10 rijke SERP-elementen die u kunt gebruiken om uw merk SERP sexy te maken - DeLaatbusiness
customer servcice chatbots

10 rijke SERP-elementen die u kunt gebruiken om uw merk SERP sexy te maken

8 min


131
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Vraag: Wie googelt een merk voordat ze op de stippellijn tekenen?
A: Vrijwel iedereen – klanten, partners, distributeurs, leveranciers, werknemers, investeerders, journalisten, enz.

Vraag: Wat kunt u doen om rijke elementen toe te voegen aan wat ze zien?
A: Heel veel … lees verder!

Bevat die SERP 10 eenvoudige blauwe links of iets aantrekkelijker en overtuigender voor de gebruiker? Er is een verrassende hoeveelheid SERP-onroerend goed op dat merkzoekresultaat, u kunt die indruk maken op dat “uiterst belangrijke laatste stap-voor-ik-teken”.

Hier zijn 10 van de meest haalbare:

  1. Rijke sitelinks

  2. Google Mijn Bedrijf

  3. Beoordeling sterren

  4. Afbeeldingen

  5. Videos

  6. Twitter-vakken

  7. Zoekvak

  8. Kennispaneel

  9. Wikipedia

  10. Topverhalen

Houd er in dit artikel rekening mee dat ik het alleen heb over de zoekresultaten die komen voor merkgerelateerde zoekopdrachten. De tijdschema’s zijn er om u een idee te geven van wat u zou verwachten – Snel betekent een paar weken; Gemiddeld  betekent een paar maanden en Slow betekent een jaar of meer.

Rijke sitelinks

Snel

tips om te beginnen.

Google Mijn Bedrijf

Snel

nuttig artikel  van Eric Shanfelt. Zorg er ten slotte voor dat u regelmatig foto’s bijwerkt (bijvoorbeeld eenmaal per maand) en positieve beoordelingen krijgt van tevreden klanten; dit zorgt ervoor dat het er altijd op zijn best uitziet.

Review Sterren

Medium

Videos

Gemiddeld  (als u regelmatig publiceert en veel betrokkenheid krijgt)

Afbeeldingen

Snel

Twitter-vakken

Gemiddeld  (als u regelmatig publiceert en veel betrokkenheid krijgt)

Zoekvak

Snel (als uw site veel pagina’s heeft en goed georganiseerd is)

hier meer over . Zelfs met de juiste code is er echter geen garantie. Google geeft het zoekvak alleen weer als het merkt dat het zoekvak het leven van gebruikers gemakkelijker zal maken. Een kleine site met weinig inhoud is geen goede kandidaat.

Kennispaneel

Langzaam

Hier is een interview dat ik heb gedaan over de Kennisgrafiek als je meer wilt weten.

Wikipedia

Snel  (als uw merk echt opmerkelijk is en volledig onvoorspelbaar als dat niet zo is)

Topverhalen

Snel (als uw merk veel pers genereert)

Om deze screenshot te krijgen, kon ik het niet laten om ‘google’ in Google te typen.

Omdat deze afkomstig zijn uit meerdere bronnen en zelden uit de site van het merk, kunnen alleen grote merken deze verwachten. Een merk heeft een langdurige media-aandacht nodig van veel vertrouwde mediabronnen, wil dit rijke element een relevante optie zijn op de eerste pagina van een Google-zoekopdracht. Zoals de naam al aangeeft, moet nieuws heel nieuw zijn.

Kijkend naar het onderstaande voorbeeld, kijken we elke dag naar meerdere verhalen. Als u een groot merk bent, onderhoud dan een goede relatie met de media die worden weergegeven in Google Nieuws. Voor kleinere merken, verspil geen tijd hieraan – het zal gebeuren op de dag dat u echt nieuwswaardig bent.

Speciale vermeldingen

Speciale vermeldingen gaan naar deze voorbeelden die super interessant zijn, super opwindend voor veel Google-gebruikers maar buiten onze controle of invloed vallen.

Mensen vragen het ook

Conclusie

Ik heb een kort overzicht gegeven met een paar tips om Google aan te moedigen verschillende rijke elementen te tonen die een merk redelijkerwijs kan nastreven. Merken kunnen ze allemaal in meer of mindere mate beïnvloeden, maar de situatie is complex en uniek voor elk element en elk merk.

Elk element heeft een algoritme, elk van die algoritmen is gebaseerd op honderden factoren, elk met een specifieke weging en al deze elementen concurreren om een ​​zeer beperkte ruimte op pagina 1 van UW merk SERP.

Het geheim moet zijn om te weten welke een reële kans hebben om de cut te maken voor jouw merk en welke niet. Concentreer u op degenen die u redelijkerwijs kunt verwachten te verkrijgen en eraan te werken na verloop van tijd. Niets verschijnt ‘s nachts. Geen enkele heeft een snelle en gemakkelijke oplossing. Maar wanneer u ze krijgt, ziet uw merkimago er VEEL geloofwaardiger uit voor klanten, partners, distributeurs, leveranciers, werknemers, investeerders, journalisten, enz. Wanneer zij u controleren op Google.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *