9 Beste YouTube Video Gallery-plug-ins voor WordPress

4 min


110

Het toevoegen van YouTube-video’s in WordPress-blogposts is heel eenvoudig. Maar als je een YouTube-videogalerij in WordPress wilt toevoegen, dan heb je daarvoor een plug-in nodig. 

Deze plug-ins tonen niet alleen YouTube-video’s in een galerij, ze optimaliseren ook het laden van video’s voor snelheid en SEO. In dit artikel hebben we enkele van de beste YouTube-videogalerij-plug-ins voor WordPress uitgekozen.

Elk van deze YouTube-plug-ins voor WordPress wordt geleverd met hun eigen set functies en ze zijn allemaal gratis beschikbaar.

1. Envira-galerij

Envira-galerij

Envira Gallery is de beste WordPress galerij-plug-in , en het wordt geleverd met een video-add-on.

Met Envira kun je galerieën maken van je YouTube-video’s, Vimeo , Wistia en zelfs door mensen gehoste WordPress-video’s.

U kunt uw galerijen weergeven, galerijen pagineren, de video’s in een lightbox openen en meer.

Het komt ook met een eenvoudig te gebruiken widget. U kunt het naar een zijbalk slepen en neerzetten en een videogallerij weergeven in elk gereedgebied van een widget.

2. YouTube Simple Gallery

YouTube Simple Gallery

YouTube Simple Gallery is een heel eenvoudige en makkelijk te gebruiken YouTube-galerij-plug-in. Het gebruikt aangepaste berichttypen om video’s toe te voegen en je kunt zelfs je video’s categoriseren.

 De plug-in wordt geleverd met een shortcode die u kunt invoegen vanuit het berichtbewerkingsscherm. Bij activering maakt het automatisch een videogalerijpagina met de shortcode. U kunt deze pagina en shortcode naar eigen inzicht bewerken.

De plug-in opent video’s in een mooie lightbox-pop-up. U kunt de video- en miniaturenafmetingen regelen via de pagina met instellingen van de plug-in. Een nadeel van de plug-in is dat deze video’s weergeeft in een gewone lijstindeling. Als u echter een beetje CSS kent, kunt u dit gemakkelijk omzetten in een responsief raster.

3. YouTube-showcase

YouTube-showcase

YouTube Showcase is een andere eenvoudig te gebruiken YouTube-plug-in voor WordPress. Het maakt gebruik van aangepaste berichttypen voor video’s.

 Je kunt categorieën en labels toevoegen aan je video’s en video’s toevoegen als featured. Na activering kan de plug-in automatisch de videogalerijpagina voor u instellen. Het komt ook met twee eenvoudig te gebruiken widgets voor aanbevolen video’s en recente video’s.

De standaard galerijlay-out is out-of-the-box prachtig. Hiermee kunnen uw gebruikers door alle video’s bladeren zonder zelfs de pagina te verlaten.

4. YourChannel: YouTube-kanaal op uw website

uwKanaal

Als je je eigen YouTube-kanaal beheert of als het beheren van video’s, dan biedt YourChannel de gemakkelijkste manier om je video’s snel te laten zien. Voer eenvoudig een gebruikers- of kanaal-ID in en het haalt de video’s voor je op. Niet alleen dat, het zal ook de bannerafbeelding van het kanaal, abonnees en weergavetellingen, uploads, afspeellijsten, enz. Ophalen.

Je kunt eenvoudig je kanaal showen op elke WordPress-post of -pagina met behulp van de eenvoudige shortcode. U kunt er ook voor kiezen om de miniaturen, metadataweergave, afspeelknopinstellingen, enz. Te kiezen.

5. WordPress Videogalerij

WordPress Videogalerij

De WordPress Video Gallery-plug-in is een krachtige en in hoge mate aanpasbare YouTube-galerijplug-in voor WordPress. Het wordt geleverd met een ingebouwd HD-flv-speler en het kan je video’s tonen in aangepaste skins met HD-kwaliteit. De standaardinstellingen moeten voor de meeste websites werken, maar als u ze wilt wijzigen, vindt u tal van opties om alles te doen wat u maar wilt.

De plug-in wordt geleverd met enkele voorbeeldvideo’s en maakt automatisch een videogalerijpagina. U kunt gewoon naar de pagina gaan en zien hoe uw galerij eruit zou zien. Zodra je tevreden bent, kun je de standaardvideo’s toevoegen en je eigen video’s toevoegen.

6. Workbox Video van Vimeo & Youtube Plugin

Workbox YouTube-video-plug-in

Workbox Video-plugin werkt met YouTube, Vimeo en Wistia. Hiermee kunt u eenvoudig uw videogalerijen maken door eenvoudig video-URL’s toe te voegen. De plug-in wordt geleverd met een uitgebreide instellingenpagina, waarmee u uw videogalerij kunt beheren en aanpassen. U kunt de videogalerij op elke WordPress-post of -pagina toevoegen met behulp van shortcodes.

Het beste deel is dat je meerdere galerijen met verschillende video’s kunt maken. Hiermee kunt u uw video’s indelen in categorieën, onderwerpen of kanalen.

7. uTubeVideo-galerij

uTube Videogalerij

uTubeVideo Gallery-plug-in is een feature-rijke video-galerij-plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u meerdere galerijen maken en deze toevoegen aan WordPress-berichten en -pagina’s. uTubeVideo-galerij haalt automatisch miniaturen op voor uw video’s en slaat ze caches op uw WordPress-site op, wat resulteert in een snellere paginabelasting.

8. WPG Cool Gallery

WPG Cool Gallery

WPG Cool Gallery is een eenvoudig te gebruiken responsieve galerij-plug-in voor YouTube en Vimeo. Het geeft video weer in een mooie rasterindeling. Video’s worden weergegeven in een leuke pop-up. U kunt galerij toevoegen aan WordPress-berichten en pagina’s met behulp van shortcodes. De plug-in laadt ook video’s met ajax-oproepen, zodat uw gebruikers alle video’s op dezelfde pagina kunnen bekijken.

9. Ultieme videogalerij

Ultieme videogalerij

Ultimate Video Gallery biedt een snelle en eenvoudigere manier om je YouTube-video’s in WordPress te beheren. Plak de video-URL’s en het haalt de videogegevens automatisch op van YouTube. U kunt een onbeperkt aantal galerijen maken en die galerijen gemakkelijk aan uw WordPress-berichten of -pagina’s toevoegen met behulp van shortcode.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de beste gratis YouTube-galerijplug-in voor je WordPress-site te vinden.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format