leads chatbot

Geotargeting en SEO

1 min


76

Geotargeting is wanneer u gebruikersinhoud aanbiedt op basis van hun locatie. Er zijn verschillende manieren om te bepalen waar een gebruiker zich bevindt, bijvoorbeeld door het IP-adres, apparaat-ID te controleren of zelfs GPS te gebruiken. Het kan handig zijn om uw gebruikersinhoud te presenteren die is aangepast aan hun landinstelling, bijvoorbeeld met behulp van vertrouwde afbeeldingen.

Toch loont het om na te denken over de implicaties voor de SEO van uw site als u geotargeting gaat gebruiken. En zorg er natuurlijk voor dat je niet al deze problemen doormaakt, zonder alles goed te implementeren!

Rufino mailde ons zijn vraag over het onderwerp:

“We overwegen een geotargeting-tool op onze WordPress-site te gebruiken, waarin afbeeldingen en inhoud op de bestemmingspagina veranderen op basis van de stad waar de persoon die zich bevindt zich bevindt. Welke invloed heeft dit op SEO? ‘

Bekijk de video of lees het transcript voor het antwoord!

Inhoud wijzigen op basis van de locatie van uw bezoekers

‘Nou, om eerlijk te zijn, zelfs als veel van dit soort dingen op de pagina verandert, komt Google altijd uit Mountain View, Californië. Dat is wat het zal melden. Dat is dus de enige versie die in de zoekresultaten wordt weergegeven als al die wijzigingen overal worden weergegeven.


0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format