15 Beste gratis logo makers/tools - DeLaatbusiness

15 Beste gratis logo makers/tools

8 min


90

Het ontwerpen van een logo voor uw zakelijke website kan kostbaar zijn ($ 500 tot $ 5000).

Niet alleen dat – een team met een klein budget heeft misschien niet de softwareprogramma’s of vaardigheden om zelf een logo te ontwerpen. Een ding is zeker: een logo-ontwerp is belangrijk. Het vestigt de visuele identiteit van uw merk en staat als een gedenkwaardig symbool van wie u bent.

Waar ga je heen als je niet over de middelen beschikt voor een professioneel logo-ontwerp? Gelukkig voor 9 beste e-commerceplatforms – er zijn talloze gratis logo-makers en generatoren online.

Sommige bieden de software gratis aan, terwijl andere ook gratis logo-downloads bieden. Na onderzoek te hebben gedaan naar de kleuren en logostijl die u uw bedrijf wilt vertegenwoordigen, wendt u zich tot een van deze 15 gratis logomakers en generatoren, die in willekeurige volgorde worden vermeld.

Waarom zou je logomakers en generatoren gebruiken?

  1. U begint een nieuwe website, maar heeft niet het budget om een ​​professionele logo-ontwerper in te huren.
  2. Je hebt niet de vaardigheden of software om zelf een logo te ontwerpen.
  3. Je bent op zoek naar inspiratie en ideeën voor een  logo-ontwerp .

Hieronder staan ​​15 GRATIS Logo Makers

Volledige openbaarmaking : WebsiteSetup verdient een commissie als u uiteindelijk koopt via onze verwijzingslinks in deze lijst. Dit helpt ons om alles up-to-date te houden. Bedankt voor je ondersteuning.

# 1. Wix Logo Maker

Wix logo maker startpagina
www.Wix.com

De Wix-logomaker biedt het beste van twee werelden: beantwoord een paar eenvoudige vragen en het maakt automatisch een logosjabloon voor u. Dan ben je vrij om bijna elk aspect aan te passen op basis van je persoonlijke voorkeur – van kleuren tot lettertype, tekst en formaat.

Het beste gedeelte? U krijgt niet alleen gratis een op maat gemaakt logo, maar u krijgt er ook volledige commerciële rechten voor (wat betekent dat u het voor zaken en winst kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wie de licentie heeft). U kunt zelfs bronbestanden (in SVG-indeling) van uw logo downloaden, zodat u deze op alles kunt plaatsen, van visitekaartjes tot t-shirts.

U moet een account bij Wix maken om toegang te krijgen tot de logomaker. Maar de zilveren voering is dat het u ook toegang geeft tot hun bedrijfsnaamgenerator en complete tool voor het bouwen van websites. Het is dus de perfecte one-stop-shop voor een gloednieuw bedrijf.

# 2. Op maat gemaakte merken

TailorBrands logo maker
www.TailorBrands.com

Tailor Brands is een krachtige alles-in-één grafische ontwerptool waarmee u een aangepast en uniek logo voor uw bedrijf kunt ontwerpen. Het proces voor het maken van een logo is gebaseerd op een quiz waarin u vragen moet beantwoorden over uw merk, branche en voorkeuren. Als je de quiz hebt voltooid, heb je je logo in een mum van tijd klaar. Tailor Brands biedt u enkele alternatieve opties, zodat u kunt kiezen wat u het leukst vindt of uw logo kunt aanpassen totdat u er tevreden mee bent.

Bovendien krijgt u kant-en-klare afbeeldingen voor sociale media en advertenties. Eindelijk, als u klaar bent, kunt u hoogwaardige, vector-, SVG- of EPS-bestanden downloaden die u kunt gebruiken voor uw website, visitekaartjes of merchandise met volledige commerciële rechten inbegrepen.

# 3. Canva

Canva-logomaker
www.Canva.com

Canva is al een tijdje actief op de markt voor gratis ontwerpen en biedt gratis en betaalde sjablonen voor afbeeldingen op sociale media, flyers, uitnodigingen, visitekaartjes en meer. In hun indrukwekkende reeks sjablonen zit een grote verscheidenheid aan gratis en betaalde logo-opties. Begin met een van hun gratis sjablonen en wijzig vervolgens de tekst, kleuren, lettertypen en meer zodat ze bij uw merk passen.

Vind je het niet leuk wat je ziet? Upload je eigen afbeeldingen of kies uit Canva’s uitgebreide bibliotheek met gratis elementen om toe te voegen aan de logosjabloon met de gebruiksvriendelijke slepen-en-neerzetten-functie. Download uw ontwerp als PNG, JPG of PDF. Gebruik de site om briefhoofden, visitekaartjes en meer te maken met uw gratis logo.

Het enige nadeel is dat andere mensen dezelfde sjablonen kunnen gebruiken, dus u kunt soortgelijke ontwerpen online zien rondzweven. Met een beetje creativiteit is er niet veel voor nodig om deze gratis logo-ontwerpen uw eigen unieke touch te geven en gratis een professioneel ogend logo te krijgen.

# 4. Gratis logo-ontwerp

FreeLogoDesing.com logo maker
www.FreeLogoDesign.com

Gratis logo-ontwerp maakt het maken van uw gratis logo eenvoudig. Typ gewoon uw bedrijfsnaam in, kies uit 20 verschillende categorieën en de applicatie geeft voorbeelden van duizenden gratis logo-sjablonen weer. Breng uw eigen aangepaste wijzigingen aan in de kleur, vorm en lettertype, en download uw ontwerp gratis. Als u later besluit om een ​​beetje in uw logo te investeren, kunt u voor $ 59 een hoge resolutie versie van uw logo downloaden.

# 5. Grafische Springs

Logo maker van Graphic Springs
www.GraphicSprings.com

Net als andere logo-makers op de lijst, biedt Graphic Springs een verscheidenheid aan sjablonen om uit te kiezen in meerdere categorieën. Voer uw bedrijfsnaam en slogan in, kies uw afbeeldingscategorie, kies uw logo en bewerk deze gemakkelijk. Filter uw opties met nieuwe of populaire logo’s.

Als je wat meer creatieve vrijheid wilt met je logo-ontwerp, begin dan met de vormen en symbolen, of gebruik ze om je logo een beetje een decoratief tintje te geven. Hoewel de software gratis te gebruiken is, kost het $ 19,99 om je definitieve ontwerp als PNG, SVG of JPG te downloaden. Dit komt echter met onbeperkte bewerkingen en downloads als u ervoor kiest om in de toekomst aanpassingen te doen.

# 6. LogoMakr

LogoMakr
www.LogoMakr.com

LogoMakr biedt een eenvoudig te gebruiken softwareprogramma waarmee u uw vormen en tekst eenvoudig naar de gewenste plek kunt slepen. Begin met het zoeken naar vormen en pictogrammen en bewerk vervolgens uw kleuren, grootte en meer. Voeg tekst toe en rangschik het zoals u het wilt, terwijl u ondertussen het lettertype, de lettergrootte en de kleur aanpast. Een slimme knop voor bijsnijden snijdt uw logo eenvoudig perfect bij.

Als u klaar bent, slaat u het ontwerp eenvoudig op uw computer op. Een gratis downloadoptie is beschikbaar, maar heeft beperkingen, bijvoorbeeld bestanden van lage kwaliteit en een overeenkomst om de site uw logo te laten vermelden. Voor slechts $ 19 kun je een hoogwaardige versie downloaden voor je website, visitekaartjes, t-shirts en meer zonder credits.

# 7. Ucraft

Ucraft logo maker
www.uCraft.com/free-logo-maker

Als je zo ver in de lijst bent gekomen en nog steeds geen site hebt gevonden die past bij je behoeften op het gebied van logo-ontwerp, probeer dan Ucraft. Ucraft is een websitebouwer die websjablonen , gratis cloudhosting en meer aanbiedt. Als bonus bieden ze ook een gratis logomaker aan. Net als de andere gratis tools op de lijst, is de gratis logo-maker van UCraft net zo eenvoudig als het kiezen van een pictogram, het toevoegen van uw bedrijfsnaam en het aanpassen van uw lettertypen en kleuren.

Ucraft wordt geleverd met meer dan 220.000 pictogrammen die u in uw ontwerp kunt gebruiken. Exporteer uw transparante PNG-bestand met hoge resolutie helemaal gratis!

# 8. Online logo-maker

Online logo-maker
www.OnlineLogoMaker.com

Online Logo Maker heeft een vergelijkbare interface als de gratis logo-generator van Graphic Spring. Het is snel en gemakkelijk om uw reis naar logo-ontwerp te beginnen met talloze sjablonen en lettertypeselecties. Kies uit hun vooraf ontworpen symbolen in honderden categorieën, of upload uw eigen afbeelding.

Met een gratis account kunt u uw ontwerp opslaan en er later op terugkomen. Geniet van onbeperkte downloads, zodat u uw logo op elk gewenst moment kunt aanpassen. Online Logo Maker biedt zowel een gratis als premium service. Het Premium-pakket biedt downloads met een hogere resolutie en stelt u in staat uw ontwerp als transparant (.PNG) of als vector (.SVG) te exporteren, zodat u uw logo overal gemakkelijk kunt gebruiken.

# 9. Designmantisch

DesignMatic logo maker
www.DesignMatic.com

Ga aan de slag met de gratis logo-generator van Designmantic door uw favoriete logo-stijl, lettertype en kleuren te kiezen. Voer vervolgens uw bedrijfsnaam in en selecteer uit meer dan 30 branchecategorieën. Als u een logo vindt dat u bevalt, kunt u de kleuren en het lettertype aanpassen.

Hoewel de tool gratis is, zijn er kosten verbonden aan het downloaden van uw ontwerp. Dit betekent dat u een bestand met hoge resolutie en een vectorgebaseerd bestand krijgt voor afdrukken op grote schaal. Helaas biedt deze site geen onbeperkte downloads. Als u de downloadkosten niet wilt betalen, kan dit een geweldig hulpmiddel zijn om inspiratie op te doen.

# 10. Shopify

shopify logo maker
www.Shopify.com/tools/logo-maker

Shopify biedt een hele reeks tools voor online bedrijven, inclusief de tools die nodig zijn om je eigen online winkel te starten. Hoewel voor sommige van deze services een maandelijks bedrag wordt betaald, biedt Shopify ook een breed scala aan gratis tools zoals een bedrijfsnaamgenerator, een QR-codegenerator en natuurlijk een gratis logomaker.

Typ uw bedrijfsnaam en kies vervolgens een pictogram en bewerk voor kleuren en formaten. Kies uit vier verschillende lay-outs voor uw tekst en pictogrammen, en laat het logo vervolgens rechtstreeks naar uw e-mail sturen.

# 11. Logo Type Maker

LogoTypeMaker logo maker
www.LogoTypeMaker.com

Logo Type Maker wordt geleverd met meer dan 200 lettertypen, meer dan 1.000 professionele sjablonen en meer dan 600.000 vectorvormen om uw logo-ontwerp een fluitje van een cent te maken, zelfs als u geen professionele ontwerper bent. Ze bevatten vector-gebaseerde SVG-downloads en onbeperkte aanpassingen, zodat u uw kleuren en lettertypen op elk moment kunt wijzigen. Onder het gratis model kun je een gratis niet-aanpasbaar modern logo maken. In tegenstelling tot andere gratis logo-makers, kunt u uw ontwerp in 300DPI exporteren als JPG- of PNG-bestand. Een eenmalige betaling van $ 24,99 of $ 39,99 levert meer functies en logo-opties op.

# 12. Zyro

Zyro logo maker
zyro.com/logo-maker

Zyro is een gratis logomaker die eenvoud serieus neemt. U hoeft geen account aan te maken of extra stappen te ondernemen om aan de slag te gaan.

Typ eerst uw merknaam en slogan. Ten tweede, kies welke vorm u de basis van uw logo wilt vormen. U kunt kiezen uit duizenden opties; typ gewoon een trefwoord in en ga aan de slag. Ten slotte kunt u uw logo aanpassen. Plaats uw naam en slogan zoals u dat wilt in relatie tot de vorm, verander het lettertype, de kleur en de grootte van de woorden. Als u klaar bent, downloadt u de PNG en gebruikt u deze overal, van uw website tot uw visitekaartje.

# 13. Ontwerp Hill

Ontwerp Hill logo maker
www.DesignHill.com/tools/logo-maker

Design Hill biedt tal van diensten, waaronder een gratis logo-generator. Blader door duizenden pictogrammen, pas uw tekst en kleuren aan en download uw gratis ontwerp. Bekijk ook hun andere gratis tools, waaronder omslagfotomakers op Facebook en Twitter, een QR-codegenerator en meer.

# 14. Logo Maker

LogoMaker.com
www.LogoMaker.com

Logo Maker is al meer dan een decennium actief in de branche en heeft meer dan 3 miljoen ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven bediend via hun gratis logo-generator. Kies uit meer dan 10.000 pictogrammen, bouw en bewaar vervolgens gratis onbeperkte logo’s in uw account.

Er wordt een vergoeding gevraagd wanneer u uw ontwerp voltooit en het bestand met hoge resolutie downloadt. Ondertussen kun je de tool gebruiken om mee te experimenteren en inspiratie op te doen. Als u op zoek bent naar een gratis optie, kunt u een HTML-codefragment voor uw website genereren in plaats van het volledige afbeeldingsbestand te downloaden.

# 15. Squarespace

SquareSpace-logomaker
www.logo.squarespace.com

Squarespace biedt een verscheidenheid aan services voor online bedrijven, inclusief alles wat u nodig hebt om uw eigen website te starten. Met hun gratis online logo-maker kunt u door pictogrammen bladeren en uw ontwerp aanpassen, of u nu op zoek bent naar inspiratie of een volledig aangepast logo. Download uw ontwerp gratis in lage resolutie of koop de versie met hoge resolutie voor $ 10. Squarespace-klanten kunnen het bestand met hoge resolutie gratis downloaden met hun lidmaatschap.


Met dit brede scala aan tools binnen handbereik, kunt u experimenteren met logo-ontwerp, ongeacht uw budget.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format