9 Beste e-commerce/webwinkel platforms - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

9 Beste e-commerce/webwinkel platforms

17 min


95

Het kiezen van het juiste e-commerceplatform kan het succes van uw online winkel maken of breken.

Naast het bouwen van uw webshop, moet u nadenken over websitehosting, voorraad- en verzendbeheer, belastingen en ondersteuning, om er maar een paar te noemen.

U heeft waarschijnlijk geen eindeloze voorraad contant geld onder uw matras. Daarom moet u nadenken over een budget voor het bouwen en onderhouden van uw eCommerce-winkel.

Natuurlijk zijn er gratis platforms die u kunt gebruiken voor het bouwen van uw online winkel. Maar deze vragen ook enige expertise en continu beheer. Dit is iets dat wordt verzorgd door de betaalde eCommerce-platforms.

Denk na over het einddoel dat u als winkeleigenaar zou kunnen hebben en laten we enkele van de best betaalde en gratis e-commerceplatforms vergelijken.

PS We hebben ons artikel in twee delen verdeeld. In het eerste deel vergelijken we de beste premium e-commerceplatforms en in het tweede deel vergelijken we open-sourceplatforms:

5 best betaalde e-commerceplatforms

De volgende platforms zijn het beste voor beginners met weinig ervaring met het opzetten of beheren van een webshop. Deze vijf providers bieden oplossingen voor kleine bedrijven en particulieren om hun online winkels snel op te zetten. Bijna alles wordt voor u geregeld, dus u hoeft geen betalingsverwerkers in te stellen, transacties af te handelen of zelfs handmatig facturen te verzenden.

1. Shopify – het meest populaire platform

Shopify-proefscreenshot
Bezoek Shopify.comPlannen beginnen bij $ 29 / maand

Shopify voordelen

+ Dezelfde functies voor alle abonnementen 
+ Extra kortingen op verzending 
+ Onbeperkte producten
+ Intern betalingsplatform
+ 24/7 live chat, e-mail en telefonische ondersteuning
+  14 dagen gratis proefperiode

Shopify Nadelen

 2 accounts met het goedkoopste abonnement
 2% commissie buiten Shopify Payments
 Slechts 9 gratis thema’s


Shopify is een bekende aanbieder van e-commerceplatforms, met meer dan een miljoen winkels, 2,1 miljoen actieve gebruikers en $ 155 miljard aan verkochte goederen op zijn platform. Hun plannen beginnen vanaf $ 29 / maand . Ze hebben een intern betalingsverwerkingsplatform en aanzienlijke kortingen op verzendkosten.

Je hebt de keuze uit 73 voor mobiel geoptimaliseerde thema’s, waarvan er 9 gratis zijn en 64 worden betaald, vanaf $ 140. Er is geen limiet op het aantal producten dat u kunt toevoegen. U hebt echter een plug-in-app nodig om abonnementsservices te verwerken, iets dat u kunt kopen in de Shopify App Store.

Enkele van de andere opvallende kenmerken zijn het verlaten van het winkelwagentje, cadeaubonnen, aangepaste kortingscodes en geïntegreerde marketingtools zoals e-mailmarketing en distributie via sociale media (beschikbaarheid op basis van het land). Maar met het goedkoopste abonnement kunt u slechts twee bijdragersaccounts toevoegen.

Betalingsmogelijkheden

Shopify geeft je de mogelijkheid om hun intern ontwikkelde Shopify Payments-platform te gebruiken. Het geweldige eraan is dat het is geïntegreerd met de meeste belangrijke gateways, van creditcards tot Google Pay, Apple Pay, enz.

Ze hebben ook verbeterde beveiligingsprotocollen met PCI-compliance van niveau 1 en een standaardfraudeanalyse. U kunt de betalingen ook volgen en beheren in een geïntegreerde backoffice.

Beheer van online winkels en rapporten

Het beheren van uw voorraad en bestellingen, en het opzetten van productpagina’s is ook heel eenvoudig en gemakkelijk. Hun interface stelt je in staat om je producten te slepen en neer te zetten, omvat automatische beeldoptimalisatie en je kunt extra plug-ins kopen in Shopify’s App Store.

U kunt verzendetiketten afdrukken en klanten automatische trackingupdates sturen. Shopify heeft ook samenwerkingsovereenkomsten met DHL Express, UPS en USPS, waardoor u extra kortingen op verzendkosten krijgt.

Met Shopify kunt u uw website eenvoudig integreren met Google Analytics om basisgegevens over de prestaties van uw winkel te krijgen. De professionele eCommerce-rapporten zijn echter afkomstig van het Shopify-plan. Het maken van aangepaste rapporten is alleen mogelijk vanuit het Advanced Shopify-abonnement.

Klantenservice

Shopify heeft 24/7 klantenondersteuning via e-mail, livechat en telefoon voor betalende winkeleigenaren. Anders kunt u antwoorden op uw vragen vinden via forums of het Shopify Helpcentrum.

Schermafbeelding van het helpcentrum van de Shopify-klantenservice

Prijsstelling

De abonnementen beginnen vanaf $ 29 / maand en bevatten alle belangrijke functies, maar het grote verschil komt van de transactiekosten. U krijgt ook toegang tot meer gedetailleerde rapporten met de hogere abonnementen.

De transactiekosten voor online creditcardtarieven beginnen vanaf 2,9% + 30 ¢ , en de extra kosten voor het gebruik van een andere betalingsprovider beginnen bij 2%.

Basic Shopify-abonnement: $ 29 / maand

 • 2 accounts
 • Verzendkorting tot 64%
 • Online creditcardkosten 2,9% + 30 ¢ of 2% bij gebruik van andere providers

Shopify-abonnement: $ 79 / maand

 • 5 accounts
 • eCommerce-rapporten
 • Verzendkorting tot 72%
 • Online creditcardkosten 2,6% + 30 ¢ of 1% bij gebruik van andere providers.

Geavanceerd Shopify-abonnement: $ 299 / maand

 • 15 accounts
 • Aangepaste rapporten
 • Berekeningen van verzendtarieven van derden
 • Verzendkorting tot 74%
 • Online creditcardkosten 2,4% + 30 ¢ of 0,5% bij gebruik van andere providers

De nadelen van de goedkoopste abonnementen zijn de hogere transactiekosten en de beschikbaarheid van bruikbare rapporten. De abonnementskosten en extra voordelen passen echter goed bij de grootte van uw online winkel.

Shopify biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen zonder creditcardinformatie, zodat u hun platform vrij gemakkelijk kunt testen.

2. Squarespace – Beste online winkelbouwer

Schermafbeelding van de SquareSpace-startpagina
Bezoek Squarespace.comPlannen beginnen bij $ 18 / maand

Squarespace Pros

+ Goedkoop startplan ($ 18 / maand) 
+ Gratis thema’s 
+ Onbeperkt aantal accounts
+ Onbeperkte producten
+ Gratis domein voor het eerste jaar
+ 14 dagen gratis proefperiode

Squarespace Nadelen

 3% commissie met het goedkoopste abonnement
 Zwakke ondersteuningservaring


Squarespace is een geweldig alles-in-één platform voor het bouwen van een succesvolle online winkel om goederen te verkopen. Ze zorgen voor al het serverbeheer en bieden u gebruiksvriendelijke tools voor het bouwen en runnen van uw winkel. Hun prijzen zijn vrij goedkoop, beginnend vanaf $ 18 / maand met jaarlijkse betalingen en basisfuncties.

U krijgt toegang tot tal van voor mobiel geoptimaliseerde en aanpasbare sjablonen, die u verder kunt aanpassen door CSS en Javascript te gebruiken. U kunt zoveel fysieke producten uploaden als u nodig heeft, maar de verkoopoptie voor abonnementen wordt alleen geleverd bij het Advanced Commerce-plan.

Andere belangrijke kenmerken zijn de aanpasbare promotionele pop-ups en banners, het verlaten van het winkelwagentje, automatische berekeningen van de verzendkosten (postcode in de VS), aanpasbare kortingsregels, aangepaste integratie met API’s en labels met beperkte beschikbaarheid voor promotiegebruik. Sommige van deze functies zijn echter alleen beschikbaar bij abonnementen op een hoger niveau, dus bekijk het gedeelte over prijzen voor Squarespace hieronder.

Betalingsmogelijkheden

Met Squarespace kunt u grote creditcardbetalingen rechtstreeks op uw bankrekening accepteren. U kunt ook een Stripe-account opzetten om meer betaalmethoden te accepteren, zoals Apple Pay, PayPal, enz. Dit alles stelt uw online winkel in staat om belangrijke valuta van over de hele wereld te accepteren.

U kunt ook aangepaste belastingtarieven instellen met ondersteuning voor btw, HST en GST. De belastingen worden ook automatisch weergegeven op aanpasbare facturen.

Beheer van online winkels en rapporten

De interface van Squarespace maakt het gemakkelijk te gebruiken. Stel uw productpagina’s in, beheer uw voorraad, volg openstaande bestellingen en beheer uw klantenbestand vanaf één centrale locatie. Gebruik een eenvoudige tool voor slepen en neerzetten, update uw klanten via e-mail en druk pakbonnen af ​​vanaf één centrale locatie.

