chatbots in de gezondheidszorg

7 Beste e-mailmarketingdiensten voor kleine bedrijven

7 min


110
Is e-mailmarketing een prioriteit voor uw bedrijf in 2019? Bent u op zoek naar de beste e-mailmarketingsoftware? Het kiezen van de juiste e-mailmarketingservice kan van grote invloed zijn op het succes van uw marketingcampagne. In dit artikel zullen we de 7 beste e-mailmarketingdiensten voor kleine bedrijven bespreken. Beste e-mailmarketingservices vergeleken

Waarom is het belangrijk om de beste e-mailmarketingservice te kiezen?

E-mailmarketing is een van de meest kosteneffectieve marketingtools voor kleine bedrijven. Volgens de Direct Marketing Association ziet e-mailmarketing gemiddeld 4300 procent rendement op investering (ROI) voor bedrijven in de Verenigde Staten. Dit komt omdat e-mailmarketing gemakkelijk te beheren is, u volledige controle geeft en u in staat stelt een direct contact met uw klanten op te bouwen. Niet overtuigd van e-mailmarketing? Zie deze 6 redenen waarom het bouwen van een e-maillijst tegenwoordig zo belangrijk is . Het is belangrijk om te weten dat veel van uw succes met e-mailmarketing volledig afhankelijk is van de e-mailmarketingsoftware die u kiest, omdat zij ervoor moeten zorgen dat uw e-mails daadwerkelijk worden afgeleverd. Als je niet oppast, betaal je uiteindelijk veel meer geld voor minder functies en vreselijke deliverability (waardoor je nog meer geld verliest). Met een goede e-mailmarketingservice kunt u zeer boeiende e-mails maken. Hiermee kunt u ook uw contacten beheren, 
gebruikers in groepenonderverdelen en de prestaties van uw e-mailcampagnes bijhouden. Het belangrijkste is dat een goede e-mailmarketingservice ervoor zorgt dat uw e-mails niet in de map met ongewenste e-mail terechtkomen . Laten we echter een blik werpen op enkele van de beste e-mailmarketingserviceproviders en hoe ze zich tegen elkaar opstapelen.

1. Constant contact

Constant contact Constant Contact is een van de grootste en snelstgroeiende e-mailmarketingservices ter wereld. Het is ook de meest gebruiksvriendelijke en beginnersvriendelijke e-mailmarketingservice. U kunt eenvoudig uw e-maillijsten, contactpersonen, e-mailsjablonen, marketingkalender en meer beheren. Elk account geeft u toegang tot eenvoudige tracking en rapportage, ingebouwde tools voor het delen van sociale media, gratis beeldbibliotheek, segmentatie van lijsten, integratie van Facebook-advertenties en een krachtige eCommerce-integratie voor Shopify-winkels . Hun Email Plus-accounts worden ook geleverd met krachtige functies zoals e-mailautomatisering, enquêtes en polls, kortingsbonnen, online donaties en onderwerpregel A / B-tests om uw open tarief te maximaliseren. Constant Contact biedt ongeëvenaarde ondersteuning via livechat, telefoongesprekken, e-mail, community-ondersteuning en een uitgebreide bibliotheek met nuttige bronnen. Naast online training bieden ze ook live-seminars in de Verenigde Staten aan. Hierdoor leren kleine bedrijven snel de basisprincipes van e-mailmarketing en kunnen ze deze gebruiken om hun bedrijf te laten groeien als een professional. Om alle bovenstaande redenen geven we Constant Contact de beste e-mailmarketingservice voor kleine bedrijven. Constant Contact heeft een gratis proefperiode van 60 dagen (geen creditcard vereist). Daarna begint hun prijs zo laag als $ 20 / maand. Gebruikers van WPBeginner kunnen onze Constant Contact kortingscode gebruiken om nog eens 20% extra te krijgen.

2. Druppelen

Druppelen Drip is een krachtig e-mailmarketingplatform voor eCommerce, bloggers en marketeers. Ze bieden een breed scala aan hulpmiddelen om marketingautomatisering en personalisatie eenvoudig te maken. Ze bieden een naadloze integratie voor alle populaire website-bouwers,waaronder WordPress en WooCommerce. Hiermee kunt u gemakkelijk aanmeldingsformulieren toevoegen aan uw website en meer leads vastleggen. Wat Drip onderscheidt van de concurrentie, is hun intelligente marketingautomatiseringshulpmiddelen, slimmere e-mailsegmentering, lijstgroepen en een visuele workflow-builder. Met deze functies kunt u gerichte klanten in uw e-maillijst bereiken om meer verkopen te krijgen. Ondersteuningsopties bij Drip zijn ondersteuning voor live chats, webinars, automatiseringstraining, gedetailleerde cursussen, gratis handleidingen en uitstekende documentatie. We gebruiken Drip voor verschillende van onze bedrijven omdat het ons in staat stelt om op een persoonlijk niveau contact te maken met elke klant op een persoonlijk niveau met slimmere eCommerce marketingautomatisering. Wij geloven dat Drip de beste e-mailmarketingsoftware is voor eCommerce-websites en bedrijfseigenaren die meer geavanceerde tools willen. Drip biedt een gratis account voor maximaal 100 abonnees. Daarna beginnen hun plannen vanaf $ 49 per maand, inclusief al hun functies.

3. SendinBlue

SendinBlue SendinBlue is een complete SMS- en e-mailmarketingsoftware voor bedrijven. Ze zijn een van de snelst groeiende e-mailmarketingplatforms in Europa. Het is een uiterst eenvoudig te gebruiken platform met uitstekende tools om mooie en zeer boeiende e-mails te maken. Hun eenvoudige hulpmiddelen voor slepen en neerzetten zijn perfect voor beginners zonder ervaring met e-mailmarketing. SendinBlue bevat gebruiksvriendelijke automatiseringstools waarmee u transactionele e-mails kunt verzenden, workflows kunt maken en gebruikers kunt segmenteren. Het kan ook de beste tijd selecteren om e-mail te verzenden met behulp van hun AI-algoritmen. SendinBlue biedt een volledig gratis e-mailmarketingplan waarmee u maximaal 300 e-mails per dag kunt verzenden, maar al uw e-mails hebben hun branding. Betaalde abonnementen starten vanaf $ 25 per maand. U kunt ook een sms-bericht in uw account opnemen, maar de prijzen variëren afhankelijk van uw verzendvereisten.

4. ConvertKit

ConvertKit ConvertKit is een robuust e-mailmarketingplatform voor professionele bloggers, auteurs en marketeers. Het is extreem gemakkelijk te gebruiken en ongelooflijk krachtig. Met ConvertKit kunt u eenvoudig content-upgrades en incentives aanbieden met aanmeldingsformulieren voor e-mail. Het komt ook met gemakkelijk te beheren auto-responders waarmee u e-mails kunt verzenden. Met ConvertKit kunt u eenvoudig contacten segmenteren in geïnteresseerden en degenen die al hebben gekocht. Dit helpt u de conversies te verhogen met geautomatiseerde e-mails die persoonlijk aanvoelen. ConvertKit biedt op e-mail gebaseerde ondersteuning en heeft een uitgebreide kennisbasis met geweldig leermateriaal. Veel van de functies van ConvertKit zijn specifiek ontworpen voor makers en professionele bloggers en daarom beschouwen wij hen als de beste e-mailmarketingservice voor professionele bloggers. ConvertKit biedt een 14-daagse gratis proefperiode, en hun prijzen beginnen vanaf $ 29 per maand. Ze bieden ook een 30 dagen restitutiebeleid.

5. AWeber

AWeber AWeber is een van de oudste en meest populaire e-mailmarketingserviceproviders ter wereld. Ze bieden een breed scala aan hulpmiddelen voor kleine en middelgrote bedrijven om hun e-mailmarketing te beheren. Aan de slag met AWeber is eenvoudig. Het sluit naadloos aan op de meeste platforms, waaronder WordPress. Zie onze ultieme handleiding voor het aansluiten van AWeber op WordPress voor gedetailleerde instructies . U krijgt toegang tot kant-en-klare e-mailsjablonen, lijstbeheer, autoresponders en e-mailtracking met gedetailleerde inzichten. Ondersteuningsopties zijn live-chat, telefonische ondersteuning, e-mailondersteuning, live webinars en een uitgebreide bibliotheek met how-tos en tutorials. AWeber biedt een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Daarna begint hun prijsstelling vanaf $ 19 / maand. U kunt ook aanmelden voor kwartaal- of jaarplannen om nog meer te besparen.

6. GetResponse

Reactie terug krijgen GetResponse is een andere zeer populaire oplossing voor e-mailmarketing. Het is uiterst eenvoudig te gebruiken en vereenvoudigt e-mailmarketing voor kleine bedrijven en absolute beginners. Het wordt geleverd met een aantal verbazingwekkende marketingautomatiseringshulpmiddelen waarmee u slimme geautomatiseerde campagnes kunt maken. Met hun drag & drop-builder kunt u campagnes maken, contacten segmenteren en inhoud verzenden die is ontworpen voor specifieke groepen. Met deze hulpprogramma’s kunt u effectieve campagnes maken om uw winst te vergroten. GetResponse wordt geleverd met prachtige responsieve formulieren, bestemmingspagina’s, A / B-tests, tracking en autoresponders. Het integreert ook met software voor het genereren van leads van andere leveranciers, zoals OptinMonster, SalesForce, Google Docs, ZenDesk, enz. Ondersteuning wordt geboden via telefoon, livechat en e-mail. Hun helpgedeelte staat vol met gratis leermateriaal, waaronder video’s, webinars, how-tos, gidsen, etc. GetResponse biedt een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Hun prijzen beginnen bij $ 15 / maand.

7. Mailchimp

Mailchimp Mailchimp is een van de meest populaire e-mailmarketingserviceproviders ter wereld, voornamelijk omdat ze een voor altijd gratis e-mailmarketingserviceplan aanbieden. Mailchimp wordt geleverd met een eenvoudige e-mailbouwer, autoresponders, het segmenteren van contactpersonen in groepen en eenvoudige tracking voor analyses. U kunt ook levertijden instellen op basis van tijdzones van gebruikers en u kunt segmentering instellen op basis van geolocatie. U kunt MailChimp eenvoudig integreren met WordPress, Magento, Shopify en vele andere platforms. Als u WordPress gebruikt, raadpleegt u onze ultieme gids voor het gebruik van Mailchimp en WordPress voor gedetailleerde instructies. Als het gaat om functies voor marketingautomatisering, is het Mailchimp-platform vrij beperkt in vergelijking met andere providers in onze lijst, zoals Drip of ConvertKit . In de afgelopen jaren heeft Mailchimp geprobeerd om veel van de ‘geavanceerde’ functies toe te voegen, maar na veel van deze te hebben getest, zijn ze niet echt geavanceerd. Mailchimp-ondersteuning wordt aangeboden via e-mail, livechat en een uitgebreide kennisbank voor tutorials. Mailchimp biedt een altijd gratis abonnement waarmee je 12.000 e-mails kunt verzenden voor maximaal 2.000 abonnees. Dit plan is vrij beperkt omdat u niet beschikt over functies zoals verzendtijdoptimalisatie, geavanceerde segmentatie, testen met meerdere variabelen, enzovoort. U moet ook hun merk weergeven in uw e-mail. Last but not least, ondersteuning is beperkt tot alleen e-mail en mogelijk vindt u het niet zo nuttig. Hun betaalde abonnementen starten vanaf $ 10 / maand voor maximaal 500 abonnees, en de prijsverhogingen nemen toe met 500 nieuwe abonnees.

Laatste gedachten: de beste e-mailmarketingservice

Er zijn tientallen e-mailmarketingservices die er zijn, en we willen ervoor zorgen dat u de juiste kiest voor uw zakelijke behoeften. Hieronder vindt u onze deskundige keuze: Als u een klein bedrijf, een non-profitorganisatie of een nieuwe blogger bent, raden we u aan Constant Contact te gebruiken . Hun prijzen zijn geweldig, en hun eersteklas ondersteuning / onboarding-team helpt je meteen succes te vinden met e-mailmarketing. Als u een online winkel runt of iets geavanceerder wilt, raden we aan Drip te gebruiken . Hun personalisatie- en automatiseringsfuncties zijn buitengewoon krachtig. Veel van onze eigen bedrijven gebruiken Drip en we zullen de website van WPBeginner ook in 2019 gebruiken om Drip te gebruiken. Als je een professionele blogger of contentmaker bent, raden we je aan om ConvertKit te gebruiken . Ze bieden een eenvoudig te gebruiken platform met geavanceerde segmentatie en trechters waarmee u uw blogactiviteiten naar een hoger niveau kunt tillen. Als u een bedrijfseigenaar bent die een krachtig marketingautomatiseringshulpmiddel wil dat zowel e-mailmarketing als sms-berichten combineert, raden we aan SendinBlue te gebruiken . Hun platform is eenvoudig te gebruiken en ze bieden u de mogelijkheid om zowel e-mail als sms vanuit één interface te beheren.

Pro-tip: Krijg meer e-mailabonnees, sneller!

Nadat u een e-mailmarketingservice voor uw bedrijf heeft gekozen, wilt u waarschijnlijk meer e-mailabonnees ontvangen. Wij gebruiken OptinMonster en bevelen het aan . Het is een krachtige toolkit voor conversieoptimalisatie waarmee u bezoekers van een verlaten website kunt omzetten in e-mailabonnees en klanten. OptinMonster OptinMonster integreert naadloos met de beste e-mailmarketingservice die we hierboven noemden en nog veel meer. De oprichter van WPBeginner, Syed Balkhi, is ook mede-oprichter van OptinMonster. In eerste instantie heeft hij deze toolkit gebouwd om onze eigen e-maillijst te laten groeien, maar sindsdien is hij enorm gegroeid in populariteit. Vandaag wordt OptinMonster gebruikt door enkele van de grootste merken ter wereld, waaronder McAfee, Experian, TripAdvisor, Pinterest, Harvard University, Pateron en meer. We hopen dat dit artikel u een goed overzicht heeft gegeven van de beste e-mailmarketingservices voor uw bedrijf.

Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format