12 beste rekenmachine-plug-ins voor uw WordPress-site - DeLaatbusiness

12 beste rekenmachine-plug-ins voor uw WordPress-site

6 min


110
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar een rekenmachine-plug-in voor uw WordPress-website ?

Er zijn veel soorten WordPress-plug-ins om prijzen, afmetingen, datums, formuliervelden en meer te berekenen.

In dit artikel hebben we enkele van de beste rekenmachineplug-ins voor uw WordPress-site met de hand geselecteerd.

De beste plug-ins voor WordPress-rekenmachines vinden

Waar u op moet letten in een WordPress Calculator-plug-in

Er zijn veel verschillende rekenmachineplug-ins die u op uw WordPress-site kunt gebruiken.

Sommige rekenmachine-plug-ins kunnen worden gebruikt om elke gewenste rekenmachine te maken. Dit kan echter veel werk zijn. Indien mogelijk wilt u een plug-in kiezen die een vooraf gemaakte rekenmachine-sjabloon heeft voor het type rekenmachine dat u wilt maken.

Het is ook belangrijk om een ​​responsieve rekenmachine te kiezen die er goed uitziet op zowel mobiele telefoons als computers. Misschien wilt u ook een plug-in waarmee u de kleuren en stijlen van uw rekenmachine kunt wijzigen, zodat deze overeenkomt met het kleurenschema en merk van uw website .

9. YITH WooCommerce Kosten van goederen

WooCommerce-kosten van goederen

YITH WooCcommerce Cost of Goods is een handige plug-in waarmee u kosten van goederen kunt toevoegen en vervolgens de winstmarges kunt berekenen in uw WooCommerce-rapporten.

U kunt voor elk product de productkosten, verzendkosten en betalingsverwerkingskosten opnemen. De plug-in berekent vervolgens uw winstmarge en toont deze in WooCommerce-rapporten als een aparte kolom.

Hierdoor kunt u direct berekenen hoe het met uw bedrijf gaat en wat u kunt doen om meer omzet te genereren. U kunt bijvoorbeeld meer kortingen aanbieden voor bepaalde producten of de prijzen verhogen voor producten waar u geen winst mee maakt.

1. Formidabele formulierencalculators

Formidabele plug-in voor de rekenmachine voor formulieren

Formidable Forms is een formulierbouwer met slepen en neerzetten die wordt geleverd met een groot aantal vooraf gebouwde rekenmachinesjablonen. Hiermee kunt u eenvoudig verschillende rekenmachines maken op uw WordPress-blog of website.

Met rekenmachinesjablonen van Formidable Forms kunt u de volgende rekenmachines op uw site maken en toevoegen:

 • BMI-rekenmachine
 • Percentage rekenmachine sjabloon
 • Geavanceerde hypotheekcalculator-sjabloon
 • Eenvoudige hypotheekcalculator-sjabloon
 • WooCommerce Product Configurator
 • Auto betaling rekenmachine sjabloon
 • Formuliersjabloon schuld-inkomensverhouding Calculator
 • Levensverzekeringscalculator sjabloon
 • ROI Calculator Formuliersjabloon
 • Formuliersjabloon voor besparingen en investeringen
 • Sjabloon voor bestel- / factureringsformulier
 • Leeftijd Calculator Formuliersjabloon
 • Samengestelde rentecalculator-sjabloon
 • Sjabloon voor eindcijfercalculator
 • Zwangerschap Vervaldatum Calculator Formuliersjabloon
 • Sjabloon voor dagelijkse calorie-inname-calculator
 • Formuliersjabloon voor berekening van lengteconversie
 • Salaris rekenmachine formuliersjabloon
 • Tip Calculator Formuliersjabloon
 • Afschrijving Calculator sjabloon

Sommige hiervan zijn eenvoudige, handige tools, zoals de percentagecalculator, de lengteconversiecalculator, de fooiencalculator en de leeftijdscalculator. Andere zijn veel gedetailleerder en bieden grote waarde voor uw gebruikers.

Als u bijvoorbeeld een medische of gezondheidsblog heeft , wilt u misschien een BMI-calculator (Body Mass Index) of een calculator voor dagelijkse calorie-inname aanbieden . Deze zijn heel eenvoudig te maken met Formidable Forms.

Als u onroerend goed verkoopt , kunt u de eenvoudige hypotheekcalculator of de geavanceerde hypotheekcalculator op uw site gebruiken. U kunt zelfs tools aanbieden zoals de calculator voor de verhouding tussen schulden en inkomen om gebruikers te helpen bepalen of de hypotheek voor hen betaalbaar is.

Alle rekenmachines van Formidable Forms zijn responsief, zodat ze er geweldig uitzien op mobiele apparaten. U kunt ze ook gemakkelijk aanpassen aan de branding van uw website.

Formidable Forms is onze topkeuze voor rekenmachines vanwege het grote assortiment rekenmachines en het gebruiksgemak. Het is ook een van de beste plug-ins voor WordPress-contactformulieren .

2. Formulier met berekende velden

Formulier met berekende velden

Met het formulier Berekende velden kunt u formulieren maken en wiskundige berekeningen tussen formuliervelden uitvoeren. Het wordt geleverd met een formulier- en logische builder die u kunt gebruiken om velden toe te voegen, waarden aan die velden toe te wijzen en wiskundige operatoren te definiëren die u wilt uitvoeren.

Het formulier voor berekende velden wordt geleverd met 5 ingebouwde voorbeeldrekenmachines die u kunt gebruiken of wijzigen:

 • Eenvoudige rekenmachinebewerkingen
 • Berekening met datums (boekingen met check-in en check-out data)
 • Ideale gewichtscalculator
 • Zwangerschapscalculator
 • Huurcalculator

U kunt het Calculated Fields-formulier eenvoudig gebruiken met de WordPress-inhoudseditor (blokeditor) en met de oude klassieke editor. Het werkt ook met populaire plug-ins voor het maken van pagina’s .

3. Responsieve hypotheekcalculator

Responsive Mortgage Calculator-plug-in voor WordPress

Responsive Mortgage Calculator is een eenvoudig te gebruiken hypotheekcalculator voor onroerendgoedwebsites. Het wordt geleverd met een zijbalkwidget en shortcode die u kunt gebruiken in uw WordPress-berichten, pagina’s en onder uw vermeldingen.

Het wordt ook geleverd met lichte en donkere kleurenschema’s. U kunt de stijl van plug-ins echter uitschakelen en de kleuren van uw thema gebruiken of aangepaste CSS toevoegen om de rekenmachine een stijl te geven.

4. Meting Prijs Calculator

Meting Prijs Calculator

Measurement Price Calculator is perfect voor het runnen van een WooCommerce online winkel waar u artikelen van verschillende groottes verkoopt. Hiermee kunt u artikelprijzen toevoegen op basis van door de klant geselecteerde afmetingen.

Het heeft twee verschillende meetberekeningsmethoden, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw product past. U kunt eenheidsprijzen aanbieden op basis van ingestelde hoeveelheden (zoals een doos met tegels). Of u kunt de gebruiker afmetingen laten invoeren en de juiste hoeveelheid kopen voor de lengte, oppervlakte of volume die hij nodig heeft.

Het werkt goed met andere top WooCommerce-plug-ins en add-ons .

5. WooCommerce-productopties en prijsberekeningsformules

WooCommerce-productopties en prijsberekeningsformules

WooCommerce-productopties en prijsberekeningsformules bieden aanvullende WooCommerce-productopties en prijsberekeningsformules. Het wordt geleverd met een aangepaste productlay-outbouwer waarmee u meer productopties voor elk item kunt toevoegen en weergeven.

Het bevat voorwaardelijke logica en formules om prijzen te berekenen op basis van selectie. U kunt het gebruiken om productprijzen weer te geven, te verbergen of volledig te wijzigen op basis van de selectie van de klant. U kunt ook wiskundige formules gebruiken om productprijzen en andere weergaveopties te berekenen.

6. WooCommerce-prijs op basis van land

WooCommerce Prijs op basis van land plug-in

De WooCommerce Price Based on Country- plug-in doet precies wat hij zegt. De plug-in gebruikt de geolocatiefunctie van WooCommerce om de locatie van de klant te raden. Vervolgens worden de prijzen in de lokale valuta weergegeven.

