Hoe aanbevolen afbeeldingen op individuele berichten in WordPress te verbergen - DeLaatbusiness

Hoe aanbevolen afbeeldingen op individuele berichten in WordPress te verbergen

2 min


135
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Onlangs vroeg een van onze lezers of het mogelijk was om aanbevolen afbeeldingen op specifieke WordPress-berichten te verbergen? Er kunnen scenario’s zijn wanneer u een aanbevolen afbeelding voor een bericht hebt, maar in plaats van het te verwijderen, wilt u het misschien verbergen.

 In dit artikel laten we u zien hoe u aanbevolen afbeeldingen op afzonderlijke berichten in WordPress kunt verbergen.

Verborgen afbeelding verbergen voor sommige berichten in WordPress

Waarom en wanneer het verbergen van aanbevolen afbeeldingen in WordPress nuttig is?

Uitgelichte afbeelding aka post thumbnail is een themafunctie in WordPress. Dit betekent dat uw WordPress-thema de weergave van aanbevolen afbeeldingen op uw website beheert.

Slim gebruikte afbeeldingen op List25

Sommige gebruikers gebruiken mogelijk een thema dat automatisch de eerste berichtafbeelding als afgebeelde afbeelding gebruikt als er geen aanbevolen afbeelding is opgegeven. Dit betekent dat er nog steeds een uitgelichte afbeelding wordt weergegeven, ook als u er geen hebt ingesteld.

Sommige gebruikers gebruiken mogelijk een plug-in om automatisch de standaardafbeelding in te stellen .

Er zijn veel andere gevallen waarin u een situatie kunt tegenkomen waarbij u een uitgelichte afbeelding moet verbergen.

Laten we eens kijken, hoe je de aanbevolen afbeelding gemakkelijk kunt verbergen in een WordPress-bericht zonder een code te schrijven.

Verborgen afbeelding verbergen van individuele WordPress-berichten

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een videozelfstudie gemaakt over het verbergen van aanbevolen afbeeldingen op afzonderlijke berichten die u hieronder kunt bekijken

Als u echter alleen tekstinstructies wilt volgen, kunt u onze stapsgewijze zelfstudie volgen over hoe u aanbevolen afbeeldingen op afzonderlijke berichten in WordPress kunt verbergen.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de plug-in Hide Featured Image installeren en activeren . Het werkt uit de doos en er zijn geen instellingen die u kunt configureren.

Bewerk gewoon het bericht waarin u de afgebeelde afbeelding wilt verbergen. Blader in het berichtbewerkingsscherm een ​​beetje naar beneden en je zult de metabox ‘Show / Hide Featured Image’ vinden.

Verberg het selectievakje van de getoonde afbeelding

Vink het vakje aan naast de optie ‘Verborgen hoofdafbeelding verbergen’. U kunt nu uw bericht opslaan en een voorbeeld bekijken om de plug-in in actie te zien.

Merk op dat hoewel we de afgebeelde afbeelding in ons voorbeeld hebben achtergelaten, de plug-in heeft gedaan het te verbergen op de website. Deze plug-in verwijdert of deactiveert de functie-afbeelding niet, maar verbergt deze alleen aan de voorkant van uw website. Als u de afgebeelde afbeelding opnieuw wilt weergeven, bewerkt u eenvoudig het bericht en verwijdert u de optie voor het verbergen van de afgebeelde afbeelding.

De plug-in werkt ook met aangepaste berichttypen met aanbevolen beeldondersteuning.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je de aanbevolen afbeelding van afzonderlijke berichten in WordPress kunt verbergen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *