Currently set to Index
Currently set to Follow

Hoe de SEO van uw E-commerce Store te stimuleren door promotiecodes aan te bieden

6 min


138
facebook chatbots

Promotiecodes zijn een waardevol marketinginstrument voor e-commerce winkels van elke grootte. Ze helpen buzz over uw producten te creëren, verkeer aan te trekken, mensen aan te moedigen om te kopen en meer. Maar velen realiseren zich niet dat de echte promotiecodes ook SEO moeten verbeteren.

Volgens een analyse van SEO-expert Brent Payne zijn er meer dan 15 miljoen maandelijkse zoekopdrachten voor coupongerelateerde zoekopdrachten. Dat is een enorme kans om een ​​demografische groep mensen aan te trekken die klaar is om te kopen.

Promotiecodes kunnen ook uw online aanwezigheid op andere manieren beïnvloeden die uw domeinautoriteit beïnvloeden en in het algemeen rangschikken. U kunt als volgt het beste halen uit promotiecodes voor SEO.

Creëer buzz en trek meer verkeer aan

Promotiecodes gaan niet alleen over het genereren van verkopen. Ze kunnen ook worden gebruikt om allerlei marketingdoelen te bereiken, waardoor uw SEO tijdens het proces wordt verbeterd.

Target promotie-gerelateerde zoekwoorden (bijv. Promotiecode, korting, verkoop, coupon) om een ​​nieuw type zoekverkeer aan te trekken.

Deel promotiecodes op uw sociale mediaprofielen en werk samen met influencers om er ook over te vertellen. Neem ze op in uw betaalde zoekcampagnes, printadvertenties en overal waar u maar kunt bedenken. U kunt ook verkeer van uw huidige klanten aantrekken door e-mailpromo’s aan te bieden, zoals Agoda’s hotelaanbieding in deze e-mail doet:

linkbuilding . Promotiecodes zijn ontworpen om buiten uw website te worden gedeeld, waardoor het een uitstekende gelegenheid is om nieuwe links naar uw site te krijgen.

Werken met partnersites is een manier om links te bouwen. Door met gelieerde partners samen te werken, kunt u links naar uw site krijgen wanneer deze uw promoties bevatten.

Meer in het bijzonder vormen sites voor kortingsbonnen een groot deel van linkbuilding met promotiecodes. Grote couponsites zoals Savings.com en zelfs cashback-sites zoals Ebates zijn hiervoor goede kandidaten. U kunt ook zoeken naar nichecouponsites die u kunt indienen, maar wees gewaarschuwd; er zijn genoeg sites met spamcoupons.

Deze spam-sites scoren zelf hoog in zoekresultaten, waardoor het lijkt op een site van hoge kwaliteit. Maar wat ze doen, is spamcodes voor winkels presenteren. Bezoekers zullen doorklikken op deze codes, maar geen enkele zal werken – wat betekent dat u commissies betaalt maar geen verkopen naar uw site genereert.

Een goede manier om te controleren op een betrouwbare partnerwebsite voor coupons is om ervoor te zorgen dat deze goede statistieken (dwz een hoge Trust Flow op Moz) en een hoge domeinautoriteit of autoriteitsscore heeft , zodat hun backlinks uw SEO ten goede komen.

Een samengestelde metriek zoals Alexa Ranking kan u helpen een idee te krijgen van de domeinautoriteit van een platform. Het is een gratis browserplug-in die u vertelt hoeveel sites linken naar een domein en wat hun verkeersvolgorde is:

Famebit – goed voor YouTube-vloggers.

 • Intellifluence – full-service platform, goed voor beginners.

 • De Dealspotr Marketplace – goedkoop platform gericht op het promoten van promocodes via beïnvloeders.

 • Influenster – Kan gratis producten naar beïnvloeders sturen.

 • Influencer-marketingplatforms zijn ook een geweldige plek om Instagram-, Twitter- of Facebook-influencers te vinden en te betalen om uw promotiecodes te delen. Dit kan je helpen meer links in het proces te bouwen, door buzz te creëren over je promotie en verkeer aan te trekken.

  Afsluiten

  De e-commerce boom is al jaren in volle gang, waardoor het een competitieve uitdaging is om op te vallen. Ongeacht de grootte van uw e-commerce winkel, u moet unieke strategieën gebruiken om het woord over uw producten te verspreiden.

  Het maken en promoten van promotiecodes op internet is een geweldige manier om de ruis te verminderen en nichepubliek te bereiken. Tegelijkertijd kunt u uw SEO verbeteren door buzz te creëren, nieuwe zoekwoorden te targeten, beoordelingen aan te moedigen en links te bouwen.

  Houd SEO in gedachten wanneer u uw volgende promotiecodecampagne in actie zet om dubbele voordelen van uw inspanningen te krijgen.


  0 Comments

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Choose A Format
  Personality quiz
  Series of questions that intends to reveal something about the personality
  Trivia quiz
  Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
  Poll
  Voting to make decisions or determine opinions
  Story
  Formatted Text with Embeds and Visuals
  List
  The Classic Internet Listicles
  Countdown
  The Classic Internet Countdowns
  Open List
  Submit your own item and vote up for the best submission
  Ranked List
  Upvote or downvote to decide the best list item
  Meme
  Upload your own images to make custom memes
  Video
  Youtube, Vimeo or Vine Embeds
  Audio
  Soundcloud or Mixcloud Embeds
  Image
  Photo or GIF
  Gif
  GIF format