U krijgt toegang tot websiteanalyses en aanvullende verkoop- en conversiestatistieken om het succes van uw online winkel bij te houden. U krijgt ook een overzicht van uw klantenbestand met meer gegevens over totale uitgaven, gemiddelde winkelmandwaarde en andere benchmarks. Onder de rapporten vindt u de best verkopende goederen, huidige verkooptrends, conversiebewaking van een bezoek aan verkoop en nog veel meer.

Klantenservice

Squarespace heeft 24/7 op e-mail gebaseerde klantenondersteuning. Hun live chat-ondersteuning is alleen beschikbaar van maandag tot en met donderdag. Buiten de live chat-uren wordt u begroet door een chatbot, die reageert op specifieke trefwoorden uit uw schriftelijke vraag. Het kan eenvoudige verzoeken behandelen, maar voor meer specifieke vragen kunt u contact opnemen met een ondersteuningsmedewerker.

Ze beweren wel dat alle vragen binnen een uur worden beantwoord.

Voorbeeld van ondersteuning voor SquareSpace live chat

Prijsstelling

Squarespace is beschikbaar met zowel maandelijkse als jaarlijkse betalingen, maar de laatste is bij elk abonnement goedkoper. Bij de jaarabonnementen hoort ook een gratis domein voor een jaar .

De transactiekosten zijn alleen van toepassing op het Businessplan (3%). Toch zijn de creditcardverwerkerskosten nog steeds van toepassing op alle plannen.

Bedrijfsplan: $ 18 / maand per jaar of $ 26 / maand per maand

 • Gratis sjablonen
 • Onbeperkt aantal bijdragers en producten
 • Website-analyse
 • 3% transactiekosten

Basishandel: $ 26 / maand per jaar of $ 30 / maand per maand

 • Alles in het businessplan
 • Geen transactiekosten
 • Klanten accounts
 • Afrekenproces op het domein
 • Aanvullende eCommerce-analyses

Advanced Commerce: $ 40 / maand per jaar of $ 46 / maand per maand

 • Alles in Basic Commerce-abonnement
 • Verlaten winkelwagenherstel
 • Abonnement verkopen
 • Automatische berekening van de verzendkosten

Het nadeel van het goedkoopste abonnement is dat het wordt geleverd met 3% transactiekosten, geen klantaccounts, het afrekenen wordt omgeleid vanaf uw domein en geen herstel van het verlaten van de winkelwagen.

U kunt echter gratis met Squarespace aan de slag zonder een creditcard toe te voegen om ze uit te proberen.

3. Zyro – het goedkoopste basisplan

Screenshot van de startpagina van de Zyro online winkel
Bezoek Zyro.comPlannen beginnen bij $ 8,99 / maand

Zyro Pros

+ Goedkoopste startplan ($ 8,99 / maand) 
+ Geen transactiekosten 
+ 70+ betalingsgateways
+ 11 gratis thema’s
+ Gratis domein voor het eerste jaar
+ Gratis Unsplash-afbeeldingenbibliotheek
+ 30 dagen geld-terug-garantie

Zyro Cons

 100 productlimiet met het goedkoopste abonnement
 Zwakke ondersteuningservaring
 Geen gratis proefperiode


Zyro is vorig jaar net opgericht en ze kwamen fris en met nieuwe ideeën voor een simplistisch eCommerce-platform uit de poort. Hun plannen zijn vrij goedkoop, beginnend bij $ 8,99 / maand (met een verbintenis van drie jaar) en met een aantal ultramoderne AI-integraties om u te helpen bij het bouwen van een online winkel.

U kunt kiezen uit 11 gratis voor mobiel geoptimaliseerde storefront-thema’s , die u kunt aanpassen in een handige rasteropstelling met slepen en neerzetten. U kunt fysieke en digitale producten toevoegen, maar deze ondersteunen momenteel geen verkoop via abonnementen. Je bent ook beperkt tot 100 producten met het goedkoopste abonnement, dat upgradet naar onbeperkt met het volgende niveau.

De andere hoofdfuncties zijn een standaard livechat-plug-in, aangepaste kortingscodes en cadeaubonnen. De functie voor het herstellen van verlaten wagens en integraties met Facebook en Instagram zijn beschikbaar met het hogere Plus-abonnement. Amerikaanse klanten kunnen ook profiteren van een standaardintegratie met Amazon.

Betalingsmogelijkheden

Door uw online winkel met Zyro op te bouwen, kunt u betalingen accepteren van de grote creditcardmaatschappijen VISA, MasterCard, Discover en AMEX. U kunt ook een verscheidenheid aan betalingsapplicaties van derden toevoegen, zoals PayPal, Stripe en Square, om er maar een paar te noemen. In totaal krijg je toegang tot meer dan 70 ondersteunde betalingsgateways, wat best indrukwekkend is.

Beheer van online winkels en rapporten

Beginnend bij het goedkoopste abonnement, krijgt u toegang tot een eenvoudige interface voor al uw voorraad-, verzend- en belastingbeheer. U kunt uw productpagina’s instellen met een intuïtieve functie voor slepen en neerzetten, verzendopties instellen en aangepaste belastingregels voor uw producten maken.

Uw online winkel met Zyro is eenvoudig te integreren met Google Analytics om basiswebsitestatistieken bij te houden en heeft een ingebouwde remarketingtoepassing. Je hebt ook een compleet overzicht van ordertracering en facturering. Maar in al die eenvoud, wanneer uw online winkel groeit, wilt u misschien meer gegevens en analyseopties hebben.

Klantenservice

De klantenondersteuning van Zyro is 24/7 beschikbaar via e-mail en livechat. De livechat-optie komt beschikbaar nadat u zich heeft aangemeld. Ook al kun je ze 24/7 e-mailen, verwacht geen snelle reactie. Onze vraag kreeg ongeveer 16 uur later antwoord toen we contact opnamen. Maar toen we in contact kwamen via livechat, kregen we veel sneller antwoord.

Voorbeeld van e-mailondersteuning van Zyro

Prijsstelling

Het goedkoopste abonnement dat compatibel is met een online winkel begint vanaf $ 8,99 / maand met een verbintenis van 3 jaar. U kunt ook kiezen voor een jaarlijks of maandelijks betalingsplan met hogere prijzen. Alle abonnementen worden geleverd met een gratis domein voor het eerste jaar. Je krijgt ook gratis toegang tot de afbeeldingenbibliotheek van Unsplash, wat een geweldige toevoeging is.

Wat nog beter is, is het beleid van Zyro zonder commissie , wat betekent dat ze u geen transacties in rekening brengen. De creditcardverwerkingskosten zijn echter nog steeds van toepassing op elk plan.

eCommerce-abonnement: begint bij $ 8,99 / maand (wordt verlengd tot $ 19,99 / maand)

 • 11 gratis thema’s
 • 100 productlimiet
 • Live chat-plug-in
 • Kortingscodes en cadeaubonnen

eCommerce “+” -plan: begint bij $ 13,99 / maand (wordt verlengd tot $ 28,99 / maand)

 • Alles in het e-commerceplan
 • Onbeperkt aantal producten
 • Verlaten winkelwagenherstel
 • Meertalige winkeloptie
 • Integratie met Facebook, Instagram en Amazon

De belangrijkste beperking van het goedkoopste plan is de limiet van 100 producten. U loopt ook enkele geweldige functies mis die bij het eCommerce “+” -plan horen. We raden aan om vanaf het begin met het hogere plan te gaan, omdat er geen enorm prijsverschil tussen de twee is.

Zyro biedt geen gratis proefversie, maar je kunt je abonnement binnen 30 dagen annuleren voor een volledige terugbetaling .

4. Volusie

Schermafbeelding van de startpagina van Volusion
Bezoek Volusion.comPlannen beginnen bij $ 26 / maand

Volusion Pros

+ Geen transactiekosten 
+ Standaard verkoop van abonnementen 
+ 11 gratis thema’s
+ Intern betalingsplatform
+ 24/7 ondersteuning
+ 14 dagen gratis proefperiode

Volusion Cons

 Duur startplan ($ 26 / maand)
 Geen websitehosting inbegrepen
 1 account met het goedkoopste abonnement
 Productlimieten met goedkopere abonnementen


Volusion biedt e-commerce winkel- en winkelwagensoftware, maar biedt geen website-hosting. Ze leveren nog steeds een fatsoenlijk online winkelopbouw- en beheerpakket voor de verkoop van goederen. Hun prijzen beginnen vanaf $ 26 / maand met jaarlijkse betalingen. Als u echter net begint met uw online winkel, wilt u misschien naar enkele andere opties kijken.

Er zijn 11 gratis en 34 betaalde ($ 180) thema’s waaruit u kunt kiezen voor de basis van uw online winkel. De sjablonen zijn mobiel responsief en u kunt ze verder aanpassen met CSS. U kunt uw winkel standaard instellen voor verkopen via abonnementen. Helaas is er een limiet op de toegevoegde producten met goedkopere abonnementen.

De andere hoofdfuncties zijn ingebouwde SEO-tools en integratie van sociale media, functie voor gerelateerde producten, klantaccounts en recensies, kortingscodes en cadeaubonnen. Verlaten winkelwagenrapporten starten vanuit het Professional-abonnement ($ 71 / maand, driemaandelijks gefactureerd).

Betalingsmogelijkheden

Volusion biedt een betalingsintegratie van Volusion Payments. De transacties zijn PCI-gecertificeerd en veilig met aanvullende integraties met Amazon Pay, PayPal en Stripe. Het betalingsproces vindt plaats op het domein zonder omleidingen. In de VS biedt Volusion Payments een transactietarief van 2,15% en lage maandelijkse kosten voor grote creditcards.

Beheer van online winkels en rapporten

Het platform van Volusion heeft intuïtieve tools voor slepen en neerzetten om uw online winkel te bouwen en te beheren. U kunt aangepaste verzendtypes en prijzen instellen. Maar de automatische calculator voor verzendtarieven is alleen beschikbaar via het businessplan. U kunt nog steeds aangepaste belastingtarieven voor uw producten instellen met behulp van de ingebouwde belastingtariefcalculator.

U kunt alleen geavanceerde rapporten maken vanaf het bedrijfspakket, dat uw standaardanalyses en diepgaande inzichten in de voortgang van de online winkel omvat.

Klantenservice

Het basisplan omvat alleen 24/7 online chatondersteuning. Je wordt echter eerst begroet door een chatbot en de belofte om binnen een uur antwoord te krijgen. Met het Professional-abonnement krijgt u extra telefonische ondersteuning, met prioriteitsondersteuning in het Business-plan en met VIP-ondersteuning op maat.

Voorbeeld van ondersteuning voor live chat van Volusion

Prijsstelling

De prijsstructuur van Volusion is gebaseerd op uw verkopen in de afgelopen 12 maanden. Zodra je de drempelomzet van het afgelopen jaar hebt overschreden, upgraden ze je automatisch naar het volgende plan. U kunt de drempels voor elk plan hieronder bekijken.

Volusion brengt geen extra kosten in rekening voor transacties , maar de standaard creditcardkosten zijn nog steeds van toepassing.

Persoonlijk plan voor verkopen van $ 50k per jaar: $ 26 / maand per kwartaal of $ 29 / maand per maand

 • 1 bijdragersaccount
 • 100 producten
 • Integraties met sociale media
 • Online hulp

Professioneel plan voor verkopen van $ 100k per jaar: $ 71 / maand per kwartaal of $ 79 / maand per maand

 • 5 bijdragersaccounts
 • 5.000 producten
 • Verlaten winkelwagenrapporten
 • Online en telefonische ondersteuning

Bedrijfsplan voor verkopen van $ 500k per jaar: $ 269 / maand per kwartaal of $ 299 / maand per maand

 • 15 bijdragersaccounts
 • Onbeperkt aantal producten
 • Amazon & eBay-integratie
 • Geavanceerde rapporten
 • Verzendtarieven en betalingsgateways van derden
 • Prioritaire ondersteuning

Het goedkoopste persoonlijke abonnement is uitstekend geschikt voor het starten en bouwen van uw online winkel. Maar het wordt geleverd met slechts één gebruikersaccount en u kunt maximaal 100 producten toevoegen. U mist ook het herstel van verlaten winkelwagentjes en telefonische ondersteuning.

Als u Volusion echter wilt uitproberen, kunt u dit 14 dagen lang doen zonder uw creditcardgegevens op te geven. Het is niet zo lang als sommige andere providers veelbelovend zijn, maar het geeft je genoeg tijd om je te oriënteren.

Probeer Volusion hier.

5. 3d kar

Screenshot van de 3DCart-startpagina
Bezoek 3dcart.comPlannen beginnen bij $ 17,10 / maand

3dcart Pros

+ Geen transactiekosten 
+ 50 gratis thema’s 
+ Onbeperkte producten
+ 24/7 live chatondersteuning
+ Gratis domein voor 1e jaar
+ 15 dagen gratis proefperiode

3dcart Nadelen

 1 account met het goedkoopste abonnement
 Relatief dure voortgang van het abonnement


3dcart biedt een breed scala aan verschillende abonnementen die uw groeiende online winkel vanaf het begin ondersteunen. Hun plannen beginnen bij $ 17,10 / maand met jaarlijkse betaling en bevatten de essentiële functies om uw project op gang te krijgen. Het platform van 3dcart is geïntegreerd met SEO-tools en een CRM om al uw belangrijke gegevens en tools op één plek te bewaren.

U krijgt toegang tot meer dan 50 voor mobiel geoptimaliseerde thema’s die zowel fysieke als digitale producten ondersteunen. Maar de mogelijkheid om abonnementen te verkopen begint bij het energieplan ($ 116,10 / maand jaarlijkse betaling). Toch kunt u vanaf het basisplan een onbeperkt aantal producten toevoegen.

De plannen van 3dcart zitten boordevol handige functies. Enkele van de belangrijkste zijn ingebouwde SEO-tools en marketingtools, het besparen van winkelwagentjes, cadeaubonnen, kortingscodes, dagelijkse en groepspromoties en integratie van sociale media. De functie voor het herstellen van een verlaten winkelwagen is beschikbaar via het Plus-abonnement (jaarlijkse betaling $ 71,10 / maand).

Betalingsmogelijkheden

U hebt toegang tot meer dan 100 betalingsgateways, waaronder PayPal, Apple Pay, Square, Stripe, enz. U kunt ook een afrekenproces op één pagina toestaan ​​of klanten doorverwijzen om hun transacties te voltooien.

Beheer van online winkels en rapporten

3dcart biedt een intuïtieve inventarisopstelling en -beheer, en een gebruiksvriendelijke winkelbouwer. U kunt verzendetiketten rechtstreeks vanuit de interface afdrukken. Uw klanten kunnen ook automatische verzendtarieven zien bij de belangrijkste vervoerders zoals USPS, UPS en FedEx. Of u kunt een winkel opzetten met dropshipping-integratie.

U kunt aangepaste regels voor belastingen toevoegen of belastingbeheersoftware voor automatisering integreren, die beschikbaar is in de app store van 3dcart. Met abonnementen op een hoger niveau kunt u ook automatische e-mailmeldingen en autoresponders instellen.

Vanaf het basisplan heb je toegang tot meer dan 60 realtime rapporten en dashboards voor website-analyse en het volgen van verkopen.

Klantenservice

Het ondersteuningsteam van 3dcart is 24/7 beschikbaar via livechat en een ticketsysteem. De 24/7 chat is echter alleen beschikbaar via de Online Store Manager-interface. Het is alleen mogelijk om tijdens kantooruren contact met hen op te nemen via livechat op hun website. Met het basisplan ($ 26,10 / maand) krijgt u 24/7 telefonische ondersteuning als extra ondersteuningsmethode.

3DCart live chat-ondersteuningsvoorbeeld

Prijsstelling

Het prijssysteem van 3dcart is gebaseerd op de online verkoopomzet over de afgelopen 12 maanden. Het kan tot $ 1 miljoen aan verkopen per jaar ondersteunen met het Pro-plan. Dit betekent ook dat 3dcart uw plan automatisch upgradet wanneer u de omzetdrempel overschrijdt. U kunt de limieten van het specifieke plan zien in de onderstaande prijsstructuur.

Elk abonnement omvat een gratis domein voor één jaar en u kunt 10% korting krijgen als u een jaar vooruit betaalt. Ook brengt 3dcart geen extra kosten in rekening voor transacties , maar de standaard creditcardkosten zijn nog steeds van toepassing.

Startup Store-abonnement voor maximaal $ 50.000 per jaar: $ 17,10 / maand per jaar of $ 19 / maand per maand

 • 1 account
 • Onbeperkt aantal producten
 • Automatische verzendtarieven
 • Winkelwagen opslaan
 • Afrekenen op één pagina
 • 24/7 online chat en ticketsupport

Basic Store-abonnement voor maximaal $ 100.000 per jaar: $ 26,10 / maand per jaar of $ 29 / maand per maand

 • Alles in het Startup Store-plan
 • 2 accounts
 • eBay en Amazon-integratie
 • Extra 24/7 telefonische ondersteuning

Plus Store-abonnement voor $ 250.000 per jaar: $ 71,10 / maand per jaar of $ 79 / maand per maand 

 • Alles in het Basic Store-abonnement
 • 5 accounts
 • Blogmodule
 • Verlaten winkelwagenherstel

Power Store-abonnement voor $ 500.000 per jaar: $ 116,10 / maand per jaar of $ 129 / maand per maand

 • Alles in het Plus Store-abonnement
 • 10 accounts
 • Abonnementsverkoopfunctie
 • Aanmeldingsfunctie voor aandelenmeldingen

Pro Store-abonnement voor $ 1 miljoen per jaar: $ 206,10 / maand per jaar of $ 229 / maand per maand

 • Alles in het Power Store-abonnement
 • 15 accounts
 • Geautomatiseerde e-mailmeldingen
 • Autoresponder-campagnes

Het basisplan is fantastisch voor het opzetten van uw online winkel. U bent echter beperkt tot één account, hebt geen telefonische ondersteuning en u kunt niet achtergelaten winkelwagen herstellen, dus u wilt misschien na de installatie naar hogere plannen kijken.

3dcart biedt een gratis proefperiode van 15 dagen zonder creditcardinformatie. U kunt het ook verlengen tot 30 dagen, maar dan wordt de proefperiode automatisch verlengd naar een betaald abonnement.

Ga hier aan de slag met 3dcart.


4 beste gratis e-commerceplatforms

Om deze gratis, open-source e-commerceplatforms te laten werken, moet u eerder over webhosting en een domeinnaam beschikken. U kunt deze platforms vervolgens instellen via uw webhostingpaneel, zoals cPanel, met 1-klik-installatie. Of u kunt ze ook handmatig instellen.

1. WooCommerce (gratis)

Schermafbeelding van de WooCommerce-startpagina
Bezoek WooCommerce.comGratis open-sourceplatform

WooCommerce Pros

+ Eenvoudige WordPress-interface 
+ Gratis thema’s 
+ Intern betalingsplatform
+ Ondersteuningsforum
+ 30 dagen geld-terug-garantie

WooCommerce Cons

 Beperkte vrijheid


WooCommerce is een open-source plug-in voor op WordPress gebaseerde websites. WooCommerce zelf is helemaal gratis om aan de slag te gaan, maar je moet websitehosting en WordPress al hebben geïnstalleerd . U kunt uw online winkel ook verbeteren met betaalde extensies, integraties en thema’s voor uw winkelpui.

Net als WordPress heeft WooCommerce verschillende gratis thema’s die u kunt gebruiken om uw online winkel te bouwen. Een andere optie is om premiumthema’s te kopen om uw winkel te onderscheiden van gratis themagebruikers.

U kunt verschillende betalingsopties instellen, van gangbare creditcards tot integraties met Stripe, PayPal, enz. U kunt zich ook aanmelden bij WooCommerce Payment zonder opstartkosten of maandelijkse kosten. Hiermee kunt u creditcards of betaalpassen accepteren met een toeslag van 2,9% + 30 ¢ voor elke transactie met de in de VS uitgegeven kaarten. Er geldt een extra toeslag van 1% voor alle andere kaarten die buiten de VS zijn uitgegeven.

Al het voorraadbeheer, belastingberekening en verzendtarieven vinden plaats in de WordPress-interface. U kunt uw WooCommerce-winkel integreren met Google Analytics om gegevens bij te houden.

Er is een uitgebreid ondersteuningsforum voor WooCommerce dat uw eerste bron voor informatie kan zijn. Omdat het platform grotendeels gratis is, wordt van u verwacht dat u de zaken zelf afhandelt of een externe programmeur inhuurt.

Als bonus heb je bij elke aankoop in de WooCommerce app store een 30 dagen geld-terug-garantie .

2. Magento Open Source (gratis)

Screenshot van Magento open source startpagina
Bezoek Magento.comGratis open-sourceplatform

Magento Pros

+ Ontwikkelingsvrijheid 
+ Veel gebruikt 
+ Schone markt
+ Ondersteuningsforum

Magento Cons

 Vereist gemiddelde ervaring
 Dure betaalde versie


Het open-sourceplatform van Magento is ontworpen voor kleine bedrijven en ontwikkelaars . Het is een geweldige online winkelbouwer als je op zoek bent naar een platform met de meeste vrijheid. Als u echter geen ervaring heeft met Magento, moet u iemand inhuren die dat wel doet.

Magento is volledig mobiel geoptimaliseerd, maar met het open-sourceplatform moet je de winkel zelf opbouwen. Dit betekent ook dat je veel vrijheid hebt voor rijke content voor producten en andere features. U kunt ook extra eCommerce-extensies krijgen via Magento Marketplace .

Het platform is geïntegreerd met PCI-compatibele betalingsoplossingen. U bent verantwoordelijk voor het opzetten van de betalingsgateways of het verkrijgen van een extensie van de marktplaats.

Het beheren van een Magento Open Source-winkel vereist ook enige uitgebreide expertise. Het platform heeft geïntegreerde betalings-, betalings- en verzendmodules, maar nogmaals, u moet ze zelf instellen. Dus geen dure tools voor slepen en neerzetten, standaard dashboards of eenvoudige invoermodules in dit platform.

Er is ook geen directe technische ondersteuning met de open-source Magento-versie. Er zijn echter handleidingen, walkthroughs en forums gewijd aan alle vragen met betrekking tot het Magento’s-platform. Er zijn ook ontwikkelaars te huur die gespecialiseerd zijn in de online winkels van Magento.

Magento is ook beschikbaar in een betaalde versie, maar de kosten kunnen oplopen tot duizenden dollars.

3. PrestaShop (gratis)

Schermafbeelding van de PrestaShop-startpagina
Bezoek PrestaShop.comGratis open-sourceplatform

PrestaShop Pros

+ Sterke community 
+ Beschikbaar in 75 talen 
+ Interne fraudeopsporing
+ Ondersteuningsforum

PrestaShop Nadelen

 Verborgen gratis thema’s


PrestaShop is een open-source e-commerceplatform met een sterke community. Het krijgt regelmatig updates en bugfixes en zo nu en dan geüpgradede versies. Het is ook beschikbaar in 75 talen , wat behoorlijk indrukwekkend is.

PrestaShop biedt een voor mobiel geoptimaliseerd platform en u kunt kiezen uit verschillende thema’s. Op hun officiële markt beginnen de storefront-thema’s bij $ 69,99. Maar je kunt vrij snel door de community ontwikkelde gratis thema’s vinden op de forums . Deze gratis thema’s verschijnen niet op de officiële marktplaats.

U kunt betalingsgateways installeren via verschillende integraties. Er zijn ook enkele gratis integratiemogelijkheden , zoals PayPal, Skrill of Blockonomics Bitcoin Payments-add-on. Het platform van PrestaShop wordt ook geleverd met in-house ontwikkelde fraudedetectie, die u gratis kunt toevoegen.

Op het dashboard van PrestaShop kunt u modules toevoegen om uw online winkel te bouwen en deze aan te passen. Van hun marktplaats kun je ook gratis modules krijgen voor live chat-plug-ins, verzendopties, marketingtools, rapportage en nog veel meer. Er zijn meer dan 50 gratis modules die u kunt kiezen en aan uw online winkel kunt toevoegen.

Technische ondersteuning is gebaseerd op de gemeenschap met enkele stapsgewijze handleidingen van PrestaShop . Er is ook een openbaar forum met een sterke community om u te ondersteunen.

4. OpenCart (gratis)

Schermafbeelding van de OpenCart-startpagina
Bezoek OpenCart.comGratis open-sourceplatform

OpenCart Pros

+ Veel gratis extensies 
+ Geïntegreerde verzendmethoden 
+ 36 betalingsgateways
+ Ondersteuningsforum

OpenCart Nadelen

 Rommelige markt


OpenCart is een ander eenvoudig te gebruiken, open-source e-commerceplatform dat momenteel meer dan 342.000 e-commerce winkels ondersteunt. Ze hebben veel ingebouwde functies en een uitgebreide bibliotheek met gratis extensies .

Hun platform reageert op mobiele apparaten en u kunt als basis kiezen uit gratis en betaalde thema’s. U kunt beide opties vinden op de marktplaats van OpenCart, die meer dan 13.000 modules en thema’s bevat . De markt zelf ziet er echter een beetje rommelig uit, dus we raden je aan om van tevoren de beoordelingen en opmerkingen te bekijken.

U kunt onbeperkt fysieke of digitale producten toevoegen met zowel eenmalige als abonnementsverkoopmethoden. OpenCart biedt standaard een optie tussen het afrekenen door gasten en geregistreerde gebruikers.

OpenCart heeft 36 geïntegreerde betalingsgateways . U kunt een van deze kiezen, zoals Authorize.Net, Amazon Payments, First Data, Klarna, LiqPay, Skrill, PayPal, SagePay en nog veel meer. Ze hebben ook geïntegreerde verzendmethoden met Australia Post, Citylink, FedEx, Parcelforce, Royal Mail, UPS en USPS.

Het beheer van uw online winkel is ook vrij eenvoudig voor het beheren van producten, klanten, bestellingen, belastingregels en promotiecodes. Het beheerdersdashboard bevat een overzicht van de prestaties van uw online winkel. U krijgt ook een standaard verkooprapport, bekeken producten en gekochte producten die al zijn ingebouwd.

Overzicht

Wanneer u het beste e-commerceplatform voor uw online winkel kiest, heeft u meerdere gratis en betaalde keuzes. Het is lucratief om met de gratis, open-sourceplatforms te gaan, maar dan is alles aan jou. Als je geen programmeerervaring hebt, kun je het beste kiezen voor kant-en-klare platforms.

Als je naar betaalde platforms kijkt, is niet elke functie vanaf het begin beschikbaar. Houd rekening met de mogelijke toekomstige kosten wanneer u bepaalde upgrades wilt, zoals het verlaten van het winkelwagentje of diepgaande rapportage.

Hetzelfde geldt voor de open-sourceplatforms. Hoewel het platform zelf gratis is, zijn er extensies en integraties waarvoor u moet betalen als u ze wilt opnemen. Er is een mogelijkheid om een ​​online winkel te bouwen zonder ook maar één dollar uit te geven (behalve voor hosting), maar het resultaat voldoet misschien niet aan de huidige normen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format