Het kan automatisch de prijzen berekenen op basis van de huidige wisselkoers, of u kunt deze handmatig voor elke valuta instellen. Het bevat ook een widget voor het wisselen van landen waarmee gebruikers zelf van land en valuta kunnen wisselen. Deze plug-in werkt goed met meertalige WordPress-sites .

7. WordPress hypotheekcalculator Estatik

WordPress hypotheekcalculator Estatik

WordPress Mortgage Calculator Estatik is een handige plug-in voor onroerend goed waarmee uw gebruikers hun hypotheekbetalingen kunnen schatten.

Het kan worden gebruikt als een eenvoudige rekenmachine, met de aankoopprijs, aanbetaling en rentevoet. Of als u wilt, kunt u geavanceerde opties inschakelen, zoals een woningverzekering, onroerendgoedbelasting en PMI (particuliere hypotheekverzekering).

Met de shortcode kunt u uw hypotheekcalculator toevoegen aan uw zijbalk of aan een bericht of pagina. U kunt de resultaten weergeven in een pop-up met een grafiek of met een eenvoudige afbeelding en tekst.

8. Hypotheekcalculator

Hypotheekcalculator-plug-in voor WordPress

Hypotheekcalculator is een andere handige plug-in voor hypotheekcalculator. Het toont een grafiek voor de hoofdsom, rente en het resterende saldo gedurende de looptijd van de hypotheek. Het kan ook onroerende voorheffing behandelen.

U kunt de calculator eenvoudig in de zijbalk van uw website plaatsen, of op een post of pagina, met behulp van de shortcode. Het is een gratis plug-in, maar houd er rekening mee dat deze wordt ondersteund door advertenties.

10. Calculator voor terugbetaling van lening en aanvraagformulier

Plug-in voor het aflossen van leningen voor WordPress

Lening terugbetalingscalculator en aanvraagformulier is een geweldige plug-in voor rekenmachines als u een financiële website of bedrijf runt . U kunt het opmaken zodat het bij uw site past.

U kunt het gebruiken voor betalingen met een vaste vergoeding, regelmatige betalingen, sparen, vergelijkingen en meer. De calculator kan verschillende soorten rente verwerken: vast, eenvoudig, samengesteld en afgeschreven.

De pro-versie heeft ook functies zoals schuifregelaars en de mogelijkheid voor de gebruiker om zijn eigen valuta te selecteren.

11. CC BMI-rekenmachine

CC BMI-rekenmachine

De CC BMI Calculator is een eenvoudige body mass index (BMI) -calculator die kan worden gebruikt op gezondheids- en fitnesswebsites . Hiermee kunnen gebruikers hun lengte- en gewichtsinformatie invoeren om hun Body Mass Index-score te zien. Dit geeft aan of hun gewicht binnen een gezond bereik valt of niet.

Met de plug-in kun je verschillende stijlen kiezen door kleuren te veranderen. Als u deze functie wilt gebruiken, moet u echter een link naar de website van de auteur van de plug-in toevoegen. Het is beschikbaar in zowel imperiale als metrische systemen, dus u kunt kiezen welke eenheid als standaardoptie wordt gebruikt.

12. Stijlvolle kostencalculator

De stijlvolle kostencalculator-plug-in voor WordPress

Stijlvolle kostencalculator is een geweldige manier om op maat gemaakte, directe offertes te bieden voor potentiële klanten en klanten. U kunt een van de 7 ingebouwde sjablonen gebruiken om snel aan de slag te gaan.

De rekenmachine kan automatisch tussen valuta’s omrekenen, waarbij de locatie van de gebruiker wordt gedetecteerd om de juiste te tonen. U kunt de kostencalculator naar wens aanpassen, opties toevoegen of verwijderen, kleuren wijzigen en meer.

U kunt ook een bulkkorting instellen, merkfacturen maken en meer. Als u de Pro-versie heeft, kunt u kortingsbonnen maken. U kunt de Pro-versie ook integreren met PayPal, zodat u betalingen kunt aannemen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het ontdekken van de beste rekenmachine-plug-ins voor WordPress.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *