62799703 - tokyo, japan - june 5, 2016: apple iphone 6s with airbnb website on the screen.airbnb is a website for people to list, find,and rent lodging.airbnb an online platform for accommodation

23 beste tools voor marketingautomatisering voor kleine bedrijven

13 min


122

Bent u op zoek naar de beste tools voor marketingautomatisering voor uw kleine onderneming?

Of het nu gaat om e-mailmarketing, contentmarketing, sociale media of verkoop, er zijn nu tools voor marketingautomatisering beschikbaar die u kunnen helpen om sneller betere resultaten te behalen.

In dit artikel zullen we de beste marketingautomatiseringstools voor uw kleine bedrijf delen, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien, meer klanten kunt bereiken en tijd kunt besparen.

De beste tools voor marketingautomatisering voor kleine bedrijven

Waarom uw kleine onderneming tools voor marketingautomatisering nodig heeft

Marketingautomatisering helpt uw ​​workflow efficiënter te maken, zodat u uw bedrijf sneller en slimmer kunt laten groeien.

Kortom, u kunt specifieke inhoud of een proces maken, en dan blijft de tool voor u werken zonder dat u iets hoeft te doen.

U kunt bijvoorbeeld een serie autoresponders voor e-mail opzetten, een slimme chatbot voor uw site maken of een verkoop-CRM opzetten die uw leads voor u organiseert.

Om u te helpen de beste tools voor marketingautomatisering te vinden, hebben we ze onderverdeeld in de volgende categorieën (klik gewoon op de link om naar specifieke secties te gaan):

Beste automatiseringstools voor e-mailmarketing

Zelfs als u een e-mailnieuwsbrief heeft , profiteert u mogelijk niet van alle beschikbare automatiseringstools.

Met deze tools kunt u autoresponders instellen om consistent op de markt te brengen aan elke nieuwe prospect die op uw lijst komt.

1. Constant contact

De website van Constant Contact

Constant Contact is de beste e-mailmarketingservice voor kleine bedrijven. U kunt het gebruiken om een ​​reeks e-mails in te stellen die automatisch naar nieuwe abonnees worden verzonden. U kunt zelfs berichten verzenden op basis van de acties die uw abonnees wel of niet ondernemen.

Het is gemakkelijk om e-mails te maken met de eenvoudige interface voor slepen en neerzetten van Constant Contact. Er is een gratis proefperiode van 60 dagen van Constant Contact beschikbaar, zodat u deze tool kunt uitproberen voordat u zich vastlegt aan een betalingsplan.

Het ondersteuningsteam van Constant Contact is beschikbaar via livechat, telefoon en e-mail.

Prijs:

Het ‘E-mail’-abonnement van Constant Contact kost vanaf $ 20 / maand. Dit heeft alleen basisautomatiseringsfuncties. Download voor de geavanceerde automatiseringsfuncties het ‘Email Plus’-abonnement, dat begint bij $ 45 / maand.

2. Sendinblue

De Sendinblue-website

Sendinblue is een van de beste plug-ins voor WordPress-e-mailnieuwsbrieven. Het is ook een geweldige tool voor sms-marketing. Er is een reeks sjablonen om uw e-mails te maken.

Met Sendinblue kunt u aangepaste workflows bouwen die automatisch e-mails verzenden. U kunt zelfs het gedrag van uw contactpersoon op uw website gebruiken om e-mails te activeren. U kunt bijvoorbeeld een geautomatiseerde e-mail sturen als een klant een artikel aan zijn winkelmandje toevoegt maar niet afrekent.

Prijs:

Sendinblue biedt een volledig gratis account aan voor maximaal 300 e-mails per dag. Je krijgt onbeperkte contacten. Als u meer e-mails wilt verzenden, beginnen betaalde abonnementen bij $ 25 / maand.

3. Druppelen

De Drip-website

Drip is een krachtig e-mailmarketingplatform, met geweldige WooCommerce-integratie. Het is een bijzonder goede optie als u een e-commerce-website beheert. Het heeft intelligente tools voor marketingautomatisering en slimme e-mailsegmentering.

Drip biedt ook veel ondersteuning, zowel via livechat als met webinars, gedetailleerde online cursussen en uitstekende documentatie. Het is niet de goedkoopste optie, maar het is het geld meer dan waard als u uw marketinginspanningen wilt maximaliseren.

Prijs:

Drip biedt een gratis proefperiode van 14 dagen. Daarna beginnen hun plannen vanaf $ 19 / maand, maar dat levert je slechts 500 abonnees op. Voor $ 39 / maand kun je maximaal 2.500 abonnees hebben.

4. ConvertKit

De Convertkit-website

ConvertKit is een eenvoudig te gebruiken en robuust e-mailmarketingplatform. Het heeft een aantal geweldige functies voor videomakers en bloggers, maar het is ook een populaire optie voor kleine bedrijven.

ConvertKit maakt het gemakkelijk om uw contacten te segmenteren in leads en bestaande klanten, u kunt vervolgens verschillende e-mails naar elk sturen. Het heeft een eenvoudige e-mailbouwer om e-mails te maken die er op alle apparaten geweldig uitzien. U kunt zelfs klikbare CTA-knoppen maken en conversies bijhouden wanneer gebruikers erop klikken.

Prijs:

ConvertKit kost vanaf $ 25 / maand (jaarlijks betaald) voor maximaal 1.000 abonnees. Dit omvat al hun functies, zoals geautomatiseerde trechters en e-mailreeksen. Er is een gratis proefperiode van 14 dagen, waarvoor geen creditcard nodig is.

5. OptinMonster

De OptinMonster-website

OptinMonster is de beste conversie-optimalisatiesoftware op de markt. Hiermee kunt u eenvoudig websitebezoekers omzetten in abonnees en klanten.

Het wordt geleverd met eenvoudig te integreren lightbox-pop – ups , inschuifformulieren, welkomstmatten, couponwielen en meer.

OptinMonster werkt met alle populaire e-mailmarketingdiensten en helpt u snel meer abonnees voor uw e-maillijst te krijgen.

Het zit boordevol functies waarmee u automatisch gebruikers kunt targeten en hen gepersonaliseerde campagnes kunt laten zien. U kunt bijvoorbeeld gerichte berichten weergeven voor verschillende pagina’s op uw site. U kunt ook campagnes weergeven op basis van gebruikersactiviteit en geografische locatie.

Prijs:

OptinMonster kost vanaf $ 9 / maand (jaarlijks gefactureerd). U krijgt echter 10% korting als u onze OptinMonster-kortingsbon gebruikt .

Marketingautomatisering op locatie (WordPress)

Onsite marketingautomatiseringstools zijn tools die u rechtstreeks op uw website gebruikt. Hiermee kunt u automatisch en effectief de bezoekers van uw website promoten.

6. ChatBot

De ChatBot-website

ChatBot is een slimme geautomatiseerde bot die op dezelfde manier met gebruikers kan communiceren als een live chat-agent. Het is alsof u een virtuele assistent voor uw website heeft die 24/7 beschikbaar is en direct antwoord kan geven.

U kunt ChatBot gebruiken om boekingen aan te nemen , gesprekken te plannen of zelfs om producten rechtstreeks vanuit het chatvenster te verkopen. Het integreert naadloos met LiveChat . Dit betekent dat een live-agent in het gesprek kan springen als de gebruiker wat extra hulp nodig heeft.

Prijs:

ChatBot kost vanaf $ 50 / maand, wat je tot 1000 chats oplevert. Er is ook een gratis proefperiode van 14 dagen.

7. OptinMonster (OnSite Retargeting)

De OptinMonster-website

Met de OnSite Retargeting®-functie van OptinMonster kunt u het meeste uit uw advertentiebudget halen. Hiermee kunt u uw promoties aanpassen voor bezoekers die terugkeren naar uw site. Op die manier laat u ze niet exact dezelfde campagnes zien die ze al hebben gezien.

U kunt de OnSite Retargeting® gebruiken in combinatie met de andere functies van OptinMonster. Deze omvatten krachtige weergaveregels waarmee u gemakkelijk mensen kunt targeten op basis van de pagina (‘s) die ze bekijken, welk apparaat ze gebruiken, hoe ze in het verleden met uw website hebben omgegaan, nieuwe versus terugkerende bezoekers en nog veel meer.

Prijs:

U hebt het ‘Groei’-plan van OptinMonster nodig ($ 49 / maand, jaarlijks gefactureerd) om de OnSite Retargeting®-functie te gebruiken. U kunt 10% korting krijgen door onze OptinMonster-kortingsbon te gebruiken .

8. Intercom

De Intercom-website

Intercom wordt vaak gezien als een live chat-tool, maar het doet veel meer dan dat. Hiermee kunt u chatbots gebruiken en uw chats ook integreren met andere elementen van uw marketingworkflow.

Met Intercom kunt u geautomatiseerde in-app-berichten verzenden die veel verder gaan dan alleen tekst. U kunt afbeeldingen, video’s, emoji’s en zelfs apps gebruiken om te helpen bij uw marketing. Het is gemakkelijk om uit veel verschillende berichtstijlen te kiezen, zonder dat u een ontwikkelaar hoeft te betrekken.

Intercom heeft ook verschillende optionele add-ons beschikbaar. Deze omvatten productrondleidingen, geavanceerde leadgeneratie en geavanceerde klantbetrokkenheid.

Prijs:

Intercomkosten beginnen vanaf $ 39 / maand. De optionele add-ons zijn apart geprijsd. De kosten zullen stijgen naarmate u meer abonnees krijgt, en het kan gemakkelijk oplopen tot duizenden per maand.

9. Smash Ballon

De Smash Balloon-website

Smash Balloon biedt 4 verschillende WordPress-plug-ins waarmee u sociale feeds aan uw website kunt toevoegen. Deze hebben betrekking op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Ze zijn een geweldige manier om het meeste uit uw tijd op sociale media te halen. U kunt automatisch berichten uit uw account toevoegen, of zelfs berichten met een specifieke hashtag, indien van toepassing.

U kunt uw sociale feeds op verschillende manieren aanpassen. U kunt bijvoorbeeld een Instagram-feed maken die u kunt kopen, zodat klikbare Instagram-foto’s van uw producten automatisch aan uw site worden toegevoegd.

Prijs:

De plug-ins van Smash Balloon zijn zowel afzonderlijk als als bundel verkrijgbaar. De voordeligste optie is de ‘All Access-bundel’ voor $ 299 / jaar. Dit geeft je alle 4 de plug-ins plus prioriteitsondersteuning.

Als u slechts één plug-in wilt, zijn deze elk geprijsd vanaf $ 49 / jaar.

10. RafflePress

De RafflePress-website

RafflePress is de beste plug-in voor WordPress-wedstrijden en weggeefactieswaarmee u gebruikersinteracties op uw site kunt stimuleren.

Dit kan het bezoeken van een pagina op uw site zijn, deelnemen aan een peiling of enquête, een video bekijken en meer. U kunt zelfs uw eigen acties maken, zoals lezers vragen om een ​​opmerking achter te laten.

Door een wedstrijd voor uw lezers te creëren, kunt u hun betrokkenheid bij uw inhoud aanzienlijk vergroten. U kunt ook acties instellen die lezers ertoe aanzetten uw inhoud op sociale media te delen.

Prijs:

RafflePress kost vanaf $ 49 / jaar.

Contentmarketing

Kost het maken van inhoud veel tijd? Hier zijn enkele geweldige tools waarmee u meer uit uw inhoud kunt halen.

11. Outbrain

De Outbrain-website

Met Outbrain kunt u uw inhoud presenteren in populaire online publicaties. Ze hebben samenwerkingsverbanden met sites zoals CNN, US Weekly, MSN, de Wall Street Journal, The Guardian, BuzzFeed en nog veel meer.

In plaats van uw volledige artikelen over die publicaties opnieuw te publiceren, zien lezers een miniatuur, titel en de naam van uw merk. Hiermee wordt direct doorgelinkt naar uw eigen website.

Prijs:

Outbrain berekent een CPC-tarief (kosten per klik). U betaalt voor het aantal klikken dat uw inhoud ontvangt. U kunt voor elke campagne een budgetlimiet instellen.

12. Zapier

De Zapier-website

Zapier is een tool waarmee je andere apps met elkaar kunt verbinden, met een enorm aanbod. Het is een geweldige manier om inhoud van de ene plaats naar de andere te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld een ‘Zap’ opzetten om automatisch een nieuw verhaal in Medium te maken wanneer u een nieuw bericht in WordPress publiceert.

Je kunt ook veel andere taken automatiseren, zoals het delen van nieuwe inhoud op sociale media, het toevoegen van nieuwe leads aan een spreadsheet of database, of het maken van een Trello-kaart wanneer er een nieuwe WooCommerce-bestelling binnenkomt.

Prijs:

Zapier heeft een gratis abonnement dat je tot 5 Zaps en 100 taken / maand geeft. Betaalde abonnementen beginnen vanaf $ 19,99 / maand (jaarlijks gefactureerd).

13. Google Mijn Bedrijf automatisch publiceren

Plug-in voor Google Mijn Bedrijf Auto Publish

Google My Business Auto Publish is een eenvoudige maar zeer nuttige WordPress-plug-in. Hiermee kunt u automatisch inhoud publiceren op uw ‘Mijn Bedrijf’ Google-account. Dit betekent dat uw berichten onmiddellijk op uw Google-bedrijfsprofiel verschijnen.

U kunt berichten of pagina’s publiceren en zelfs een standaard bericht voor delen instellen om tijd te besparen. Als je een bepaald bericht niet wilt publiceren, kun je eenvoudig een vakje aanvinken of de plug-in zo instellen dat er niet automatisch nieuwe berichten worden gepubliceerd.

Prijs:

Google Mijn Bedrijf Auto Publish is gratis.

Automatisering van marketing via sociale media

Social media marketing kan ongelooflijk krachtig zijn, maar het kan ook veel tijd kosten. U hebt geautomatiseerde systemen nodig om ervoor te zorgen dat u het meeste uit deze kansen haalt en bijhoudt wat het meest effectief is.

14. ManyChat

De ManyChat-website

Met ManyChat kunt u geautomatiseerde Facebook-berichten verzenden, zodat klanten rechtstreeks bij Facebook Messenger kunnen kopen. De bot kan klanten helpen bij het selecteren van een geschikt product en binnen Messenger zelf betalen.

U kunt zelfs de gesprekken en de reacties van klanten gebruiken om aan te passen welke producten worden aanbevolen. ManyChat kan een klant een kortingsbon sturen om hem te vragen te kopen. Het kan ook worden geïntegreerd met populaire betalingsgateways zoals PayPal en Stripe, en kan worden gebruikt met meer dan 2.000 apps door verbinding te maken met Zapier.

Prijs:

ManyChat heeft een gratis abonnement dat basisfuncties biedt. Hun Pro-abonnement begint vanaf $ 10 / maand, voor maximaal 500 abonnees.

15. Rugwind

De Tailwind-website

Tailwind heeft planningshulpmiddelen voor Pinterest en Instagram waarmee je berichten van tevoren kunt plannen. Het geeft je hashtag-suggesties voor Instagram. Met Pinterest kun je met een enkele klik 10 pinnen plannen. U kunt de analytische tools van Tailwind gebruiken om te zien wat werkt en om uw inhoud op de beste momenten in te plannen om meer betrokkenheid te krijgen.

Tailwind biedt ook Power-up-functies waarmee u nog meer kunt doen met uw sociale media- accounts. Met de SmartLoop Power-up kun je pins opnieuw delen, inclusief seizoensinhoud op het juiste moment.

Prijs:

Tailwind heeft een gratis proefperiode (geen creditcard vereist). Daarna is het $ 9,99 / maand voor elk social media-profiel. Je moet Pinterest en Instagram apart betalen. PowerUps kosten vanaf $ 4,99 / maand voor elk social media-profiel.

16. HootSuite

De Hootsuite-website

HootSuite is een populair beheerplatform voor sociale media waarmee u al uw sociale inhoud in één app samenbrengt. U kunt automatisch berichten van tevoren plannen, openbare kanalen en privéberichten volgen en nog veel meer.

Als uw kleine bedrijf een socialemediateam heeft, is HootSuite erg nuttig omdat het u robuust teambeheer en machtigingen biedt. U kunt de analyses van HootSuite gebruiken om gedetailleerde rapporten te krijgen over hoe uw berichten ook presteren in verschillende netwerken.

Prijs:

HootSuite heeft een beperkt gratis abonnement dat 3 sociale profielen en 1 gebruiker dekt. Betaalde abonnementen beginnen vanaf $ 29 / maand. Er is een gratis proefperiode van 30 dagen van de ‘Professional’- en’ Team’-abonnementen (creditcard vereist).

17. AgoraPulse

De Agorapulse-website

AgoraPulse is een beheertool voor sociale media. Het geeft je veel flexibele planningsopties om van tevoren posts op sociale media in de wachtrij te plaatsen. U kunt uw berichten ook verzetten en zelfs in bulk uploaden. Er is een sociale inbox in de tool waarmee u al uw vermeldingen, opmerkingen over advertenties en andere belangrijke berichten kunt beheren.

Met AgoraPulse krijgt u onbeperkte rapporten waarmee u de ROI van uw inspanningen op sociale media kunt bepalen. Het is gemakkelijk om conceptberichten, opmerkingen en berichten toe te wijzen aan verschillende teamgenoten. Er is ook een ingebouwde CRM waarmee u uw publiek kunt labelen en groeperen in segmenten. Met AgoraPulse kunt u ook interne notities aan elke gebruiker toevoegen en ook hun gespreksgeschiedenis bekijken.

Prijs:

AgoraPulse kost vanaf $ 79 / maand (jaarlijks betaald). Er is een gratis proefperiode van 28 dagen beschikbaar, zonder creditcard.

18. Buffer

De Buffer-website

Buffer is een langlopende tool voor het plannen van sociale media. Hiermee kunt u van tevoren inhoud plannen voor meerdere verschillende sociale netwerken, waaronder Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest.

Je kunt Buffer ook gebruiken om hashtags voor Instagram te plannen en te organiseren, om de prestaties van je inhoud te meten en meer. Buffer biedt zowel ‘Publiceer’- als’ Analyse’-tools (afzonderlijk gefactureerd). Als u een socialemediateam heeft, kunt u verschillende toegangen en machtigingen aan verschillende mensen toewijzen.

Prijs:

Bufferkosten vanaf $ 12 / maand (jaarlijks gefactureerd), met een gratis proefperiode van 14 dagen. Er is ook een gratis basisplan, waarmee je 3 sociale accounts en 10 geplande berichten tegelijk krijgt.

19. Vermeld

De Mention-website

Mention heeft een ‘luister’-functie waarmee je sociale media kunt volgen, plus recensiesites, blogs en het hele internet. Op die manier hoeft u niet veel tijd te besteden aan het monitoren van sociale media voor vermeldingen van uw merk.

U kunt zelfs volgen wat er over uw concurrentie wordt gezegd. Mention kan u ook inzichten in uw publiek geven over uw belangrijkste onderwerpen. Het is gemakkelijk te gebruiken om social media-inhoud met meerdere kanalen te organiseren en in te plannen.

Prijs:

Mention biedt een gratis abonnement waarmee u een enkele melding kunt maken. Hun betaalde abonnementen kosten vanaf $ 25 / maand (jaarlijks gefactureerd).

Verkoopautomatisering (CRM)

Sluit uw verkoopteam zoveel deals als u wilt? Of worden kleine details gemist ondanks dat het team veel tijd besteedt aan de administratie? Er zijn veel krachtige tools voor verkoopautomatisering om alles bij te houden.

20. HubSpot

De HubSpot-website

HubSpot biedt een reeks alles-in-één marketingsoftware. Dit omvat de HubSpot CRM-tool (klantrelatiebeheer) waarmee u uw inhoud kunt organiseren en uw volledige verkooptrechter kunt bekijken in een duidelijk visueel dashboard. U kunt uw contacten sorteren op basis van gewonnen of verloren deals, afspraken, specifieke tijdsperioden en meer.

U kunt de HubSpot CRM gebruiken om geautomatiseerde e-mails in te plannen, voor livechat en nog veel meer. Met HubSpot kunt u ook chatbots opnemen om uw livechatmarketing te automatiseren. Het is mogelijk om HubSpot te integreren met vele andere populaire diensten, zoals de zakelijke telefoondienst RingCentral.

Prijs:

U kunt gratis HubSpot CRM of een basis HubSpot-abonnement gebruiken. Om het meeste uit HubSpot te halen, wil je al hun tools gebruiken. Hun betaalde abonnementen beginnen vanaf $ 33,60 / maand (jaarlijks gefactureerd).

Als uw bedrijf een startup is, komt u mogelijk in aanmerking voor het ‘HubSpot for Startups’-programma, waarmee u tot 90% korting krijgt.

21. Pipedrive

De Pipedrive-website

Pipedrive is een verkoop-CRM waarmee u leads kunt beheren, deals kunt prioriteren, communicatie kunt volgen en nog veel meer. U kunt repetitieve taken automatiseren met behulp van zowel de functies van Pipedrive als app-integraties. Het integreert met veel tools, waaronder Chatbot en LiveChat.

Pipedrive geeft je ook activiteitsherinneringen om je te helpen het werk bij te houden, synchroniseert je activiteiten automatisch met Google Agenda en kan zelfs automatisch vervolgtaken voor je maken. Met de rapportagetools ziet u de conversieratio’s van uw deals en kunt u uitzoeken welke activiteiten leiden tot de beste conversieratio.

Prijs:

Pipedrive-kosten vanaf $ 12,50 / maand (jaarlijks gefactureerd). Er is een gratis proefperiode van 14 dagen, waarvoor geen creditcardgegevens nodig zijn.

22. Versverkoop

De Freshworks-website

Freshsales is een andere geweldige CRM met een verkoopgerichte aanpak. Het maakt gebruik van AI-gestuurde leadscoring, waarmee u automatisch prioriteit kunt geven aan leads op basis van welke waarschijnlijker zullen worden geconverteerd. Bovendien voegt Freshsales automatisch extra details over uw leads, contacten en accounts toe op basis van sociale en openbaar vermelde informatie, dus u hoeft dit niet handmatig in te voeren.

Met Freshsales kunt u slimme e-mailcampagnes maken op basis van de activiteiten van uw leads. U kunt ook vervolgactiviteiten automatiseren en workflows creëren om de productiviteit in uw team te verbeteren. U kunt Freshsales zelfs gebruiken om automatisch te detecteren hoe gebruikers omgaan met uw website en product door middel van het volgen van activiteiten.

Prijs:

Freshsales kosten vanaf $ 12 / maand, jaarlijks gefactureerd. Er is ook een gratis proefperiode van 21 dagen (geen creditcard vereist). Er is ook een gratis abonnement, maar dit biedt niet veel functies.

23. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WordPress. Het helpt u te begrijpen waar uw gebruikers vandaan komen en wat ze op uw website doen.

Om een ​​marketingautomatiseringstool effectief te gebruiken, heeft u eenvoudig te begrijpen rapporten nodig die u precies vertellen wat voor uw bedrijf werkt en wat niet.

MonsterInsights helpt u gebruikersactiviteit op uw website bij te houden. Het wordt geleverd met het bijhouden van WooCommerce-conversies , het indienen van formulieren, het bijhouden van uitgaande links en het bijhouden van gebruikers.

Kortom, u krijgt een duidelijk beeld van wat er op uw site gebeurt en wat u kunt doen om meer verkopen en conversies te genereren. Zie onze ultieme gids over het bijhouden van conversies in WordPress voor meer informatie .

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen meer te weten te komen over de beste marketingautomatiseringstools voor kleine bedrijven.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format