Hoe te de "Ontbrekende een tijdelijke map" Fout te fixen in WordPress - DeLaatbusiness

Hoe te de “Ontbrekende een tijdelijke map” Fout te fixen in WordPress

2 min


126
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Ziet u de foutmelding ‘Ontbrekende tijdelijke map’ op uw WordPress-site? Deze fout maakt het onmogelijk om afbeeldingen te uploaden, thema’s en plug-ins bij te werken of de kern van WordPress bij te werken. In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig “Ontbrekende tijdelijke map” -fout in WordPress kunt oplossen.

Wat veroorzaakt de fout ‘Ontbrekende tijdelijke map’ in WordPress?

Deze fout wordt veroorzaakt door onjuiste PHP-instellingen in uw WordPress-hostingomgeving . Er is een specifieke PHP-instelling die een tijdelijke map definieert die door apps zoals WordPress moet worden gebruikt om tijdelijk gegevens op te slaan voordat deze op de gewenste locatie worden opgeslagen.

WordPress heeft toegang tot deze tijdelijke map nodig wanneer u een afbeelding uploadt, een thema of plug-in installeert of bijwerkt, of WordPress-kern update.

Als de locatie van deze map niet is gedefinieerd in de PHP-configuratie van uw server, kan WordPress geen van deze dingen doen en wordt de foutmelding ‘Ontbrekende tijdelijke map’ weergegeven.

Ontbrekende tijdelijke mapfout

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe de ‘Ontbrekende tijdelijke map’ fout in WordPress eenvoudig kan worden opgelost.

Fix ontbrekende tijdelijke mapfout in WordPress

Voor deze zelfstudie moet u het bestand wp-config.php in WordPress bewerken .

Eerst moet u verbinding maken met uw website met behulp van een FTP-clientof Bestandsbeheer in het cPanel-dashboard van uw hostingaccount.

Vervolgens moet u het bestand wp-config.php zoeken en bewerken.

Het bestand wp-config.php bewerken met behulp van een FTP-client

Je moet deze code plakken in het bestand net voor de regel met de tekst ‘Dat is alles, stop met bewerken! Veel plezier met bloggen ‘ .

1
define('WP_TEMP_DIR', dirname(__FILE__) . '/wp-content/temp/');

Sla uw wijzigingen op en upload het bestand wp-config.php naar uw website.

Vervolgens moet je naar de /wp-content/ map gaan en een nieuwe map erin maken. U moet deze nieuwe map een naam geven temp.

Temp-map maken

Dat is alles, u kunt nu uw WordPress-beheergebied bezoeken en een afbeelding uploaden.

Probleemoplossen

Als deze methode niet werkt, controleer dan de maprechten voor uw wp-inhoudmap.

Opmerking: deze fout wordt veroorzaakt door een slecht geconfigureerde hostingomgeving. De oplossing die hierboven is beschreven, is slechts een tijdelijke oplossing. U moet uw hostingprovider toch vragen dit te verhelpen. Als dat niet het geval is, moet u overschakelen naar een van de beste WordPress-hostingbedrijven .


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *