Currently set to Index

Website aanmelden bij Google: binnen 1 minuut geregeld


111
facebook chatbots

Je website aanmelden bij Google? Dit kan binnen 1 minuut. Je kunt online doorgeven dat Google je pagina’s moet doorzoeken, het zogeheten crawlen. Het is de eerste stap naar online vindbaarheid, omdat je laat blijken uit welke pagina’s je website bestaat.

Daarnaast kun je ‘Fetchen als Google’. Dit is een optie in de Google Search Console. Onder het kopje ‘crawlen’ vind je de optie ‘Fetchen als Google’. Je kunt daar je pagina laten fetchen en die vervolgens aanmelden. Je hebt er de mogelijkheid om maandelijks 500 specifieke URL’s te laten crawlen of maandelijks 10 URL’s en de bijbehorende rechtstreekse links te crawlen.

Volg de onderstaande stappen:

fetchen in Google Search Console

Vervolgens kom je bij de laatste stap

fetchen als Google indienen

Site aanmelden bij Google

Je kunt op deze manier snel je site aanmelden bij Google. Na het fetchen weet je meteen of er eventuele fouten op de pagina bestaan en hoe je die kunt oplossen. Het helpt je om problemen te achterhalen en er bovendien meteen achter te komen hoe Google de website ziet.

Google zal vervolgens de website indexeren, op basis van de URL’s die je aanmeldt. Voeg je nieuwe (SEO) pagina’s toe aan de website? Je kunt je website binnen 1 minuut aanmelden of er met de nieuwe URL’s voor zorgen dat je daar specifiek de aandacht van Google op kunt richten.

Website indexeren in Google

Wil je specifieke pagina’s of een complete website laten indexeren in Google? Maak dus gebruik van de ‘fetchen als Google’ functie in Google Search Console. Op die manier ga je eigenlijk aan de slag alsof je de zoekmachine bent.

Free messenger chatbot
With a chatbot you can do the following (on autopilot): Reservations, making an appointment, customer service, sales, promotions, sending content, collecting lead info, reaching customers in messenger, and more! No coding required, set up in minutes. Click below for a free account
Free messenger chatbot

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format