Welke/wat is de beste WordPress kalender Plugin? - DeLaatbusiness

Welke/wat is de beste WordPress kalender Plugin?

3 min


105
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste WordPress kalender-plug-in voor uw site? WordPress kalender plug-ins worden geleverd met een verscheidenheid aan verschillende functies. 

Sommige zijn gemaakt voor eenvoudig evenementenbeheer, terwijl andere complexer zijn met functies voor boeking, ticketing en planning. In dit artikel hebben we de beste WordPress-kalenderplug-ins voor uw site met de hand geselecteerd.

Beste WordPress kalender-plug-ins

Hoe kies ik een kalenderplugin voor WordPress?

Zoals we eerder al zeiden, zijn er veel verschillende soorten WordPress-agenda-plug-ins beschikbaar die inspelen op de behoeften van verschillende gebruikers.

Sommige kalender-plug-ins zijn eenvoudig waardoor u alleen evenementen in een kalender kunt weergeven. Anderen hebben geavanceerdere functies zoals afspraken en boekingen , planning, ticketing en integraties met services van derden, zoals Google Agenda.

U moet een plug-in kiezen die voldoet aan uw vereisten. Als u bijvoorbeeld tickets voor evenementen wilt verkopen, is een agenda met alleen de boekingsfunctie mogelijk niet goed voor u.

Laten we een paar van de beste WordPress-agenda-plug-ins bekijken die u kunt proberen.

1. pinpoint booking systeem.

Met Pinpoint Reserveringssysteem WordPress Plugin krijgt u de meest makkelijkste manier om accommodaties te huren, diensten te plannen, evenementen te boeken of online reserveringen en afspraken van welke aard dan ook te ontvangen met uw WordPress site.

De plugin is gebruiksvriendelijk, snel en duidelijk  om de beschikbaarheid te controleren en een boekingsaanvraag te verzenden in één geweldige en unieke AJAX-kalender.

1. De evenementenkalender

De evenementenkalender

De evenementenkalender is een krachtig evenementbeheersysteem voor uw WordPress-site. Het is rijk aan functies, maar uiterst gebruiksvriendelijk dankzij een handige gebruikersinterface die past in uw WordPress-beheergebied.

Met de evenementenkalender kunt u gemakkelijk uw evenementen toevoegen en organisatoren / locaties beheren. U kunt ervoor kiezen Google Maps weer te geven voor uw locaties. De instellingenpagina van de plug-in geeft u volledige controle over hoe u uw evenementen en agenda wilt beheren.

Wilt u kaarten verkopen voor uw evenementen? De evenementenagenda heeft add-ons betaald om deze te integreren met WooCommerce , Eventbrite en meer.

2. All-in-one evenementenkalender

All-in-one evenementenkalender

All-in-One-evenementenagenda is een krachtige plug-in voor eventbeheer voor WordPress. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het uiterst eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners.

 U kunt gemakkelijk evenementen toevoegen, deze sorteren in categorieën / tags en kiezen uit drie ingebouwde thema’s voor de kalenderweergave. U kunt uw evenementenlocaties ook weergeven met behulp van Google Maps, direct langs de details van het evenement.

U kunt het kalenderthema aanpassen door verschillende kleuren te kiezen. Hiermee kunt u ook evenementen toevoegen uit elke andere agenda die iCal-indeling ondersteunt, inclusief Google Agenda. Er zijn geen integraties voor kaartverkoop, maar u kunt URL’s toevoegen aan ticketservices van derden.

3. Mijn kalender

Mijn kalender

My Calendar is een andere gratis en krachtige oplossing voor eventmanagement voor WordPress. Het ondersteunt meerdere agenda’s, evenementgroepen, categorieën en locaties. 

Het wordt ook geleverd met een shortcode-generator en widgets, zodat je eenvoudig kalenders aan je berichten, pagina’s of sidebars kunt toevoegen.

Dit is een zeer configureerbare plug-in met een uitgebreide instellingenpagina. U kunt bijna elk aspect van de weergave van uw agenda aan de front-end regelen. Het wordt geleverd met zes ingebouwde skins voor kalenderweergave.

Voor gevorderde gebruikers is er een stijleditor om uw eigen aangepaste CSSte uploaden . Het ondersteunt ook de weergave Google Map op de pagina met één evenement en de pop-up met evenementen.

4. Eenvoudige kalender

Eenvoudige kalender

Google Calendar Events brengt Google Calendar naar uw WordPress-site . U kunt uw evenementen maken en beheren via Google Agenda. Deze plug-in geeft eenvoudig die gebeurtenissen op uw website weer. Het enige dat u hoeft te doen, is uw feed-URL voor Google Agenda.

De plug-in wordt geleverd met een krachtige reeks functies. U kunt de weergave van uw agenda en gebeurtenissen beheren met behulp van de shortcodes. U kunt zelfs het uiterlijk van de agenda bepalen met behulp van aangepaste stylesheets.

De plug-in ondersteunt geen ticketsysteem, maar u kunt nog steeds services van derden gebruiken om uw evenementtickets te verkopen en de URL van de ticketpagina rechtstreeks in uw evenementvermelding op Google Agenda in te voeren.

5. Boekingskalender

Boekingskalender

Zoals de naam al doet vermoeden, is Booking Calendar een plug-in voor het beheren van reserveringen voor WordPress.

 Hiermee kunt u een kalender aan de voorkant van uw website toevoegen, waar gebruikers een eenvoudig formulier kunnen invullen om hun boekingsverzoeken in te dienen. Vervolgens kunt u hun reserveringsaanvraag accepteren of weigeren.

Boekingskalender wordt geleverd met CAPTCHA-ondersteuning om spam te voorkomen. U kunt bepalen wie een boeking mag toevoegen in het beheerdersdomein. Een nadeel van de plug-in is dat u geen nieuwe invoervelden voor het boekingsformulier kunt toevoegen in de gratis versie van de plug-in.

Het kan worden gebruikt voor het boeken van elke vorm van service. 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *