Currently set to Index
Currently set to Follow

Een LinkedIn-bedrijfspagina maken en uw bedrijf promote

19 min


112

Heb je al een LinkedIn-bedrijfspagina gemaakt? Als je deel uitmaakt van een bedrijf, instelling of organisatie en je doelgroep wilt stimuleren en groei wilt faciliteren, is het tijd om je spel op te voeren en er een te kopen.

Begonnen in 2018 door LinkedIn, bieden deze pagina’s je de mogelijkheid om in contact te komen met consumenten, terwijl ze meer te weten komen over waar jouw bedrijf voor staat. Met bijna 660 miljoen leden in 200 landen wereldwijd, wilt u de potentiële klanten die dit platform biedt niet verliezen. 

LinkedIn-bedrijfspagina’s zijn gemaakt met de bedoeling uw bedrijf een direct contact met uw doelgroep te bieden, evenals de kans om nieuwe contacten te leggen, werknemers en uiteindelijk nieuwe klanten in de meeste gevallen van het bedrijf.

Ongeacht de grootte van het bedrijf, een up-to-date LinkedIn-pagina biedt u veel potentiële zakelijke kansen. U kunt bijvoorbeeld nieuwe producten promoten, interessante updates delen, thought leadership instellen, vacatures plaatsen en uiteindelijk uw merk opbouwen met LinkedIn-leden.

Een sociaal media-platform voor bedrijven

LinkedIn kan worden beschouwd als het serieuzere sociale mediabroer in vergelijking met Instagram of Snapchat, maar het is absoluut niet te onderschatten. De impact die het kan hebben op de groei van het bedrijf is enorm.

 • 30 miljoen bedrijven staan ​​op het platform en 52% van de B2B-kopers zegt dat LinkedIn een zeer invloedrijke rol speelt in hun kooptraject.
 • LinkedIn is even krachtig als het gaat om promotie: 80 procent van de B2B-leads komt van hier en is het meest effectieve kanaal. 
 • B2B-inhoud in LinkedIn-feeds wordt elke week ongeveer 9 miljard keer bekeken !

Wilt u dat uw bedrijfspagina opvalt?

Het is belangrijk om een ​​LinkedIn-bedrijfspagina te hebben, maar hoe haal je het meeste uit je bedrijfspagina, zodat het opvalt tussen de rest? Gelukkig voor jou was dit het onderwerp van #SEMrushchat van vorige week. 

Naast onze inzichtelijke community waren we heel blij dat we werden vergezeld door zeer speciale gasten @bradbatesole en @aiaddysonzhang . Brad is een zeer gerespecteerde leider op het gebied van marketinggedachten, partner bij MadeCraft en maker van de succesvolle marketingcursus over @LI_learning . Ai is de oprichter van #ClassroomWithoutWalls , dient als een HubSpot academie-instructeur en als een leider in het onderwijs van Adobe.

Om te beginnen vroegen we de deelnemers of ze LinkedIn-pagina’s gebruikten en of ze het socialemediaplatform het meest efficiënt vonden voor promotiedoeleinden. Het antwoord was overweldigend, ja!

– Linkedin is mijn belangrijkste platform om mijn bedrijf en merk te promoten.
– Ik gebruik zowel mijn persoonlijke profiel als mijn bedrijfspagina om verkeer naar mijn bedrijf te leiden.
 
Absoluut. Ik besteed tegenwoordig het grootste deel van mijn energie aan LinkedIn, omdat mijn doel is om in contact te komen met de professionele gemeenschap. LinkedIn werkt omdat ik precies tot het juiste segment kan spreken, dus bereik ik een groot publiek, zonder een enorme aanhang te hebben.
 
LinkedIn is een geweldige bron, hoewel niet elk bedrijf erop zou moeten letten. Ik vind dat mijn meer industriële en B2B-bedrijven het gemakkelijker hebben om op het platform te groeien in vergelijking met meer B2C-bedrijven.
 
Ja & ja! Twitter, Facebook en Instagram bieden een grote naamsbekendheid en bereiken kansen, maar LinkedIn stelt ons in staat om de bekendheid van onze diensten te vergroten, kwaliteitsvolle werknemers aan te trekken en onze eigen professionele netwerken op te bouwen.
 

Dat was de eerste vraag, maar we hebben ook gekeken naar de beste soorten inhoud om op bedrijfspagina’s te plaatsen, advies over hoe regelmatig je moet updaten, engagementstrategieën, tips voor paginabeheerders en hoe je het aantal volgers kunt vergroten. We hebben veel essentiële gebieden behandeld en in deze gids hebben we de belangrijkste vragen besproken en de beste tips en adviezen gegeven.

 

Hoe de bedrijfspagina op LinkedIn te maken

We gaan naar de tips en trucs om uw bedrijfspagina te verbeteren en te verblinden voor klanten, potentiële collega’s en werknemers. Maar eerst moeten we beginnen met de basisprincipes, hoe u een LinkedIn-bedrijfspagina kunt maken.

Het is eenvoudig om een ​​bedrijfspagina op LinkedIn te maken, zodat u meteen aan de slag kunt en meer mensen in de grootste professionele community ter wereld kunt bereiken. 

Hieronder vindt u een stapsgewijze handleiding voor het maken van een bedrijfspagina op LinkedIn:

1. U hebt een persoonlijk LinkedIn-profiel en geverifieerd e-mailadres nodig. Tik vervolgens op het pictogram Werk op uw LinkedIn-startpagina in de rechterhoek

2. Selecteer Een bedrijfspagina maken . 

3. Selecteer in het menu Paginatype een van de volgende opties die het beste beschrijft waar uw pagina over gaat:

 • Klein bedrijf

 • Middelgrote tot grote bedrijven

 • Showcasepagina 

 • Onderwijsinstelling (middelbare school of universiteit / hogeschool)

4. Geef vervolgens informatie over het bedrijf, de identiteit en het profiel van uw pagina. Maar vergeet niet, dit zijn gewoon de kale botten van een LinkedIn-pagina. Hoewel slechts enkele details nodig zijn, is het verstandig om deze velden volledig in te vullen om het maximale uit uw pagina te halen. Volgens LinkedIn levert een voltooide LinkedIn-bedrijfspagina 30% meer wekelijkse weergaven op.

Laten we de formuliervelden een voor een doornemen:

 • Naam : zorg ervoor dat u de volledige bedrijfsnaam hebt ingevoerd zodat uw doelgroep deze gemakkelijker kan ontdekken.

 • Openbare URL : deze wordt automatisch ingevuld door LinkedIn, maar je hoeft deze niet te bewaren als het niet helemaal klopt. U moet proberen een eenvoudige URL te kiezen die uw bedrijfsnaam bevat. Als dit niet haalbaar is, kiest u een URL die nog steeds herkenbaar is voor uw doelgroep, zoals een verkorte bedrijfsnaam.

 • Website : hoewel het geen vereiste is, wordt het ten zeerste aanbevolen omdat het volgers met uw website verbindt.

 • Industrie : maak een keuze uit het vervolgkeuzemenu LinkedIn. Vergeet deze stap niet, want hiermee kunnen uw bezoekers het type bedrijf identificeren dat u bent.

 • Bedrijfsgrootte : kies uit de beschikbare bedrijfsgroottes

 • Bedrijfstype : maak een keuze uit de beschikbare categorieën

 • Bedrijfslogo : zorg ervoor dat u een logo van hoge kwaliteit kiest (tussen 300 x 300 px) dat consistent is met al uw andere zakelijke sociale media-accounts. 

 • Tagline : schrijf een korte tagline (in 120 tekens of minder) waarin wordt uitgelegd wat uw bedrijf doet. Dit kan op een later tijdstip worden gewijzigd als u dat wilt.

5. Klik op het verificatievak om te bevestigen dat u het recht hebt om namens het bedrijf te handelen

6. Selecteer Pagina maken . 

7. Je bent bijna klaar om een ​​pagina te bouwen om je publiek (en binnenkort volgers) te maken! Deze laatste stap leidt u naar het dashboard Admin View van uw gloednieuwe bedrijfspagina, waar u paginawijzigingen kunt aanbrengen. Je zult nu zien dat LinkedIn een checklist biedt met te doen acties. Het wordt ten zeerste aangeraden om ze te doen, omdat het nieuwe functies ontgrendelt die uw pagina kunnen helpen groeien. 

Wat staat er in deze checklist? Het bevat het volgende:

 • Beschrijving : dit is uw gedeelte Over ons (maximaal 2000 woorden) en de plaats waar u relevante zoekwoorden of woordgroepen kunt plaatsen om uw pagina op SERP’s te verbeteren en meer mensen uw merk te laten ontdekken. Het is ook mogelijk om beschrijvingen en taglines in meer dan één taal te maken. 

 • Locatie : plaats er minimaal één (zoals uw hoofdkantoor). Het is mogelijk om meerdere locaties toe te voegen en deze afzonderlijk een naam te geven.

 • Omslagfoto: deze afbeelding moet 1,128 x 191 px zijn, maar het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat u een aantrekkelijke (maar relevante) foto gebruikt die bezoekers aanmoedigt om u te bekijken.

 • Hashtags : u kunt er maximaal drie toevoegen (gerelateerd aan doelgroep, branche en bedrijf).

 • Telefoonnummer van het bedrijf : De moeite waard om een ​​direct contactpunt te bieden.

 • Jaar dat uw bedrijf werd opgericht : vestigt en bouwt uw merk op LinkedIn.

Hoe paginabeheerders op LinkedIn toe te voegen

U moet ervoor zorgen dat uw bedrijfspagina up-to-date is om uw bedrijf te promoten. Dit kan betekenen dat u de inspanningen onder uw team moet verdelen, waarvoor u meer paginabeheerders moet autoriseren. Het is de beste tijd om de extra paginabeheerders uit te zoeken terwijl u de bedrijfspagina instelt. Het proces is ongelooflijk eenvoudig.

1. Selecteer in de rechterbovenhoek van uw bedrijfspagina “Beheerhulpmiddelen” en vervolgens “Paginabeheerders”.

2. Het volgende vak toont u vier soorten paginabeheerders die u op uw pagina kunt selecteren.

 • Aangewezen beheerder : Hiermee staat u uw team toe andere beheerders toe te voegen, updates te plaatsen of pagina-bewerkingen uit te voeren.

 • Gesponsorde inhoud : hiermee kunnen teamleden updates delen of sponsoren op de bedrijfspagina. Directe beheerders van gesponsorde inhoud staan ​​in dezelfde categorie en stellen adverteerders in staat gesponsorde inhoudadvertenties te maken via een LinkedIn-advertentiesaccount.

 • Lead Gen Forms Manager : geeft beheerderstoegang tot downloadleads van Campaign Manager

 • Pipeline Builder- beheerders: hiermee kunnen beheerders Pipeline Builder-pagina’s maken en bewerken die aan uw bedrijfspagina zijn gekoppeld.

3. Om iemand toe te voegen, moet u als beheerder met de pagina zijn verbonden. Als dit is gebeurd, kunt u hun naam schrijven, een keuze maken uit opties en vervolgens de wijzigingen opslaan.

Uw pagina claimen op LinkedIn

Als LinkedIn automatisch een pagina voor uw bedrijf heeft gegenereerd, moet u deze absoluut claimen. LinkedIn kan een bedrijfspagina genereren als een werknemer uw bedrijf heeft toegevoegd aan het ervaringsgedeelte van zijn profiel terwijl uw bedrijf nog geen bestaand profiel heeft. 

Voordat u de tijd en moeite neemt om een ​​nieuwe bedrijfspagina in te vullen en te maken, moet u ervoor zorgen dat deze nog niet bestaat. Als je er al een op LinkedIn vindt, moet je stappen ondernemen om de pagina te claimen. Dit is ongelooflijk belangrijk om te doen, omdat het voorkomt dat bezoekers het verkeerde profiel vinden, en dit kan uw vermogen om de reputatie van uw merk op te bouwen, beschadigen.

Volg deze stappen om een ​​LinkedIn-bedrijfspagina te claimen:

 1. Je kunt alleen een pagina claimen als je op de desktop zit en door leden die in aanmerking komen om een ​​beheerder te worden. Als u deze vakjes aanvinkt, klikt u op het tabblad Meldingen op uw LinkedIn-startpagina.

 2. Zoek de juiste claimmelding  en selecteer vervolgens Pagina bekijken .

 3. Kies Claim deze pagina .

 4. Controleer of u bevoegd bent om de pagina te claimen door het selectievakje aan te vinken

 5. Selecteer Bevestigen en u wordt naar uw pagina-beheercentrum gebracht.

Hoe uw pagina op LinkedIn te optimaliseren

1. Gebruik relevante en verleidelijke afbeeldingen (vooral uw omslagfoto).

2. Overweeg het gebruik van LinkedIn-showcasepagina’s.

3. Neem de tijd om een ​​sterke Over Ons-pagina te schrijven met relevante zoekwoorden.

4. Deel boeiende inhoud.

Dus we hebben de eerste stappen besproken en uw bedrijfspagina in bedrijf gesteld, maar dat is nog maar het begin. U moet er ook echt voor zorgen dat het volledig is geoptimaliseerd als u wilt dat platformgebruikers contact met u kunnen maken en uiteindelijk uw publiek kunnen laten groeien.

Maar hoe ga je dat doen? Dit was een van onze vragen in de #SEMrushchat van deze week. We hebben veel uitstekende tips ontvangen om uw pagina te helpen meer aandacht van bezoekers te trekken.

1. Gebruik relevante en verleidelijke afbeeldingen (vooral uw omslagfoto)

Eigenlijk ongeveer hetzelfde als elk sociaal platform. Prominent logo, omslagafbeelding op merk, aangepaste URL, korte en beknopte elevator pitch (maak die waardeprop bekend!)
De meeste bezoeken de pagina niet zonder uw inhoud te zien. Minder over de pagina & meer over het bericht.
 

Onderschat het belang van beeldmateriaal niet als een van de belangrijkste adviezen van onze experts en onze community.

“Visueel wil je een geweldige banner hebben. Je wilt er ook voor zorgen dat je een vierkant logo hebt, zelfs als dit betekent dat je alleen het pictogram gebruikt en je bedrijfsnaam in de banner plaatst.”,  Adviseerde Viveka von Rosen, Chief Visibility Officer & mede-oprichter bij Vengreso.

Uw logo en omslagfoto zijn een van de eerste dingen die bezoekers op uw pagina te zien krijgen, dus laat het tellen. Zorg ervoor dat u afbeeldingen up-to-date houdt met het nieuwste marketingmateriaal. Deze afbeeldingen moeten professioneel zijn, zorgen dat ze aanlokkelijk zijn en duidelijk maken waar uw merk voor staat. Afbeeldingen moeten ook consistent zijn op sociale media; deze strategie heeft een enorme impact op merkbekendheid. Dit punt werd herhaald in onze chat.

– Zorg ervoor dat je alle basisbeginselen hebt: Coverfoto, profielfoto, kop, website, over sectie, vacatures als je aanneemt, enz.
– Zorg voor de juiste basis zodat je een solide basis hebt om je bedrijf te GROEIEN + vertrouwen op te bouwen en Gezag
 
Social media is super visueel; het overslaan van de graphics is het overslaan van de sociale signalen die online interactie persoonlijkheid en verbinding geven
 

2. Overweeg het gebruik van showcasepagina’s

Heb je overwogen LinkedIn- showcasepagina’s te gebruiken als optimalisatietactiek? Het kan een geweldige strategie zijn om in te zoomen op specifieke aspecten van uw merk of om speciale producten te promoten. Het biedt ook een fantastische gelegenheid om een ​​speciaal initiatief of campagne te benadrukken; het biedt een andere manier om verbinding te maken met LinkedIn-leden, zonder dat zij uw bedrijfspagina volgen. 

Om deze pagina’s met succes te gebruiken, is het van cruciaal belang dat u regelmatig op uw showcasepagina’s post met alle soorten inhoud, inclusief video’s of presentaties. En vergeet niet dat volgers van een showcasepagina heel anders kunnen zijn dan degenen die uw bedrijfspagina volgen. Pas uw inhoud aan met dit in gedachten.

Op showcasepagina’s – wees voorzichtig. Deze fragmenteren je publiek en je volgers. Het is nog een ding om te beheren en is zinvol als u productlijnen of afzonderlijke merken onder een grotere paraplu hebt.
 

Vergeet niet dat je je post kunt richten op locatie, maar ook op branche, functietype, anciënniteit, school en nog veel meer. 

Een showcasepagina maken is eenvoudig:

 1. Selecteer het  pictogram Me boven aan uw LinkedIn-bedrijfspagina.

 2. Kies uw bedrijfspagina onder het gedeelte Beheren . 

 3. Klik op Beheerhulpmiddelen , die u in de rechterbovenhoek vindt.

 4. Kies Een showcasepagina maken .

3. Deel boeiende inhoud

Het consequent posten van inhoud die relevant is voor uw doelgroep, die LinkedIn-leden zal betrekken en informeren, is de sleutel tot het creëren van een succesvolle LinkedIn-bedrijfspagina. 

Dit werd benadrukt tijdens de #SEMrushchat van vorige week:

– Op dit moment op LinkedIn, is het lange inhoud + documenten.
– Ik heb verschillende virale berichten gehad met deze strategie.
– Mijn recente LI-document kreeg 40K + views, wat direct leidde tot een advieslead.
– Maak contact met mij https://t.co/1hZf5bWz8b
 
We zijn in een oorlog om AANDACHT. Je moet hiermee rekening houden wanneer je een bericht plaatst. Is het nieuw? Is het nieuw? Is het een toegevoegde waarde? Het is belangrijk? Laat het impact?
Ik post video’s. (Zoals: https://t.co/SW4od0WhMX) Elke dag!
Het is een hoop werk. Maar geweldige resultaten.
 

Sommigen weten niet hoe ze aan de slag moeten gaan met het maken van inhoud die hun publiek leuk zal vinden, maar de ideeën zijn eindeloos. Hier zijn slechts enkele manieren waarop u aan de slag kunt:

 • Inhoud achter de schermen 

 • Product ontwikkeling

 • Laatste trends

 • documenten 

 • Youtube filmpjes

 • infographics

 • Nieuws over uw bedrijf

 • Gidsen

 • E-books

 • Vacatures

4. Neem de tijd om een ​​pagina over ons te schrijven met relevante zoekwoorden 

Het is essentieel om tijd te besteden aan het creëren van een aantrekkelijke Over Ons- pagina op uw bedrijfsprofiel om uw aanwezigheid te vergroten en de autoriteit te vergroten; dit was een andere veel voorkomende tip in de chat van vorige week.

– Zorg ervoor dat u uw basisinformatie regelmatig bijwerkt, vooral uw “over-sectie” en omslagfoto.
– Informeer uw publiek als u belangrijke lanceringen hebt.
– Ik update de mijne heel regelmatig.
– Maak dingen eenvoudiger voor uw publiek
 
Zorg ervoor dat het merk is! Voeg een relevant banner- en profiellogo toe. Vul alle oversecties in met e-mails, website en contactgegevens. Hebben
 

We raden u aan zorgvuldig relevante zoekwoorden te onderzoeken en beknopte, gemakkelijk te begrijpen taal te gebruiken die duidelijk aantoont wat uw bedrijfswaarden zijn. Het moet een paragraaf zijn (minder dan 2.000 tekens) die de kern raakt van wie u bent en wat uw bedrijf te bieden heeft.

Een strategie maken voor uw bedrijfspagina op LinkedIn: een volgers opbouwen

Het maken van een bedrijfspagina op LinkedIn is allemaal goed en wel, maar dat op zichzelf zal niet eenvoudigweg leiden tot legioenen volgers. Het verkrijgen van volgers kost tijd en moeite. Hier zijn enkele van de beste manieren om dit te doen, zoals herhaald in #SEMrushchat van vorige week. 

Om het allemaal nog eenvoudiger te maken, hebben we dit in twee soorten strategieën onderverdeeld: organisch en betaald.

Organische strategieën om volgers te krijgen op LinkedIn

Deelnemen aan groepen

Het kan maar al te gemakkelijk zijn om te vergeten dat LinkedIn in de eerste plaats een sociaal mediakanaal is. Deel uw expertise en breid uw netwerk uit door actief deel te nemen aan LinkedIn Groups buiten uw bereik van werknemers. 

LinkedIn is een plek om te netwerken, dus netwerken! Deel bedrijfs- en personeelsupdates, deel uw onderzoek en casestudies, word een leider in gedachten en communiceer met uw volgers 🙂
 

Zorg ervoor dat u groepen kiest die relevant zijn voor de interesse of branche van uw bedrijf; doe verstandig mee en spam niet. Om tijd te besparen bij het zoeken naar groepen, bekijk je LinkedIn’s groepssuggesties op de pagina Discussiegroepen ontdekken of via de zoekfunctie op de startpagina.

Je kunt ook een LinkedIn-groep maken op basis van het onderwerp of de branche van je keuze! Deze groep kan aan uw bedrijfspagina worden toegevoegd (voor maximaal drie groepen in totaal), wat nog meer mogelijkheden voor ledenbetrokkenheid mogelijk maakt! 

Hoe maak je een groep op LinkedIn?

 1. Klik eenvoudig op het pictogram  op uw pagina.

 2. Selecteer uw bedrijfspagina in het gedeelte Beheren .

 3. Klik op het tabblad Overzicht voordat u omlaag bladert naar Uitgelichte groepen .

 4. Als u de naam van uw nieuwe groep begint te typen, wordt deze weergegeven.

 5. Bevestig de groep.

Moedig werknemers aan om contact te maken met uw pagina

Verreweg een van de beste strategieën om het aantal volgers op uw bedrijfspagina te vergroten, is om uw werknemers aan te moedigen contact te maken met de pagina. Het is een uitstekende manier om uw bereik exponentieel te vergroten.

Laat medewerkers het woord verspreiden door de inhoud die u publiceert opnieuw te plaatsen en aan te spreken. Als werknemers het bedrijf aan hun LinkedIn-profielen toevoegen, verhoogt dit ook uw online aanwezigheid, omdat hun profielen dan ook op uw bedrijfspagina verschijnen. Een win-win!

Het taggen van de pagina in updates is ook belangrijk. Dit was een van de belangrijkste punten genoemd door een van onze experts Dr. Ai:

– Omdat ik dagelijks op mijn persoonlijke profiel verschijnt, tag ik mijn bedrijfspagina altijd in de berichten die ik op mijn persoonlijke pagina heb gepubliceerd.
– Het is een geweldige manier om verkeer naar mijn bedrijfspagina te brengen. Werkt echt goed.
 
 

Vivek von Rosen herhaalde ook het belang hiervan:

” Zorg ervoor dat uw werknemers betrokken zijn bij uw berichten. Niet alleen dat, ze liken en becommentariëren ze, maar delen ze met hun publiek. Ik kan bijna garanderen dat het gecombineerde publiek van uw werknemers aanzienlijk groter is dan dat van uw bedrijf. Hoewel we bijna 8000 volgers hebben van onze bedrijfspagina, zijn de gecombineerde netwerken van onze werknemers ruim 100.000!

Het voordeel hiervan is dat wanneer een werknemer uw bedrijfspagina-bericht deelt, de volgknop wordt weergegeven aan mensen die uw bedrijf nog niet volgen, wat hen aanmoedigt om uw bedrijf te volgen om toegang te krijgen tot uw inhoud. 

Vergeet niet om aan uw e-mailhandtekening toe te voegen

Dit kwam naar voren als een vaak aanbevolen tip in onze #SEMrushchat. Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw e-mailhandtekening van uw werk te bewerken met een LinkedIn-bedrijfspaginakoppeling, waardoor lezers worden aangemoedigd om te volgen. 

Het instellen hiervan is uiterst eenvoudig en absoluut de moeite waard.

E-mailhandtekeningen, crosspromotie op andere platformen, delen onder werknemers zodat tenminste het interne team de inhoud regelmatig volgt, doe een collab-inhoud zodat het bereik kan worden gemaximaliseerd, wat leidt tot meer betrokkenheid. Consistente inhoud.
 

Een volgwidget toevoegen aan uw blog of website

Deze strategie is een gemakkelijke stap die u niet mag missen als u uw publiek wilt uitbreiden, een kwestie van minuten neemt en dividenden in volgersaantallen betaalt.

Betaalde strategieën om volgers te krijgen op LinkedIn

Maak LinkedIn-advertentiecampagnes

Maak optimaal gebruik van het feit dat LinkedIn een superscherp, lasergericht vermogen heeft om zich te richten op de doelgroep die u wilt.

Hoe? Het heeft diepgaande informatie over de professionele vaardigheden en interesses van zijn leden. Vanwege deze kennis gebruikt 92% van de B2B-marketeers het platform boven anderen. Gebruik dit in uw voordeel en kijk naar investeren in een LinkedIn Ads- campagne.

U kunt hier uit een paar verschillende advertentie-opties kiezen. De meest gebruikte tactieken zijn zelfbedieningsadvertentie-opties.

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud werkt op dezelfde manier als gesponsorde berichten op Facebook, zodat u inhoud kunt promoten die uw bedrijf maakt – of dit nu artikelen, video’s of presentaties zijn. Het kan een geweldige kans zijn voor het genereren van leads, omdat u zich heel specifiek op uw doelgroep kunt richten en de aandacht van B2B-leiders kunt trekken. Het wordt aanbevolen dat u zorgvuldig kiest en alleen de sterkste inhoud kiest die u hebt, en deze zoveel mogelijk hergebruikt voor een optimale waarde.

LinkedIn-tekstadvertenties

LinkedIn-tekstadvertenties lijken opvallend veel op betaalde advertenties op Google of Bing en kunnen helpen het verkeer naar uw bedrijfspagina te stimuleren en werken als pay-per-click- of CPM-advertenties. 

Aan de slag met tekstadvertenties is ook opvallend eenvoudig en goedkoop. Als u nieuw bent bij advertenties, kan dit een goede plek zijn om te beginnen, maar zorg ervoor dat u A / B-tests uitvoert.

Gesponsorde InMail

Sponsored InMail is een handig hulpmiddel onder de riem van LinkedIn dat een enorme impact op uw bedrijf kan hebben. Het stelt bedrijven in staat om een ​​gepersonaliseerde afbeelding in de inbox van een andere persoon te sturen, met een gesponsorde tag. 

Deze optie kan een geweldige manier zijn om inhoud te promoten en conversie te stimuleren via responsoproepen tot acties. U moet verstandig kiezen en slechts één CTA kiezen om de kans op een positieve reactie te vergroten.

Andere advertentie-opties hebben de vorm van:

Partneradvertenties : het LinkedIn Marketing Partner-programma brengt bedrijven in overeenstemming met advertentiebedrijven die u het beste kunnen helpen uw marketingdoelen te bereiken.

Dynamische advertenties : deze advertenties richten zich rechtstreeks op de persoon door ze bij naam aan te spreken en hun profielfoto in de advertentie te gebruiken. Om dit in te stellen, moet u contact opnemen met een LinkedIn-vertegenwoordiger.

Publieksnetwerk : dit is een LinkedIn-functie waarmee bedrijven zich op een specifieke doelgroep kunnen richten via gesponsorde inhoud via partner-apps of sites. 

Hoe uw volgers te betrekken

Hoewel het aantal volgers dat je hebt belangrijk is voor de LinkedIn-pagina van je bedrijf om autoriteit te vestigen, is het even belangrijk om ervoor te zorgen dat ze aantrekkelijk zijn en uiteindelijk beter presteren dan de inhoud van je concurrent. Maar hoe doe je dat?

Trek onmiddellijk hun aandacht 

Een duidelijke engagement-boosting-strategie met volgers is om ervoor te zorgen dat je een goede kop gebruikt in de eerste en tweede regel van je bericht. Dit werd ook in de #SEMrushchat van vorige week herhaald.

Authenticiteit is de sleutel

Mensen neigen naar inhoud die kwetsbaarheid vertoont (bijvoorbeeld het delen van persoonlijke verhalen). Waarom? Omdat een emotionele connectie eerder diep resoneert met je publiek, omdat het authentieker aanvoelt, maakt dit de content waarschijnlijker memorabel en daarom is het een belangrijke engagementstrategie. 

Inhoud die de menselijke kant van uw merk laat zien, doet altijd wonderen. Laat bovendien een CTA achter aan elk bericht – dit kan een vraag zijn of lezers ertoe aanzetten ergens op te klikken, enzovoort.
Dit werkt voor bijna alle sociale kanalen, niet alleen voor LI.
 
Blijf geen content posten om te verkopen.
Vertel verhalen, deel ervaringen, voeg waarde toe en beantwoord vragen.
MVO-verhalen krijgen veel grip.
Getuigenissen van klanten werken goed.
Een positieve impact hebben op het milieu en de gemeenschap.
Prijzen en erkenningen.
 

Op constructieve wijze reageren op negatieve opmerkingen

Grotere volgersbetrokkenheid betekent een grotere kans op negatieve feedback. Dus wat moet je doen? Als iemand je merk bekritiseert, reageer dan constructief en niet emotioneel. Dit is belangrijk omdat het laat zien dat je proactief bent in het proberen de situatie op te lossen. Hoe je met kritiek omgaat, is net zo impactvol op je merk als positieve feedback ontvangen.

Vermijd kritiek van het bedrijf zonder enig antwoord; dit zal uw bedrijf geen goed doen. En verlies uw geduld zeker niet – houd de reputatie van het bedrijf voorop.

Hoe vaak moet ik op LinkedIn posten?

Hoewel het ervoor zorgen dat het regelmatig plaatsen van inhoud van cruciaal belang is, werd in de #SEMrushchat van vorige week ook benadrukt dat je kwaliteit boven kwantiteit moet stellen. Opzettelijke, strategische inhoud die echt betekenisvol is voor uw doelgroep is veel belangrijker dan het plaatsen van oude inhoud.

– Ga weg van ijdelheidscijfers zoals getallen.
– Focus op KWALITEIT. Maak je geen zorgen over hoeveel mensen je volgen.
– Maakt u zich MEER zorgen over de juiste mensen die u volgen.
 

Een goede strategie is ervoor te zorgen dat alle inhoud die u publiceert, een soort inzicht of advies voor uw lezer biedt. Als u eenmaal duidelijk hebt gekozen voor uw boekingsstrategie, moet u deze handhaven.

A / B testen

A / B-testen om te zien of uw doelgroep beter of slechter reageert op het aantal berichten dat u publiceert, is een geweldige manier om te bepalen wat het beste werkt voor uw merk.

Welke inhoud trekt het publiek het meest aan?

Meer video’s gebruiken was een voorgesteld onderwerp in de #SEMrushchat. Native video-inhoud helpt uw ​​merk om op een meer persoonlijke manier te communiceren en het presteert buitengewoon goed op LinkedIn. Dit komt omdat het, in verband met ons laatste punt over authenticiteit, een kanaal biedt om een ​​verhaal effectief te vertellen.

Als het gaat om video-inhoud, is het volgens de beste LinkedIn-praktijken van LinkedIn essentieel om de eerste zes seconden te tellen. Het gebruik van ondertitels, het kort en bondig maken van video’s werd ook aanbevolen. Houd er rekening mee dat slechts een derde van de mensen geluid gebruikt om video’s op hun mobiele telefoons te bekijken, dus de juiste tekst is van cruciaal belang. Planning voor mobiele betrokkenheid en het bieden van een goede gebruikerservaring is van vitaal belang, aangezien 91% van LinkedIn-leden video’s bekijken op hun mobiele apparaten. 

Haal het meeste uit het algoritme van LinkedIn en richt uw doelgroep direct. Mensen houden ook van rich media. We kunnen er niets aan doen; het brein vindt het gemakkelijker om afbeeldingen over tekst te verwerken. Dus, het kiezen van afbeeldingen met zowel tekst als afbeeldingen (zoals presentaties of infographics) werkt goed om bezoekers op uw pagina aan te spreken.

Infographics werken goed. Dat geldt ook voor langformaat-inhoud / gepubliceerde artikelen. Nummergeoriënteerde inhoud / inhoud met directe CTA’s gerelateerde zakelijke oplossingen werken goed.
 
We plaatsen over het algemeen veel tips, interviews en infographics op onze pagina.
Zorg ervoor dat uw inhoud informatief is en daadwerkelijk waarde biedt om uw volgers te betrekken.
Plaats veel visuele inhoud.
Vertel je verhaal.
 
Inhoud moet een mix zijn van infographics, video en foto’s met waardevolle inzichten en informatie die de aandacht van de gebruiker trekt. De inhoud moet uniek zijn voor de concurrent te overtreffen. Dit is echter altijd een uitdaging in realtime.
 

Wat is de beste tijd om op LinkedIn te posten?

Timing is alles, maar onthoud dat de beste tijd voor één merk misschien niet de beste is voor de uwe; het komt allemaal neer op de specifieke doelgroep waarop u zich wilt richten en waarmee u een merk wilt opbouwen.

Analyse van analyses kan het voor u veel gemakkelijker maken om te weten wanneer u boeiende inhoud moet posten, en bijgevolg helpen met betere resultaten. Dit is echt de enige manier om volledig de beste tijd te bepalen om op LinkedIn te posten.

Beste bedrijfspagina’s op LinkedIn

We hebben besproken hoe u uw bedrijfspagina het beste kunt optimaliseren, het aantal volgers kunt verhogen en de betrokkenheid kunt vergroten, maar hoe zit het met enkele voorbeelden van bedrijven die de wandeling lopen?

Dit zijn de merken waarvan we denken dat ze het goed doen en waarom. 

Deloitte

Deloitte is fantastisch in het aanbieden van native video-inhoud die haar werkcultuur positief promoot door echte werknemers te tonen. Ze bieden ook een hele reeks informatief materiaal (geschreven door Deloitte-medewerkers) op hun tabblad Leven, dat op hun pagina staat voor potentiële medewerkers om zichzelf te informeren.

TED-conferentie

Waarom is deze pagina de meest gevolgde LinkedIn-pagina wereldwijd? Vanwege de authentieke manier waarop het zich positioneert als een toonaangevend kanaal voor professionals – wat, zoals we eerder hebben vermeld, de sleutel is tot het succes van een merk. De TED Conference-pagina begrijpt volledig wat zijn publiek wil – reguliere video-inhoud en doet dat precies op een dagelijkse basis.

Unilever

Wat denken we dat Unilever het goed doet? Unilever levert absoluut informatieve, boeiende video’s die beknopt zijn, korte doorlooptijden hebben en voorzien zijn van bijschriften voor mensen die kijken zonder geluid. Zoals eerder vermeld, heeft LinkedIn verklaard dat slechts een derde van de mensen die mobiel kijken, geluid gebruikt en ongeveer de helft voor desktop. 

EY 

EY bouwt merkidentiteit op door zijn sleutelfiguren van het bedrijf te gebruiken om een ​​band met zijn publiek op te bouwen en uiteindelijk vertrouwen en reputatie te vestigen. Ze zijn ook zeer creatief met hun gebruik van video en posten regelmatig met inzichtelijke en informatieve bronnen.

Hays

Hays is een van onze beste bedrijfspagina’s, omdat het gebruik van inhoud super eenvoudig is voor LinkedIn-leden – veel PDF-inhoud die rechtstreeks op hun pagina wordt geüpload. Ze zijn ook geweldig voor het plaatsen van video-inhoud van hoge kwaliteit (evenals een combinatie van andere bronnen) en als leider in aanzetten tot nadenkende initiatieven.

Conclusie

Of het nu een startup of een gevestigde internationale onderneming is, één ding is duidelijk: als u wilt dat uw bedrijf floreert, is het creëren van een LinkedIn-bedrijfspagina cruciaal om relevant te blijven, evenals het opbouwen van uw merk, vertrouwen en het stimuleren van de algehele betrokkenheid .

In onze #SEMrushchat over dit onderwerp werd een up-to-date, gedetailleerde LinkedIn-pagina gemarkeerd als fundamenteel, met name om mensen in staat te stellen uw merk te ontdekken. Bovendien was het belang van authenticiteit, het bieden van kwaliteit boven kwantiteit aan leden, ook cruciaal voor succes op het sociale mediakanaal.

Door de tips die we in onze gids hebben gegeven met behulp van onze marketingexperts en onze geweldige community te volgen, heeft uw bedrijf alle tools die het nodig heeft om een ​​opvallende LinkedIn-bedrijfspagina te maken.


0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format