22 geweldige WordPress-plug-ins voor het beheren van afbeeldingen - DeLaatbusiness

22 geweldige WordPress-plug-ins voor het beheren van afbeeldingen

7 min


122
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor het beheren van afbeeldingen op uw WordPress-site? Afbeeldingen helpen uw content leven te geven en vergroten de betrokkenheid. 

In dit artikel zullen we enkele van de beste WordPress-plug-ins voor het efficiënter beheren van afbeeldingen op uw website delen.

WordPress plug-ins om afbeeldingen te beheren

1. Envira-galerij

Envira-galerij

Envira Gallery is de beste plugin voor WordPress-fotogalerij op de markt. Hiermee kunt u met slechts een paar klikken prachtige en op mobiele apparaten reagerende afbeeldingengalerijen maken in WordPress.

Envira is geoptimaliseerd voor prestaties, dus uw galerieën worden snel geladen. Het is ook de meest SEO-vriendelijke fotogalerij-plug-in voor WordPress. Envira heeft tal van functies, zoals albums, beeldmerken, watermerken, proofing, enzovoort.

Er is ook een add-on voor WooCommerce waarmee u een online winkel kunt toevoegen om uw foto’s te verkopen.

2. Soliloquy

Monoloog

Met schuifregelaars kunt u de aandacht van de gebruiker vestigen op uw belangrijkste inhoud met prachtige diapresentaties met afbeeldingen, vergezeld van tekst, call-to-action en animatie. Sliders kunnen echter ook de snelheid van uw website vertragen, wat van invloed is op de gebruikerservaring en SEO.

Soliloquy is de beste WordPress-schuifregelaar die tegenwoordig verkrijgbaar is. Het is merkbaar sneller dan elke andere WordPress-schuifregelaar. Het is ook het gemakkelijkst te gebruiken met tal van functies, zoals de gekenmerkte content-schuifregelaar, carrousel, slider-thema’s, lightbox, enz.

3. EWWW Image Optimizer

Ewww Image Optimizer

Het laden van afbeeldingen duurt langer dan tekst, en dit beïnvloedt de snelheid en prestaties van uw website . De beste manier om hiermee om te gaan, is door uw afbeeldingen voor internet te optimaliseren .

EWWW Image Optimizer is de beste WordPress-invoegtoepassing om uw afbeeldingen automatisch te optimaliseren in WordPress. Het wordt geleverd met krachtige hulpmiddelen om afbeeldingen te comprimeren zonder de kwaliteit aan te tasten.

Alternatief: WP Smush

4. Imsanity

Imsanity

Met Imsanity kunt u een maximale afbeeldingshoogte en -breedte instellen voor WordPress-uploads en het formaat van grote afbeeldingsbestanden automatisch aanpassen. Het kan ook omvangrijke afmetingen aanpassen bij oudere uploads op basis van uw instellingen.

5. Benodigde uitgelichte afbeelding

Benodigde afbeeldingen voor WordPress-berichten vereist

Soms vergeet u of een andere auteur op uw site om een ​​uitgelichte afbeelding aan de blogpost toe te voegen voordat deze wordt gepubliceerd. Dit kan van invloed zijn op de lay-out van uw site en als u automatisch berichten op sociale media deelt , zullen die sites gewoon elke afbeelding uit het artikel kiezen als postminiatuur.

De plug-in voor het importeren van de populairste afbeelding is vereist, kunt u geen bericht publiceren voordat u een uitgelichte afbeelding hebt toegevoegd. Het zal je eraan herinneren dat je geen uitgelichte afbeelding hebt toegevoegd en de publicatieknop zal uitschakelen totdat je een uitgelichte afbeelding toevoegt.

6. Kolom met aanbevolen afbeeldingen

Uitgelichte afbeelding kolom

WordPress laat niet zien of er een afbeelding beschikbaar is voor een bericht op het scherm ‘Alle berichten’. Om te zien of een afbeelding een afbeelding heeft, moet je deze bewerken.

Featured Image Column lost dit probleem op door een gekenmerkte beeldkolom toe te voegen aan het berichtenscherm. 

7. Standaard hoofdafbeelding

Standaard aanbevolen afbeelding

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met deze handige plug-in eenvoudig een standaardafbeelding instellen om als fallback te gebruiken voor berichten waarvoor geen beschikbare afbeelding beschikbaar is. Installeer en activeer de plug-in en ga vervolgens naar Instellingen »Media-pagina om een ​​standaardafbeelding te uploaden.

8. Aanbevolen video Plus

Aanbevolen video Plus

Met deze plug-in kun je een aanbevolen video toevoegen aan je WordPress in plaats van een uitgelichte afbeelding. Voeg eenvoudig de video-URL toe en deze haalt automatisch de videominiatuur op. Het ondersteunt YouTube, Vimeo , Dailymotion, Soundcloud, Spotify, etc.

9. Afbeeldingswidget

Afbeeldingswidget in WordPress

Normaal gesproken, als u een afbeelding wilt toevoegen aan uw WordPress zijbalk, moet u deze handmatig toevoegen in een tekstwidget met HTML. Image Widget plug-in voegt een widget toe die u naar een zijbalk kunt slepen en neerzetten en vervolgens een afbeelding selecteren of uploaden.

10. Uitgelichte afbeeldingen in RSS & Mailchimp Email

Uitgelichte afbeeldingen in RSS- en MailChimp-e-mails

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze plug-in de mogelijkheid afbeeldingen in te schakelen voor uw RSS-feed . Als u MailChimp gebruikt om berichten via e-mail naar uw abonnees te verzenden , zien die gebruikers ook afbeeldingen voor berichten.

11. Miniaturen opnieuw genereren

Regenereer afbeeldingsgrootten in WordPress

Wanneer u een afbeelding uploadt, slaat WordPress deze automatisch op in meerdere formaten. Deze formaten worden gedefinieerd op de pagina Instellingen »Media . WordPress-thema’s kunnen ook hun eigen afbeeldingsformaten toevoegen om voor miniaturen te gebruiken. Als u een dergelijk thema activeert, start WordPress ook met het opslaan van afbeeldingen in die nieuwe formaten. Het maakt echter geen nieuwe formaten opnieuw voor oudere afbeeldingen.

Met de miniatuur opnieuw genereren kunt u snel alle afbeeldingsgrootten in WordPress regenereren. 

12. Externe media

Externe media

Met deze plug-in kunt u bestanden van Dropbox, Box, OneDrive, Google Drive, Instagram en elk ander extern bestand koppelen of importeren in WordPress. Dit biedt u een eenvoudigere manier om te werken aan afbeeldingen die zijn opgeslagen op uw Google Drive- of Dropbox-accounts door ze rechtstreeks vanuit WordPress te openen.

13. Post Thumbnail Editor

Post Thumbnail Editor

Nadat u een aanbevolen afbeelding hebt geüpload, merkt u soms dat WordPress het heeft bijgesneden of wordt het niet correct weergegeven met uw thema. U kunt de afbeelding bewerken in uw favoriete beeldbewerkingsprogramma, of u kunt deze plug-in gebruiken.

Met de postminiatuur-editor kunt u eenvoudig afbeeldingen uit uw WordPress-beheergebied bijsnijden en van grootte veranderen. U kunt ook eerder geüploade aanbevolen afbeeldingen bewerken. 

14. Eenvoudig watermerk

Eenvoudig watermerk

Met Easy Watermark kunt u gemakkelijk watermerken toevoegen aan uw WordPress-afbeeldingen. U kunt ervoor kiezen om automatisch alle afbeeldingen water te geven of handmatig watermerk aan specifieke afbeeldingen toe te voegen.

Als u Envira Gallery al gebruikt , hebt u deze plug-in niet nodig. U kunt in plaats daarvan de watermerkaddit van Envira gebruiken.

15. Eenvoudige achtergrondafbeelding op volledig scherm

Achtergrondafbeelding op volledig scherm

Met de eenvoudige achtergrondafbeelding op volledig scherm kunt u gemakkelijk een achtergrondafbeelding op volledig scherm toevoegen aan elk WordPress-thema. Met veel WordPress-thema’s kunt u eenvoudig achtergrondafbeeldingen op volledig scherm toevoegen. Als uw thema echter geen achtergrondafbeeldingen op het volledige scherm ondersteunt, kunt u deze plug-in proberen.

