5 tips om een ​​reischatbot te maken - DeLaatbusiness
Chatbots marketing

5 tips om een ​​reischatbot te maken

6 min


97
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

De hype rond Chatbots weigert te verdwijnen met gepraat over de stad als de onbeperkte mogelijkheden die de Chatbot biedt aan de eindgebruikers. Chatbots maakt gebruik van kunstmatige intelligentie-technologie om bedrijven te helpen bij het oplossen van talloze problemen, zoals het snel beantwoorden van vragen van bezoekers, het betrekken van gebruikers, onder andere 24/7 beschikbaarheid. Chatbots worden steeds populairder maar het is geen bevlieging, het is een cruciale innovatie. Chatbots vereenvoudigen reisplannen voor de reizigers en stroomlijnen de activiteiten voor de reisbranche. Chatbots is een win-win situatie voor zowel de eindconsument die snel boekt als de bedrijven die meer bezoekers willen betrekken en inkomsten willen genereren.

De Chatbots voor reizen zouden 24/7 beschikbaar zijn om directe consumentenvragen te beantwoorden en de verschillende reisplannen voor de bezoekers te pitchen. Online reizen boeken stijgt fenomenaal met de meerderheid van de mensen vinden comfort bij het boeken met behulp van Smartphone.

Zion Marktonderzoekschattingen:

Wereldwijde online markt voor het boeken van reizen zal tegen 2026 1.555 miljard bereiken . Nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops, worden voortdurend regelmatig bijgewerkt en het is logisch dat de reisindustrie zich aanpast aan zijn activiteiten en structuur.

Een voorbeeld van hoe Chatbot zal omgaan met een willekeurige bezoeker:

In het bovenstaande voorbeeld werkt de Travel Website Chatbot samen met een bezoeker op de website. Chatbots zijn geen nieuwe kinderen maar het wordt een legende op zichzelf. Het einddoel van websites is om bezoekers te betrekken en ervoor te zorgen dat hij / zij op de website blijft. De bezoeker is meteen ter zake van zijn plannen om Londen te bezoeken en de Chatbots verbindt de gebruiker met de best geprijsde vluchtplannen.

Top 4 populairste Bot-ontwerpartikelen:

Wat Chatbots brengt voor de reisindustrie?

Reisbranche heeft chatbots op een wijdverbreid niveau geassimileerd met ongekend succes. Grote reisbureaus zoals Expedia en Skyscanner hebben met succes reischatbots gebouwd en helpen gebruikers / bezoekers gemakkelijk naar hotels en vluchten te zoeken. De bots beantwoorden vragen van consumenten gemakkelijk, aangezien de Chatbots tegenwoordig Conversational AI gebruiken. Bots is niet foutloos; het wordt geconfronteerd met problemen bij het confronteren van de moeilijke menselijke vragen. In die moeilijke situaties of omstandigheden wordt de Chatbots-besturing overgenomen door de menselijke agenten. De Chatbots zijn dus niet het enige contactpunt met de bezoekers van de website, het vermindert de menselijke controle over de betrokkenheid van de website. Chatbots zullen met de tijd evolueren en het middelpunt van interactie worden. Vooruitgang in technologie zal de chatbot helpen effectiever te worden, maar voor nu

Dus, wat is de manier om een ​​Travel Chatbot te ontwikkelen?

Chatbots zijn de weg vooruit, zoals veel experts tot nu toe aangeven. Tal van blogs, onderzoeksrapporten en use cases wijzen onder meer op de enorme mogelijkheden van Chatbots.

IntelliTicks werken met tal van klanten in domeinen en industrieën met oplossingen op maat.

Dus wat zoeken we in een reis-Chatbot in termen van de functies en ontwikkeling is het aandachtspunt:

Capability:

Stroom van gesprek:

Gebruikersvragen begrijpen:

Eenvoudige implementatie van Chatbot:

U kunt de technische facetten van Chatbot Development hier bekijken op:

https://docs.intelliticks.com/

De hele installatiehandleiding voor de Chatbots is beschikbaar.

Verschillende sjablonen voor reischatbots zijn samengevat voor gebruik door de klant:

https://www.intelliticks.com/travel-chat-bots/

Afgezien van de technische aspecten, zullen we de ontwikkeling van de juiste woorden en marketingattributen zoals de inhoud van de bestemmingspagina bekijken voor een juiste probleemoplossing Bot. We geven een paar cruciale tips voor het ontwikkelen van een reischatbot die de gebruiker met succes en gemak betrekt.

5 tips voor het ontwikkelen van de Travel Chatbot:

1. Maak naadloos verbinding met de doelgroep

Inzicht in de context van de zoekopdracht van de bezoeker is de belangrijke factor voor het nut van Chatbot . Door de vereisten van de bezoeker correct te krijgen, kunt u heel wat leads genereren voor de website van het reisbureau.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een Chatbot die in gesprek gaat met de bezoeker en zijn / haar reisplannen ontdekt:

De interactie van de bovenstaande chatbot imiteert de interactie van de menselijke agent met een bezoeker. Travel Chatbots kunnen meerdere taken uitvoeren. Bovenstaande is een IntelliTicks AI-aangedreven Chatbot voor een van onze klanten, TravelSetu. TravelSetu is een online reisbureau-aggregator en heeft meerdere reisbureaus onder zijn vleugels. Hier krijgt de chatbot de naam van de eindgebruiker en stelt hij de relevante vragen die de keuzes voor de gebruiker kunnen filteren.

Het uitzoeken van het Chatbot-doel is belangrijk om leadbetrokkenheid te stimuleren. De Chatbot moet worden gebouwd met inachtneming van de website en de bezoekersstroom.

Wat onze Chatbots in gedachten houden:

1 Zoek reisbestemmingen

2 Boek reisplannen

3 Leid de gebruikers naar de verschillende vakantieplannen

Het is absoluut noodzakelijk dat Chatbots de betalingsopties bieden en tegelijkertijd de algemene problemen van de consument beantwoorden, zoals zoeken naar tickets, aanbiedingen, reisdocumenten en dergelijke. Ontwerp de Chatbot-functie en persoonlijkheid op basis van het algemene websiteverkeer.

2. Personaliseer de Chatbot

Personalisatie van Chatbots leidt tot een veel grotere gebruikerservaring. Gebruikers voelen zich meer gewaardeerd wanneer de chatbot een veel menselijkere ervaring geeft. Goede Chatbots geeft de bezoeker meer opties door relevante en contextuele informatie te verstrekken.

Als de Travel Both vliegtickets voor de bezoeker boekt, is er een inherente behoefte om specifieke vragen te stellen om de beste oplossing voor de eindconsument te krijgen:

1. Economische of zakenvlucht

2. Timings

3. Enkele of dubbele manier

4. Maaltijden opties

5. Raam- of gangzetel

Deze reeks vragen vormt de behoeften van de gebruiker en biedt hem / haar een specifieke oplossing. De Chatbots helpen de gebruikersvoorkeuren verder aan te passen. Op deze manier begeleidt het de Chatbot in verdere betrokkenheid en helpt hen bij het boeken van de vlucht.

Dit vertaalt zich in het boeken van de vlucht terwijl de bezoeker op de website blijft. Privacy is een groot thema en een robuust privacybeleid is ook van cruciaal belang voor elk reisbureau dat Chatbot in dienst heeft.

3. Maak de Chatbots menselijk

Bots moeten leuk zijn om mee te doen zonder kunstmatig en geforceerd te klinken. Bots moeten het merk weerspiegelen en klinkt interessant voor de gebruiker. De gebruiker is zich er al van bewust dat hij / zij bezig is met het bit, maar ze willen geen eentonig gesprek.

Een voorbeeld is hier:

In de bovenstaande interactie klinkt de Chatbot-interactie als een menselijk reisbureau. Het gebruik van Emoji’s en een vriendelijke interactie geeft geloof aan het feit dat Chatbots steeds geavanceerder worden met het verstrijken van dagen.

De vriendelijke gespreksmodus geeft een grotere gebruikerservaring.

4. Voorspellende en proactieve chatbots

Door de consument een stap voor te zijn en hem meerdere opties aan te bieden, wordt het nut van Chatbots voor de reisindustrie ineens gekwantificeerd. Anticiperen op de vraag van de volgende gebruiker is waarom Travel Industry nog steeds de voorkeur geeft aan de Human Agent in plaats van de AI Chatbots. Wij bij IntelliTicks hebben nagedacht over de effectiviteit van AI bij het ontwikkelen van voorspellende teksten.

In de bovenstaande afbeelding zien we dat de agent de bezoeker proactief naar zijn / haar vakantieplannen in Andaman vraagt. Proactief informeren naar de totale vakantieverblijven van de bezoeker houdt de bezoeker verslaafd aan de website en de verdere beweging naar de boekingsfase volgt.

5. Hybride combinatie van AI / mensen

Een Travel Chatbot kan niet alle vragen effectief beantwoorden, iedereen weet dat. Om de klant niet te verliezen vanwege het onvermogen van de chatbot om de gebruikersvraag te begrijpen, probeert Chatbots de Human Agent ertoe te brengen het gesprek over te nemen.

De chatbot moet accepteren dat hij de vraag van gebruikers niet kan begrijpen en vraagt ​​om het e-mailadres voor een verdere follow-up. Dit leidt tot een groter vertrouwen in de gebruiker dat de website contact met hem / haar zal opnemen voor een beter begrip van het probleem. U kunt de chatbot volgen, de belanghebbenden waarschuwen als zich een probleem voordoet dat op zijn beurt de mens in staat stelt in te grijpen en de balans op te maken van het gesprek.

Belangrijkste afhaalrestaurants:

De reikwijdte van AI-aangedreven Chatbots voor reizen Industrie is enorm en een overstap naar een Chatbot zou goed zijn voor de reisbureaus die veel online boeken. Een perfecte combinatie van de creatieve schrijvers en het coderingsteam zou een door AI aangedreven Chatbot kunnen ontwikkelen voor ongekende groei. IntelliTicks Chatbots stimuleren de betrokkenheid van gebruikers, wat op zijn beurt weer leidt tot betrokkenheid van de bedrijven. Het websiteverkeer opzuigen en verder zeven om gekwalificeerde leads te krijgen, is het kernaspect van onze Chatbots.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format