13 gratis gebruikersbeheer plug-ins voor WordPress - DeLaatbusiness

13 gratis gebruikersbeheer plug-ins voor WordPress

4 min


107
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Beheert u een WordPress-website voor meerdere gebruikers? WordPress wordt standaard geleverd met een ingebouwd gebruikersbeheersysteem en u kunt het uitbreiden om aan uw behoeften te voldoen. In dit artikel laten we u de beste WordPress-gebruikersbeheerplug-ins zien.

Gebruikersbeheer WordPress

Opmerking: als u nieuwe gebruikers wilt toevoegen, volgt hier onze zelfstudie over hoe u nieuwe gebruikers in WordPress kunt toevoegen .

1. Capability Manager verbeterd

Capability Manager verbeterd

WordPress wordt geleverd met een paar ingebouwde gebruikersrollen. Elke gebruikersrol heeft een aantal vooraf gedefinieerde functies toegewezen gekregen. Met Capability Manager Enhanced plug-in kunt u die mogelijkheden bewerken en aangepaste gebruikersrollen maken voor uw WordPress-site. 

2. WP Idle Logout

WordPress idle logout bericht

Soms logt de gebruiker in op zijn WordPress-account en vergeet hij zich af te melden. Inactieve gebruikers kunnen een sessie-kaping bedreiging veroorzaken. 

Met WP Idle Logout-plug-in kunt u gebruikers uitloggen als ze een bepaalde tijd inactief zijn. Gebruikers kunnen veilig opnieuw inloggen wanneer ze hun sessie opnieuw willen hervatten.

3. Cimy User Extra Fields

Cimy User Extra Fields

Het standaard WordPress-gebruikersprofielveld is vrij eenvoudig. Met de plug-in Gebruikers extra velden van Cimy kunt u gebruikersprofielen uitbreiden door extra velden toe te voegen. 

Gebruikers kunnen deze velden invullen tijdens registratie of door hun profielen te bewerken. 

4. Nieuwe gebruiker goedkeuren

Matige nieuwe gebruikersregistratie in WordPress

Iedereen kan zich op uw site registreren wanneer u uw WordPress-site opent voor gebruikersregistratie. Met de plug-in Nieuwe gebruiker goedkeuren kunt u nieuwe gebruikersregistraties modereren. 

U kunt nieuwe gebruikersregistraties goedkeuren of weigeren vanuit uw WordPress-beheergebied. 

5. Peter’s Login-omleiding

Peter's Login doorverwijzing

Als u gebruikers na het aanmelden naar een specifieke pagina wilt doorsturen, is Peter’s Login Redirect daarvoor de plug-in. Activeer gewoon de plug-in en ga naar de instellingenpagina van de plug-in. U kunt gebruikers omleiden op basis van gebruikersnaam, gebruikersrol of mogelijkheden. 

U kunt ook een pagina instellen waar gebruikers na succesvolle registratie worden omgeleid. 

6. Gebruikerswisseling

Gebruiker overschakelen

Bij het testen van een sitefunctie voor meerdere gebruikers moet u mogelijk overschakelen naar verschillende gebruikersaccounts. User Switching-plug-in biedt een eenvoudigere manier om direct van gebruikersaccount te wisselen in WordPress .

 Installeer en activeer eenvoudig de plug-in en u kunt overschakelen naar een account vanaf de gebruikerspagina of vanuit de werkbalk. Met de plug-in kunnen sitebeheerders gebruikersaccounts wisselen.

7. Account Locker Lite

Een gebruikersaccount vergrendelen

Soms wilt u mogelijk de toegang van een gebruiker tot uw WordPress-site beperken zonder hun account te verwijderen of hun wachtwoord te wijzigen. Met Account Locker Lite kunt u een gebruikersaccount blokkeren zonder het te verwijderen. Dit is vooral handig als u het account van een gebruiker niet wilt verliezen, omdat er posts aan zijn gekoppeld waaraan u nog steeds een creditering wilt geven. 

8. WP Useronline

Gebruikers online

Veel community-sites en forums hebben widgets die online gebruikers kunnen weergeven. U kunt dat doen in WordPress met WP Useronline plug-in. Hiermee kunt u gebruikers weergeven die momenteel uw website bezoeken. 

9. Voorkom simultane logins

Gelijktijdige gebruikerssessies

Standaard kunnen gebruikers van WordPress tegelijkertijd inloggen op een account vanaf meerdere locaties. Dit kan van invloed zijn op de beveiliging van een WordPress-site met meerdere auteurs. 

Als u een betaalde lidmaatschapssite uitvoert, kan dit ook uw winst beïnvloeden. Voorkomen dat de plug-in Concurrent Logins dit gedrag uitschakelt en slechts één sessie per gebruiker tegelijk toestaat. 

10. Forceer sterke wachtwoorden

Krachtig wachtwoord afdwingen

Wachtwoorden vormen de eerste barrière tussen het admin-gedeelte van uw site en hackers. Het gebruik van zwakke wachtwoorden maakt uw WordPress-site kwetsbaar voor hackaanvallen.

 Forceer sterke wachtwoorden plug-in dwingt sterke wachtwoorden af ​​voor gebruikers met de mogelijkheid om posts op uw WordPress-site te publiceren of te bewerken. 

11. Beheren

Beheer het menu

Soms wilt u misschien de gebruikersinterface van WordPress aanpassen voor sommige gebruikers op uw website. Met Adminimaliseren kunt u onnodige items verbergen in het WordPress-menu.

 U kunt elk aspect van het WordPress-beheergebied op uw site configureren voor elke gebruikersrol. 

12. Door gebruikers geposte berichten

Door gebruiker verzonden berichten

Als u andere gebruikers geen toegang wilt geven tot uw WordPress-beheergebied, zijn er andere manieren waarop u gebruikers inhoud op uw WordPress-site kunt aanbieden. Door gebruikers ingeleverde berichten Met de plug-in kunt u een formulier toevoegen aan de frontend van uw WordPress-site waar uw gebruikers berichten op uw website kunnen plaatsen. 

Een ander populair alternatief voor door gebruikers ingezonden inhoud is Gravity Forms . 

13. Eenvoudige lokale Avatars

Eenvoudige lokale avatar

WordPress wordt geleverd met een ingebouwde gebruikersprofiel- fotocontrole via Gravatar . Sommige van uw gebruikers hebben echter mogelijk geen Gravatar-foto. Met Simple Local Avatars kunnen uw gebruikers een foto uploaden vanaf hun profielpagina. WordPress gebruikt deze lokale afbeelding vervolgens als foto van de gebruiker op uw site.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-ins voor gebruikersbeheer voor WordPress. 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *