e-commerce chatbots

Hier zijn 7 geweldige stappen om te winnen met lokale SEO

10 min


114

Na jaren van vallen en opstaan, en er niet in geslaagd te zijn om de beste zoekwoorden te krijgen en backlinks te bouwen van sites met een hoge domeinautoriteit, kwam het uiteindelijk allemaal voor ons samen – en voila! We hebben de overwinning behaald.

Binnen twee jaar hebben we honderden topzoekwoorden gerangschikt voor meer dan 30 locaties in het hele land. De volgende strategie is getest en bewezen te werken op niet één, niet twee, maar op meer dan 30 locatiepagina’s. 

We staan ​​op het punt de geheime saus te onthullen die voor ons werkte. 

Om deze lokale SEO-strategie voor uw bedrijf te doen, moet u profiteren van een lokale SEO-tool . Ik raad aan SEMrush.com te gebruiken om de juiste zoekwoorden te vinden, pagina’s te testen op fouten en om uw resultaten te controleren. 

Het “focusonderwerp” in deze blogpost zal een “schuldverlichtingbedrijf” zijn, dat zich in een zogenaamde “saaie industrie” bevindt. Het bedrijf gebruikte de volgende lokale SEO- strategie om honderden topzoekwoorden te behalen op Google. De belangrijkste zoekwoorden waar dit bedrijf naar op zoek was, waren; “schuldverlichting”, “schuldregeling” en “schuldconsolidatie” – dit zijn allemaal zeer competitieve sleutelwoorden. In feite heeft een onderzoek dat onlangs op Moz.com is gepubliceerd, het trefwoord “schuldconsolidatie” in de top 50 van meest competitieve zoekwoorden op internet geplaatst. Zie # 48 op deze lijst: 

Top 50 meest concurrerende zoekwoorden in SEO

In de afgelopen twee jaar heeft dit kleine bedrijf met succes meer dan 50 backlinks van lokale hogeschoolwebsites kunnen bouwen, “top 5” op Google gerangschikt voor honderden concurrerende en zeer gerichte zoekwoorden en genereert het nu tussen 70-100 gerichte leads per dag (waar ze slechts 3 jaar geleden van droomden). 

De volgende SEO-strategie zal:

Inbegrepen in dit bericht:

Stap één: selecteer een doelgericht trefwoord, voeg er een geo-modifier aan toe & zet het neer op SEMrush.com

Om de juiste zoekwoorden voor uw bedrijf te selecteren, legt SEMrush.com het het beste uit in dit bericht hier .

Na het selecteren van de trefwoorden waarvoor u wilt rangschikken, voegt u nu een locatie naast dat trefwoord toe en zet u deze neer in SEMrush’s hulpprogramma voor zoekwoordenoverzicht . SEMrush geeft u vervolgens een mooie lijst met gerelateerde zoekwoorden die u op uw lokale pagina zult gebruiken.

Ik liet de volgende zoekvraag in de zoekwoordoverzichtstool van SEMrush vallen: “Texas Debt Relief”, en dit is wat SEMrush bedacht:

SEMrush’s hulpprogramma voor zoekwoordenoverzicht

Dit wordt uw lijst met zoekwoorden voor de sjabloon in stap nummer twee.

Waarom plaatsen we een locatie voor het primaire sleutelwoord waarvoor ons bedrijf wil rangschikken?

De Venetië-update van Google, “gelokaliseerde organische resultaten op brede zoekopdrachten.” Simpel gezegd, als u een locatie voor een trefwoord heeft, geeft Google prioriteit aan het weergeven van uw resultaat op een vergelijkbare webpagina die niet de locatie voor dat specifieke trefwoord heeft.

Als u het zoekvolume van een trefwoord controleert nadat u een locatie naast dat trefwoord hebt geplaatst, lijkt het zoekvolume veel minder dan de reguliere versie van datzelfde trefwoord, maar laat u niet misleiden door die schatting. Wat hulpprogramma’s voor zoekwoorden u niet laten zien, is “kopersintentie”. Een persoon heeft meer kans om zich aan te melden voor uw service wanneer hij een geomodificator / locatie gebruikt in zijn zoekopdracht.

We hebben meer dan 30 tests op AdWords uitgevoerd, waarbij de gebruikersintentie van een zoekwoord met en zonder geo-modifier werd vergeleken. Alle resultaten waren vergelijkbaar met dit ene voorbeeld hieronder en illustreren een hogere klikfrequentie en conversieratio voor de zoekwoorden die een locatie ernaast hadden.

U kunt de conversieratio en de klikfrequentie verbeteren door een geomodificator naast een zoekwoord te gebruiken.

Stap twee: gebruik deze gratis lokale SEO-sjabloon om lokale pagina’s voor uw bedrijf te maken

Vervang “schuldverlichting”, “schuldregeling” en “schuldconsolidatie” door trefwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf.

Hier is een lokaal SEO-sjabloon waarvan bewezen is dat het werkt.

Als u iPhone-reparatiediensten aanbiedt, kan uw h1 “California iPhone Repair Services” zijn en kan uw h2 “BBB A + Rated California iPhone Repair Company” zijn.

Belangrijke tip: bied iets waardevols aan op elk van uw locatiegebaseerde pagina’s, waardoor de gebruiker een extra stimulans krijgt om op de pagina te blijven en ermee te communiceren, waardoor het bouncepercentage laag blijft. (bijv.  een rekenmachine, infographic of een soort downloadbare PDF-checklist)

Om op een pagina SEO voor een locatiegebaseerde pagina correct te implementeren, moet u het volgende doen:

 • Plaats uw zoekwoorden op de juiste plaats zonder spam te zijn.
 • Maak een klikwaardige metatitel en beschrijving.
 • Formuleer uw h1 en h2 om aantrekkelijk te zijn en voeg uw zoekwoorden toe.
 • Beantwoord belangrijke vragen met betrekking tot het product of de dienst die u verkoopt.
 • Voeg schema.org toe om uit te leggen waar elke pagina voor Google staat.
 • Maak uw pagina’s uniek en interessant, en vrij van grammaticafouten door ze in meerdere dagen meerdere keren te proeflezen.

Ons bedrijf rangschikt momenteel # 2 op Google voor “Texas Debt Relief”:

Hier is een voorbeeld van een webpagina van een lokaal bedrijf die de bovengenoemde sjabloon gebruikt en deze pagina staat op nummer 2 op Google voor de gewenste zoekwoorden.

Stap drie: Verlaag het bouncepercentage van uw startpagina en begin verkeer naar elke locatiepagina te leiden

Stop met proberen bezoekers te converteren die op uw startpagina aankomen.

De startpagina van uw website moet worden gebruikt om gebruikers naar de specifieke pagina’s op uw website te leiden met de antwoorden en oplossingen voor hun problemen.

Waarom komen klanten naar uw bedrijf voor hulp? Maak het hen gemakkelijk om het exacte product te vinden dat ze nodig hebben.

Heeft uw bedrijf meerdere locaties?

De startpagina van uw website moet gebruikers in staat stellen moeiteloos de webpagina te vinden die is bedoeld voor hun locatie, waardoor indirect krachtige lokale rangorde-signalen worden gegenereerd die Google gemakkelijk kan vertalen.

Het geheim van het verlagen van het bouncepercentage op uw startpagina is het verbeteren van het navigatiesysteem. Ons bedrijf leed aan een hoog bouncepercentage (meer dan 75% bouncepercentage), maar een paar kleine wijzigingen verlaagden het bouncepercentage met meer dan 50%. 

Het doel was om onze startpagina te repliceren, zoals Google werkt. Wat is een betere manier om Google te plezieren?

Hier is de truc … vereenvoudig het navigatiesysteem van uw startpagina zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben – dummy-proof. Op onze website hebben we de hoofdattractie gemaakt van deze oranje balk met de tekst “Selecteer uw staat om opties te zien”.

Door uw startpagina te vereenvoudigen, kunt u het bouncepercentage verlagen

Door de implementatie van deze “zoekmachine-achtige functie” werd het bouncepercentage van onze startpagina verlaagd van 70+ procent tot minder dan 20%, zoals geïllustreerd in deze screenshot van Google Analytics. 

Google Analytics illustreert het bouncepercentage verbeterd met meer dan 50% door de startpagina te vereenvoudigen

Nu, in plaats van meer dan 70% bouncepercentage te zien, blijft 80% van de gebruikers op de site. Nieuwe bezoekers blijven niet alleen, ze navigeren ook naar de lokale pagina van hun staat en vinden wat ze nodig hebben of zetten ze om in een hooggekwalificeerde lead.

Stap vier: neem Schema.org op in uw op locatie gebaseerde pagina’s

Voor ons allemaal met minimale codeerervaring, zult u dol zijn op deze volgende traktatie. We weten allemaal hoe belangrijk het is om Schema.org te gebruiken, maar de implementatie ervan op webpagina’s is eenvoudiger gezegd dan gedaan.

Vooral met alle Schema.org WordPress-plug-ins die meer opmaakfouten veroorzaken in uw Google Webmaster Tools-account dan de positieve attributen die ze aan uw website toevoegen – het hele onderwerp van Schema.org kan voor sommigen van ons een grote hoofdpijn zijn. 

Deze gratis Schema.org-tool stroomlijnt het hele proces van het maken en implementeren van Schema.org in uw lokale webpagina’s.

Een Schema.org-tool die het hele proces van het maken en implementeren van Schema.org stroomlijnt

U hoeft zich niet aan te melden, niets in te vullen of te betalen voor deze tool, gebruik hem gewoon gratis . Het werkt als een charme. 

Binnen 30 dagen na implementatie van Schema.org op onze pagina voor schuldverlichting in Pennsylvania, begon het met behulp van deze tool te verschijnen in de “positie nul”. Woohoo!

Uitgelicht fragment “Position Zero” met behulp van de Schema.org-tool.

Vertaal de informatie van uw webpagina naar deze tool. Klik vervolgens op waar staat “Schema genereren” en u wordt vervolgens gevraagd om de code te kopiëren. Nadat u de code hebt gekopieerd, kunt u deze in het gedeelte WordPress Editor van uw webpagina plakken (helemaal onderaan).

Zoals hier getoond …

Hoe schema.org in een webpagina in WordPress te implementeren.

Vervolgens kunt u uw webpagina op fouten testen met de Schema.org-testtool van  Google hier .

Stap vijf: Krijg lokale hogescholen om naar uw site te linken

De links bouwen … dit is het leuke gedeelte. 

Bied een jaarlijkse beurs aan via uw bedrijf.

Voordelen van de beurs zijn onder meer: 

 • Uw bedrijf krijgt geld aan studenten om hen te helpen hun schooldromen na te streven.
 • Lokale hogescholen zullen je studiebeurs op hun website delen, terug linken naar je website – waardoor je backlinks krijgt van hogeschoolwebsites met een hoge domeinautoriteit.
 • Studenten zullen fenomenale gratis inhoud op uw website plaatsen.
 • Studenten en kiezers zullen uw website delen en leuk vinden op sociale media, waardoor uw website een geheel nieuwe stroom van verkeer krijgt.
 • Beurzen trekken lokaal nieuws en media aan – waardoor uw website mogelijk grote bekendheid krijgt.
 • Het geld dat uw bedrijf betaalt aan de winnaar van de beurs is 100% aftrekbaar van de belasting.

Uiteindelijk zijn dit gemotiveerde en gedreven studenten, die hard werken om genoeg geld in te zamelen om naar de universiteit te gaan. Het is een wonderbaarlijke oorzaak.

Nadat je een studiebeurspagina op je website hebt gepubliceerd, begin je contact op te nemen met hogescholen en te vragen of zij jouw beurs op hun website willen vermelden. De meeste hogescholen hebben een gedeelte op hun website dat specifiek is bedoeld voor beurzen van derden.

U kunt contact opnemen met de afdeling financiële hulp van een hogeschool, waar zij kunnen helpen bij het publiceren van een beurs op hun website. Zorg ervoor dat je hun richtlijnen volgt, anders kan je beurs worden afgewezen.

Hier zijn een paar voorbeelden van hogescholen die gekoppeld zijn aan onze beurs. 

Hier zijn enkele voorbeelden van backlinks gemaakt op basis van de universiteitsbeurs.

Om een ​​beurs aan te vragen, moeten studenten een essay, video of infographic indienen om een ​​vraag met betrekking tot uw service of producten te beantwoorden. 

Nu komt het leuke gedeelte – geweldige inhoud en het is gratis!

Omdat ons bedrijf schuldverlichting aanbiedt, heeft onze beurs de volgende vraag gesteld:

“In de Verenigde Staten is er $ 15 + miljard aan achterstallige creditcardschuld (mensen die meer dan 90 dagen achterlopen op creditcardbetalingen) – naast het beperken van de handeling van het lenen, wat zijn haalbare opties om dit probleem op te lossen?”

Studenten kunnen vervolgens een essay, YouTube-video of infographic indienen en deze vraag beantwoorden met hun voorgestelde oplossing. Ons bedrijf publiceert vervolgens het essay, de video of de infographic van elke student op onze blog en stuurt elke student een link naar zijn blogpost. Elke student zou vervolgens zijn pagina over het internet delen om stemmen te krijgen. 

Beurzen genereren sociale media-aandelen van de studenten bij het aanmelden voor de beurs en van de kiezers wanneer ze stemmen. Je kunt zelfs een vereiste maken dat aanvragers je studiebeurs op Facebook delen, als onderdeel van het aanmeldingsproces, maar wees voorzichtig, want deze tactiek kan borderline-spam zijn. 

Om zich aan te melden voor de beurs moeten studenten de pagina delen

Beurzen kunnen uw website hoogwaardige inhoud en een enorm aantal sociale media-backlinks geven. 

Welk probleem lost uw bedrijf op? U kunt een studiebeurs creëren door studenten een vraag te laten beantwoorden die verband houdt met uw bedrijf en studenten ideeën te laten pitchen over hoe ze het probleem zouden oplossen. Publiceer vervolgens de antwoorden op uw website en laat studenten hun pagina doorgeven om aandelen en stemmen op sociale media te krijgen.

Misschien vindt u zelfs enkele briljante antwoorden die u kunt gebruiken om uw productlijn te verbeteren, of vindt u zelfs uw volgende stermedewerker – de potentiële voordelen en mogelijkheden van een studiebeursprogramma zijn eindeloos.

Stap zes: Krijg een enorme blootstelling aan sociale media en aandelen

Nadat u het essay, de video of de infographic van elke aanvrager op uw blog heeft gepubliceerd, begint de aanvrager die pagina vervolgens te delen via sociale media, in een poging om stemmen te krijgen – indirect krijgt uw bedrijf enorme bekendheid, verkeer, sociale media-aandelen en links. De aanvragers zijn uiterst gemotiveerd om te winnen omdat het een ‘geldprijs’ op het spel staat. 

Telkens wanneer iemand stemt, wordt uw website geliked en gedeeld op Facebook met een nieuw publiek. Hier is hoe:

Om te voorkomen dat aanvragers vals spelen of stemmen, moet een kiezer eerst zijn identiteit op Facebook valideren. Nadat ze zijn ingelogd en hun identiteit op Facebook hebben gevalideerd, kunnen ze vervolgens op de “duim omhoog” klikken en stemmen – terwijl ze tegelijkertijd de pagina van de aanvrager op sociale media delen en uw website leuk vinden op Facebook.

Hier is een screenshot van het tweede blog gemaakt op onze website waar we alle essays van de studenten hebben gepubliceerd. In elk blogbericht kunt u zelfs een koppeling maken naar uw locatiepagina’s, dus naast het bouwen van koppelingen naar uw domein stuurt u ook verkeer naar elke lokale productpagina. 

Scholarship creëerde honderden sociale media-aandelen en Facebook-likes.

Stap zeven: houd uw resultaten bij met SEMrush & bekijk uw rankings stijgen

SEMrush maakt het gemakkelijk om uw resultaten bij te houden met hun projecttools en rapportbouwer. U kunt automatische rapporten instellen om u wekelijks een e-mail te sturen waarin uw organische verkeersverbeteringen, topzoekwoorden, backlinks en sociale media-activiteiten worden geïllustreerd.

Gebruik “Mijn rapporten” in SEMrush.com om uw resultaten bij te houden.

Als er een reeks spammy-links binnenkomen, krijgen we een e-mail van SEMrush en kunnen we vervolgens bepalen of bepaalde links al dan niet worden afgekeurd of dat we soms contact opnemen met de webmaster van de site en vragen dat ze de link verwijderen.

In het verleden hebben we Moz.com en een paar andere tools gebruikt die goed hebben gewerkt, maar geen enkele andere SEO-tool biedt alles wat je nodig hebt, alles op één plek, zoals wat SEMrush.com biedt.


0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format