Hoe u uw LinkedIn-profiel aan WordPress kunt toevoegen - DeLaatbusiness

Hoe u uw LinkedIn-profiel aan WordPress kunt toevoegen

3 min


111
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u uw LinkedIn-profiel toevoegen aan uw WordPress-site? LinkedIn is een sociaal netwerk van professionals dat u helpt contact te leggen met andere professionals en beïnvloeders in uw branche. In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig LinkedIn-profiel aan WordPress toevoegt.

Methode 1: LinkedIn Profile aan WordPress toevoegen met officiële plugins

Net als sociale Facebook-plug-ins , biedt LinkedIn ook verschillende plug-ins waarmee u LinkedIn-functies aan uw WordPress-site kunt toevoegen.

Eerst moet je de officiële pagina voor het LinkedIn-profiel openen.

LinkedIn-profielplugin-pagina

Als u nog niet bent aangemeld, klikt u op Aanmelden met de LinkedIn-knop.

Voor ingelogde gebruikers wordt uw ledenprofiel automatisch weergegeven in het voorbeeld. U kunt kiezen hoe u uw profiel wilt weergeven en verbindingen wilt tonen of verbergen.

LinkedIn Profiel Generator Syed Balkhi

Als u tevreden bent met het voorbeeld, kunt u klikken op de knop Code ophalen. Ledenprofielgenerator toont u een codefragment.

U kunt dit codefragment kopiëren en plakken in een willekeurige bericht, pagina of een zijbalkwidget op uw WordPress-site.

Syed Balkhi LinkedIn Profile

Methode 2: LinkedIn-profiel toevoegen aan WordPress met behulp van een plug-in

Voor deze methode moet een LinkedIn-app worden gemaakt om te gebruiken met een WordPress-plug-in. Als de eerste methode niet voor u werkt, kunt u deze proberen.

Het eerste wat u hoeft te doen is de WP LinkedIn- plug-in installeren en activeren . 

Na activering moet je de pagina Instellingen »LinkedIn bezoeken om de instellingen voor plug-ins te configureren.

WP LinkedIn-instellingenpagina

Voordat u de plug-in kunt gebruiken, moet u een LinkedIn-app maken om de Client-ID en client-geheime API-sleutels te krijgen.

U moet de website van LinkedIn-ontwikkelaar bezoeken en op de knop Toepassing maken klikken.

Maak een LinkedIn-app

Dit brengt u naar het aanvraagformulier voor het maken van een nieuwe app. Eerst moet u de bedrijfsnaam, een naam voor uw toepassing en een beschrijving opgeven.

U moet ook een logo uploaden voor uw toepassing. U kunt het logo van uw blog of een andere afbeelding gebruiken, zorg er alleen voor dat de afbeelding in vierkante vorm is met dezelfde breedte en hoogte.

Maak een nieuw aanvraagformulier voor apps

Daarna moet u uw websiteadres, zakelijke e-mail en een telefoonnummer toevoegen. Vink het vakje aan en klik op de knop Verzenden.

LinkedIn maakt nu uw app en u wordt doorgestuurd naar de Dashboard van de app. Hier vindt u uw klant-ID en geheime sleutels van de client.

API-sleutels van LinkedIn

U moet nog steeds de omleidings-URL toevoegen aan de instellingen van uw app die u kunt vinden door een beetje naar OAuth 2.0-sectie te scrollen. Kopieer en plak de omleidings-URL die wordt weergegeven op de instellingenpagina van de plug-in en klik vervolgens op de knop Toevoegen.

Het toevoegen van omleidings-URL in de LinkedIn-app

Vergeet niet op de knop Bijwerken te klikken om uw app-instellingen op te slaan.

Nu kunt u de client-ID en geheime sleutels kopiëren en op de pagina met instellingen van de plug-in plakken. Klik daarna op de knop Wijzigingen opslaan om uw plug-in-instellingen op te slaan.

WP LinkedIn wordt geleverd met ingebouwde widgets en shortcodes om verschillende LinkedIn-functies aan uw WordPress-site toe te voegen.

U kunt naar de weergave »Widgets gaan en de LinkedIn Profile-widget vindt u in de lijst met beschikbare widgets. Sleep het naar een zijbalk waar u uw LinkedIn-profiel wilt weergeven.

LinkedIn Profiel Widget

U kunt uw LinkedIn-profiel ook met behulp van [li_profile] shortcodeoveral op uw WordPress-site weergeven.

We hopen dat deze handleiding je heeft geholpen om eenvoudig je LinkedIn-profiel aan WordPress toe te voegen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *