Currently set to Index
Currently set to Follow

11 E-commerce groei tactieken

17 min


86

In dit bericht hebben we onze gegevens over de meest succesvolle tactieken gecombineerd, zodat u uw online marketingstrategieën kunt verbeteren in de loop van het nieuwe jaar.

1. Geef prioriteit aan mobiel verkeer

We hebben officieel het punt bereikt waarop veel meer verkeer van mobiele apparaten komt dan van desktops. Uw site moet correct worden geïndexeerd en opgemaakt om concurrerend te zijn in de SERP’s. Investeer in een volledig responsieve, voor mobiel geoptimaliseerde site die bezoekers de volledige ervaring kan bieden die ze op desktop zouden krijgen.

[Ebook] 11 E-commerce Groeitactieken

Ontdek alles wat u nodig hebt om meer verkeer te genereren en uw verkoop te stimuleren

2. Optimaliseren voor mobiel eerst indexeren

Begin u te concentreren op de mobiele gebruikers van uw e-commerce site. Maak ze uw prioriteit voor het komende jaar, in plaats van desktop als het primaire platform te beschouwen. Meer verkeer komt van mobiele apparaten en als uw site niet kan voldoen aan de behoeften van mobiele gebruikers, kunt u omzet verliezen. Optimaliseer nu voor indexering op de eerste mobiele telefoon en u kunt uw algehele siteverkeer en verkoop als gevolg hiervan zien toenemen.

Met behulp van de Site Audit Tool van SEMrush hebben we gekeken hoe de beste e-commercebedrijven hun sites optimaliseren voor mobiele gebruikers. We zochten naar de meest gemaakte fouten op mobiele websites en ontdekten dat de overgrote meerderheid van de sites te kampen had met aanzienlijke problemen.

De vijf grootste fouten die we hebben gevonden waren:

 1. 4xx foutcodes, die van invloed zijn op het vermogen van een gebruiker om de site correct te gebruiken of te openen.
 2. Langzame laadsnelheid van pagina’s, die gebruikers wegjaagt en een negatieve invloed heeft op SEO.
 3. Problemen met gemengde inhoud, die de gebruikerservaring negatief beïnvloeden en het vertrouwen in uw website verminderen.
 4. Ontbrekende of lege titeltags, waardoor Google de inhoud niet correct kan identificeren.
 5. Leid ketens en lussen om, zodat gebruikers niet snel de juiste bestemming bereiken.

SEO-expert Andy Drinkwater, eigenaar van IQ SEO , verklaarde dat mobile-first indexing de sleutel zou worden, maar dat veel bedrijven versteld stonden van de implementatie ervan:

Waarschijnlijk was het grootste SEO-nieuws dit jaar Mobile First, maar sindsdien is er niet veel informatie over geweest bij veel bedrijven die zich afvroegen wat ze moesten doen.

In theorie, zolang een site responsief is of een specifiek mobiel domein heeft, dan zou dit ‘genoeg’ moeten zijn – maar dit is Google waar we het over hebben en het is nooit zo eenvoudig.

De grootste tip die ik een site-eigenaar zou willen geven, is naar Search Console te gaan en te zoeken naar mobiele problemen. Bekijk de secties Mobiele bruikbaarheid en dekking voor problemen die u snel kunt oplossen of voor grotere problemen en laat ze oplossen.

Bovendien moet u letten op de snelheid en bruikbaarheid van de site, die om zoveel redenen twee grote mobiele factoren zijn. Google heeft gezegd dat sitesnelheid geen rangfactor is, maar wel van invloed is op de tevredenheid van gebruikers door ervoor te zorgen dat sitebezoekers niet wachten. Indirect kan dit bijdragen tot de delen van het algoritme van Google die kijken naar de gebruikerservaring.

Door ervoor te zorgen dat gebruikers tevreden zijn met de hele mobiele ervaring, laat u Google zien dat uw sitebezoekers belangrijk voor u zijn.

3. Gebruik SERP-functies

SERP-functies worden steeds waardevoller. Ze verhogen uw zichtbaarheid, autoriteit en, als gevolg daarvan, de verkoop. Zoals wordt benadrukt door de onderzoeksgegevens van SEMrush, tonen de beste zoekresultaten vaak een verscheidenheid aan SERP-functies, met als meest voorkomende over de hele wereld beoordelingen, sitelinks, carrousels en afbeeldingen.

Ons onderzoek heeft aangetoond dat de SERP-functie “Beoordelingen” het meest voorkomt; dit is logisch, gezien het feit dat beoordelingen een van de krachtigste tools zijn die u kunt gebruiken om de verkoop te verhogen. Ze kunnen snel vertrouwen opbouwen en waarde overbrengen voor uw publiek.

Ik herinner onze lezers er altijd aan dat de nummer 1-regel in “linkbuilding” is om linkwaardige content op uw eigen website te hebben. Vreemd genoeg concentreren veel ondernemers hun inspanningen op outreach, maar negeren hun eigen contentstrategie. Ik denk dat we alleen een strategie moeten bedenken om links te verdienen nadat we absoluut fantastische inhoud op onze website hebben. Hebben we alleen een pagina Over ons en een paar standaardproductpagina’s? Waarom zou iemand naar onze website linken?

Laten we ons eerst concentreren op ‘content building’. Maak een aantal diepgaande gidsen gericht op uw publiek: wat hebben ze nodig, wat willen ze, wat zijn hun moeilijkheden, wat zijn hun dromen? En dan kunt u contact opnemen met anderen en hen laten zien welke uitstekende inhoud u op uw site heeft gemaakt, en vragen of ze geïnteresseerd zijn in een gastpost van u.

We weten allemaal dat linkbuilding belangrijk is, maar weten hoe je een backlinkstrategie kunt opzetten, is iets heel anders. Elle Pollicott van Hallam Agency had een paar best practices om te delen over nofollow-linken , ankerteksten en een gezond profiel:

Bij Hallam richten de strategieën voor linkbuilding die we voor onze klanten maken zich op grotere inhoudcampagnes, die zo interessant en boeiend zijn, dat websites actief naar hen willen linken. Daarnaast richten we ons ook op het plaatsen van gasten en het terugwinnen van links – waarbij we de merknamen, service en producten van onze klanten moeten bewaken.

Wanneer we links voor klanten bouwen, zijn de meeste volglinks, met ankertekst met het merk. Volg backlinks zijn meestal voordeliger omdat ze ‘link juice’ doorgeven aan uw site. Nofollow-backlinks kunnen echter ook voordelen bieden, vooral als het afkomstig is van een website met een hoge autoriteit en u relevant, relevant verkeer oplevert.

Een gezond backlink-profiel moet een combinatie van volg- en nofollow-backlinks bevatten, met een reeks domeinbeoordelingen (DR) – hoewel hoe hoger de DR’s, hoe beter.

Uiteindelijk, of u nu een blogpost, interactieve afbeelding of een uitgebreide tutorial maakt; het hebben van originele, waardevolle inhoud op uw site die uw doelgroep en branchegenoten willen delen, is de weg bij het bouwen van uw backlink-profiel.

5. Investeer in technische SEO

Uw site moet technisch gezond zijn om SEO-succes te vinden. Als een zoekmachine moeite heeft met het crawlen en begrijpen van uw site, hoe kan deze deze dan op de resultatenpagina aan mensen aanbieden?

de Site Audit-tool van SEMrush om te zoeken naar problemen, groot of klein, die uw SEO-prestaties beïnvloeden.

