4 Beste WordPress-websitepaginabouwers - DeLaatbusiness
What is a chatbot?

4 Beste WordPress-websitepaginabouwers

9 min


95
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Hoewel het grootste marktaandeel van WordPress onaangetast blijft, is de populariteit van concurrerende websitebouwers gestaag toegenomen .

Als je naar het landschap van websitebouwers kijkt, hebben de meeste van hen de volgende ontwerpmogelijkheden gemeen:

 • Drag-and-drop of visuele editor
 • Codevrije paginabouw
 • Vooraf gemaakte widgets voor basis- en geavanceerde functies
 • Paginasjablonen voor snellere ontwikkeling
 • Inherent responsieve op blokken gebaseerde ontwerpen

Dit is lange tijd een zwakke plek geweest voor WordPress. En hoewel het zijn langlopende klassieke editor in 2018 heeft gedumpt voor de meer competitieve Gutenberg-blokeditor , schiet het nog steeds tekort.

Gelukkig vullen WordPress-plug-ins voor het maken van pagina’s met succes het gat, waardoor gebruikers snel professioneel ogende websites kunnen bouwen op meer intuïtieve manieren.

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijkere website-bouwervaring met WordPress, dan kan deze vergelijking van de 5 beste WordPress-paginabouwers je helpen de juiste voor jou te vinden:

 • Bever Builder
 • Brizy
 • Divi
 • Elementor

4 Beste WordPress Page Builder-plug-ins vergeleken

Hoewel de ontwikkelgemeenschap van WordPress zeker de uitdaging is aangegaan om een ​​betere bewerkings- en ontwerpervaring voor WordPress te bouwen, zijn er tal van opties voor paginabuilder beschikbaar. Dus, welke gebruik je?

In sommige gevallen kan uw WordPress-thema dat voor u bepalen. Veel premium-thema’s zijn voorverpakt met een paginabuilder-plug-in die de ontwikkelaar wil dat je gebruikt.

In de meeste gevallen is het echter aan jou om de plug-in voor het maken van pagina’s te vinden en te installeren die het beste bij je past.

Hier is een vergelijking van hoe de beste WordPress-paginabouwers het doen:

1. Elementor

Elementor is nog maar een paar jaar oud en toch is het de meest populaire WordPress-paginabuilder van dit moment (en naar mijn mening de beste). Momenteel zijn er meer dan 3 miljoen websites waarop Elementor is geïnstalleerd en de gebruikers hebben het een gemiddelde beoordeling van 4,9 op 5 gegeven.

Opvallende functie: vanwege zijn populariteit en hoe lang het al op de markt is, zijn er honderden gratis plug-ins die Elementor-gebruikers helpen de functies en functionaliteit van de toch al krachtige paginabuilder uit te breiden. Elementor is gratis beschikbaar in de WordPress-repository en voor een premium op zijn website: Elementor-prijzen


Elk plan is ontworpen met dezelfde exacte functies. Het enige verschil is hoeveel websites gebruikers ermee kunnen bouwen. Dit maakt Elementor een geweldige tool om een ​​webdesignbedrijf mee te schalen.

In tegenstelling tot zijn belangrijkste concurrent, Beaver Builder, kan de gratis paginabuilder van Elementor worden gebruikt om krachtige zakelijke websites te maken. Toegegeven, gebruikers hebben geen toegang tot de 50+ extra widgets of 300+ sjablonen die bij een Pro-upgrade worden geleverd, maar er zijn talloze oplossingen dankzij WordPress-ontwikkelaars die Elementor-integraties hebben gebouwd. Zo ziet de editor eruit: Elementor-editor

Dit zijn de gratis widgets:

Elementor Basic Widgets

Dit zijn de betaalde widgets van elementor pro:

Elementor Pro-widgets

Beaver Builder

Beaver Builder - plug-ins voor paginabuilder voor WordPress


Beaver Builder is een freemium-paginabuilder voor WordPress. Het is een van de oudste en meest populaire plug-ins voor het maken van pagina’s met meer dan 400.000 actieve installaties en een beoordeling van 4,8 van de 5 sterren.

Opvallende functie: hoewel beginnende WordPress-gebruikers Beaver Builder gemakkelijk onder de knie zullen vinden, zal deze tool zeker een hit worden bij webontwikkelaars en ontwerpers die meer controle willen over hun website en Multisite-ontwerpen.

Prijs

Beaver Builder Lite is een gratis plug-in die beschikbaar is in de WordPress-repository. De plug-in is echter enorm beperkt en gebruikers zullen er niet veel meer mee kunnen ontwerpen dan een basisblog of persoonlijke website.

Door te upgraden, kunnen gebruikers profiteren van alle voordelen van deze paginabuilder met slepen en neerzetten:

Prijzen van Beaver Builder

Als u de prijzen van Beaver Builder met die van anderen vergelijkt, zult u merken hoe prijzig het lijkt. De kosten dekken echter een onbeperkt aantal sites in plaats van slechts één.

Bovendien stellen de Pro- en Agency-plannen gebruikers in staat om van Beaver Builder een winstgevende tool voor hun WordPress-bedrijven te maken met extra functies zoals Multisite-ondersteuning en White Labeling.

Bruikbaarheid

Wanneer gebruikers Beaver Builder starten, zullen ze dit tegenkomen:

Beaver Builder Editor

Het is een schone, eenvoudige tool om vanaf het begin te gebruiken.

De hoofdwerkbalk kan naar links of rechts van de pagina worden verplaatst. Het kan ook kleiner worden gemaakt.

Wat betreft bouwen met Beaver Builder, het is eenvoudig. De werkbalk biedt gebruikers drie tools voor het maken van pagina’s:

 • Modules: dit zijn de inhoudselementen die u gebruikt om een ​​pagina op te bouwen.
 • Rijen: hiermee kunt u rijen opsplitsen in meerdere kolommen en indelingen.
 • Sjablonen: met sjablonen kunt u een vooraf ontworpen paginaontwerp gebruiken in plaats van er zelf een te bouwen (alleen beschikbaar bij premium).

Dan is er het gemak van het aanpassen van uw inhoud zodra deze op de pagina staat.

Elk moduleblok heeft zijn eigen aangepaste instellingen. De selectie van instellingen is aanzienlijk vereenvoudigd, maar Beaver Builder stelt gebruikers in staat veel meer te doen met geavanceerde bedieningselementen en aangepaste code dan veel andere paginabouwers.

Widgets

Beaver Builder Lite is ongelooflijk beperkt. De enige modules die u aan pagina’s kunt toevoegen, zijn:

 • Tekst
 • Beeld
 • Video
 • Audio
 • HTML
 • Zijbalk

Om iets waardevols te bouwen, moet je ofwel een Beaver Builder-power-up gebruiken of upgraden naar Pro om meer modules te krijgen:

Beaver Builder Pro

Hoe dan ook, Lite is echt niet voldoende om iets voor professionele doeleinden te bouwen – voor één of meerdere sites.

Sjablonen

Beaver Builder heeft een prachtige selectie sjablonen die u kunt gebruiken om het ontwerp van uw pagina’s te versnellen:

Beaver Builder-sjablonen

De enige manier om er toegang toe te krijgen, is met een premium lidmaatschap.

Als je een fan bent van de intuïtieve oplossing voor paginabuilder van Beaver Builder en de kosten op dit moment niet kunt rechtvaardigen, kun je Beaver Builder-sjablonen van een andere bron krijgen: Astra Starter Sites . Sjablonen zijn beperkt, maar ze geven je in ieder geval wat meer flexibiliteit in wat je kunt doen met de gratis plug-in.

2. Brizy

Brizy-plug-in

Brizy is een van de nieuwere spelers in het paginabuilder- spel. Het wordt echter ondersteund door ThemeFuse, een ontwikkelbedrijf voor WordPress-thema’s en plug-ins dat al ongeveer tien jaar in WordPress werkt.

Opvallende functie: met een minimaal ontworpen editor en vereenvoudigde instellingen is Brizy de beste tool voor het maken van pagina’s voor gebruikers die nieuw zijn bij WordPress.

Prijs

Brizy kan gratis worden gedownload vanuit de WordPress plug-in repository of je kunt upgraden naar een van de Pro-abonnementen op basis van waar je het voor nodig hebt:

Brizy-prijzen

Net als andere paginabouwers geeft het premiumplan u toegang tot:

 • Meer ontwerpsjablonen
 • Extra elementen voor het opbouwen van pagina’s (zoals pop-ups en megamenu’s)
 • Geavanceerde functies (zoals A / B-testen)
 • Betere ondersteuning
 • En meer

De prijs is heel redelijk – vooral voor WordPress-gebruikers die gewoon een volledig functionele website voor zichzelf willen bouwen.

Bruikbaarheid

De Brizy-paginabuilder houdt alle bewerkingselementen uit de weg, zodat gebruikers zich echt kunnen concentreren op het ontwerpen van prachtige pagina’s voor hun websites:

Brizy Editor

Elk blok en element is een makkie om te bewerken:

Brizy Element bewerken

De aanvankelijke aanpassingsopties die aan gebruikers worden gepresenteerd, worden tot een minimum beperkt. Dat is goed als je een beginnende gebruiker bent die niet wil verzanden in uitgebreide instellingen die je bij andere paginabouwers aantreft. Dat gezegd hebbende, als u meer met Brizy wilt doen, hebben gebruikers toegang tot geavanceerde instellingen en kunnen ze aangepaste CSS-klassen toepassen.

Eenmaal verloofd, wordt de Brizy-werkbalk een zeer nuttig hulpmiddel. Dit is bijvoorbeeld de werkbalk Elementen (widgets):

Brizy elementen toevoegen

Een ding om op te letten bij Brizy is dat het geen editor is voor slepen en neerzetten; tenminste, niet zoals anderen op deze lijst. In plaats daarvan moeten gebruikers de tool Opnieuw ordenen in de werkbalk openen om hun blokken te verplaatsen:

Brizy Herordeningsblokken

Het werkt echter net zo goed als slepen en neerzetten op de pagina.

Er zijn ook andere dingen die u kunt doen met de werkbalk. Zoals algemene stijl toevoegen aan een pagina, een sjabloon toepassen of uw pagina ontwerpen in een responsieve weergave:

Brizy Responsive View

Als je nerveus bent over een plug-in voor paginabuilder die overweldigend is, maar je de toegang tot de essentiële ontwerpmogelijkheden niet wilt verliezen, kies dan voor Brizy.

Widgets

Gebruikers hebben standaard een grote selectie aan Elements om mee te werken:

 • Tekst
 • Pictogrammen
 • Toetsen
 • Afstandhouders
 • Lijnen
 • Kaarten
 • Tellers
 • Rijen en kolommen
 • En zoveel meer

Dat is gewoon van de gratis versie. Met Brizy Pro krijgen gebruikers toegang tot een dozijn extra Elements, aangepaste lettertypen, afbeeldingsfilters, pop-upontwerpen en dynamische inhoud.

Omdat Brizy relatief nieuw is, zijn er nog geen add-ons beschikbaar in de repository van de plug-in. Naarmate de populariteit van deze plug-in toeneemt, moet u echter uitkijken naar nieuwe add-ons om u te helpen de mogelijkheden van de plug-in uit te breiden.

Sjablonen

Met de gratis plug-in hebben gebruikers een aantal manieren om Brizy-sjablonen te gebruiken.

Om te beginnen kan de lay-out worden gewijzigd met behulp van de Brizy-sjabloon, de sjabloon met volledige breedte of de omslagsjabloon (op basis van het paginatype).

Bij het toevoegen van nieuwe elementen met behulp van het plusteken op de pagina, kunnen gebruikers kiezen uit een aantal paginagrote en bloksjablonen:

Brizy-sjablonen

Het geweldige hieraan is dat gebruikers sjabloonresultaten kunnen filteren en sorteren op basis van of ze een lichte of donkere sjabloon willen gebruiken, evenals het soort blok dat ze proberen te bouwen.

Als u extra vooraf gemaakte ontwerpen wilt gebruiken, is een upgrade naar Pro vereist.

Brizy Pro-sjablonen

Dat gezegd hebbende, is het misschien het overwegen waard, aangezien u meer dan 150 pagina’s en bloksjablonen krijgt die zijn gebouwd door een professioneel thema-ontwikkelingsbedrijf.

3. Divi

Divi-plug-in


Divi is een premium plug-in voor het maken van pagina’s en een thema gemaakt door Elegant Themes, een bekende en vertrouwde ontwikkelaar van thema’s en plug-ins. In de afgelopen jaren is Divi echter het belangrijkste product geworden.

Opvallende functie: wanneer u Divi koopt, krijgt u niet alleen een paginabuilder. U krijgt toegang tot thema’s, plug-ins, websitepakketten, productupdates, premiumondersteuning en meer.

Prijs

Er is geen gratis versie van Divi, wat betekent dat het vooral belangrijk is om deze tool te bekijken en de demo te gebruiken om er zeker van te zijn dat je hem vertrouwd maakt voordat je je aanmeldt.

Divi-prijzen

Zoals u kunt zien, zijn de prijzen een beetje hoog voor Divi. Maar onthoud: u koopt niet alleen een plug-in voor het maken van pagina’s. Divi wordt geleverd met:

 • Honderden website- pakketten ; niet alleen willekeurige paginasjablonen
 • Invoegtoepassing voor e-mail van Bloom
 • Monarch plug-in voor het delen van sociale media
 • Het Extra-thema (wat geweldig is voor grote nieuwssites en tijdschriften)

Elegant Themes doet ook veel om voor de plug-in te zorgen op het gebied van updates en ondersteuning.

Dus als u een ontwerper bent die op zoek is naar een betrouwbare plug-in voor paginabuilder voor gebruik op de websites van uw klanten, zou dit een koopje zijn.

Bruikbaarheid

Op het eerste gezicht zou je naar de Divi Builder-demo kunnen kijken en denken: “Waar is de redacteur?”

Divi Builder

Gedeeltelijk komt dit doordat de hoofdbedieningsbalk verborgen is onder de paarse cirkel met de puntjes (…) in het midden onderaan de pagina. Het is ook omdat de widgets zichzelf pas tonen als u er met de muis overheen beweegt:

Divi Editor-interface

Zoals u kunt zien, zijn er drie werkbalken die verschijnen door over dit tekstvak te bewegen:

 • De blauwe werkbalk is voor sectie-instellingen.
 • De groene werkbalk is voor Rij-instellingen.
 • De grijze werkbalk is voor Widget-instellingen.

De instellingenbalk ziet er dan als volgt uit:

Divi Module-instellingen

Wat de bruikbaarheid betreft, is Divi niet de gemakkelijkste paginabouwer om te gebruiken als je nieuw bent bij WordPress of plug-ins voor paginabuilder. Er zijn gewoon te veel instellingen om te configureren, evenals geavanceerde instellingen om te overwegen.

Dat is het geval, Divi is het beste voor webontwerpers die volledige controle willen over het ontwerp en de codering van een WordPress-website, maar dit sneller willen doen dan het hele ding op maat te coderen.

Widgets

Omdat Divi een betaalde plug-in is, hoeft er niets te worden ontgrendeld met een upgrade. Je krijgt de volledige set modules (widgets) van Divi vanaf het begin en de selectie is episch:

Divi nieuwe module

Beschikbare widgets zijn onder meer:

 • Tekst
 • Beeld
 • Bar aanrecht
 • Afteltimer
 • Contact Formulier
 • Social integration
 • WooCommerce widgets
 • Fullwidth post slider
 • Feature list

Because Divi has been around for a long time, it’s another one of those WordPress page builders with tons of free integrations available. Be sure to check out the WordPress plugin repository if you’re interested in extending the capabilities of your builder even further.

Templates

While Divi can be a complicated page builder to get the hang of, it’s chock full of time-saving features. Case in point:

Divi-sjablonen

In addition to providing users with block templates, Divi comes with a wide array of page templates. And they’re not just pages you need to mix-and-match.

Divi-sjabloonpakketten

With Divi template packs, users can effectively build out an entire website in minutes. The content still needs to be tweaked, but the bulk of the structure is taken care of.

And if you’ve custom-designed a page already, you can always turn it into a template to save time in building out similarly structured pages.

In tegenstelling tot andere soorten WordPress-plug-ins die op elkaar lijken en werken, hebben paginabouwers de neiging om een ​​heel specifieke niche voor zichzelf te creëren. Zorg er dus voor dat u goed kijkt naar wat ze allemaal bieden voordat u zich aanmeldt en begint met het bouwen van uw website met een van hen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format