Thema’s wijzigen? Overdracht SEO-instellingen met SEO Data Transporter


127

Bij het veranderen van thema’s of het veranderen van SEO-plug-ins, is het grootste risico het verlies van de SEO-gegevens zoals metatitel, beschrijving, sleutelwoorden, etc. In dit artikel zullen we laten zien hoe SEO-instellingen correct worden overgedragen met SEO-datatransporteur.

SEO-instellingen overbrengen in WordPress

Wat zijn SEO-gegevens en waarom moet u het verplaatsen?

Sommige WordPress- themakaders en bijna alle WordPress SEO-plug-ins bieden u de mogelijkheid om SEO-gegevens toe te voegen. U kunt een aangepaste sitetitel, beschrijving, metatags, trefwoorden, etc. instellen

SEO plug-ins zoals Yoast SEO en All in One SEO stellen u in staat om SEO-gegevens toe te voegen aan al uw berichten, pagina’s en zelfs aangepaste berichttypen .

Als u een van deze plug-ins of thema’s al een tijdje gebruikt, heeft u mogelijk veel SEO-gegevens voor uw berichten toegevoegd. Als u nu uw thema wijzigt of van SEO-plug-ins wisselt, verliest u die gegevens. Dit kan van invloed zijn op de SEO-rangschikking van uw site.

Dat is de reden waarom het verplaatsen van SEO-gegevens cruciaal is.

Laten we eens kijken hoe u SEO-instellingen in WordPress met SEO Data Transporter kunt overbrengen.

Video-instructies

Abonneer je op WPBeginner

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, ga dan door met lezen.

SEO-instellingen overbrengen in WordPress

Allereerst moet u de SEO Data Transporter- plug-in installeren en activeren . Bekijk onze handleiding over het installeren van een WordPress-plug-in .

Na activering moet je Tools »SEO Data Transport bezoeken om SEO-instellingen over te dragen.

SEO-instellingen overzetten

Er zijn twee vervolgkeuzemenu’s op de SEO-datatransportpagina. Eerst moet u het platform kiezen waarvandaan u overstapt. Ten tweede moet u het platform kiezen waarnaar u overschrijft.

Laten we aannemen dat u van Yoast SEO- plug-in overzet naar het All-in-One SEO-pakket. Eerst zou je WordPress SEO selecteren in het veld van en in het veld Verplaatsen naar Alles in één SEO-pakket selecteren.

Klik daarna op de analyse-knop om te zien welke records en elementen compatibel zijn tussen de twee platforms.

Analyse van compatibele elementen voor SEO-gegevensoverdracht

SEO Data Transporter plugin analyseert uw SEO-gegevens en toont u de resultaten. U krijgt het aantal compatibele records en elementen te zien zoals aangepaste titel, metabeschrijving en meta-trefwoorden.

U kunt nu op de knop ‘Converteren’ klikken om de overdracht te starten. SEO Data transporter verplaatst uw SEO-instellingen naar het door u gekozen platform.

Na de succesvolle overdracht van uw SEO-instellingen kunt u uw oude SEO-plug-in of -thema veilig verwijderen. U kunt ook de SEO-transporter-plug-in verwijderen.

Plug-ins en platforms Ondersteund door SEO Data Transporter

SEO Data Transporter plugin ondersteunt vele populaire WordPress SEO plug-ins, themakaders en platforms. Hier is een lijst met ondersteunde platforms:

Ondersteunde thema’s

Ondersteunde SEO-plug-ins

  • Alles in één SEO-pakket
  • Yoast SEO
  • Headspace2
  • Metatags toevoegen
  • Meta SEO-pakket
  • Platina SEO
  • SEO Ultimate
  • Greg’s krachtige SEO

Kortom, als u wilt overschakelen van Yoast SEO naar All in One SEO-pakket of als u wilt overschakelen van All in One SEO-pakket naar Yoast SEO, dan is SEO-datatransporteur uw go-to-tool.

Het team van StudioPress heeft de meest uitgebreide oplossing in zijn soort gebouwd.

Andere manieren om SEO-instellingen te transporteren

Sommige SEO-plug-ins worden geleverd met hun eigen ingebouwde hulpprogramma’s om SEO-instellingen te importeren en exporteren. Als u overstapt op een nieuwe SEO-plug-in, moet u altijd controleren of het instellingen van uw oudere plug-in of thema kan importeren.

Yoast SEO plugin heeft bijvoorbeeld een ingebouwde importfunctie. Nadat u de Yoast SEO-plug-in hebt geïnstalleerd, gaat u naar de pagina »Hulpmiddelen» en klikt u op de koppeling voor importeren en exporteren.

Importeer en exporteer een link op de hulpmiddelenpagina in Yoast SEO

Met Yoast SEO kunt u uw SEO-instellingen verplaatsen tussen twee sites met dezelfde Yoast SEO-plug-in. U kunt ook SEO-gegevens van verschillende SEO-plug-ins importeren in Yoast SEO.

Importeer exporttools in Yoast SEO

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het overbrengen van WordPress SEO-instellingen met SEO Data Transporter.


0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *