk aangepaste links toevoegen voor elk socialemediakanaal in uw nieuwe sociale menu.

U zult merken dat er een menuknopknopoptie is onder elk menu-item. Je kunt het gebruiken om je social media-pictogram hier te uploaden.

Stel menupictogram in

Hiermee kunt u een ander pictogram bij de zweeftekst uploaden met het hoofdpictogram om weer te geven bij de muisaanwijzer.

Hierna kunt u een maat selecteren voor het sociale pictogram. Er zijn meerdere opties voor de afbeeldingsgrootte. Zorg ervoor dat u dezelfde grootte selecteert voor al uw sociale menupictogrammen, zodat het menugebied niet wordt verbroken.

Sociale pictogramgrootte

Vervolgens moet u een positie selecteren om de naam van elk sociaal kanaal met uw pictogram weer te geven. Als u het sociale pictogram alleen zonder label wilt weergeven, moet u de optie ‘Verbergen’ onder de instelling Titelpositie selecteren.

Menunaam positie

Herhaal eenvoudig hetzelfde om zoveel mogelijk sociale pictogrammen toe te voegen als u nodig heeft.

Als u klaar bent met het toevoegen van menu-items, moet u de weergavelocatie voor uw sociale menu selecteren en op de knop ‘Menu opslaan’ klikken.

Menuweergave locatie

Nu kunt u uw website bezoeken om de social media-pictogrammen in uw WordPress-menu te bekijken.

Social media-menu

U kunt ook het sociale pictogrammenu toevoegen aan uw WordPress zijbalk. Ga eenvoudig naar de pagina Uiterlijk »Widgets en sleep de widget ‘Navigatiemenu’ in het widgetgebied van de zijbalk.

Sociaal menu in widget

Selecteer in de vervolgkeuzelijst Menu selecteren het sociale menu dat u hierboven hebt gemaakt en klik op de knop ‘Opslaan’.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *