Waarom agent-facing AI uw intelligente hulpprioriteit moet zijn - DeLaatbusiness

Waarom agent-facing AI uw intelligente hulpprioriteit moet zijn

2 min


120
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Hoe werkt agent-facing AI?

Om te beginnen is het belangrijk om te begrijpen dat agent-facing AI hier niet is om de agent te vervangen. De functie ervan staat in de titel, om de agent te helpen.

Stel je voor dat je een nieuwe agent bent, de eerste werkdag. U hebt uw team ontmoet, aangemeld bij uw computer en bent begonnen met het leren hoe u klanten kunt helpen. De meeste vragen van klanten zijn eenvoudige veelgestelde vragen, vragen over saldi, beleid en andere eenvoudige “ja of nee” -vragen.

Topartikelen over hoe bedrijven bots gebruiken:

Een nieuwe agent kan zelfs door deze eenvoudige vragen worden uitgedaagd. Voor meer gecompliceerde vragen komt het maken van de juiste verbindingen alleen met tijd en ervaring. Volgens Statwolf besteedt een medewerker , ongeacht waar middelen zich bevinden, gemiddeld 12,5% van zijn werkweek op zoek naar informatie – dat is 11 dagen per jaar.

Voer door AI aangedreven agentassistentie in. Het doel is dat deze toepassing de agent helpt om sneller en efficiënter nauwkeurige antwoorden te vinden en te leveren, waardoor het niet meer nodig is om te zoeken naar een reeks bronnen die waardevolle tijd kunnen kosten. Deze technologie ‘luistert’ in klantgesprekken en scant beschikbare kennisbronnen op mogelijke antwoorden. De agent wordt vervolgens gevraagd met voorgestelde antwoorden en kan deze indien nodig bewerken voordat deze met de klant wordt gedeeld.

Waarom agent-facing AI stap één zou moeten zijn

Op basis van het bovenstaande voorbeeld ‘nieuwe dag op de baan’, is het duidelijk dat agentgerichte AI grote voordelen heeft. Maar het gaat veel verder dan deze use case. Wanneer AI ten volle wordt benut, profiteert agent-gerichte AI van het gehele contactcentrum – zoals ervaren agenten die een nieuw product of dienst leren – waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is.

Kennis bronnen worden met 48% van de contact centers aangehaald als een dringende investeringsprioriteit. Het bouwen van deze bronnen kan echter een uitdaging en tijdrovend zijn. Met behulp van agent-facing AI werken de agent en AI samen om deze informatiebron als team grondig en efficiënter op te bouwen. Wanneer ze geconfronteerd worden met een vraag waarvoor agent-facing AI geen antwoord kan vinden, kunnen agents het onderwerp naar het interne content-team markeren om aan de kennisbank toe te voegen. Als een dergelijke kennisbasis niet bestaat, is dit de meest directe, minst verstorende en meest nauwkeurige manier om de bron te ontwikkelen.

Door prioriteit te geven aan het bouwen van kennisbanken, zullen organisaties de weg effenen voor toekomstig succes van hun Intelligent Assistance (IA) -applicaties, zoals chatbots .

Debuterende klantgerichte AI voordat deze goed wordt doorgelicht – en zonder de juiste training en middelen – kan een moeilijke plaats zijn voor organisaties om te beginnen. Door eerst agentgeoriënteerde AI te gebruiken, kunnen organisaties dezelfde voordelen behalen als implementaties van zware chatbotimplementaties met het vertrouwen dat IA intern kan worden opgebouwd voordat deze aan de klant wordt vrijgegeven. Zodra agent-gerichte AI onder de knie is, kunnen bedrijven hun zinnen zetten op AI-aangedreven chatbots om rechtstreeks met klanten te communiceren.

Ten slotte moeten organisaties prioriteit geven aan agent-facing AI omdat het een waardevol hulpmiddel is in de culturele overgang van het gebruik van IA. In plaats van agenten te vervangen, helpt agentgerichte AI agenten hun taken nog beter uit te voeren. Dit wordt aan agenten duidelijk gemaakt wanneer zij voor het eerst toegang hebben tot de technologie en het werkt letterlijk met hen samen, niet tegen hen.

Agent-gerichte AI is als een GPS, die helpt om de onvoorspelbare routes van elke klantinteractie te navigeren. Tijdens het navigeren kan het routinematige en repetitieve vragen voor de agent voorkomen, prestaties en werkplezier verbeteren en contactcentermedewerkers aanmoedigen meer open te staan ​​voor toekomstige IA-toepassingen die hen helpen slimmer te werken, niet harder.

AI-technologie gecreëerd om agenten te helpen zou niet de enige prioriteit moeten zijn voor contactcentra, maar het zou de eerste vorm van AI-organisaties moeten zijn. Door AI naar de agent te brengen, kunnen mens en technologie samenwerken om de klanttevredenheid in het algemeen te verbeteren.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format