De beste manieren om inkomsten te genereren via je blog/website: - DeLaatbusiness
facebook chatbots

De beste manieren om inkomsten te genereren via je blog/website:

11 min


121

Geld verdienen met uw website is geen mythe. Het is voor iedereen te doen.

In feite – het veranderen van een parttime, hobbyblog of website in een inkomstengenererend bezit is vrij gebruikelijk met een beetje geluk en wat hard werken.

U zou op zijn minst genoeg moeten kunnen verdienen om uw basisuitgaven voor een domeinen hosting te dekken . Misschien kun je zelfs je inkomen vervangen (en dan wat meer verdienen).

Houd er rekening mee dat de onderstaande strategieën variëren van eenvoudig en passief tot de strategieën die VEEL doorlopend werk vereisen (dus zorg ervoor dat u iets kiest dat past bij uw site en levensstijlvoorkeuren).

Er zijn in totaal 33 tips in deze gids, maar laten we beginnen met de tien populairste (en voorspelbare) tips voor het genereren van inkomsten met sites.

Als u een website wilt maken waarmee u inkomsten wilt genereren, kunt u deze stapsgewijze handleidingen gebruiken om uw eigen door uzelf gehoste website te maken tegen de laagste kosten.

10 meest voorkomende manieren om geld te verdienen met uw website

Geld verdienen met uw website is niet eenvoudig. Deze tien tips zijn waarschijnlijk de beste manier om aan de slag te gaan.

1. Affiliate marketing (.. en gelieerde links)

Affiliate marketing (methode 1)
Voorbeelden van een succesvolle partnersite: Booking.com

Affiliate marketing is een van de meest populaire (en niet te vergeten snelste) manieren om geld te verdienen met uw website of blog.

Begin met het vinden van een product dat u bevalt en zou aanbevelen. Vervolgens onderschrijft u op uw website het product en promoot u het bij uw websitebezoekers en e-mailabonnees. Als het product of de dienst resoneert met deze mensen, zullen ze op uw klik  affiliate link , de aankoop van het product (terwijl u een splitsing van de verkoopprijs te krijgen).

De commissie kan variëren van 30% van de product- of serviceprijs tot wel 70%. Als de splitsing bijvoorbeeld 50% is en u promoot een e-boek dat $ 100 kost, krijgt u $ 50 voor het eenvoudig doorverwijzen van de koper. Best wel een goede deal, toch ?!

Waar kan ik producten vinden om te promoten?

  • Commission junction  – biedt betrouwbare producten met tijdige betalingen.
  • ShareASale  – meestal kleding, accessoires en andere offline goederen.
  • Clickbank  – hoge uitbetalingspercentages, maar er is een gebrek aan GOEDE producten om te promoten.

2. ‘Pay Per Click’-advertenties (Google Adsense)

AdWords zijn de advertenties die bovenaan de pagina’s met zoekresultaten van Google verschijnen.

AdSense is het omgekeerde: uitgevers kunnen gebruikmaken van het enorme advertentienetwerk van Google, zodat andere adverteerders advertenties op hun website kunnen weergeven.

Het beste van dit systeem is hoe eenvoudig alles is.

Zodra u zich aanmeldt, plaatst Google een eenvoudige code op uw website die de inhoud van uw site identificeert en begint met het weergeven van relevante advertenties. Als uw site bijvoorbeeld over huisdieren (honden en katten) gaat, geeft Google AdSense uw bezoekers advertenties weer voor kattenvoer, hondentraining en meer.

Elke keer dat iemand op de advertentie klikt, wordt u betaald. (Ja, het is echt zo eenvoudig!)

Uw korting kan variëren van $ 0,50 tot $ 5 per klik. Als uw site voldoende verkeer heeft, kunt u elke maand honderden (zo niet duizenden dollars) verdienen.

Hoe Google Adsense aanvragen?

  • Meld u aan voor AdSense  – Zorg ervoor dat u, voordat u zich aanmeldt, op de hoogte bent van hun nieuwste Servicevoorwaarden . Google heeft zeer strikte regels, dus het is moeilijk om goedkeuring te krijgen (en te blijven).

3. Verkoop advertentieruimte

Advertentieruimte verkopen (methode 3)

Door Google’s AdSense op uw website te plaatsen, is slechts één manier om geld te verdienen met online advertenties.

Een andere is om eenvoudig uw eigen advertentieruimte rechtstreeks te verkopen aan bedrijven die verschillende blogs willen sponsoren. U kunt komen met een prijs voor elke ruimte, bijvoorbeeld:  “Sidebar anner advertenties kost $ xxx per maand ”.

U kunt worden betaald, afhankelijk van het aantal bezoekers dat u krijgt. Meestal wordt dit weergegeven als een bedrag in dollars per duizend vertoningen (of CPM) . Mogelijk ziet u het als € 5 CPM. Als de website 100.000 bezoeken per maand krijgt, vertaalt die advertentieprijs zich in $ 500 dollar.

Het goede van deze aanpak is dat als uw site veel verkeer uit verschillende bronnen krijgt, de prijs van uw eenvoudige banneradvertenties kan oplopen tot wel $ 5000 per maand! Het voor de hand liggende nadeel is dat als uw site niet veel verkeer krijgt, u ook niet veel kunt verwachten.

De andere veelgebruikte methode wanneer u advertentieruimte rechtstreeks vanaf uw website verkoopt, is een eenvoudige directe prijs . U noemt gewoon een prijs (op basis van wat u denkt dat het waard is, in verhouding tot wat de concurrentie mogelijk in rekening brengt) en wordt aan het begin van elke maand vooruitbetaald. Deze prijsstelling is over het algemeen ook een eenvoudig vast bedrag, niet gebonden aan een kosten per klik zoals AdSense.

Waar kan ik anderen laten weten dat mijn website advertentieruimte verkoopt?

  • BuySellAds – De meest populaire omgeving om iedereen te laten weten dat u advertentieruimte verkoopt.

4. Verkoop uw eigen digitale product (bijvoorbeeld een e-boek)

Digitaal product verkopen (methode 4)

U heeft het potentieel om het meeste geld te verdienen per verkoop als u uw eigen direct kunt verkopen.

Dat komt omdat er geen tussenpersoon of persoon tussen jou en de koper staat die een ‘deel’ van het verdiende geld neemt.

Deze aanpak lijkt redelijk eenvoudig, omdat u deze producten eenvoudig rechtstreeks via uw website kunt verkopen en onmiddellijk wordt betaald. Helaas is het in werkelijkheid niet zo eenvoudig.

Het maken van goede producten die goed zijn gemaakt en gepolijst, vereist veel tijd en extra middelen (zoals ontwerp, inhoud, enz.). Er zijn veel ‘verborgen kosten’ in zowel de bestede tijd als de aannemers om mee samen te werken. Het verkopen van uw eigen producten op uw site brengt ook problematische problemen met zich mee, zoals betalingsgateways, verzending en belastingen .

Als het nog niet genoeg klinkt, heb je ook een goed ontworpen, overtuigende bestemmingspagina nodig om ervoor te zorgen dat je product een hoge conversieratio heeft. Een lijst met de beste bouwers van bestemmingspagina’s vindt u hier .

Aanvullende bronnen:

Hoe u producten op uw website kunt verkopen.

5. Accepteer donaties van bezoekers

Accepteer donaties (methode 5)

Heb je niet veel maandelijkse bezoeken, maar heb je wel een sterke, betrokken community? Vraag uw lezers gewoon om te doneren!

Het accepteren van eenmalige donaties is geen snelle weg naar rijkdom, maar het kan u helpen om op korte termijn uitgaven te dekken als mensen het leuk vinden wat u te zeggen heeft en uw reis willen steunen.

PayPal biedt bijvoorbeeld kleine donatieknoppen die slechts ongeveer tien minuten nodig hebben om aan uw website toe te voegen. Deze knoppen bieden u een snelle manier om terug te verdienen wat u zou willen uitgeven aan een goede webhosting, het maken van nieuwe producten, onderzoek en alle andere kosten om een ​​gezonde, actieve blog te onderhouden. H

Web.archive.org verdient bijvoorbeeld veel geld met donaties (hoogstwaarschijnlijk dankzij hun miljoenen bezoekers per maand).

Hoe stel ik donatieknoppen in?

6. Verkoop gesponsorde berichten (… maar gebruik de Nofollow-tag)

Gesponsorde berichten en artikelen (methode 6)

Een van de meest voorkomende manieren om meer geld te verdienen met uw website, is door het aantal bezoekers te verhogen.

Als u eenmaal het harde werk heeft gedaan om stabiel verkeer naar uw site te genereren met een betrokken community, zijn er een paar verschillende manieren om geld te verdienen met uw harde werk.

Veel bedrijven doen bijvoorbeeld hun best om blogs te zoeken die hun gesponsorde inhoud zullen bevatten. ‘ Native advertising ‘ zoals dit werkt goed omdat het aansluit bij de primaire inhoud van uw site en het relevant en transparant overkomt.

Je kunt de producten van een bedrijf ook beoordelen in een ‘advertorial’ die deels inhoud, deels advertentie is. Als uw website bijvoorbeeld helemaal gaat over de nieuwste iOS-games voor iPhones en iPads, zou de maker van een van die advertenties het geweldig vinden als u de app beoordeelt en aan uw fans laat zien.

Als het goed wordt gedaan, kan dit een win / win-scenario creëren. Als het echter slecht wordt gedaan, met irrelevante of niet-authentieke site-inhoud, kan het alle goodwill van de lezer aantasten waaraan u in de eerste plaats zo hard heeft gewerkt.

Voor meer informatie:

7. Genereer ‘leads’ voor andere bedrijven

Krijg leads naar andere bedrijven (methode 7)

Bedrijven gedijen op nieuwe leads die binnenkomen om te informeren naar hun producten of diensten.

Het is geen verrassing dat ze altijdop zoek zijn naar creatieve manieren om nieuwe bronnen van leads te vinden om hen te helpen groeien.

Bijvoorbeeld:

Stel dat u een website heeft over het aanleren van wiskundige vaardigheden. De informatie van uw lezer (zoals hun e-mailadres of telefoonnummer) zou van grote waarde zijn voor verschillende online scholen die hun cursussen willen verkopen aan enthousiaste, proactieve studenten.

In feite verbind je de punten; de matchmaker spelen door twee partijen te introduceren die van elkaar kunnen profiteren. Hoewel het vergelijkbaar is met hoe affiliate marketing werkt, maakt het in dit geval eigenlijk niet uit of uw lezer uiteindelijk zijn product koopt of niet. Ze zijn op dit punt gewoon op zoek naar een introductie.

Waar kan ik dergelijke aanbiedingen vinden?

8. Bouw een ‘e-maillijst’

Bouw een e-maillijst (methode 8)

Besteed wat tijd aan het lezen van blogtips voor blogs, en u zult zeker mensen tegenkomen die zeggen ” het geld staat in de lijst “.

Ze verwijzen naar uw e-maillijst, die uw trouwste lezers bevat. Het doel is om zoveel mogelijk vreemden die uw site voor het eerst bezoeken om te zetten in gepassioneerde volgers die op de hoogte willen blijven van uw laatste werk of inhoud.

Toegegeven, dit is een langetermijnstrategie (en je wordt zeker niet van de ene op de andere dag rijk). Maar het is een van de beste langetermijnmethoden om uw blog op winstgevende wijze te laten groeien tot een volwaardige, geldverdienende onderneming.

Verlies nooit de relatie met uw volgers uit het oog. Het aanbieden van goede informatie of gratis hulp is een perfecte manier om te beginnen. Mensen spammen met ongevraagde aanbiedingen is een van de snelste manieren om het vertrouwen van de lezer te misbruiken en je langetermijndoelen te saboteren.

Hoe werkt het PRECIES?

9. Een e-commercesite opzetten (hard werken is vereist)

Een e-commercesite opzetten (methode 9)

Websites hoeven niet alleen over inhoud te gaan. Ze kunnen worden gecentreerd rond tools of producten in een online winkel.

Wees gewaarschuwd:

Er zijn letterlijk honderdduizenden e-commerce websites of online winkels. Zorg ervoor dat die van jou een unieke niche vult, met een gedetailleerde strategie en de  nieuwste marketingtechnieken  om je te onderscheiden van de rest.

Hoe creëer ik een succesvolle online winkel / winkel?

10. Draai uw websites om (creëren -> verkopen -> herinvesteren)

Verkoop uw website (methode 10)

Geloof het of niet, er is bijna altijd een markt voor uw website.

Dat betekent dat als u een aanhang heeft opgebouwd (of mogelijk zelfs een paar producten heeft verkocht of advertenties op uw site heeft geplaatst), u deze mogelijk aan iemand anders kunt verkopen en snel geld kunt verdienen .

Om eerlijk te zijn, raden we mensen meestal niet aan om hun website of blog om te draaien (we zijn een grotere fan van het maken van iets voor de lange termijn).

sellwebsite

Je kunt niet ontkennen hoe lucratief het kan zijn. Als uw website bijvoorbeeld $ 500 per maand verdient door advertentieruimte te verkopen, kunt u de site misschien verkopen voor $ 5.000 – $ 10.000 (wat ongeveer 12x – 22x maandelijks inkomen is).

Een andere interessante optie is om kant-en-klare sites te verkopen . Deze zijn VEEL goedkoper, maar er is nog wat geld te verdienen.

Waar kan ik mijn site verkopen?

Inmiddels hebben we enkele van de meest populaire manieren afgeteld om geld te verdienen met uw website.

Toch krabben we nog maar net aan de oppervlakte .

Hieronder vindt u  nog 23 manieren om geld te verdienen met uw website .

(Houd er rekening mee dat sommige ervan enigszins verbonden zijn met de bovenstaande, maar dat ze een beetje ‘ out of the box’ zijn .)

Nog 23 manieren om geld te verdienen met uw website

23 manieren om geld te verdienen met uw website

11.  Verkoop tekstlinkadvertenties (NIET AANBEVOLEN) – Er is nog steeds vraag naar tekstlinkadvertenties (geloof het of niet). Houd er echter rekening mee dat deze in strijd zijn met  de Servicevoorwaarden van Google  (wat betekent dat u het risico loopt bestraft te worden).

Om dit te vermijden, houdt u gewoon de ‘ nofollow‘.

12.  Stel “infolinks” in  – Infolinks zijn een geweldig alternatief voor AdSense-advertenties, die zeer eenvoudig zijn in te stellen. Het nadeel is dat ze niet veel conversies genereren en dat de uitbetalingen (per klik) ook vrij klein zijn.

13. Gebruik widgets om inkomsten te genereren – Deze lijken ook erg op Google Adsense, dus ze zijn het proberen waard als alternatief.

14.  Stel RSS-feedadvertenties in. – Precies zoals ze klinken. Advertentieruimte te koop in lijn met inhoud van een RSS-feed.

15.  Geef premium inhoud weg voor extra $ $ $ – Als je verbluffende , geweldige inhoud produceert waar bezoekers geen genoeg van kunnen krijgen … kun je ze altijd vragen om een ​​deel ervan te betalen! (Gek concept, hè ?!) Persoonlijk vind ik het prima om te betalen voor  premium content . Houd in gedachten – vraag mensen niet om meteen te betalen. Blijf in plaats daarvan gefocust op het vergroten van een publiek en bezoekers.

16.  Start een privéforum of coachingles (sen) – De meesten van ons hebben unieke vaardigheden waarvan anderen kunnen profiteren. Het opzetten van een eenvoudig forum of lessen is een gemakkelijke manier om anderen te helpen en tegelijkertijd een terugkerend inkomen te genereren.

17.  Creëer een vacaturebank – Het opzetten van een vacaturebank op uw website is een andere eenvoudige, gemakkelijke manier om extra geld in te zamelen wanneer mensen verschillende vacatures van verschillende bedrijven of individuen accepteren.

18.  Advies aanbieden –  Het aanbieden van adviesoptredens en het verlenen van diensten kan u helpen om behoorlijke sommen geld binnen te halen, terwijl het opbouwen van andere vormen van ‘passieve’ inkomsten wat tijd in beslag neemt. U kunt deze diensten aanbieden via e-mail, forum of zelfs Skype.

19.  Voeg de “huur mij” -pagina toe aan uw website – Uw nieuwe website of blog is ook een perfecte plaats om uw freelancingservices aan te bieden. Het tonen van voorbeelden of bewijs van eerder werk zal uw kansen om aangenomen te worden aanzienlijk vergroten.

20.  Verkoop of huur interne pagina’s  – Deze komen niet vaak voor, maar het zal je misschien verbazen wat mensen bereid zouden zijn te huren of geld aan uit te geven!

21.  Pop-upadvertenties weergeven – Pop-ups kunnen extreem vervelend zijn. Echter, ze zijn ook nog een gemakkelijke manier om wat  snel geld.

22.  Gebruik content lockers  – ‘ Content vergrendelen’ is vergelijkbaar met het verbergen of beschermen van stukjes content totdat een bezoeker actie onderneemt om het in te wisselen. Misschien wilt u bijvoorbeeld dat ze een klein bedrag betalen, of misschien klikt u op een advertentie.

23.  Display-audioadvertenties  – Deze zijn relatief nieuw en komen steeds vaker voor. Persoonlijk heb ik het niet geprobeerd. Maar ik heb een aantal artikelen gelezen en het ziet er zeker veelbelovend uit.

24.  Verkoop een e-book – Dit is een no-brainer. Veel mensen verkopen e-books via hun site. Enkele voorbeelden : Als u een website heeft over recepten en koken, kunt u eenvoudig uw eigen receptenboek maken en verkopen. Hetzelfde geldt voor bijna elke niche.

25.  Creëer een conferentie rond uw website – Veel werk maar ook een enorm potentieel rendement.

26.  Zet een lesprogramma op – Een beetje als een kruising tussen het verkopen van je eigen inhoud en het aanbieden van advies of diensten.

27.  Host betaalde webinars –  Vergelijkbaar met de laatste tip, die grotendeels een mix is ​​van advisering via inhoud en een lesprogramma.

28.  Creëer een lidmaatschapssite – Nog een ander niveau van het ‘info-business’-model dat als bijkomend voordeel heeft dat het terugkerende inkomsten oplevert.

29.  Bied kortingsbonnen aan (met aangesloten links) – Mensen zijn reikhalzend op zoek naar kortings- en promotiecodes voor alles, van kleding tot reisvakanties. Als u een geldige kunt (vinden en) aanbieden, kunt u ook een korting op die inkomsten krijgen.

30.  Host-opiniepeilingen op uw website  – Moeilijk te geloven, maar gemakkelijk te doen!

31.  Bied schrijfoptredens aan – U kunt gemakkelijk $ 20 – $ 30 verdienen per artikel van 500 woorden dat voor andere bedrijven of individuen schrijft. Er is ook een enorm potentieel voor vloeiende sprekers van verschillende talen, aangezien veel bedrijven hun websites willen laten vertalen door mensen die de moedertaal spreken.

32.  Maak een betaalde directory / bedrijfspagina – U brengt mensen kosten in rekening voor vermelding van of inschrijving op de pagina.

33.  Kopieer gewoon wat anderen doen – onze persoonlijke favoriet!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format