16. WP Eerste letter Avatar

WP Eerste brief Avatar

WP Met de eerste letter-avatar kun je een aangepaste avatar weergeven met de eerste letter van de gebruikersnaam. Je kunt het alleen laten zien aan gebruikers die geen Gravatar- afbeelding hebben of helemaal geen Gravatarvervangen door eerste letter avatars.

17. Taxonomie-afbeeldingen

Taxonomie afbeeldingen

Wilt u afbeeldingspictogrammen of miniaturen toevoegen aan uw categorieën of tags ? Taxonomy Images stelt u in staat om dat te doen. Nadat je de plug-in hebt geactiveerd, ga je gewoon naar de pagina Berichten »Categorieën en klik je op de knop Toevoegen om je afbeeldingen te uploaden.

18. Mediabestand hernoemen

Mediabestand hernoemen

Ooit de bestandsnaam van een afbeelding willen wijzigen nadat deze is geüpload? Met WordPress kun je de afbeeldingstitel en alt-tekst wijzigen, maar je kunt de bestandsnaam niet wijzigen. 

Mediabestand Met de hernoemer-invoegtoepassing kunt u eenvoudig elke bestandsnaam in de mediabibliotheek van WordPress wijzigen. Het hernoemt ook automatisch bestandsnamen op basis van de bestandsnaam die u invoert tijdens het uploaden.

Door een bestand te hernoemen met behulp van de plug-in worden ook alle verwijzingen naar het bestand in uw WordPress-berichten en -pagina’s bijgewerkt. 

19. ImageInject

ImageInject

De meeste beginners hebben moeite met het vinden van auteursrechtvrije afbeeldingen voor hun blogposts. ImageInject plug-in lost dit probleem op door je toe te staan ​​Flickr te zoeken op creative commons gelicentieerde foto’s en deze toe te voegen aan je berichten met de juiste attributie.

20. Schakel media vervangen in

Media vervangen inschakelen

Als u een afbeelding in uw WordPress-berichten moet vervangen, moet u normaal het bericht bewerken om uw nieuwe afbeelding toe te voegen en de oude te verwijderen. Als je die afbeelding in meerdere berichten hebt gebruikt, moet je al die berichten bewerken om een ​​nieuwe afbeelding toe te voegen.

Media inschakelen Met Plug-in kunt u mediabestanden rechtstreeks van de WordPress mediabibliotheek vervangen. Het vervangen van een afbeelding vervangt het automatisch op uw berichten en pagina’s waar u de oude afbeelding hebt toegevoegd.

21. Plugin A / B Image Optimizer in

A / B Image Optimizer

Uitgelichte afbeeldingen trekken gebruikers aan om op uw artikelen te klikken. Heeft u zich ooit afgevraagd welk type afbeeldingen het beste werkt op uw site? A / B Image Optimizer-plug-in helpt u dit te achterhalen.

 Hiermee kunt u twee aanbevolen afbeeldingen voor een bericht toevoegen en deze vervolgens willekeurig weergeven aan uw gebruikers. U kunt zien welk beeld op de voorgrond meer kliks heeft gekregen door een bericht te bewerken.

22. Instagram Feed

Instagram Feed

Wilt u uw Instagram-foto’s laten zien op uw WordPress-site? Met Instagram Feed kun je je Instagram-feed eenvoudig weergeven met een zijbalkwidget of shortcode. Verbind eenvoudigweg uw website met uw Instagram-account en uw feed wordt automatisch opgehaald. U kunt de feed aanpassen met verschillende weergaveopties in plugin-instellingen.

Als u Envira Gallery gebruikt, kunt u dit doen met hun Instagram-add-on .

Bonushulpmiddelen

Deze hulpprogramma’s zijn geen WordPress-plug-ins, maar kunnen u helpen de kwaliteit van afbeeldingen op uw WordPress-site te verbeteren.

23. Canva

Canvas

Met Canva kunt u allerlei grafische afbeeldingen maken met eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor slepen en neerzetten. Het wordt geleverd met professioneel ogende sjablonen die u als uitgangspunt kunt gebruiken. U kunt ook voorraadafbeeldingen, pictogrammen en andere bronnen rechtstreeks vanuit de app kopen.

24. Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock is een van de grootste online bronnen voor stockfotografie, clipart, illustraties en vectorafbeeldingen. Wij zijn een klant van Shutterstock en kunnen instaan ​​voor de kwaliteit van afbeeldingen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *