8 Beste plug-ins voor WordPress-meldingsbalk

7 min


101

Wil je een notificatiebalk toevoegen aan je website? Een zwevende balk of ‘hallo-balk’ kan een effectieve en niet-opdringerige manier zijn om gebruikers te waarschuwen voor een verkoop of coupon.

Het kan echter ook vervelend worden als het niet correct is ingesteld. Een meldingsbalk die bijvoorbeeld de helft van het scherm op mobiel inneemt, is geen goede gebruikerservaring.

In dit artikel helpen we je de beste plug-ins voor WordPress-meldingsbalk te kiezen om het verkeer te stimuleren, meer abonnees te krijgen en de verkoop te verhogen.

De beste plug-ins voor WordPress-meldingsbalk vinden

Waar moet je op letten in een WordPress Notification Bar Plugin?

Er zijn tal van plug-ins voor WordPress-meldingsbalk op de markt, maar ze hebben niet allemaal de juiste functies die u nodig heeft om de maximale resultaten te behalen.

Sommige plug-ins in de meldingsbalk zijn bijvoorbeeld te eenvoudig en worden niet geleverd met de juiste instellingen waarmee gebruikers de melding kunnen verbergen. Anderen hebben mogelijk niet de mogelijkheid om dynamische elementen toe te voegen, zoals call-to-action-knoppen of countdown-timers om de urgentie te vergroten.

Kortom, u moet een plug-in met zwevende balk kiezen die aansluit bij uw doel: meer verkeer genereren, aankondigingswaarschuwing weergeven, uw e-maillijst uitbreiden, verkoopconversie verhogen, enz.

Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren waar u op moet letten bij het kiezen van een meldingsbalk-plug-in:

  • Targeting- en cookie-instellingen – Uw meldingsplug-in moet een targetingoptie hebben waarmee u het bericht voor verschillende secties kunt aanpassen en ook kunt onthouden wat de gebruiker in het verleden heeft gezien om de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Dynamische elementen – Met een goede plug-in voor waarschuwingsmeldingen kunt u dynamische elementen toevoegen, zoals afteltimers, meerdere call-to-action-knoppen, animatie-effecten, enz.
  • Nieuwsbriefintegraties – Als het uw doel is om uw e-mailnieuwsbrief te laten groeien , moet u ervoor zorgen dat de sticky bar-plug-in integreert met populaire e-mailmarketingservices .
  • Ondersteuningsopties – Ten slotte moet u ervoor zorgen dat er ondersteuningsopties beschikbaar zijn. Een goede ondersteuning kan u op de lange termijn veel geld besparen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar onze vergelijking van de beste WordPress-meldingsbalk-plug-ins.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de beste software voor gespreksoptimalisatie die wordt geleverd met verschillende marketingtools om u te helpen van websitebezoekers abonnees en klanten te maken.

Het bevat ook een meldingsbalkfunctie met tientallen prachtige sjablonen. Met hun drag-and-drop-builder kunt u het ontwerp aanpassen of zelfs volledig aangepaste sjablonen maken die bij uw merk passen. U kunt ook dingen opnemen zoals een afteltimer .

Een selectie van de opties voor zwevende barsjablonen in OptinMonster

OptinMonster is geweldig voor meldingsbalken die actie aanmoedigen. Het heeft geavanceerde targetingfuncties waarmee u de boodschap kunt personaliseren op basis van uw doelen en het eerdere gedrag van gebruikers.

Een voorbeeld van een donatiebalk in OptinMonster

U kunt ook de meldingsbalken van OptinMonster gebruiken om een ​​waarschuwing of bericht weer te geven. Als u bijvoorbeeld ineens uw openingstijden moet wijzigen, kunt u uw websitebezoekers hierop attent maken.

Een voorbeeld van een aankondigingsbalk in OptinMonster

Andere use-cases zijn onder meer: ​​het maken van een gratis verzendbalkbericht voor WooCommerce, het toevoegen van een aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief, het maken van een kortingswaarschuwingsbalk, het omleiden van verkeer naar een bestemmingspagina en meer.

Hieronder staan ​​enkele echte voorbeeldschermafbeeldingen van hun zwevende balkengalerij :

OptinMonster Floating Bar Screenshots

Afgezien van alleen meldingsbalken, kunt u OptinMonster gebruiken om allerlei verschillende pop-ups en waarschuwingen te maken, waaronder spin om gamified opt-in-formulieren, pop-ups met exit-intentie, welkomstmatten op volledig scherm en meer te winnen:

Verschillende campagnetypen in OptinMonster

Om nog maar te zwijgen, er is geen andere oplossing die meer personalisatie- en targetingfuncties biedt dan OptinMonster. Bekijk enkele van hun targetingregels:

OptinMonster-personalisatie- en targetingregels

2. SeedProd’s Notification Bar Pro

SeedProd

SeedProd is vooral bekend om zijn ‘Coming Soon’- pagina-plug-in . Ze hebben echter ook een plug-in met zwevende balk, genaamd Notification Bar Pro.

Je kunt Notification Bar Pro kopen als onderdeel van de SeedProd-bundel.

Met de Notification Bar Pro van SeedProd kun je je notificatiebalk ontwerpen zoals je wilt. Het toont een live voorbeeld van uw meldingsbalk terwijl u deze ontwerpt. Dit maakt het gemakkelijk om het aan te passen om er uit te zien zoals je wilt.

Een meldingsbalk gemaakt door SeedProd, inclusief knop en timer

U hoeft uw meldingsbalk niet op elke pagina van uw site te tonen. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om het alleen op de startpagina weer te geven. U kunt ook specifieke pagina’s toestaan ​​of uitsluiten.

Het is heel snel om je meldingsbalk te bouwen en aan te passen met SeedProd. Als je verder wilt gaan dan het brede scala aan ingebouwde opties, dan kun je ook aangepaste CSS toevoegen om de zwevende balk te stylen.

Er is ook een beperkte gratis versie beschikbaar, genaamd WordPress Notification Bar . Dit biedt niet alle functies van de volledige versie, maar misschien wil je het proberen als je net begint.

3. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse verschilt een beetje van de plug-ins die we tot nu toe hebben bekeken. Het biedt realtime social proof-meldingen, zodat uw gebruikers weten wat er op dit moment op uw site gebeurt .

Dit kan een geweldige manier zijn om te profiteren van het FOMO-effect entegelijkertijd vertrouwen rond uw merk op te bouwen.

Wanneer iemand uw site bezoekt, zal TrustPulse een kleine meldingsbalk tonen die hen laat weten wie uw product nu koopt of wie het onlangs heeft gekocht. Dit is een krachtige vorm van sociaal bewijs waarvan is bewezen dat het de conversies verhoogt.

Een TrustPulse-melding op de SeedProd-website

Het werkt met alle top eCommerce-platforms, waaronder WooCommerce . U kunt TrustPulse ook instellen om andere soorten interacties bij te houden. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om een ​​melding weer te geven wanneer iemand op uw e-maillijst komt.

TrustPulse is ongelooflijk eenvoudig uit de doos te gebruiken. Er zijn echter tal van functies die u kunt aanpassen als u dat wilt. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig het bericht, de kleuren en afbeeldingen wijzigen die in uw meldingen worden gebruikt.

Het biedt u ook veel nuttige analyses, die u laten zien welke pagina’s het hoogste conversiepercentage opleveren.

Er is zelfs een gratis versie , waarmee je meldingen kunt weergeven voor maximaal 500 sessies (bezoeken van gebruikers).

4. WP Notification Bar Pro

WP Notification Bar Pro

WP Notification Bar Pro biedt meerdere verschillende soorten meldingen. U kunt het gebruiken om uw e-maillijst samen te stellen, uw sociale media te laten groeien, reclame te maken voor verkopen en meer.

Dit is een geweldige optie als je iets ongewoons wilt laten zien in je meldingsbalk. U kunt bijvoorbeeld WP Notification Bar Pro gebruiken om uw laatste berichten of zelfs berichten te tonen die gerelateerd zijn aan degene waarop de gebruiker staat.

U kunt zelfs een zoekformulier of knoppen voor sociale media weergeven in uw meldingsbalk.

Met WP Notification Bar Pro kunt u meerdere meldingsbalken maken. U kunt hun prioriteit instellen zodat de belangrijkste altijd op een bepaalde pagina wordt weergegeven.

U kunt uw balken ook splitsen om te zien welke het beste presteert. U kunt ook uw weergaven en klikken volgen.

5. Hallo bar

Hallo bar

Hello Bar is een bekende en populaire plug-in voor de meldingsbalk voor WordPress. Het is gemakkelijk en ongecompliceerd te gebruiken. Als je een complete beginner bent, kan dit een goede optie zijn.

Net als bij OptinMonster kunt u Hello Bar gebruiken om gebruikers aan uw e-maillijsten toe te voegen, omdat het integreert met populaire e-mailmarketingservices .

Naast meldingsbalken kunt u met Hello Bar andere soorten pop-ups maken, zoals schuifregelaars en zelfs pop-ups die het hele scherm overnemen.

Er is een beperkte gratis versie van Hello Bar beschikbaar. Je moet een account aanmaken bij Hello Bar om het te kunnen gebruiken.

De gratis versie geeft je niet zoveel controle over je meldingsbalken als de volledige versie. U kunt er echter nog steeds enkele basisontwerpwijzigingen in aanbrengen.

Opmerking: u kunt de Hello Bar-branding niet verwijderen tenzij u betaalt voor een premiumplan, waarna OptinMonster een veel betere optie is voor de prijs.

6. Gemakkelijke meldingsbalk

Gemakkelijke meldingsbalk

Easy Notification Bar is een eenvoudige, gratis optie. U kunt het gewoon op uw site installeren en meteen aan de slag.

Het heeft niet alle opties die u van andere plug-ins krijgt, maar u kunt nog steeds basisdingen doen, zoals uw tekst typen, een lettergrootte kiezen, een link toevoegen en de kleuren aanpassen.

In tegenstelling tot veel van de andere plug-ins hier, biedt Easy Notification Bar alleen een zwevende balk. Je kunt ook geen andere soorten pop-ups maken.

Als u alleen een waarschuwing op uw website wilt plaatsen, kan dit een goede optie zijn. Als u bijvoorbeeld een restaurant runt en klanten wilt waarschuwen voor een tijdelijke sluiting of wijziging in kantooruren, is deze plug-in wellicht alles wat u nodig heeft.

Het is helemaal gratis en er is geen premium-versie. Als je een krap budget hebt na de andere kosten van het bouwen van een WordPress-site , dan kan dit om te beginnen een goede plug-in zijn.

7. WPFront-meldingsbalk

WPFront-meldingsbalk

WPFront-meldingsbalk is een andere eenvoudige plug-in waarmee u meldingsbalken in WordPress kunt maken. U kunt de balk bovenaan of onderaan de pagina plaatsen.

U kunt de balk zo instellen dat deze automatisch sluit en / of een sluitknop heeft voor uw bezoekers. U kunt ook configureren wanneer de balk verschijnt, u kunt er bijvoorbeeld een begin- en einddatum voor instellen.

WPFront Notification Bar is volledig gratis en wordt regelmatig bijgewerkt. Net als bij Easy Notification Bar is er geen premium-versie. Een belangrijk nadeel van deze plug-in is dat u slechts één meldingsbalk tegelijk kunt maken.

8. Divi-meldingsbalk

Divi van Elegant Themes is een van de meest populaire paginabuilder voor slepen en neerzetten voor WordPress .

Afgezien van het feit dat u aangepaste bestemmingspagina’s kunt maken, kunt u met Divi ook gemakkelijk meldingswaarschuwingen op uw pagina’s maken en toevoegen met hun eenvoudige drag & drop-interface.

Hoewel het niet wordt geleverd met de krachtige personalisatie- en targetingfuncties zoals OptinMonster, is het nog steeds een geschikte oplossing voor basisbehoeften.

Deskundige keuze: wat is de beste meldingsbalk-plug-in voor WordPress?

Naar onze mening is OptinMonster de beste plug-in voor de WordPress-meldingsbalk vanwege de grote sjabloonselectie, de eenvoudig te gebruiken ontwerpaanpasser, geavanceerde personalisatie- / targetingfuncties en honderden integraties met populaire e-mailmarketingservices en CRM’s. Om nog maar te zwijgen, het geeft je ook een hele reeks andere marketingtools zoals pop-ups, slide-ins, welkomstmatten op volledig scherm, gamified spin-a-wheel opt-in-formulieren en meer.

Als je social proof meldingen wilt weergeven, dan is TrustPulse een ideale oplossing.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen meer te weten te komen over de beste plug-ins voor WordPress-meldingsbalk. Misschien wilt u ook onze expertlijst met de beste zakelijke telefoondiensten bekijken en moet u WordPress-plug-ins voor kleine bedrijven hebben.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *