21 Beste WordPress Starter-thema's voor ontwikkelaars in 2020 - DeLaatbusiness
chatbots of live chat

21 Beste WordPress Starter-thema’s voor ontwikkelaars in 2020

5 min


118
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Ben je net begonnen met het ontwikkelen van WordPress-thema’s? WordPress-startthema’s helpen u op weg te gaan met een solide basis. In dit artikel hebben we de beste WordPress-startersthema’s gekozen voor thema-ontwikkelaars.

Beste WordPress-startersthema

Wat is een WordPress Starter-thema

Een WordPress Starter-thema is een leeg thema met minimaal ontwerp en een basis- of helemaal geen lay-out. Deze thema’s worden meestal geleverd met de meest gebruikte sjablonen in een WordPress-thema.

Ze hebben code om berichten weer te geven, pagina’s archiveren, enkele berichten, opmerkingen, maar met minimale of geen styling helemaal. Hiermee kunnen thema-ontwikkelaars snel hun eigen stijlen toevoegen om een ​​geheel nieuw thema te bouwen.

Startersthema’s zijn anders dan een bovenliggend thema of een themakader . Hoofdthema’s zijn volledig opgemaakte WordPress-thema’s die zijn ontworpen om op live websites te worden geïnstalleerd en gebruikt. Themakaders bieden veel haken en filters voor gebruik bij de ontwikkeling van het kindthema .

Startersthema’s hebben geen styling, je hoort ze niet te gebruiken zoals het is en het zijn geen frameworks met aangepaste hooks, filters en sjabloontags.

In plaats daarvan gebruik je een startthema om een ​​ouderthema te maken.

Laten we echter een paar van de beste startthema’s voor WordPress bekijken.

1. onderstrepingstekens

underscores

Underscores is waarschijnlijk het populairste van alle WordPress-startthema’s. 

Onderhouden door Automattic (het bedrijf achter de bloghostingservice WordPress.com), Underscores is een minimalistisch startthema geschreven in HTML5 en CSS. De schone code is bedoeld om uit de weg te gaan en u te helpen snel een standaard compatibel WordPress-thema te bouwen.

2. Componenten

Components

Van de mensen achter Underscores komt Components. Het zijn in feite 6 startthema’s voor verschillende soorten websites. Momenteel is er een basis, blog, blog modern, portfolio , bedrijf en tijdschriftstartthema beschikbaar om te downloaden.

3. Bones

Bones

Bones is een WordPress-startersthema dat is ontwikkeld met de focus op mobiel-eerst benadering. Het gebruikt Sass en is uitgerust met gebruiksklare code voor aangepaste berichttypen en aangepaste dashboardfuncties.

4. Sage

Salie

Sage is een modern WordPress-startersthema op basis van Gulp, Bootstrap en Bower. Het maakt gebruik van een Themawrapper waarmee u voorkomt dat dezelfde code in elke sjabloon wordt herhaald. Sage wordt actief onderhouden en heeft een sterke aanhang onder de front-end ontwikkelaars van WordPress.

5. FoundationPress

FoundationPress

Op basis van het Fundament 6-raamwerk is FoundationPress een modern WordPress-startersthema. Het wordt geleverd met schone semantische code en krachtige aanpassingsfuncties die het voor u gemakkelijker maken snel WordPress-thema’s te maken.

6. UnderStrap

Understrap

UnderStrap is een WordPress-startersthema op basis van Underscores en Bootstrap 4. Het wordt geleverd met een mobiel eerste, responsieve rasterframe en is supereenvoudig aan te passen.

7. Bootstrap Four

Bootstrap Four

Zoals de naam al doet vermoeden, is Bootstrap Four een WordPress-startersthema op basis van Bootstrap 4-framework. Het biedt een schone codebasis voor thema-ontwikkelaars om te doen wat ze willen.

8. WP RootStrap

WP Rootstrap

WP Rootstrap is een op Boostrap 3 gebaseerd WordPress-startersthema voor ontwikkelaars. Het maakt gebruik van Options Framework voor thema-opties.

9. Generiek

Algemeen

Generiek is een eenvoudig WordPress-startthema. Generiek is duidelijk en net zo minimaal als u wilt dat uw startthema wordt weergegeven.

10. BlankSlate

Schone lei

Blankslate is een eenvoudig en uiterst flexibel WordPress-startersthema. Het is ontworpen met ontwikkelaars in gedachten. Het is eenvoudig maar heeft een krachtige basis waarop je thema’s kunnen vertrouwen.

11. CyberChimps

Cyberchimps

CyberChimps is een volledig responsief WordPress-startersthema dat is gebouwd met Bootstrap. Het wordt geleverd met een aanraakvriendelijk paneel met slepen en neerzetten waarmee gebruikers hun site kunnen aanpassen met behulp van aanraakapparaten.

12. Klasik Framework

Klasik Framework

Gebouwd met een snellere thema-ontwikkeling in gedachten, Klasik Framework is een eenvoudig startthema voor WordPress. Thema-eigenschappen 9 widget-gebied, 8 aangepaste widget en eenvoudige Theme-optie voor volledige CMS-besturing

13. Start

Begin

Start is gebaseerd op Underscores startersthema en Bootstrap-framework. Het erft alle code van Underscores en voegt Bootstrap magic toe voor een snelle front-end ontwikkeling.

14. A11Y’Alle

A11Y'all

Als toegankelijkheid een belangrijk punt van zorg voor je is, zul je A11Y’all leuk vinden. Het is een WordPress-startersthema dat vanaf het begin is ontworpen met het oog op toegankelijkheid. Het bevat paginasjablonen en aanpasbare menu’s, koptekst, widgets en achtergrond.

15. Hoeksteen

Cornerstone

Cornerstone is een modern startthema voor WordPress-ontwikkelaars. Het is gebaseerd op het populaire kader van de Foundation. Het wordt klaargemaakt met vooraf gedefinieerde aangepaste koptekst-, zijbalk-, widgets- en navigatiemenu-locaties.

16. WP-Flex

WP-Flex

WP-Flex is een leeg WordPress-thema of startthema. Het houdt zich aan de best practices en richtlijnen van WordPress codering door het WordPress themabeheerteam. Dit basisthema kan een goed startpunt zijn voor elk aangepast WordPress-ontwerp.

17. JointsWP

JointsWP

JointsWP is een rotsvast WordPress-startthema. Het is gebaseerd op het Foundation 6-framework en wordt geleverd in CSS- of Sass-smaken.

18. _tk

_tk

ThemKraft’s _tK is een modern responsief WordPress-startersthema. Het is gebaseerd op het Bootstrap-raamwerk van Twitter en het startthema van Underscores.

19. Quark

Quark

Quark is een gemakkelijk aan te passen WordPress-startersthema. Het is gebaseerd op Underscores en Twenty Twelve WordPress-thema. Het gebruikt Normalize om ervoor te zorgen dat browsers alle elementen consistenter weergeven en Mordernizr voor het detecteren van HTML5- en CSS3-browsermogelijkheden.

20. Nevel

nevelvlek

Nebula is een geavanceerd WordPress-startersthema dat meer op een framework lijkt maar niet volledig op een framework. Het is een startthema met veel aangepaste functies, zoals aanbevelingsengine voor 404 en geen-zoekresultaatpagina’s, en Autocomplete Search, etc.

21. HTML5Blank

HTML5Blank

HTML5Blank is een gemakkelijk te gebruiken WordPress-startersthema. Het is gebaseerd op schone HTML5- en CSS3-sjablonen met kant-en-klare code en sjabloontags die u kunt gebruiken tijdens uw thema-ontwikkeling.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van het beste WordPress-startersthema voor ontwikkelaars.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format