16 Beste plug-ins voor WordPress-aanmeldingspagina - DeLaatbusiness

16 Beste plug-ins voor WordPress-aanmeldingspagina

5 min


107
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Op zoek naar de beste WordPress plug-ins voor inlogpagina’s voor uw website? De inlogpagina is de deur naar het admingebied van uw website. U moet het beveiligen terwijl u het voor gebruikers eenvoudig maakt om in te loggen. 

In dit artikel hebben we enkele van de beste plug-ins voor WordPress-aanmeldingspagina’s uitgekozen die u kunt proberen.

De beste plug-ins voor WordPress-aanmeldingspagina's

Verbetering van de beveiliging en het uiterlijk van de WordPress loginpagina

De standaard WordPress-aanmeldingspagina is erg overzichtelijk en ziet er hetzelfde uit op alle WordPress-sites. Als u een WordPress-site met meerdere gebruikers uitvoert, wilt u deze mogelijk aanpassen.

U wilt misschien ook de inlogervaring op uw website zo naadloos mogelijk maken zonder concessies te doen aan WordPress-beveiliging .

Laten we echter een paar van de beste plug-ins voor WordPress-aanmeldingspagina’s bekijken om de inlogervaring en beveiliging van uw website te verbeteren.

1. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor WordPress-formulierbouwer en wordt geleverd met een krachtige gebruikersregistratie en inlog-add-on. Hiermee kunt u met een paar klikken uw eigen gebruikersregistratie- en aanmeldingsformulieren maken. U kunt deze formulieren overal op uw WordPress-site toevoegen.

2. Thema Mijn aanmelding

Thema Mijn aanmelding

Wilt u dat gebruikers zich registreren op uw WordPress-site, maar niet willen dat ze toegang krijgen tot het beheerdersgedeelte? Theme My Login is een populaire WordPress-plug-in waarmee u aangepaste WordPress-aanmeldingspagina’s kunt maken. U kunt elke pagina op uw site gebruiken als pagina voor aanmelding, registratie en wachtwoord vergeten.

3. Tijdelijke aanmelding zonder wachtwoord

Tijdelijke aanmelding zonder wachtwoord

Wilt u tijdelijke toegang verlenen aan een ontwikkelaar voor uw WordPress-site? Tijdelijke aanmelding zonder wachtwoord geeft u de mogelijkheid om tijdelijke toegang te geven aan gebruikers zonder daarvoor een account aan te maken. U kunt een vervaldatum of -tijd instellen voor de tijdelijke aanmelding of deze op elk gewenst moment verwijderen.

4. Login Lockdown

Login Lockdown

Standaard blokkeert WordPress gebruikers niet als ze het verkeerde wachtwoord meerdere keren proberen. Hiermee kunnen hackers je wachtwoord kraken met behulp van geautomatiseerde scripts. Met Login Lockdown kunt u het aantal mislukte inlogpogingen beperken. Daarna vergrendelt het het inlogscherm voor die gebruiker voor een beperkte tijd.

5. Nextend Facebook Connect

Nextend Facebook Connect

Wilt u inloggen met Facebook-knop toevoegen aan uw WordPress-site? Met de Nextend-plug-in voor Facebook Connect kunt u eenvoudig inloggen met Facebook toevoegen aan uw WordPress-inlogscherm. Hierdoor kunnen uw gebruikers sneller inloggen en hoeven ze geen wachtwoord in te voeren.

6. Onthoud Mij

Onthoud mij

Als u vergeet om de ‘Onthoud mij’-optie op de inlogpagina te controleren, zal WordPress uw login vergeten zodra u het browservenster sluit. Dankzij de plugin Remember me kunt u de herinneringsoptie automatisch controleren elke keer dat u zich aanmeldt op uw WordPress-site.

7. Aangepaste Aanmeldingspagina Customizer

Aangepaste Aanmeldingspagina Customizer

Het standaard WordPress inlogscherm ziet er vrij eenvoudig uit. Je kunt het op verschillende manieren wijzigen, maar voor veel ervan moet je code toevoegen. Custom Login-pagina Met de Customizer-plug-in kunt u uw eigen aangepaste inlogpagina ontwerpen met behulp van de thema-aanpasser.

8. WP-beveiligingsvragen

Inlogbeveiligingsvragen in WordPress

Met WP-beveiligingsvragen kunt u beveiligingsvragen toevoegen aan uw WordPress-inlogscherm. Gebruikers moeten niet alleen hun wachtwoord toevoegen, maar ze moeten ook een beveiligingsvraag selecteren en hun antwoord invoeren. Hiermee voegt u een andere beveiligingslaag toe aan uw WordPress-beheerdersgebied.

9. Geen login via e-mailadres

Geen login via e-mail

In WordPress kunnen gebruikers standaard hun gebruikersnaam of e-mailadres invoeren om in te loggen. Sommige gebruikers denken dat een e-mailadres algemeen bekend is (iedereen die je e-mail gebruikt, heeft jouw e-mailadres). Dit kan het voor iemand gemakkelijker maken om zijn wachtwoord bruut te forceren. Met deze plug-in kunt u inloggen met e-mailadres in WordPress uitschakelen.

10. Voorkom simultane logins

Gelijktijdige aanmeldingen

Als u WordPress gebruikt om online cursussen te verkopen of een lidmaatschapswebsite uit te voeren , betekent dit dat gebruikers hun wachtwoorden met vrienden kunnen delen en u nieuwe klanten kunt verliezen. Voorkomen dat meerdere logins automatisch de gebruikerssessie vernietigen als een wachtwoord wordt gebruikt terwijl de gebruiker nog is aangemeld.

11. LinkedIn-aanmelding

LinkedIn Login

Wilt u uw gebruikers toestaan ​​in te loggen met hun LinkedIn-account? LinkedIn-plug-in voor aanmelden kunt u eenvoudig een login met LinkedIn-knop toevoegen aan uw WordPress aanmeldingsscherm. Het stelt gebruikers ook in staat zich te registreren met hun LinkedIn-account.

Bekijk meer LinkedIn WordPress-plug-ins om nieuwe klanten te werven en uw professionele netwerk te laten groeien.

12. Eenvoudige geschiedenis

Simpele geschiedenis

Wilt u zien wanneer gebruikers zich hebben aangemeld bij uw WordPress-site? Met de plug-in Simple History kunt u gemakkelijk gebruikersactiviteit volgen op uw WordPress-site, inclusief hun aanmeldingsactiviteit. U kunt zien wanneer een gebruiker zich aanmeldde en wat ze deden tijdens hun sessie.

13. Wachtwoord beveiligd

Beschermd met een wachtwoord

Moet u een hele WordPress-site beveiligen met een wachtwoord? Met een wachtwoord beschermde plug-in kunt u eenvoudig uw WordPress-site-wachtwoord beveiligen. U kunt beheerders en ingelogde gebruikers toestaan ​​het te bekijken. U kunt ook een hoofdwachtwoord instellen dat u kunt delen met gebruikers die u wilt toestaan.

14. Afmelden voor de gebruiker in Idle

Inlog van de gebruiker inactief

Soms vergeten uw gebruikers mogelijk af te melden, het browservenster te sluiten of kunnen ze per ongeluk de Remember me-optie op een openbare computer controleren. Dit betekent dat iedereen die die computer gebruikt toegang heeft tot uw WordPress-site. Idle User Uitloggen biedt u de mogelijkheid om automatisch een gebruiker uit te loggen als deze gedurende een bepaalde tijd inactief is geweest.

15. WP Laatste aanmelding

WP Laatste aanmelding

Wilt u weten wanneer gebruikers het laatst ingelogd zijn? Zo kunt u achterhalen welke gebruikers niet zijn ingelogd en kunt u ze een e-mail sturen of hun account verwijderen. Met WP Last Login kunt u snel de laatste inlogdatum van elke gebruiker zien op de pagina Gebruikers.

16. Peter’s Login Doorverwijzing

Wilt u gebruikers doorsturen naar verschillende pagina’s nadat ze zich hebben aangemeld? Peter’s Login Redirect-plug-in stelt je in staat om gebruikers gemakkelijk om te leiden nadat ze zijn ingelogd. U kunt gebruikers omleiden met specifieke gebruikersrollen en -mogelijkheden. U kunt ook doorverwijzingen instellen na registratie.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format