Het installeren van WordPress SEO Plugin door Yoast - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

Het installeren van WordPress SEO Plugin door Yoast

13 min


108
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u Yoast SEO plug-in correct installeren en instellen? . In dit artikel laten we u zien hoe u Yoast SEO kunt installeren en instellen en alle geweldige functies kunt gebruiken die ermee gepaard gaan.

Yoast SEO Banner

Kenmerken

Yoast SEO is de meest uitgebreide WordPress SEO-plug-in met veel ingebouwde hulpprogramma’s en functies. Hier is een kort overzicht van enkele van die functies.

 • Wijzig de SEO-titel en metabeschrijving van een bericht per post.
 • Ondersteuning van titel en metabeschrijving voor taxonomieën (bijv. Categorie en tags ).
 • Voorvertoningen van Google-fragmentlijsten voor zoekresultaten.
 • Focus trefwoord testen.
 • Meta Robots-configuratie:
  • Voeg eenvoudig needp, noydir metatags toe.
  • Gemakkelijk noindex- of nofollow-pagina’s, taxonomieën of volledige archieven.
 • Verbeterde canonieke ondersteuning, toevoegen van canonieke informatie aan taxonomie-archieven, afzonderlijke berichten en pagina’s en de voorpagina.
 • RSS footer / header-configuratie.
 • Permalink opruimacties, terwijl Google Custom Search nog steeds mogelijk is.
 • Ondersteuning van broodkruimels, met configureerbare paneermeeltitels.
 • XML-sitemaps met:
  • Afbeeldingen
  • Configureerbare verwijdering van berichttypen en taxonomieën
  • Pagina’s of berichten die niet zijn geïndexeerd, worden niet weergegeven in XML-sitemap (maar kunnen ook als u dat wilt).
 • XML Nieuws-sitemaps.
 • .htaccess en robots.txt-editor.
 • Mogelijkheid om Google Webmaster Tools, Yahoo Site Explorer en Bing Webmaster Tools te verifiëren
 • Basis importfunctionaliteit voor HeadSpace2 en All in One SEO. (U kunt ook de SEO Data Transporter gebruiken om functionaliteit over te zetten van thema’s als Thesis , Headway , Genesis, enz.).

De premium-versie van de Yoast SEO wordt geleverd met nog meer functies.

 • Een omleidingsmanager waarmee u eenvoudig omleidingen kunt instellen.
 • Video-tutorials om u te helpen elke functie van de plug-in te begrijpen.
 • Hoogwaardige ondersteuning door de mensen van Yoast om u te helpen optimaal gebruik te maken van de SEO van uw site.

Hoe Yoast SEO Plugin te installeren

Allereerst moet u de Yoast SEO- plug-in installeren en activeren . 

Na activering ziet u een nieuw menu-item in de WordPress-beheerbalk met het label SEO met Yoast SEO-logo erop.

Yoast SEO plugin geïnstalleerd

Nu u de plug-in hebt geïnstalleerd en geactiveerd, laten we eens kijken hoe u deze krachtige plug-in correct kunt instellen.

Hoe WordPress SEO Plugin in te stellen door Yoast

Houd er rekening mee dat de instellingen die we selecteren degene zijn die we aanbevelen. Andere experts kunnen hun eigen voorkeuren en discretie hebben, dus geavanceerde gebruikers kunnen alles negeren wat ze niet leuk vinden.

Als u een beginner bent en u de Yoast WordPress SEO-plug-in wilt gebruiken zoals wij doen, volg dan de stappen zorgvuldig.

Stap 1. Gegevensoverdracht

De meesten van u hebben waarschijnlijk een andere WordPress-plugin zoals het All in One SEO-pakket , of een themakader zoals Genesis over uw SEO-gegevens.

Als u deze plug-in met succes wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat al uw eerdere gegevens naar deze plug-in zijn getransporteerd voordat u de andere deactiveert.

Om dit te bereiken, raden we het gebruik van SEO Data Transporter door StudioPress aan . Als u dit op een nieuw blog instelt, slaat u deze stap over.

Stap 2. Algemene instellingen

Als u op het SEO-pictogram klikt, gaat u naar de instellingenpagina voor de plug-in. Klik op het tabblad ‘Algemeen’ en u ziet een knop om de configuratiewizard te openen. We willen dat je deze wizard negeert, omdat we je stap voor stap door elke optie leiden.

Yoast SEO - Algemeen

Stap 3. Functies

Laten we naar het tabblad ‘Functies’ gaan en de pagina met geavanceerde instellingen inschakelen.

Schakel geavanceerde instellingenpagina in voor Yoast SEO

Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken om uw instellingen op te slaan.

U zult merken dat nieuwe items verschijnen onder de SEO-optie in uw WordPress-menu.

Geavanceerde opties in Yoast SEO ingeschakeld

Deze items omvatten titels en meta, XML-sitemaps, sociaal, geavanceerd en hulpmiddelen. We laten u zien hoe u deze later in dit artikel kunt instellen.

Stap 4. Uw info

Vervolgens moet u overschakelen naar het tabblad ‘Uw Info’. Hier geeft u informatie over uw site en de persoon of het bedrijf erachter.

Yoast SEO - Your Info

Eerst moet u een sitenaam en een alternatieve naam opgeven voor zoekmachines. De naam van uw site kan de titel van uw site zijn.

Als u hier niets invoert, gebruikt Yoast SEO automatisch de titel van uw site als uw websitenaam. Zoekmachines zoals Google kunnen deze informatie in zoekresultaten zoals deze weergeven:

Bedrijfsnaam in zoekresultaten

De volgende optie is om te kiezen of deze website wordt beheerd door een bedrijf of een persoon. Als u voor een bedrijf kiest, wordt u gevraagd een bedrijfsnaam op te geven en kunt u ook een bedrijfslogo uploaden.

Aan de andere kant, als u een persoon kiest, kunt u de naam van de persoon achter de website toevoegen.

Stap 5. Webmasterhulpprogramma’s

Als u een beetje weet over SEO, heeft u waarschijnlijk gehoord dat sitebeheerders hun sites kunnen toevoegen via het gedeelte met webmasterhulpprogramma’s, waarbij elk van de populaire zoekmachines, Google, Bing, Yandex en Alexa WordPress-site naar webmasterhulpprogramma’s van Google ).

Met Webmasterhulpprogramma’s kunt u inzichten en andere relevante gegevens over uw site bekijken via specifieke zoekmachines.

Om uw site te verifiëren en die exclusieve gegevens te bekijken, moet u een metatag aan uw site toevoegen of een bestand uploaden. De meeste beginners zijn bang om metatags toe te voegen, dus Yoast zet deze optie in om het proces te vereenvoudigen. Voeg eenvoudig de meta-code toe die u hebt ontvangen van de zoekmachines in de respectieve velden.

Yoast SEO - Webmasterhulpprogramma's

Stap 6. Beveiliging

Het laatste tabblad in de algemene instellingen heeft het label Beveiliging. Dit heeft maar één optie die geavanceerd deel van de WordPress SEO metabox uitschakelt. We raden aan om het uitgeschakeld te laten. Als u geavanceerde metabox uitschakelt, kunnen uw auteurs geen geavanceerde wijzigingen aanbrengen, zoals noindex en canonieke instellingen (wat goed is).

Yoast SEO - Beveiliging

Stap 7. Titels en metas

Titels & Metas sectie onder Yoast SEO heeft verschillende tabbladen. We zullen elk van hen behandelen.

1. Algemeen

Hier kunt u het symbool kiezen dat u een scheidingsteken tussen titels wilt gebruiken. Standaardoptie is streepje, u kunt het gebruiken als u niet zeker weet welk symbool u moet kiezen.

Titels en metas - Algemeen

Op deze pagina kunt u ook de leesbaarheids- en trefwoordanalysetabbladen uitschakelen die worden weergegeven onder de Yoast SEO-metabox wanneer u een bericht schrijft. We raden aan om ze ingeschakeld te laten.

2. Titel van de startpagina

Vervolgens zullen we werken aan het definiëren van de titel voor onze startpagina. Standaard ziet u deze velden vooraf ingevuld met titelsjabloon. Dus wat is het verschil tussen een titel en een titelsjabloon, vraag het ons misschien.

In gevallen zoals uw startpagina, wilt u mogelijk een statische titel, beschrijving en trefwoorden maken. Maar voor berichten varieert de titel van het ene bericht naar het andere.

Met titelsjablonen kunt u een manier definiëren waarop de titel en andere metagegevens worden getrokken en georganiseerd.

Laten we eens kijken naar de onderstaande afbeelding voor de instellingen van de startpagina. Standaard werken de sjabloonvariabelen in het titelveld prima voor de meeste websites, maar u bent wel van harte welkom om deze te wijzigen. De volgende optie is om de beschrijving van uw site in te voeren. Als u klaar bent, klikt u op de knop instellingen opslaan.

Titel van de startpagina en metabeschrijving

Opmerking: als u een statische startpagina gebruikt , ziet u koppelingen om uw startpagina en blogpagina te bewerken om titel- en metabeschrijvingen toe te voegen.

3. Berichttypen Titels & metas

WordPress wordt standaard geleverd met verschillende berichttypen zoals post, pagina, revisies, bijlage en navigatiemenu’s . Gebruikers kunnen ook hun eigen aangepaste berichttypen definiëren .

Met Yoast SEO kunt u titels en meta instellen voor berichten, pagina’s, media en andere aangepaste berichttypen. Deze site-brede titel en metabeschrijving worden gebruikt als u bent vergeten een titel en metabeschrijving toe te voegen voor afzonderlijke berichten.

We raden u aan hier de beschrijvingsvelden leeg te laten voor alle berichttypen. We raden u ook aan alleen de titel van het bericht als titelsjabloon te gebruiken.

Titel sjabloon plaatsen

Onthoud dat Yoast SEO-plug-in ook een SEO-metabox toevoegt in uw postbewerkingsgebied. Voor maximale SEO-voordelen raden we u ten zeerste aan om handmatig titel en beschrijvingen in te voeren voor elke post, pagina en aangepast berichttype op uw site. Anders gebruikt Yoast SEO de titel zoals hier gedefinieerd en voegt deze automatisch een beschrijving toe voor uw berichten en pagina’s.

4. Taxonomieën

Op het tabblad taxonomieën kunt u titels en meta configureren voor categorieën, tags, aangepaste taxonomieën en archieven in de indeling.

Standaardsjabloovariabelen zouden voor de meeste sites moeten werken. Denk er bij beschrijvingen aan dat Yoast SEO beschrijvingen van uw categorieën en tags ophaalt.

Taxonomieën meta

Als u geen beschrijving voor termen in uw categorieën, tags of aangepaste taxonomieën hebt, voegt WordPress SEO geen metabeschrijving toe in archieven voor deze voorwaarden. 

5. Archieven

Op het tabblad Archieven hebt u de titel- en meta-instellingen voor auteur- en datumarchiefpagina’s en speciale pagina’s zoals zoeken en 404 pagina’s.

We raden u aan om auteurarchieven voor blogs van één auteur uit te schakelen. Als u één auteursblog uitvoert, bevatten uw hoofdblog en de auteursarchieven exact dezelfde inhoud. De instelling is er om dubbele inhoud te voorkomen.

Archieven meta titel en beschrijving

Verlaat andere instellingen zoals ze zijn en sla wijzigingen op.

6. Andere

Het andere tabblad heeft enkele extra instellingen. Alsof u het opnemen van beschrijvingen uit de Dmoz- of Yahoo-directory’s voor uw pagina’s kunt uitschakelen. Als u niet zeker weet wat u hier moet doen, laat u ze allemaal uitgeschakeld

Stap 8. Sociaal

Zoals we eerder al zeiden, Yoast SEO is een krachtpatser boordevol functies die uitgebreide optimalisatie biedt.

Een geweldige functie van de plug-in is dat het uw site integreert met sociale platforms van Facebook, Twitter en Google+.

Als u op de sociale link onder het SEO-menu klikt, gaat u naar deze platforms. We laten u zien hoe u ze allemaal kunt configureren.

1. Accounts

Het eerste tabblad onder de sociale instellingen is voor al uw sociale accounts. Hierdoor kan Yoast SEO Google vertellen over uw sociale profielen. U moet gewoon de URL’s en Twitter-gebruikersnaam toevoegen voor de belangrijkste sociale profielen van uw site.

Voeg uw sociale media-accounts toe

2. Facebook

Controleer op het tabblad Facebook eerst of de optie metagegevens voor open diagramten is ingeschakeld. Als u dit aanvinkt, kan WordPress SEO metagegevens van Facebook-open grafieken toevoegen in het <head>gedeelte van uw website .

Dit zal Facebook helpen de juiste thumbnail en pagina-informatie op te pikken wanneer een bericht van uw website op Facebook wordt gedeeld.

De volgende optie is om een ​​miniatuur voor uw startpagina te voorzien van de titel en beschrijving van SEO. Deze afbeelding en beschrijving worden gebruikt wanneer iemand de startpagina van uw site op Facebook deelt.

Hierna kunt u een standaard URL van de miniatuurafbeelding opgeven. Deze afbeelding wordt gebruikt voor alle artikelen die geen miniatuur of andere afbeelding bevatten.

Facebook-instellingen

De volgende optie is om uw website te koppelen aan een Facebook-profiel. Dit profiel kan zowel een gebruikersprofiel als een Facebook-app zijn. In de meeste gevallen is Facebook-profiel de juiste keuze.

U kunt een Facebook-beheerder toevoegen die u toegang geeft tot Facebook Insights voor uw site.

3. Twitter

Wat Twitter betreft, kunt u Twitter-kaarten toevoegen aan het hoofdgedeeltevan uw site.

U kunt ook het kaarttype kiezen dat u wilt gebruiken. We raden aan om samenvatting met een grote afbeelding te gebruiken.

Twitter-kaarten toevoegen aan WordPress met behulp van WordPress SEO door Yoast

4. Pinterest

Pinterest gebruikt Open Graph metadata net als Facebook. Zorg ervoor dat u een geopende grafiek meta-gegevensvak hebt aangevinkt onder Facebook-instellingen.

Hierna hoeft u alleen de site-verificatiecode in te voeren die door Pinterest wordt verstrekt. Ga eenvoudig naar uw Pinterest-accountinstellingen om uw site toe te voegen en te verifiëren. U ontvangt een metatag die u hier moet invoeren.

Yoast WordPress SEO plugin - Sociale instellingen voor Pinterest

5. Google+

Als u een Google+ pagina voor uw bedrijf hebt gemaakt, voert u hier de URL in en gaat u vervolgens naar uw Google+ bedrijfspagina en voert u de URL van uw website in bij ongeveer sectie.

Yoast WordPress SEO - Google Plus-instellingen

Stap 9. XML-sitemaps

Sitemaps zijn essentieel voor uw WordPress-site. Het is de snelste en gemakkelijkste manier om geïndexeerd te worden en zoekmachines op de hoogte te stellen van uw inhoud. Met sitemaps kunt u zoekmachines ook laten weten hoe u uw inhoud kunt prioriteren.

WordPress SEO door Yoast maakt het super eenvoudig om XML-sitemaps toete voegen in WordPress . De instellingen voor XML-sitemaps zijn onderverdeeld in verschillende tabbladen. We zullen je er doorheen leiden.

Eerst moet u ervoor zorgen dat XML-sitemaps zijn ingeschakeld.

XML-sitemaps inschakelen in Yoast WordPress SEO-plug-in

Hierna moet u klikken op het tabblad ‘Gebruikers-sitemap’ en ervoor zorgen dat de opties voor auteur / gebruikers-sitemap zijn uitgeschakeld.

Schakel auteur / gebruikers sitemap uit

Ga naar het tabblad Berichttype en schakel een berichttype uit dat u niet wilt opnemen in sitemaps.

Standaard schakelt Yoast SEO media-bijlagen uit sitemaps uit.

Post type sitemaps

Herhaal hetzelfde proces voor taxonomieën. Als er een taxonomie is waarvan u niet wilt dat deze in sitemaps wordt opgenomen, kunt u deze hier uitsluiten.

Met het tabblad uitgesloten berichten kunt u afzonderlijke berichten, pagina’s of aangepaste berichttypen verwijderen uit XML sitemap. Voer eenvoudig de bericht-ID’s in het veld in en sla de wijzigingen op.

Posts uitsluiten van sitemap

Stap 10. Geavanceerd

Op de pagina met geavanceerde instellingen kunt u de instellingen voor broodkruimels, permalinks en RSS-feeds configureren.

1. Paneermeel

Broodkruimels zijn zeer geschikt voor interne koppelingen, omdat deze een duidelijk pad of pad definiëren naar de pagina waarop u zich bevindt. Deze broodkruimels verschijnen ook in de zoekresultaten en geven uw site extra voordeel bij het zoeken.

Broodkruimels in zoekresultaten

Zorg ervoor dat u op ‘Ingeschakeld’ klikt, dit zal meer breadcrumb-instellingen onthullen.

WordPress SEO - Breadcrumbs

De standaardinstellingen zouden voor de meeste websites moeten werken, maar als je iets wilt veranderen, ga je gang. Als je klaar bent, klik je op de knop Wijzigingen opslaan.

2. Permalinks

Voor alle duidelijkheid, we hebben het over de Permalink-instellingen op het Yoast SEO-tabblad, niet op de instellingspagina’s.

In deze sectie kunt u SEO Friendly URL’s in WordPress niet maken . Het gaat ervan uit dat je dat al hebt gedaan.

Laten we daarom eens kijken naar wat voor soort functies deze sectie biedt:

Permalink gerelateerde instellingen in WordPress SEO Plugin

WordPress voegt standaard een categorie-base toe in elke categorie-URL /category/.

Door op ‘Verwijderen’ te klikken, kunt u dat onderdeel uit uw categorie-URL’s verwijderen. Dit is iets dat veel mensen willen. U kunt het echter uitschakelen als u niet wilt dat uw categorie-URL’s en pagina-URL’s conflicteren als ze dezelfde naam hebben.

De volgende optie is om bijlage-URL’s om te leiden naar bovenliggende berichten. Met WordPress kun je afbeeldingen en andere media aan berichten koppelen. Maar al die bijlagen krijgen hun eigen URL’s die in de meeste gevallen niet nodig zijn. Dus door dit selectievakje aan te vinken, leidt u alle URL’s van uw bijlage om naar de oorspronkelijke URL van het bericht.

De volgende optie is om stopwoorden van permalinks te verwijderen. Stopwoorden zijn gewone woorden die in gewone taal worden gebruikt. Yoast gelooft dat door deze te verwijderen, u schonere URL’s kunt maken. Hoewel het de URL’s kleiner maakt, zijn we het niet eens met Yoast. Dit is waarom we het niet hebben aangevinkt.

De volgende optie op de permalinks-pagina is het verwijderen van de variabele replytocom-variabele van links voor reacties. Het schakelt de links uit voor de gebruikers met javascript uitgeschakeld.

De meeste webcrawlers die uw website bezoeken, hebben javascript uitgeschakeld, zodat ze de URL niet zien en snel kunnen doorgaan. Dit verhoogt de crawl-efficiëntie, vooral als u een site met veel reacties beheert.

Omleiden van lelijke URL’s om de permalinksoptie te verwijderen is in de meeste gevallen niet nodig. We adviseren je om het te negeren, tenzij je weet wat je doet.

3. RSS

RSS-feeds worden vaak gebruikt door inhoudschrapers om inhoud van uw website te kopiëren. Met Yoast SEO kunt u een backlink toevoegen aan uw eigen site voor elk bericht in uw RSS-feed.

Op deze manier ontvangt u backlinks van hun site en weet Google dat u de oorspronkelijke bron bent.

Er zijn opties om uw auteurslink, postlink, bloglink en blogbeschrijving toe te voegen. Dus wees creatief. Dit kan ook worden gebruikt om advertenties toe te voegen aan uw RSS-feed.

WordPress SEO plugin RSS header- en footer-instellingen

Stap 11. Hulpmiddelen

Zoals je kunt zien, hebben we veel tijd besteed aan het juist maken van deze instellingen, dus je wilt de instellingen waarschijnlijk exporteren als Back-up (alleen als je het in de toekomst per ongeluk verprutst). U kunt ook instellingen exporteren om deze te gebruiken als een eerste richtlijn voor al uw toekomstige sites waarop u deze plug-in gaat gebruiken.

Yoast SEO-hulpmiddelen

Met de bulkeditor kunt u de titels en beschrijvingen van berichten in bulk bewerken. We raden af ​​om het te gebruiken. Dubbele beschrijvingen en titels kunnen schade aan uw SEO veroorzaken.

Het andere hulpmiddel is een bestandseditor en we raden gebruikers en zelfs gebruikers van gemiddeld niveau dringend aan weg te blijven van deze instellingen. Een kleine vergissing kan uw site ontoegankelijk maken voor zoekmachines of deze onbruikbaar maken.

Stap 12. Search Console

Search Console-sectie in de Yoast SEO-plug-in, kunt u uw WordPress-site verbinden met Google Search Console-hulpprogramma’s (voorheen webmasterhulpprogramma’s).

U kunt uw WordPress-site toevoegen aan de webmasterhulpprogramma’s van Google en deze vervolgens verifiëren met de Yoast SEO-plug-in.

Maak verbinding met Google Search Console via Yoast SEO

Klik eenvoudig op Google Authorization Code verkrijgen en u wordt doorgestuurd naar de Search Console-website waar u een code krijgt. Kopieer deze code en voer deze in de plugin-instellingen in om de verificatie te voltooien.

Na de verificatie wordt u gevraagd om een ​​profiel te selecteren. U moet uw website selecteren in een vervolgkeuzemenu.

Yoast SEO haalt nu uw Search Console-gegevens op in WordPress. U zult de tabbladen Bureaublad, Mobiel en Functietelefoon op het scherm kunnen zien.

Zoek consolegegevens

Dit is waar u crawlfouten met betrekking tot uw website kunt zien en markeer ze als opgelost na het instellen van omleidingen (we zullen later in dit artikel omleidingen bespreken).

Yoast SEO Premium

De eenvoudige Yoast SEO-plug-in is gratis en werkt echt goed voor miljoenen WordPress-sites over de hele wereld. Het wordt echter geleverd met een nog krachtigere Premium-versie .

Stap 13: Doorverwijzingen

Yoast SEO Premium voegt een krachtige redirect-manager toe. Hiermee kunt u snel doorverwijzingen instellen op uw WordPress-site. U kunt 404-fouten snel herstellen in uw Google-zoekconsole door omleidingen in te stellen en deze te markeren als vastgesteld in Search Console.

Omleidingsmanager in Yoast SEO Premium

Stap 14: Het voordeel aanpassen en maximaliseren

Het installeren en instellen van deze plug-in is niet voldoende. Om het voordeel van deze plug-in echt te maximaliseren, moet u de instellingen per post aanpassen.

Dit zou geen karwei zijn als je het elke keer doet als je een post schrijft. Laten we eens kijken hoe u de voordelen kunt maximaliseren door aanpassingen te doen.

WordPress SEO voor individuele berichten en pagina’s

Bij het bewerken van een bericht of pagina in WordPress zie je nu een metabox onder de berichteditor genaamd Yoast SEO. Deze doos wordt geleverd met tal van SEO-opties waarmee u die post en pagina kunt verbeteren.

U kunt op de titel klikken in het voorbeeld van het fragment om het te bewerken. U kunt ook op de knop Fragment bewerken klikken om een ​​titel en metabeschrijving toe te voegen voor de post of pagina die u bewerkt.

U moet een aangepaste titel en een meta-beschrijving schrijven in plaats van deze automatisch laten genereren.

Soms zijn je titel en je SEO-titel misschien niet hetzelfde. Elke keer moet u een aangepaste metabeschrijving schrijven, omdat de fragmentengenerator alleen de eerste alinea ophaalt die misschien niet de belangrijkste is.

Zorg ervoor dat u een focuszoekwoord selecteert, zodat u kunt analyseren hoe sterk uw pagina voor dat zoekwoord is. 

Zodra u op Bewaar de post klikt, ziet u de analyse van het fragment hieronder voor fragmentvoorspelling. Dit geeft je nog meer inzichten over je specifieke bericht of pagina.

Post- of pagina-analyse voor SEO

Gebruik de gratis analyse als referentiepunt. Dood jezelf er niet over, maar meestal is het behoorlijk accuraat.

WordPress SEO voor Categorie- en Tagarchief

Net als uw bericht en pagina’s kunt u ook de SEO-titel en metabeschrijvingen voor categorie-, label- en auteurarchiefpagina’s overschrijven.

Ga naar de pagina Berichten »Categorieën en klik op de link Bewerken onder elke categorie. Blader op de pagina voor het bewerken van de categorie naar beneden en je ziet de Yoast SEO-metabox.

Categorie SEO-titel en metabeschrijving in Yoast SEO

U kunt dat doen voor al uw categorieën, tags en aangepaste taxonomie-archieven.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *