5 Beste WordPress Membership Plugins - DeLaatbusiness
call to action voorbeelden

5 Beste WordPress Membership Plugins

6 min


93
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u een lidmaatschapssite bouwen in WordPress? Wilt u weten welke de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap is? Het kiezen van de juiste lidmaatschapsplugin is cruciaal voor uw bedrijf, omdat een beter platform meer kansen voor groei betekent.

 In dit artikel zullen we 5 beste WordPress-lidmaatschapstoepassingen vergelijken om gemakkelijk betaalde lidmaatschapswebsites te maken.

Beste WordPress-lidmaatschap-plug-ins vergeleken

Wat te zoeken in een plug-in voor WordPress-lidmaatschap?

Er zijn veel plug-ins voor WordPress-lidmaatschap, maar niet alle hebben specifieke functies die u mogelijk nodig heeft voor het maken van uw lidmaatschapssite.

Sommigen van hen zijn goed voor het verkopen van abonnementen op een enkel niveau, terwijl anderen meer verschillende lidmaatschapsniveaus en abonnementsbeheerfuncties bieden.

Sommige plug-ins bieden de functie Drip-content waarmee u langzaam nieuwe content aan een gebruiker kunt vrijgeven. Terwijl anderen beperkt zijn tot het aanbieden van verborgen inhoud.

Je zult ook moeten uitzoeken welke betalingsgateways je gaat gebruiken. Wilt u alleen creditcards, PayPal of beide accepteren? Uw plug-in voor lidmaatschap moet ondersteuning bieden voor uw gewenste betaalgateways, hetzij ingebouwd, hetzij via een add-on.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken wat u nodig heeft om een ​​WordPress-lidmaatschapssite te starten.

Wat heb je nodig om een ​​WordPress-lidmaatschapssite uit te voeren?

Lidmaatschapswebsites zijn veelvuldig gebruikt en het kiezen van de verkeerde host kan schadelijk zijn voor uw algehele prestaties. Daarom is het eerste dat u hoeft te doen, kiezen voor de beste WordPress-hosting die u zich kunt veroorloven.

Als je een beperkt budget hebt, kun je beginnen met Bluehost . Hun Business Pro-abonnement wordt geleverd met een SSL-certificaat dat u nodig hebt om veilig betalingen, dedicated IP en een speciale ondersteuningslijn te verzamelen.

Als budget geen probleem is en u de beste prestaties wilt, raden we aan een beheerde WordPress-hostingprovider zoals WPEngine te gebruiken .

Als u er nog geen heeft, moet u een domeinnaam kiezen voor uw website. 

Ten slotte moet u essentiële zakelijke plug-ins kiezen , zoals OptinMonster , waarmee u leads kunt vastleggen en abonnementen kunt verhogen.

Nu we hebben besproken wat u nodig hebt om een ​​lidmaatschapssite te starten in WordPress, laten we een kijkje nemen naar onze top WordPress-lidmaatschapstoepassingen.

1. MemberPress

MemberPress

MemberPress is een van de populairste plug-ins voor WordPress-leden. Het is ook het gemakkelijkst in gebruik en het meest robuust als het gaat om functies.

Voordelen van MemberPress Plug-in voor WordPress-lidmaatschap

Eenvoudig in te stellen – MemberPress maakt het eenvoudig om een ​​lidmaatschapswebsite op te zetten met WordPress. Het kan automatisch prijzen, login, account en bedankt pagina’s instellen voor uw gebruikers. Het toevoegen van lidmaatschapsplannen is ook heel eenvoudig.

Content Access Control – MemberPress wordt geleverd met krachtige toegangscontrole, waarmee u de toegang tot alle content kunt beperken, inclusief berichten, pagina’s, categorieën, tags, bestanden, enz.

Inhoud druipen – Met inhoud druipen kunt u beperkte inhoud aan leden laten zien na een bepaalde tijd. Dit is een zeer nuttige functie voor het verkopen van online cursussen of leermaterialen.

Integraties – MemberPress kan worden geïntegreerd met AWeber- , MailChimp- , GetResponse- en MadMimi-e-mailservices. Het integreert ook met Amazon Web Services en BluBrry voor podcast-hosting.

Payment Gateways – MemberPress wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor PayPal en Stripe-betalingsgateways. Ontwikkelaarsplan voegt ook Authorize.net-ondersteuning toe.