 • Focus op sitesnelheid. De laadsnelheid van de site is van invloed op hoe gebruikers en Google uw pagina zullen waarnemen. Problemen met Javascript en CSS-bestanden zijn enkele van de meest voorkomende fouten, maar er kunnen ook problemen zijn met de server of het hostingplan dat u gebruikt.
 • Zoek naar kleine glitches zoals dubbele fouten of verbroken links, die de doorzoekbaarheid van uw site kunnen beïnvloeden .
 • Gebruik hreflang-tags om uw site te optimaliseren voor internationale SEO. Ze leggen uit op welke taal- en territoriuminhoud bepaalde pagina’s zich richten. Minder dan 20% van de e-commercesites hebben deze momenteel.
 • SEO-expert Craig Campbell deelde enkele van zijn eenvoudig te implementeren tactieken om technische SEO een beetje minder intimiderend te maken:

  Als het gaat om e-commerce, geef ik de voorkeur aan woocommerce voor kleinere e-commercesites of Magento voor de grotere sites die er zijn. De reden dat ik deze platforms verkies boven platforms zoals Shopify, is dat je volledige toegang hebt tot de broncode en de server om ervoor te zorgen dat je JavaScript, CSS, afbeeldingen en alles wat je nodig hebt om de site snel te laden kunt comprimeren.

  Canonicalisatie is een ander veel voorkomend probleem met e-commerce websites waar veel mensen het mis hebben. Als je zwarte lederen schoenen met een mooie productbeschrijving verkoopt, maar de schoenen zijn er in de maten 5, 6, 7, 8, 9 en 10, dan heb je voor elke productvariant een nieuwe URL. Als Google die productvariaties crawlt, wordt u waarschijnlijk bestraft voor dubbele inhoud. Google heeft ook moeite om te begrijpen welke URL de beste is voor de zoekterm die u probeert te targeten.

  Om dit te voorkomen, implementeert u de tag rel = canonical op elke pagina om naar de hoofdpagina te gaan die u probeert te optimaliseren, zodat u Google de hoofdpagina laat zien die u goed wilt rangschikken.

  6. Implementeer AMP op belangrijke pagina’s

  AMP is essentieel om webpagina’s sneller te laten laden op mobiele apparaten, waardoor de gebruikerservaring aanzienlijk wordt verbeterd. Snellere laadtijden vergroten de kans dat gebruikers op uw site blijven, er interactie mee aangaan en er mogelijk van kopen.

  AMP zal geen sterke keuze zijn voor alle sites, met name voor sites die afhankelijk zijn van dynamische pagina’s of sitefuncties, maar de meeste e-commercesites zouden moeten overwegen deze te implementeren.

  amp-carrousel om meerdere producten te markeren of de amp-video om mobielvriendelijke video-inhoud aan te bieden.

 • U kunt uw AMP koppelen aan uw Progressive Web-app om de sitesnelheid in het algemeen te verhogen. U kunt uw AMP-pagina’s met uw PWA’s combineren met tools zoals de amp-install-serviceworker .

 • Max Prin, hoofd technische SEO bij Merkle, deelde zijn deskundig advies over AMP met ons:

  Moeten e-commerce websites AMP gebruiken? Als het antwoord Booleaans moet zijn, zou ik Ja zeggen, maar zoals veel dingen, hangt het ervan af. Het hangt af van het publiek, middelen, doelen, huidige status van de site en meer. Als een e-commerce-site een slecht ontworpen en trage mobiele site heeft, kan AMP een goede oplossing zijn, voordat de site volledig wordt herzien.

  Het AMP-framework is de afgelopen twee jaar aanzienlijk geëvolueerd, vooral als het gaat om functies die vereist zijn op e-commerce websites. En toch is de acceptatie erg laag, zoals de gegevens van SEMrush laten zien.

  Ik geloof dat AMP waardevol kan zijn als de rest van de ervaring op de site net zo snel is en als het maken van een nieuwe set URL’s kan worden vermeden. Het combineren van AMP- en Progressive Web App (PWA) -functies op dezelfde URL’s kan een ideale implementatie creëren voor zowel zoekmachines als gebruikers, gebruikmakend van AMP voor de snelheid en SERP-functies, en PWA voor UX, betrokkenheid en conversies.

  7. Optimaliseer visuals voor zoeken en conversies

  Het is onwaarschijnlijk dat gebruikers online aankopen doen als ze geen afbeeldingen van hoge kwaliteit zien, dus het is essentieel om van beeldoptimalisatie een primaire overweging voor conversies te maken. Visuals bieden ook een potentiële bron van verkeer en inkomsten: zoekopdrachten op afbeeldingen vormen 21,8% van de zoekopdrachten op webproperty’s. Dit aantal zal waarschijnlijk toenemen, omdat het gebruik van de opkomende technologie voor visueel zoeken zich blijft uitbreiden. Om te profiteren van deze feiten, is het essentieel dat uw afbeeldingen volledig zijn geoptimaliseerd om conversies te genereren.

  Om uw afbeeldingen met succes te optimaliseren voor zoek- en conversiepercentages, moet u:

  1. Gebruik JPEG-afbeeldingsbestanden, omdat deze een hoge kwaliteit hebben maar een lage bestandsgrootte.

  2. Het gebruik van meerdere afbeeldingen per product kan het aantal conversies verhogen en u meer afbeeldingen geven om te optimaliseren. Neem uw eigen afbeeldingen op in plaats van stockfoto’s om beter op te vallen in de SERP’s.

  3. Optimaliseer elke afbeelding correct. Elke afbeelding moet een bestandsnaam en een bijschrift hebben dat uw doelsleutelwoorden gebruikt.

  4. Neem afbeeldingssitemaps op uw site op , zodat Google informatie kan ontvangen over de afbeeldingen die u heeft geüpload.

  5. Voeg productafbeeldingen toe aan de gestructureerde gegevens van productpagina’s met schema.org-markeringen, zodat uw afbeeldingen kunnen worden weergegeven in de SERP’s en in relevante zoekopdrachten.

  6. Neem alt-kenmerken op, zoals afbeeldingsaltags voor elke afbeelding. Zelfs bij de beste e-commercesites miste 15% alt-tags, dus controleer uw site nu.

  8. Implementeer Schema Markup

  Met Schema-markeringen kunt u Google en klanten precies vertellen wat u wilt dat zij over uw product en site weten in één snelle momentopname die beide gemakkelijk kunnen begrijpen.

  Iedereen die niet het meeste uit het schema haalt, mist betere CTR-, verkeers- en SERP-functies – en op dit moment omvat dat 47,88% van zelfs de beste e-commercesites. Van de 52% e-commercesites die schema-opmaak hadden geïmplementeerd, gebruikte 44,96% het Open Graph-protocol.

  Na Open Graph-markup was de volgende meest populaire optie Schema.org-markup met 19,98% en een Twitter Cards-schema dat werd gebruikt door 16,32% van de bedrijven. Verschillende sites die een schema hadden geïmplementeerd, gebruikten meerdere soorten opmaak.

  Schemamarkeringen bieden een eenvoudig te verteren bevestiging van uw webpagina-inhoud aan crawlers en zoekmachines (zoals Google en Microsoft). Het wordt het meest nuttig gebruikt om expliciet te bevestigen “Wie u bent en wat u aanbiedt”, dus het is gemakkelijk te begrijpen waarom ik zou zeggen dat het absoluut essentieel is voor e-commerce sites.

  Details over uw aanbiedingen zijn vaak erg moeilijk voor deze machines om automatisch van uw site te extraheren. Het verstrekken van machineleesbare details over uw producten, prijzen, leveringsopties, belastingen, fabrikant, etc. helpt enorm op verschillende kanalen op de korte en lange termijn: SEO, Google Shopping en zoekadvertenties.

  Uw eerste opmaak moet zijn ‘wie we zijn’ bedrijfsopmaak op uw pagina Over ons. Het volgende zou zijn “welke soorten producten verkopen we”, wat de verzameling markeringen op uw categoriepagina’s zou zijn. Tot slot, en de grootste directe terugverdientijd, is “welke producten, aan wie, tegen welke prijs”, wat Product- en Aanbodmarkeringen op uw productpagina’s zou zijn.

  9. Begrijp het verschil tussen impulsief winkelen en gepland winkelen

  Om de verkoop te maximaliseren, is het belangrijk om uw site en uw advertentiecampagnes te optimaliseren om zowel geplande kopers als impulsieve kopers aan te spreken.

  Aantrekkelijk zijn voor klanten die plannen, betekent het verstrekken van een verscheidenheid aan diepgaande informatie op de site, met recensies en waar mogelijk relaties opbouwen. Impulsaankopen daarentegen is veel emotioneler dan logisch. Overweeg de volgende emotionele triggers om die impulskopers te vangen:

  Consumenten die een impulsaankoop doen in tegenstelling tot een goed geplande aankoop, hebben verschillende gemoedstoestanden. De advertenties en de daaropvolgende verkoopkopie die effectief aan de ene verkoopt, werken mogelijk niet voor de andere.

  Consumenten die goed geplande aankopen doen, staan ​​onderaan de besluitvormingstrechter (klaar om actie te ondernemen en te kopen.) Deze mensen weten wat ze willen en reageren daarom het beste op advertenties die het product duidelijk weergeven. Ongecompliceerde verkooptrechters vergroten het vertrouwen dat de consument krijgt waar hij naar op zoek is. Vanwege de sterke intentie om dit exacte item te kopen, kunnen deze gebruikers het meest productief worden gericht met zoekadvertenties. Display-advertenties geplaatst op websites die relevant zijn voor het product zelf, kunnen ook effectief zijn.

  Impulsaankopen weerspiegelen daarentegen de hoofden van consumenten die onzeker zijn over wat zij wensen. Deze gebruikers kunnen gemakkelijk worden gebruikt om iets te kopen dat ze misschien niet hadden gewild. Vaak staan ​​ze bovenaan de besluitvormingstrechter (worden zich eerst bewust van of zijn ze geïnteresseerd in een product.) Een kopie van een advertentie die een nieuwsgierigheid weergeeft en vervolgens mogelijk een interesse opwekt, kan het beste werken om ze naar uw verkooptrechter te brengen. Verkoopexemplaar, dat van die interesse een verlangen maakt, is essentieel om hen in staat te stellen actie te ondernemen en aankopen te doen. Deze consumenten zijn veel overvloediger en hun verkeer is goedkoper. Ze kunnen worden getarget met display- of social media-advertenties op basis van wie ze zijn (demografie) en waarin ze geïnteresseerd zijn.

  10. Kies de juiste attributiemodellen

  Het koopproces van de klant is vaak ingewikkelder dan het zien van een enkele advertentie, naar de site gaan en kopen; ze moeten mogelijk met meerdere advertenties communiceren, de site meerdere keren controleren en zich misschien eerst aanmelden voor een e-mail. Het is daarom van essentieel belang dat de juiste beslissing wordt genomen bij het selecteren van een toeschrijvingsmodel (len), waarmee u kunt beoordelen welke contactpunten u daadwerkelijk hebben geholpen om de conversies te krijgen.

  Er is geen ‘goed’ antwoord als het gaat om het toewijzen van een attributiemodel om de prestaties van betaald verkeer te analyseren. U moet er echter wel een selecteren die vroege interacties ondersteunt, omdat hier de belangrijkste betaalde contactpunten worden gevonden.

  Het last-click toeschrijvingsmodel wordt vaak gebruikt, maar is vaak niet echt betrouwbaar. Veel andere contactpunten kwamen waarschijnlijk eerder die de conversie beïnvloedden en zijn niet verantwoord.

  Onze aanbeveling is om een ​​attributiemodel te gebruiken dat meerdere contactpunten ondersteunt in plaats van slechts één. Lineaire of op positie gebaseerde modellen kunnen dus geschikte keuzes zijn. Degenen die Google Ads gebruiken, hebben mogelijk toegang tot een Data-Driven Attribution Model (DDAM) dat vloeiend is en de waarde van elke conversie op een op maat gemaakte manier segmenteert voor verschillende interacties. Google heeft gemeld dat de DDAM de nauwkeurigheid van het toewijzen van conversiewaarde met maximaal 15% kan verbeteren.

  Als u het beste wilt beoordelen welke marketinginspanningen en PPC-campagnes het meest effectief voor u werken, moet u:

  1. Kies het juiste attributiemodel. Het gebruik van lineaire of op positie gebaseerde modellen houdt rekening met meerdere contactpunten.

  2. Gebruik, indien beschikbaar, het gegevensgestuurde toeschrijvingsmodel voor uw Google-advertenties; het is vloeibaarder en dus vaak nauwkeuriger.

  3. Kijk bij het kiezen van een attributiemodel door de huidige analyses die u hebt ingesteld. Als u bijvoorbeeld de standaard Laatste klik hebt ingeschakeld en u wordt verteld dat alleen het zoekverkeer conversies oplevert, ook al ziet u significante klikken van Google Ads naar die productpagina’s, zult u zich waarschijnlijk realiseren dat het toeschrijvingsmodel niet ‘ t nauwkeurig. Om de beste voor u te vinden, moet u mogelijk verschillende modellen testen om te zien welke u helpt conflicterende gegevens te begrijpen.

  Elliot Kemp van Hanapin Marketing had een overvloed aan nuttige informatie over het selecteren van het juiste attributiemodel:

  De overgrote meerderheid van Hanapin-clients gebruikt een toeschrijvingsmodel buiten de laatste klik, en niet zonder reden.

  De beste optie, en waar steeds meer adverteerders naartoe willen verhuizen, is een datagestuurd model. Hierdoor wordt een conversie verdeeld tussen campagnes die een rol hebben gespeeld in het conversiepad. DDA vereist ten minste 600 conversies binnen een periode van 30 dagen om in aanmerking te komen, wat de meerderheid van de adverteerders diskwalificeert.

  Lineaire en op positie gebaseerde modellen zijn meer gegevensgestuurd dan de laatste klik, zijn gemakkelijker toegankelijk voor kleine adverteerders en kunnen een goed beeld geven van het hele conversieproces. Lineaire toeschrijving verdeelt een conversie gelijkmatig over alle klikken op het pad, terwijl positiegebonden 40% van de conversie naar de eerste en laatste klik geeft, terwijl de resterende 20% verspreid is over andere klikken op het pad.

  Deze modellen zijn nog steeds beperkt in vergelijking met DDA, omdat DDA een speciaal model voor uw account bouwt dat elke conversie verdeelt. Uiteindelijk is het belangrijkste onderdeel bij het selecteren van een attributiemodel voor uw klanten het kiezen van een model dat uw klant volledig begrijpt en een stuk dat een volledig en waarheidsgetrouw beeld geeft van de prestaties voor de campagnetypen die u gebruikt.

  11. Zet wereldwijde evenementen om in verkoop

  E-commercebedrijven hebben een ongelooflijke kans om te profiteren van grote sportevenementen. Gebruikers geven meer geld uit en investeren hun geld in producten die ze normaal niet zouden kopen.

  Om de invloed van deze evenementen op online activiteiten in een context te plaatsen, is het WK 2014 een uitstekend voorbeeld. In de loop van het evenement zag gastland Brazilië de verkoop van e-commerce met 27% toenemen ; dit resulteerde in een geschatte boost van $ 16,6 miljard voor de Braziliaanse economie. Nog indrukwekkender was dat Duitsland de e-commerce-activiteit met 75% zag toenemen in de dagen na hun overwinning op de Wereldbeker.

  Dus waarom zou u niet profiteren van deze sportevenementen? Bekijk technieken die u kunt gebruiken om meer conversies te krijgen tijdens sportevenementen:

  1. Met onderzochte en gerichte betaalde advertentiecampagnes kunt u uw aanwezigheid aanzienlijk uitbreiden, wat leidt tot meer conversies. Zorg ervoor dat u zoekwoorden en algemene termen opneemt die tijdens sportevenementen worden gebruikt en relevante producten met sterke verkoopprestaties bevat.

  2. Aanbieding snel, gratis verzending; dit helpt u om concurrerend te blijven en kan u helpen aankopen te doen van last-minute shoppers die u anders misschien bent kwijtgeraakt.

  3. Bied productaanbevelingen op uw site aan, met behulp van aanbevolen productsecties om bezoekers extra items te tonen die ze misschien leuk vinden. Deze methode vergroot de kans dat ze meer dan één item zullen kopen.

  4. Stel hoogwaardige bundelpromoties samen om de aankoopwaarde te verhogen. Bied deals zoals klanten die gratis naam- / nummerafdrukken op hun artikelen krijgen als ze bijvoorbeeld een volledige set Engeland kopen.

  5. Creëer een gevoel van urgentie om meer omzet te genereren. Dringende situaties zorgen ervoor dat mensen minder helder nadenken over hun aankoop, wat resulteert in kopen via een impuls. Stel afteltimers en lage voorraadindicatoren in om ook schaarste aan te geven.

  David Sayce, consultant digitale marketing en directeur van de Kamer van Koophandel van Zuidoost-Londen, deelde zijn inzicht in belangrijke evenementen en e-commerce-aankopen:

  In de afgelopen 10 jaar hebben we een grote verschuiving gezien in koopgedrag en gedrag van gebruikers door middel van technologie en klantverwachtingen. Terwijl de online verkoop snel groeit, is offline verkoop nog steeds goed voor 82% van de omzet (volgens de ONS). Online uitgaven zijn snel gestegen, terwijl uitgaven binnen winkels stabiel zijn gebleven. Consumenten kopen nu meer online dan ooit tevoren en dit betekent dat ze over het algemeen meer kopen.

  Naarmate consumentengedrag en relaties met merken veranderen, moet je behendig en snel handelen. Overweeg voor evenementen zoals sport waarbij je je op een fanbase richt, de mogelijke resultaten en hoe je nog steeds relevant en persoonlijk kunt zijn voor de consument.

  Hoewel bedrijven zich hebben gerealiseerd dat ze digitale kanalen moeten integreren om contact te houden met hun consumenten om de relevantie te behouden en het gesprek te stimuleren, beseffen maar weinigen hoe snel de verandering moet plaatsvinden, of hoe transformationeel deze moet zijn, of zelfs de middelen die nodig zijn om succesvol te zijn.

  Naarmate consumenten meer macht krijgen om te kiezen waar, wanneer en hoe ze met elkaar omgaan, zullen ze een kleiner aantal organisaties gaan kiezen om mee samen te werken en zijn nieuwe generaties misschien niet zo loyaal als voorheen. Het is een transformatie van bedrijfs- en bedrijfsmodellen die nodig is om de tand des tijds in het digitale tijdperk te doorstaan.

  Tot slot

  Het is van vitaal belang om uw websites en uw SEO- en PPC-strategieën actueel te houden. We hopen dat u deze gegevens en de inzichten die we hebben verzameld, zult vinden om u te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van uw digitale marketing- en site-ontwikkelingsstrategieën vanaf 2019. Ga naar deze  pagina voor meer informatie over SEMrush-oplossingen voor e-commerce . 

   

  info@the-fastlane-entrepreneur.com

  0 Comments

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Choose A Format
  Personality quiz
  Series of questions that intends to reveal something about the personality
  Trivia quiz
  Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
  Poll
  Voting to make decisions or determine opinions
  Story
  Formatted Text with Embeds and Visuals
  List
  The Classic Internet Listicles
  Countdown
  The Classic Internet Countdowns
  Open List
  Submit your own item and vote up for the best submission
  Ranked List
  Upvote or downvote to decide the best list item
  Meme
  Upload your own images to make custom memes
  Video
  Youtube, Vimeo or Vine Embeds
  Audio
  Soundcloud or Mixcloud Embeds
  Image
  Photo or GIF
  Gif
  GIF format