Currently set to Index
Currently set to Follow

Een Content controle ontgrendelt de sleutels tot nummer één positie op Google

5 min


136
chatbots marketing

Heb je ooit een van die letterzoekroosters geprobeerd met een “M” in elke rij en kolom, en moet je die ene “N” ergens tussen de “M “‘s vinden? Je kijkt en kijkt, maar alle letters zien er precies hetzelfde uit. Als u eenmaal de “N” hebt gevonden, is het uiterst eenvoudig om deze opnieuw te vinden.

Dat is precies het probleem dat ik tegenkwam toen ik samenwerkte met een van mijn B2B-klanten die metaalstempeldiensten aanbieden. Zou je geloven dat de woorden “metaal stampen” veel hits lokaal en nationaal krijgen?

Mijn dilemma was hoe ik een manier kon bedenken om “metal stamping” in de topresultaten te krijgen voor de belangrijkste service die hij biedt. Als ik hierin succesvol zou zijn, zouden mijn resultaten, naast het verhogen van de ranking van zoekwoorden en het verkeer, zijn merk en autoriteit voor metaalstempelen vergroten.

Bij het opstarten van dit project besloot ik me te concentreren op het creëren van een pijlerpagina die zou zijn gericht op de trefwoorden ‘metaal stampen’. Mijn eerste zoekwoordonderzoek zag er zo uit:


0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format