Nadelen van het gebruik van MemberPress Pro

Beperkte betalingsopties – MemberPress ondersteunt alleen de drie populairste betaalgateways. Dit zou een dealbreaker zijn voor site-eigenaren die in landen wonen die niet door deze betalingsgateways worden ondersteund.

Beperkte integraties – Hoewel de plug-in voldoende ondersteuning biedt voor populaire services om een ​​lidmaatschapslocatie efficiënt uit te voeren, ontbreken er nog steeds integraties met sommige andere populaire services. De plug-in is eenvoudig uitbreidbaar en u kunt iemand betalen om een ​​dienst van derden te integreren die u wilt gebruiken.

Prijzen: Zakelijke editie $ 99 / jaar, Developer-editie $ 199 / jaar

We denken dat MemberPress de gemakkelijkst te gebruiken plug-in voor WordPress-lidmaatschap is voor beginners. Het is snel op te zetten met tonnen krachtige opties.

2. LearnDash

LearnDash

LearnDash is een super flexibele en uiterst eenvoudig te gebruiken WordPress LMS-plug-in . Het wordt geleverd met geavanceerde lidmaatschapsmodules en vele integraties.

Voordelen van het gebruik van LearnDash

Eenvoudig in te stellen LearnDash is vrij eenvoudig in te stellen en voegt er veel eenvoudiger content aan toe. Het bevat ook geavanceerde hulpmiddelen om eenvoudig uw lidmaatschapsinhoud in niveaus, groepen, enz. Te organiseren.

Eenvoudige inhoudsbeperkingen Met LearnDash kunt u eenvoudig inhoud verbergen en beperken tot verschillende lidmaatschapsgroepen.

Cursussen verkopen – Met LearnDash kunt u eenvoudig online cursussen maken en verkopen. Het heeft geavanceerde modules waarmee u leermateriaal beter kunt beheren dan andere WordPress-plug-ins.

Drip-inhoud – Het wordt geleverd met een krachtige drip-inhoudfunctie waarmee u met regelmatige tussenpozen of na voltooiing van niveaus inhoud aan gebruikers kunt uitrollen.

Ingebouwde community-functies Het wordt geleverd met tools om zeer boeiende lidmaatschapssites te creëren met quizzen, gebruikersbadges, cursusspecifieke forums, certificaten, gebruikersprofielen, enz.

Integraties en betalingen LearnDash biedt een verbazingwekkende reeks integraties en betalingsgateways. U kunt het zelfs verbinden met MemberPress, WooCommerce, bbPress, Slack , etc.

Nadelen van het gebruik van LearnDash

Geen enkele lidmaatschapsfunctie – Als u probeert een lidmaatschapswebsite te maken zonder cursussen te verkopen, zijn sommige LearnDash-functies misschien niet nuttig voor u.

Prijzen: vanaf $ 159 voor een enkele sitelicentie met 1 jaar ondersteuning en updates.

LearnDash is de perfecte oplossing als u online cursussen wilt verkopen op een betaalde lidmaatschapswebsite. Dankzij de uitgebreide reeks add-ons en integraties kunt u een zeer interessant platform bouwen.

3. Leerbaar

leerzaam

Teachable is een all-inclusive online cursusbouwer. Het packs lidmaatschap website, LMS, discussieforum, e-mailmarketing en analyses allemaal onder een dashboard.

Voors van het gebruik van lesgeven

Gebruiksgemak Teachable is eenvoudig in te stellen en vereist helemaal geen technische vaardigheden. Het creëren van lidmaatschapsinhoud is eenvoudig en bevat ingebouwde hulpmiddelen om snel video’s, tekst, PDF en meer te maken en uploaden.

Drip-inhoud Het bevat een flexibele functie voor dripcontent, waarmee u inhoud kunt uitrollen op basis van het voortgangs- of abonnementsniveau van een gebruiker.

Ingebouwde betredingsfuncties Het biedt discussieforums, quizzen, contactformulieren, certificaten en andere functies om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en krachtige online communities te bouwen.

Nadelen van het gebruik van lesgeven

Geen WordPress Plug- ins is niet beschikbaar als WordPress-plug-in. In plaats daarvan kunt u het op uw WordPress-site integreren door links of een subdomein toe te voegen.

Meer duur lesmateriaal omvat alles wat het duurder maakt dan andere plug-ins voor WordPress-leden.

Prijzen: Basisplan begint bij $ 39 / maand, professionele $ 99 / maand en zakelijke $ 499 / maand.

4. Beperk inhoud Pro

Restrict Content Pro

Restrict Content Pro is een krachtige kanshebber voor de titel van de beste lidmaatschapsplugin voor WordPress. Het is gemaakt door hetzelfde team dat achter de populaire Easy Digital Downloads en AffiliateWP- plug-ins zit.

Voors van gebruik Restrict Content Pro

Eenvoudig te gebruiken – Restrict Content Pro past perfect in de gebruikersinterface van WordPress. Hiermee kunt u gemakkelijk achterhalen hoe u het moet gebruiken.

Ingebouwde integraties – In tegenstelling tot andere plug-ins voor leden, heeft Restrict Content Pro ingebouwde integraties die andere plug-ins als betaalde add-ons verzenden. Het heeft Stripe, PayPal, MailChimp , MailPoet, e-mailbeheer, CSV-export en nog veel meer functies.

Payment Gateways – Stripe, PayPal en Braintree komen als gratis add-ons. Andere ondersteunde betalingsgateways zijn 2Checkout, PayPal Website Payments Pro, PayPal Express en Stripe Checkout.

Werkt met easy digitale downloads – Als u Easy Digital Downloadsgebruikt om digitale producten te verkopen, dan is Restrict Content Pro hiervoor de perfecte metgezel.

Uitstekende ondersteuning – Er is uitgebreide gratis documentatie beschikbaar voor alle gebruikers. U krijgt ook professionele ondersteuning per e-mail met zeer snelle reactietijden.

Nadelen van het gebruik van Restrict Content Pro

Minder integraties – Het heeft minder integraties met services van derden zoals e-mailserviceproviders dan sommige andere plug-ins op deze lijst.

Prijzen: $ 99 met 12 add-ins en single site-licentie, $ 149 voor 5 sites en $ 249 voor alle add-ons en onbeperkte sites. Er is ook een levensplan van $ 499.

We vonden Restrict Content Pro als een van de gemakkelijkst te gebruiken lidmaatschap-plug-ins. Het is ook ontwikkelaarvriendelijk en wordt geleverd met een groot aantal functies die perfect zijn voor alle soorten lidmaatschapswebsites.

5. S2Member

S2Member

S2Member is een populaire gratis WordPress-lidmaatschapsplug-in met pro-versie ook beschikbaar. Het bestaat al een hele tijd en heeft een toegewijde gebruikersbasis.

Voordelen van het gebruik van de WordPress-lidmaatschapsplugin voor S2Member

Gratis basisplugin – De s2Member-basisplug-in is gratis. Iedereen kan het downloaden en proberen. Het is gelimiteerd qua functies en ondersteuning maar geeft u een goed startpunt.

Content Dripping – S2Member Pro wordt geleverd met inhoudsdruppelfunctie.

Payment Gateways – De gratis versie ondersteunt PayPal. Pro-versie van de plug-in ondersteunt ook Stripe en Authorize.net.

Integraties – Werkt met MailChimp, bbPress en BuddyPress.

Documentatie en ondersteuning – S2Member heeft een uitgebreide kennisbank voor iedereen. Pro-gebruikers krijgen ook ondersteuning via e-mail.

Nadelen van het gebruik van de WordPress-lidmaatschapsplugin voor S2Member

Niet erg gebruiksvriendelijk – We vonden s2Member een beetje moeilijker te gebruiken dan andere plug-ins voor leden.

Beperkingen in de gratis versie – Gratis versie ondersteunt alleen PayPal, beperkt tot slechts 4 lidmaatschapsniveaus en heeft geen functie voor drip-content.

Prijzen: De basisplug-in is gratis en de Pro-versie voor een enkele sitelicentie kost $ 89 USD. Voor onbeperkte sites kost de pro-versie $ 189 USD.

Conclusie:

Wij geloven dat MemberPress de beste optie is voor de plug-in voor WordPress-lidmaatschap. Het heeft alle functies die u nodig zou hebben met geweldige documentatie en ondersteuning.

Als u iets eenvoudig en flexibel wilt, dan is Restrict Content Pro een geweldige optie. Het team achter heeft een bewezen staat van dienst voor het produceren van uitstekende producten.

Als u cursussen op uw lidmaatschapswebsite wilt verkopen, raden we u aan LearnDash te gebruiken . Het bevat krachtige functies om online cursussen te maken en te verkopen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *