Currently set to Index
Currently set to Follow

De meest praktische merkbron waarvan je waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord


134
chatbot maken

Kun je zien wat merken zoals Apple , Coca-Cola , Samsung of McDonald’s vandaag betekenen in tegenstelling tot wat ze 5 jaar geleden waren? Hoe zit het met minder frequent geanalyseerde merken met even sterke strategieën: Dr Pepper , Vice of BuzzFeed ? Ben je in staat om de verschillen in positionering tussen Nike , Reebok en Adidas , Jack Daniel’s , Johnnie Walker en Chivas Regal of Philips , Sony en Panasonic te verklaren ?

Nu kunt u binnen enkele minuten antwoorden op deze vragen op één plaats vinden – maak kennis met BrandStruck.

Wat is het?

BrandStruck is de enige database met merkstrategieën die online beschikbaar is. Het is een hulpmiddel voor merk- en marketingprofessionals die een beter inzicht willen krijgen in de positionering van de meest inspirerende en spraakmakende merken ter wereld, een idee willen krijgen van de overeenkomsten en verschillen tussen hen, en meer te weten willen komen over bepaalde categorieën.

Om te zien wat BrandStruck doet, gaat u naar brandstruck.co en bekijkt u hoe onze zoekopdracht werkt. Klik hier , hier of hier om analyses van merkanalyses van het merk te lezen  .   

Welk probleem lost BrandStruck op?

Als u een agentschapstrateeg of een marketingprofessional bent, hebt u waarschijnlijk al toegang tot verschillende bronnen, die u helpen uw baan te verbeteren: diepgaande categorierapporten, trendanalyses, business case-studies of nieuwsbrieven met het laatste marketingnieuws.

Het punt is dat je zelden tijd hebt om ze volledig te gebruiken. Waarschijnlijk heb je het te druk met het dagelijkse werk om dagelijks of wekelijks te volgen wat er in de marketingwereld gebeurt.

Ik voelde me zo, toen ik zelf een merkstrateeg was. Mijn klanten wilden altijd dat ons bureau hen inspireerde met nieuwe merkcasestudies van over de hele wereld. Ze waren met name geïnteresseerd in de merkstrategieën achter de beste merken en hun uitvoering. Niet om ze te kopiëren, maar om de horizon te verbreden en bewust te zijn van wat werkt en wat niet werkt. Er was zoveel informatie beschikbaar, maar het was zenuwslopend om precies te vinden wat ik zocht. Dientengevolge bracht ik lange uren door met deskresearch en analyseerde ik communicatieactiviteiten van verschillende merken om hun strategieën te kunnen decoderen. Op dat moment was er geen hulpmiddel, dat mijn leven gemakkelijker zou maken en dit soort informatie zou bieden. Volgens de interviews die we hebben gedaan voor het lanceren van BrandStruck, blijven merk- en marketingstrategen dit type onderzoek zelf doen,

De missie van BrandStruck is om tijd en middelen vrij te maken, die anders zouden worden gebruikt voor onderzoek naar merk- en categoriebureaus en deze uit te geven aan wat belangrijker is: doorbraakstrategieën bedenken en creëren.

Wat is er goed aan?

Er zijn 8 dingen die BrandStruck zeer praktisch maken:

1. De database is doorzoekbaar op merk (bijv. Nike ), categorie (bijv. Sportkleding ) en merkarchetype (bijv. Hero ).

2. Alle merken worden geanalyseerd met hetzelfde formaat om een ​​eenvoudige vergelijking mogelijk te maken.

3. Monitoring wordt dagelijks uitgevoerd, regelmatige updates en nieuwe content worden elke week toegevoegd.

4. Alle analyses worden voorbereid door experts met meer dan tien jaar merkstrategie-ervaring.

5. We leveren diepte in enkele woorden. Een analyse van één merk duurt 1-5 dagen om voor te bereiden en minder dan 2 minuten om te lezen.

6. We hanteren een rigoureuze, opinievrije aanpak gericht op het vinden van merkconsistenties.

7. Klanten kunnen de volgorde beïnvloeden, waarin merken worden geanalyseerd.

8. De prijs is meer dan redelijk.

Hoeveel kost het?

BrandStruck is pas net gelanceerd en we werken nog steeds aan meer merk- en categorieanalyses, die wekelijks zullen worden toegevoegd. Klik hier om de lijst met merken te bekijken, waarvan we de merkstrategieën al hebben geanalyseerd. Tegen januari 2017 zullen er 120 merken zijn en zal de database voortdurend worden uitgebreid. Tot die tijd is een aanbieding voor vroege vogels beschikbaar. Met de helft van de normale prijs krijgt u onbeperkt toegang tot BrandStruck voor meer dan een jaar. Prijzen beginnen momenteel bij £ 124 per jaar, per gebruiker, maar gaan in januari omhoog, dus het is nu een goed moment om je aan te melden!

Om lid te worden van BrandStruck of onze prijsformules te bekijken, ga naar: brandstruck.co/pricing/ .

Wat biedt de toekomst voor BrandStruck?

Op basis van de feedback die we tot nu toe hebben ontvangen, zullen we de komende maanden een paar aanvullende modules lanceren om BrandStruck nog nuttiger te maken. We zijn al bezig met het uitrollen van de “belangrijkste campagnes” en “must-reads” -secties voor alle merken. Analyses van bedrijfsmerkstrategieën met merkdoelstellingen, EVP en merkarchitectuur zullen de volgende zijn en zullen worden gevolgd door merkonderzoek – het tonen van gegevens voor elk merk met betrekking tot naamsbekendheid, merkimago, NPS en consumentenprofiel in de Britse en Amerikaanse markten.

Er is potentieel voor nog meer daarna, inclusief digitale strategie, financiële resultaten en lokale merken. Word nu lid en wees een van de eersten die zich hebben aangemeld voor wat binnenkort een merkencyclopedie zal worden.


0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *