Leeftijds verificatie toevoegen in WordPress - DeLaatbusiness

Leeftijds verificatie toevoegen in WordPress

3 min


101
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u leeftijdsverificatie toevoegen aan uw WordPress-website? Sommige website-eigenaren kunnen hun sitebezoekers vragen om leeftijdsverificatie voordat ze toegang krijgen tot inhoud vanwege de aard van de inhoud en de wettelijke vereisten.

 In dit artikel laten we u zien hoe u gemakkelijk leeftijdsverificatie kunt toevoegen op uw WordPress-site.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de Age Gate- plug-in installeren en activeren . 

Na activering voegt de plug-in een nieuw menu-item met de naam Age Gate toe aan uw WordPress-beheergebied. Als u hierop klikt, gaat u naar de instellingenpagina van de plug-in.

Age Gate-instellingen

Eerst moet u de vereiste minimumleeftijd invoeren voor verificatie. Hierna kunt u kiezen of u de leeftijdsverificatiebeperking op alle of geselecteerde inhoud wilt toepassen.

Met de optie ‘Gevarieerde leeftijd’ kunt u verschillende minimumleeftijdseisen voor verschillende berichten en pagina’s op uw website selecteren.

Voor leeftijdsverificatie biedt de plug-in drie opties. U kunt een formulier weergeven waarop gebruikers hun leeftijd, keuzelijsten of eenvoudige Ja / Nee-knoppen kunnen invoeren.

U kunt ook toestaan ​​dat gebruikers de leeftijdsverificatie onthouden of doorgaan en standaard de optie ‘Onthouden’ inschakelen. Hierdoor kunnen uw gebruikers het bericht voor leeftijdsverificatie niet meer zien elke keer dat ze uw website bezoeken.

Als je klaar bent met het configureren van de instellingen, ga je gang en klik je op de knop Wijzigingen opslaan om je instellingen op te slaan. U kunt nu uw website bezoeken om het leeftijdsverificatiescherm in actie te zien.

Standaard melding leeftijdleeftijd

Het standaard leeftijdsverificatievenster ziet er niet erg goed uit. Laten we eens kijken hoe we het kunnen aanpassen en er beter uit kunnen zien.

Aanpassen van het scherm en het bericht voor de verificatie van de leeftijd

Met de plug-in Age Gate kunt u eenvoudig het uiterlijk van het leeftijdsverificatievenster aanpassen en zelfs uw eigen bericht opnemen.

Klik eerst op het tabblad ‘Berichten’ op de pagina met instellingen van de plug-in. Hier kunt u het bericht voor verouderingsleeftijd wijzigen. U kunt een titel, beschrijving, algemene voorwaarden, privacybeleid en andere informatie die u wilt weergeven, opgeven.

Verjaardagsverificatieberichten wijzigen

Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken om uw instellingen op te slaan.

Vervolgens moet u overschakelen naar het tabblad ‘Uiterlijk’ op de instellingenpagina van de plug-in. Hier kunt u de achtergrondkleur, voorgrondkleur, achtergrondafbeelding , tekstkleur en meer wijzigen.

Uiterlijk instellingen voor leeftijdsverificatie scherm

Vergeet na het wijzigen van de uiterlijkinstellingen niet om uw wijzigingen op te slaan.

U kunt nu uw website bezoeken in een nieuw browservenster met de incognitomodus om het leeftijdsverificatiescherm in actie te bekijken.

Kleurrijk tijdperk verificatie scherm

Geavanceerde instellingen voor leeftijdsverificatie

Als je problemen hebt met je leeftijdsverificatie scherm, ga dan naar het ‘Geavanceerd’ tabblad op de instellingenpagina van de plug-in.

Het meest waarschijnlijke probleem dat u kunt zien, wordt veroorzaakt door conflicten met uw WordPress-cacheplug-in of de caching die is ingeschakeld door uw WordPress-hostingservice .

In dat geval wordt Age Gate geleverd met een JavaScript-versie die u kunt inschakelen via het tabblad Geavanceerd.

Geavanceerde leeftijdspoortinstellingen

U kunt ook andere geavanceerde instellingen van deze pagina inschakelen, zoals Gutenberg-ondersteuning , aangepaste CSS- regels toevoegen en anonieme leeftijdsverificatie inschakelen.

Verificatiescherm instellen voor specifieke berichten

Als u de opties ‘Gevarieerde leeftijden’ of ‘Geselecteerde inhoud’ kiest op de pagina met instellingen voor plug-ins, kunt u leeftijdsverificatie inschakelen voor afzonderlijke berichten en pagina’s .

Bewerk gewoon het bericht of de pagina en u ziet de opties voor leeftijdsbeperking in de meta-box Publiceren.

Leeftijdsverificatie-opties voor berichten en pagina's

Als u een online winkel heeft , kunt u deze optie ook gebruiken voor specifieke producten op uw site.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om te leren hoe u leeftijdsverificatie kunt toevoegen in WordPress. 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *