PDF-miniaturen (thumbnails) make in WordPress - DeLaatbusiness

PDF-miniaturen (thumbnails) make in WordPress

3 min


102
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Onlangs vroeg een van de gebruikers van lezers of het mogelijk was om PDF-miniaturen te regenereren voor oude uploads in WordPress? In WordPress 4.7heb je nu thumbnail-voorbeelden voor alle nieuwe PDF-bestanden. Deze wijziging heeft echter geen invloed op oudere uploads. In dit artikel laten we u zien hoe u PDF-miniaturen in WordPress regenereert voor oudere uploads.

Regenereer PDF-miniaturen voor oude uploads in WordPress

Waarom en wie moet PDF-miniaturen opnieuw genereren?

WordPress heeft voorvertoningen van PDF-miniaturen geïntroduceerd in WordPress 4.7 . Met deze functie worden afbeeldingsvoorvertoningen gemaakt van de eerste pagina van een PDF-bestand dat is geüpload met de media-uploader.

Deze functie werkt echter alleen op nieuwe PDF-bestanden die u hebt geüpload na het bijwerken van uw site naar WordPress 4.7.

Alle oudere PDF-bestanden worden nog steeds weergegeven als een algemeen pictogram in de mediabibliotheek en u zult nog steeds een PDF-plug-in moeten gebruiken om een ​​miniatuurvoorbeeld op bijlagepagina’s weer te geven.

Als u regelmatig PDF-bestanden uploadt, moet u de miniatuur voor uw oudere PDF-uploads opnieuw genereren.

Het is vergelijkbaar met het opnieuw genereren van miniaturen voor afbeeldingen na het toevoegen van nieuwe afbeeldingsgrootten aan uw WordPress-thema. Deze plug-ins ondersteunen momenteel echter geen PDF-bestanden.

Dit gezegd hebbende, laten we eens kijken naar hoe u PDF-miniaturen kunt regenereren voor oudere uploads in WordPress.

Regenereer PDF-miniaturen in WordPress

Zorg er voordat u verder gaat voor dat u WordPress 4.7 of hoger gebruikt. Zorg er ook voor dat de imagemagick-extensie op uw server is geïnstalleerd.

U kunt imagemagick testen door eenvoudig een PDF-bestand naar uw WordPress-site te uploaden. Als het een voorbeeld van een miniatuur voor uw PDF-bestand laat zien, bent u klaar om te gaan.

Houd er rekening mee dat de plug-in die we in dit artikel gaan gebruiken, ook miniaturen voor al uw oudere afbeeldingsbestanden zal regenereren. Maak als voorzorg een back-up van uw WordPress-site of maak in ieder geval een back-up van uw /wp-content/uploads/map.

Het eerste wat je hoeft te doen is de Force Minerator Thumbnails installeren en activeren .

De plug-in wordt gehost op GitHub. Als je nog geen plug-ins van GitHub hebt geïnstalleerd, bekijk dan onze handleiding over het installeren van WordPress-plug-ins van GitHub .

Na activering, moet je de pagina Tools »Thumbnails geforceerd doorsturen bezoeken .

Regenereer alle miniaturen

Hier kunt u miniaturen genereren voor alle afbeeldingen en PDF-bestanden die u hebt geüpload met de uploader voor WordPress-media. Klik op ‘Alle thumbnails regenereren’ om verder te gaan.

De plug-in zal nu beginnen met het verwerken van alle afbeeldingen op uw website. Het zal enige tijd duren, afhankelijk van het aantal afbeeldingen en PDF-bestanden dat u hebt.

Als je klaar bent, kun je de Media »Bibliotheek- pagina bezoeken en kun je thumbnail-voorbeelden bekijken voor je oude PDF-uploads.

Mediatheek

Met de plug-in kunt u ook miniaturen voor afzonderlijke bestanden regenereren. Als u niet veel PDF-bestanden hebt, is het beter om miniaturen afzonderlijk te genereren.

U moet de Media-bibliotheekpagina bezoeken en naar de lijstweergave gaan door op de knop lijstweergave te klikken.

Daarna ga je met je muis naar een PDF-bestand en zie je de link ‘Geforceerde thumbnails regenereren’.

Thumbnail genereren voor een enkel PDF-bestand in WordPress

Als u op de koppeling klikt, worden er miniaturen voor dat specifieke bestand opnieuw gegenereerd.

Zodra u geregenereerde miniaturen hebt voor al uw oude PDF-uploads, kunt u de plug-in veilig deactiveren en verwijderen. Als u de plug-in verwijdert of verwijdert, worden de miniaturen die door de plug-in worden geregenereerd, niet verwijderd.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *