Chatbots marketing

WordPress Conversion Tracking Made Simple: een stapsgewijze handleiding

15 min


128

Wilt u functies voor het bijhouden van conversies toevoegen aan uw WordPress-website?

Conversies bijhouden helpt u de impact van uw marketinginspanningen te meten en maakt het gemakkelijker om te begrijpen hoe gebruikers omgaan met uw website.

In deze handleiding laten we u zien hoe u het bijhouden van conversies in WordPress toevoegt en uw conversies bijhoudt als een echte professional.

Conversies bijhouden instellen in WordPress en WooCommerce

Dit is een uitgebreide handleiding voor het bijhouden van conversies van WordPress, dus we hebben het onderverdeeld in verschillende secties. Dit is wat we in deze gids behandelen:

Wat is Conversies bijhouden?

Conversies bijhouden is het vermogen om het succes van uw verschillende marketinginspanningen te volgen en te meten.

Afhankelijk van uw bedrijf is de conversie de gewenste actie die u wilt dat gebruikers op uw website uitvoeren.

  • Voor een online winkel / eCommerce-website kan een conversie een succesvolle aankoop zijn.
  • Voor een nieuws- / blogsite kan de conversie een succesvol abonnement op de e-mailnieuwsbrief zijn .
  • Voor een professionele services-website kan een conversie een gebruiker zijn die een contactformulier invult .

Simpel gezegd, het bijhouden van conversies laat zien hoeveel van uw websitebezoekers met succes de gewenste actie hebben uitgevoerd.

Waarom is het bijhouden van conversies belangrijk?

Conversies bijhouden is belangrijk omdat het u helpt bij het nemen van gegevensgestuurde beslissingen om uw bedrijf te laten groeien.

Het laat u bijvoorbeeld zien dat gebruikers die afkomstig zijn van een specifieke verkeersbron, eerder zullen converteren. U kunt uw aandacht vervolgens richten op het verkrijgen van meer verkeer van die specifieke bron.

Conversies bijhouden helpt u ook om de gebruikers te ontdekken die niet zo goed converteren.

U leert bijvoorbeeld dat gebruikers de contactpagina openen, maar dat velen de pagina verlaten voordat ze het formulier verzenden. Vervolgens kunt u uw formulier eenvoudiger maken door overbodige velden te verwijderen, het in gesprek te brengen, kleuren te wijzigen, gedeeltelijke formulierinzending in te stellen, enz.

Kortom, u heeft het bijhouden van conversies nodig om uw succes en mislukkingen te meten en deze vervolgens te verbeteren om uw online bedrijf te laten groeien.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar welke tools we nodig hebben om conversietracking in WordPress in te stellen.

Tools die u nodig hebt om Conversies bijhouden in WordPress in te stellen

De meeste experts op het gebied van conversieoptimalisatie zijn sterk afhankelijk van Google Analytics . Het is een gratis tool van Google waarmee u uw websiteverkeer kunt volgen.

Het laat zien waar uw gebruikers vandaan komen en wat ze doen op uw website.

Als u Google AdWords, Facebook-advertenties en Twitter-advertenties gebruikt om uw bedrijf te promoten, moet u deze ook instellen voor het bijhouden van conversies.

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft het maar één keer in te stellen en we begeleiden u bij elke stap.

Klaar? Laten we beginnen.

Conversies bijhouden instellen in Google Analytics

Eerst moet u Google Analytics op uw website installeren.

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door MonsterInsights te gebruiken . Het is de beste Google Analytics-plug-in op de markt die wordt geleverd met verbeterde eCommerce-tracking, formulier-tracking en andere ingebouwde tools voor het bijhouden van conversies.

Je hebt de PRO-versie van de plug-in nodig om toegang te krijgen tot eCommerce en andere functies voor het bijhouden van conversies. Voor basistracking werkt de gratis versie ook.

Installeer en activeer eenvoudig de MonsterInsights- plug-in. Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering moet u de pagina Insights »Reports bezoeken in het WordPress-beheergebied. U wordt gevraagd MonsterInsights in te stellen door de installatiewizard te starten.

Start de MonsterInsights-installatiewizard

Volg de instructies op het scherm om uw WordPress-site met Google Analytics te verbinden met MonsterInsights. Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over het installeren van Google Analytics in WordPress voor meer informatie .

Nu u Google Analytics heeft geïnstalleerd, gaan we het bijhouden van conversies instellen op uw website.

Verbeterde e-commerce conversies bijhouden inschakelen

E-commerce tracking helpt u te zien welke producten het goed doen op uw site, welke producten worden bekeken maar niet worden gekocht, en wat u de meeste inkomsten oplevert.

Google Analytics wordt geleverd met verbeterde eCommerce-tracking die werkt voor de meeste eCommerce-websites, waaronder WooCommerce . U moet het echter handmatig inschakelen voor uw website.

Stap 1. Schakel Verbeterde e-commerce in Google Analytics in

Eerst moet u verbeterde eCommerce-tracking inschakelen in uw Google Analytics-account. Ga naar je Google Analytics-dashboard en selecteer je website.

Vanaf hier moet u op de Admin-knop in de linkerbenedenhoek van het scherm klikken.

Schakel over naar de Google Analytics-beheerder

Op het volgende scherm zie je verschillende Google Analytics-instellingen. Klik onder de kolom ‘Weergeven’ op de link ‘E-commerce-instellingen’:

Google Analytics eCommerce-instellingen

Daarna moet je de opties ‘Enable eCommerce’ en ‘Enable Enhanced Commerce’ inschakelen.

Schakel eCommerce-tracking in Google Analytics in

Google Analytics schakelt nu de eCommerce-rapportagefunctie voor uw account in.

Stap 2. Schakel eCommerce-tracking in MonsterInsights in

MonsterInsights wordt geleverd met een eCommerce-add-on waarmee u eCommerce-conversies bijhouden in Google Analytics correct kunt instellen.

Het werkt met alle top eCommerce-platforms voor WordPress, waaronder WooCommerce , MemberPress , LifterLMS en Easy Digital Downloads .

Eerst moet u de pagina Insights »Addons bezoeken om de eCommerce-add-on te installeren en te activeren.

Installeer eCommerce-add-on

Daarna moet u de pagina Insights »Instellingen bezoeken en overschakelen naar het tabblad eCommerce. Vanaf hier moet u de optie ‘Verbeterde e-commerce gebruiken’ inschakelen.

Schakel verbeterde eCommerce-tracking in MonsterInsights in

MonsterInsights detecteert automatisch uw eCommerce-software en maakt geavanceerde eCommerce-tracking voor uw winkel mogelijk.

Opmerking: het handmatige proces voor het toevoegen van eCommerce-conversies bijhouden heeft veel ruimte voor fouten, dus we raden u ten zeerste aan om een ​​plug-in zoals MonsterInsights te gebruiken.

Rapporten voor het bijhouden van e-commerceconversies bekijken

Nu u eCommerce-conversies bijhouden op uw website heeft ingeschakeld. Laten we eens kijken hoe u deze rapporten kunt bekijken en ze kunt gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over uw bedrijf.

E-commerce conversierapporten in MonsterInsights

Ga gewoon naar de pagina Insights »Rapporten in het WordPress-beheergebied en schakel vervolgens over naar het tabblad eCommerce.

E-commerce rapporten in MonsterInsights

Bovenaan ziet u uw belangrijkste conversiestatistieken, de conversieratio, transacties, inkomsten en gemiddelde bestelwaarde.

Daaronder ziet u een lijst met uw topproducten met hoeveelheid, verkooppercentage en totale omzet. Zo ziet u welke producten het goed doen in uw winkel.

Vervolgens ziet u uw beste conversiebronnen met het aantal bezoeken, het conversieaandeel en de inkomsten. U kunt zien welke bronnen u meer inkomsten opleveren en welke verkeersbronnen niet erg effectief zijn.

Conversiebronnen

MonsterInsights toont u ook rapporten over het winkelgedrag met het aantal keren dat producten zijn toegevoegd aan en verwijderd uit de winkelwagen.

Dat zijn niet alle gegevens. U kunt deze rapporten nog verder bekijken in Google Analytics.

E-commerce conversierapporten in Google Analytics

Ga gewoon naar uw Google Analytics-dashboard en klik op de Conversies »E-commerce in de linkerkolom.

Google Analytics eComerce Conversions-rapport

Het overzichtsgedeelte biedt de belangrijkste statistieken zoals omzet, conversieratio, transacties en gemiddelde orderwaarde.

U kunt verder inzoomen om verschillende rapporten te bekijken. U kunt bijvoorbeeld overschakelen naar rapporten over winkelen en afrekenen om te zien hoe gebruikers de conversiepagina bereiken. U kunt er ook achter komen waardoor ze op het laatste moment de transactie niet konden voltooien.

Google Analytics-rapport over betalingsgedrag

Formulierconversietracking inschakelen in Google Analytics

Niet alle websites gebruiken een e-commerceplatform om zaken te doen. Zo kan een restaurantwebsite een bestelformulier gebruiken , of een salon een boekingsformulier.

Veel bedrijven gebruiken contactformulieren om leads van hun website vast te leggen. Veel nieuws en blogs gebruiken een e-mailnieuwsbrief om websitebezoekers om te zetten in abonnees.

Om ze bij te houden, moet u het bijhouden van formulierconversies inschakelen in Google Analytics.

MonsterInsights wordt geleverd met een Forms-add-on waarmee u eenvoudig formulierconversies op uw WordPress-site kunt volgen. Het werkt met alle populaire plug-ins voor WordPress-formulieren, waaronder WPForms , Gravity Forms , Contact Form 7 en meer.

Ga gewoon naar de pagina Insights »Add-ons . Scrol omlaag naar de add-on ‘Formulieren’ en klik vervolgens op de knop Installeren.

Installeer formulieren add-on

Na activering moet u de pagina Insights »Instellingen bezoeken en overschakelen naar het tabblad ‘Connversions’.

Formulierconversie-instellingen

MonsterInsights detecteert automatisch uw WordPress-formulierplug-in en begint ook met het volgen van diverse WordPress-formulieren op uw site.

Uw formulierconversierapporten bekijken

U kunt nu uw formulierconversierapporten bekijken in uw WordPress-beheergebied.

Ga naar de pagina Insights »Rapporten en ga naar het tabblad ‘Formulieren’.

Formulieren conversierapporten

U ziet een lijst met formulieren op uw website met hun vertoningen, conversie en conversieratio’s.

U kunt ook op de knop ‘Volledig formulierrapport weergeven’ klikken om naar de Google Analytics-website te gaan. Het toont al uw formulierconversies als individuele gebeurtenissen.

Vorm het bijhouden van gebeurtenissen in Google Analytics

Doelen instellen voor het bijhouden van conversies in Google Analytics

Tot dusver hebben we besproken hoe e-commerce kan worden bijgehouden en conversies kunnen worden gevormd.

Wat als u conversiedoelen handmatig wilt instellen en deze wilt bijhouden in Google Analytics?

U kunt bijvoorbeeld gebruikers beschouwen die een bepaalde pagina bezoeken als een conversie. Aangezien het geen formulierinzending of een eCommerce-transactie is, wordt het niet als een conversie in uw rapporten weergegeven.

Met Google Analytics kunt u uw eigen doelen maken en hun conversie volgen. Laten we eens kijken hoe u ze kunt instellen en volgen op uw website.

Ga naar het Google Analytics-dashboard en klik op het tabblad ‘Beheerder’ linksonder. Klik vervolgens in de kolom Weergeven op Doelen.

Doelen in Google Analytics-beheerweergave

Nu moet je op de knop + Nieuw doel klikken om een ​​nieuw doel in te stellen.

Nieuw doel van Google Analytics

Als u eerder een branche voor uw website hebt geselecteerd, ziet u hier mogelijk een sjabloongedeelte. Je kunt dit overslaan en op het aangepaste keuzerondje hieronder klikken. Klik vervolgens op Doorgaan.

Google Analytics maakt een aangepast doel
  • Bestemming: dit houdt bij of een bezoeker naar een specifieke pagina is gegaan. Dit kan een bedankpagina zijn of een conversiepagina op uw site.
  • Duur: dit houdt bij hoe lang een bezoeker op uw website heeft doorgebracht. Meer tijd op de website betekent meer betrokkenheid.
  • Pagina’s / schermen per sessie: dit houdt bij hoeveel pagina’s een gemiddelde bezoeker op uw site bekijkt.
  • Evenement: dit kan allerlei dingen volgen, zoals klikken op knoppen, videoplay-ups en downloads. Het vereist iets meer setup dan de andere opties.

Bestemmings- en gebeurtenistypen zijn voor de meeste bedrijven de meest gebruikte doeltypen.

Voor deze tutorial gaan we een doeldoel maken om bezoekers te volgen die onze bedankpagina bekijken nadat ze een formulier hebben ingevuld.

Geef eerst een naam op voor uw doel. Het moet iets zinnigs zijn, zodat u het gemakkelijk kunt identificeren in uw Google Analytics-rapporten. Kies ‘Bestemming’ als je doeltype en klik op de knop Doorgaan.

Kies doeltype

Nu kunt u eenvoudig het laatste deel van de URL dat u wilt volgen als bestemming opgeven.

Als uw pagina bijvoorbeeld is: 
https://www.example.com/thank-you-for-booking/

Vul dan in: 
/ bedankt voor het boeken /

Daaronder kunt u optioneel een waarde toevoegen voor de conversie. Dit is logisch als mensen een betalingsformulier invullen of als u weet hoeveel elke lead u gemiddeld waard is.

Als u een trechter wilt volgen, zoals een klant die door een afrekenproces gaat, dan kunt u dit ook doen als onderdeel van het bestemmingsdoel. Dit kan u helpen gebieden vast te stellen die u misschien wilt verbeteren.

Als u tevreden bent met uw doel, klikt u op de knop Opslaan. U zou uw doel dan in een tabel moeten zien staan. Je kunt het bewerken, in- en uitschakelen of hier meer doelen maken.

Doelen in Google Analytics

Uw doelconversies bekijken in Google Analytics

Nu u uw doel heeft gemaakt, staat Google Analytics toe om wat gegevens te verzamelen. Daarna kunt u uw doelconversierapport bekijken onder het Google Analytics-dashboard.

Ga gewoon naar de Conversies »Doelen en klik vervolgens op het overzicht.

Doelconversies bijhouden in Google Analytics

Zoals alle Google Analytics-rapporten kunt u inzoomen om de bezoekersreis te bekijken en diepere inzichten te krijgen.

Zie onze complete gids over het instellen van doelen in Google Analytics voor meer informatie

Conversies bijhouden van Google Ads in Google Analytics

Als u Google Ads (voorheen Google AdWords) gebruikt om doelgericht verkeer naar uw website te halen, wilt u die conversies mogelijk volgen.

Het is een beetje ingewikkeld om in te stellen, maar we zullen je er stap voor stap doorheen leiden.

Stap 1. Koppel Google Ads aan uw Analytics-account

Log in op uw Google Analytics-dashboard en klik op de admin-knop in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik vervolgens op ‘Google Ads-links’ onder de kolom ‘Property’.

Link naar uw Google Ads-account

Vervolgens wordt u gevraagd uw Google Ads-account te selecteren. Het Google-account dat u voor uw analyse gebruikt, moet ook toegang hebben tot uw Google Ads-account.

Geef in het gedeelte ‘Linkconfiguratie’ een titel op voor deze linkgroep en schakel vervolgens Alle websitegegevens in.

Ten slotte kunt u ook het selectievakje naast ‘Mijn Analytics-gegevens delen met gekoppelde Google Ads-accounts’ aanvinken. Hiermee kunt u uw Google Analytics-doelen volgen in Google Ads.

Klik op de link accountknop om uw wijzigingen op te slaan.

Zodra u uw Google Ads-account heeft gelinkt, begint de analyse automatisch uw Google Ads te volgen.

Stap 2. Schakel Conversies bijhouden in Google Ads in

Als u een e-commercewinkel heeft, wilt u ook het bijhouden van conversies inschakelen in uw Google Ads-account. Zo kunt u uw advertentiebudget vergelijken met de opbrengst van die advertenties.

Log in op uw Google Ads-account en klik op de knop ‘Extra en instellingen’ in de bovenste balk. Vanaf hier moet u de link ‘Conversies’ selecteren onder de sectie Meting.

Meting van advertentieconversie

Vervolgens moet u ‘Website’ selecteren wanneer u wordt gevraagd wat u wilt volgen.

Houd conversies bij in Google Ads

Daarna wordt u gevraagd om het bijhouden van conversies te configureren. Er zijn een heleboel opties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld aankopen volgen, toevoegen aan winkelwagen, leads, aanmeldingen enzovoort.

Houd de verkopen bij die door advertenties worden gegenereerd

U kunt ook voor elke conversie een vaste waarde of een gemiddelde waarde opgeven.

Als u tevreden bent met uw instellingen, klikt u op de knop ‘Maken en doorgaan’.

Vervolgens wordt u gevraagd om de trackingcode op uw website te installeren. U moet de optie ‘Installeer de tag zelf’ selecteren.

Installeer de tag zelf

Vanaf hier moet u de optie ‘De algemene sitetag is niet op al uw HTML-pagina’s geïnstalleerd’ kiezen.

Kopieer daarna de code die u op het scherm ziet en plak deze in een teksteditor zoals Kladblok.

Vervolgens moet u de plug-in Insert Headers and Footers installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering moet u de pagina Instellingen »Kop- en voetteksten invoegenbezoeken . Vanaf hier moet u de code die u eerder hebt gekopieerd in de koptekstsectie plakken.

Voeg Google Ads-trackingcode toe in WordPress

U kunt nu op de knop Opslaan klikken om uw instellingen op te slaan. Conversies bijhouden is nu ingeschakeld in uw Google Ads-account.

Google Ads-conversierapporten bekijken in Google Analytics

Uw Google Ads-conversietracking wordt nu weergegeven in uw Google Analytics-rapporten. U kunt ze bekijken onder het gedeelte Acquisitie »Campagnes» Betaalde campagnes .

Betaalde zoekwoorden bijhouden in Google Analytics

Gebruik UTM-parameters voor het bijhouden van conversies in Google Analytics

UTM-parameters zijn speciale tags die u aan URL’s kunt toevoegen om belangrijke informatie door te geven aan Google Analytics.

Als u bijvoorbeeld gebruikers wilt volgen die van een bepaalde advertentie afkomstig zijn, kunt u UTM-parameters als volgt aan uw advertentie-URL toevoegen:

https://uwwebsite.com/special-offer/?utm_source=ads&utm_medium=cpc&utm_content=bfad

U kunt UTM-parameters ook overal gebruiken waar u uw URL’s wilt delen. Bijvoorbeeld uw e-mailnieuwsbrief, tweets, sms-campagnes en meer.

https://uwwebsite.com/special-offer/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=jan_sale

MonsterInsights maakt het super eenvoudig om URL’s te bouwen met UTM-parameters. Ga gewoon naar de pagina Insights »Tools en voeg uw URL toe onder de URL-builder.

MonsterInsights URL-bouwer

Voer eenvoudig de UTM-parameters in die u wilt gebruiken en het genereert automatisch de URL die u vervolgens in uw campagnes kunt gebruiken.

UTM-parameterrapporten bekijken in Google Analytics

U kunt nu conversies van uw campagnes volgen via uw Google Analytics-dashboard. Schakel eenvoudig over naar het rapport Acquisitie »Campagnes» Alle campagnes .

Bijhouden van Google Analytics-campagnes

Uw campagnes worden hier weergegeven en u kunt op een van hen klikken om verder in te zoomen.

Uw campagnegegevens bekijken in Google Analytics

Facebook Conversion Tracking instellen in WordPress

Facebook is de grootste sociale media-website ter wereld met miljarden actieve gebruikers. Dit is de reden waarom Facebook-advertenties soms de gemakkelijkste manier zijn om een ​​zeer nichepubliek te bereiken.

Als u nu Facebook-advertenties gebruikt, wilt u misschien zien hoe goed uw advertenties presteren door het bijhouden van conversies voor uw Facebook-advertenties te implementeren.

Laten we Facebook-conversietracking instellen op uw WordPress-website.

De Facebook Pixel installeren in WordPress

Eerst moet je de Facebook Ads Manager- website bezoeken en de optie ‘Event Manager’ in het hoofdmenu selecteren.

Facebook evenementenmanager

Vervolgens moet u op de knop ‘Nieuwe gegevensbron toevoegen’ in de linkerkolom klikken en vervolgens ‘Facebook Pixel’ selecteren.

Facebook-gegevensbron

Facebook Ads Manager maakt nu een unieke pixel voor uw advertentie-account. U moet nu op de knop ‘Pixel instellen’ klikken om door te gaan.

Pixel instellen

Hierdoor wordt een pop-up weergegeven waarin u de optie ‘Handmatig pixelcode toevoegen aan website’ moet selecteren.

Voeg handmatig pixelcode toe aan een website

Vervolgens zie je een codefragment dat je moet kopiëren en plakken in een gewone teksteditor zoals Kladblok.

Kopieer Facebook Pixel-code

Nu moet je dit browsertabblad open laten en toegang krijgen tot het beheerdersgedeelte van je WordPress-site in een nieuw tabblad.

Vervolgens moet u de plug-in Insert Headers and Footers installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering moet u de pagina Instellingen »Kop- en voetteksten invoegenbezoeken . Vanaf hier moet je de basiscode van Facebook Pixel in het koptekstgedeelte plakken.

Plak de basiscode van de Facebook-pixel

U kunt nu op de knop Opslaan klikken om uw instellingen op te slaan.

Nadat u de basiscode van de Facebook-pixel hebt geïnstalleerd, schakelt u terug naar het insteltabblad van Facebook Pixel.

U kunt nu op de knop Doorgaan klikken om de volgende code te krijgen. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door simpelweg de URL van uw website in te voeren en vervolgens te kiezen welke evenementen u wilt volgen.

Voer uw website-URL in

Facebook opent nu uw website in een nieuw browsertabblad. U kunt de instructies op het scherm volgen om evenementen in te stellen die u wilt volgen.

Volg evenementen met behulp van Facebook-evenemententool

Rapporten voor het bijhouden van Facebook-conversies bekijken

Facebook biedt diepgaande analyse van uw advertenties en de Facebook-pixel. Bezoek gewoon de Facebook Analytics- website en selecteer uw Facebook-pixel om conversierapporten te bekijken.

Facebook-analyse

Het instellen van Twitter Conversion Tracking in WordPress

Als u Twitter-advertenties gebruikt om uw bedrijf te promoten, moet u het bijhouden van Twitter-conversies instellen om het succes van uw advertenties te meten.

Meld u aan bij uw Twitter Ads- account en klik op de link Extra »Conversies bijhouden .

Dit brengt u naar het bijhouden van conversies dat is ingesteld voor uw Twitter-advertenties. Klik op de knop ‘Website-tag genereren voor het bijhouden van conversies’.

Genereer een Twitter-sitetag

Op het volgende scherm ziet u de tagcode van de website. U moet deze code kopiëren en in een teksteditor zoals Kladblok plakken.

Kopieer Twitter-website voor het bijhouden van conversies

Nu moet je terugschakelen naar het beheerdersgedeelte van je WordPress-website.

Als je dit nog niet hebt gedaan, ga je gang en installeer en activeer je de plug-in Headers and Footers invoegen .

Na activering moet u de pagina Instellingen »Kop- en voetteksten invoegenbezoeken . Nu kunt u de Twitter-code voor het bijhouden van conversies in het hoofdgedeelte plakken.

Plak de code voor het bijhouden van conversies van Twitter

Vergeet niet op de knop ‘Opslaan’ te klikken om uw instellingen op te slaan.

Zodra u de code voor het bijhouden van conversies heeft geïnstalleerd, kunt u rapporten bekijken op de pagina voor het bijhouden van conversies in uw Twitter Ads-account.

Conversiepercentages optimaliseren om de verkoop te stimuleren

Zodra u conversies op uw website begint bij te houden, is de volgende stap het verbeteren van die conversieratio’s.

Het zou u verbazen hoe kleine dingen een enorme impact kunnen hebben op uw bedrijf.

De beste manier om uw conversies te verbeteren, is door OptinMonster te gebruiken . Het is de beste conversie-optimalisatiesoftware op de markt en helpt u meer bezoekers om te zetten in klanten.

OptinMonster wordt geleverd met tools zoals lightbox-pop-ups , welkomstmatten op volledig scherm, countdown-timer , inschuifdozen en meer.

OptinMonster-campagnes

Het integreert met elke e-mailmarketingservice en werkt met alle populaire eCommerce-platforms.

Met de weergaveregels van OptinMonster kunt u gerichte berichten op het juiste moment aan uw klanten laten zien en hen ertoe aanzetten een koopbeslissing te nemen.

OptinMonster pop-upvoorbeeld

Als u bijvoorbeeld merkt dat klanten een productpagina verlaten zonder actie te ondernemen, kunt u hen korting aanbieden wanneer ze op het punt staan ​​te verlaten.

Evenzo kunt u tijdgevoelige campagnes uitvoeren om het FOMO-effect te activeren en klanten een duwtje in de goede richting te geven.

Voor meer praktische tips, zie onze gids over hoe u WooCommerce verlaten winkelwagenverkopen kunt herstellen .

We hopen dat deze gids u heeft geholpen bij het instellen van het bijhouden van conversies in WordPress. Misschien wilt u ook onze vergelijking zien van de beste zakelijke telefoondiensten en de beste drag & drop-paginabuilders voor WordPress .


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format