5 manieren om uw bedrijf op de markt te brengen met een klein budget - DeLaatbusiness

5 manieren om uw bedrijf op de markt te brengen met een klein budget

2 min


125

Eerder dit jaar onthulde een onderzoek van BrightLocal dat het gemiddelde kleine bedrijf $ 400 per maand aan marketing uitgeeft . Hoewel uit de bevindingen in het onderzoek bleek dat marketingbudgetten over het algemeen toenemen, met name in digitale en webgebaseerde gebieden, kunnen eigenaren van kleine bedrijven met beperkte middelen zich afvragen of ze met bescheidenere middelen evenveel kunnen groeien als grotere bedrijven. . De waarheid is dat u uw merk nog steeds voor minder op de markt kunt brengen – het vergt alleen wat strategisch werk en slim denken. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, zijn hier een paar gebieden waarop u zich kunt concentreren om uw merk het rendement op uw investering en de bekendheid bij een nieuw publiek te geven waarnaar het hunkert.

Klantengetuigenissen

Kent u iemand die een positieve ervaring heeft gehad met uw bedrijf? Moedig hen aan om een ​​getuigenis van een klant met u te delen die u (met hun toestemming) kunt gebruiken in uw marketingmateriaal! U kunt deze citaten opnemen in elk item, van een gedrukte brochure tot een e-nieuwsbrief en zelfs Facebook-recensies. Dit geeft uw bedrijf meer geloofwaardigheid aan potentiële klanten die het bekijken – en deelt met trots het soort ervaringen die anderen hebben gehad die toekomstige klanten in uw bedrijf te wachten staan.

Moedig Yelp-recensies aan

Ga verder dan de getuigenissen van klanten en laat uw klanten weten op welke beoordelingssites uw bedrijf aanwezig is, zodat ze daar positieve feedback kunnen geven. Voeg een Yelp-pictogram toe met de social media-knoppictogrammen op uw website en in marketingmateriaal om u nog gemakkelijker te vinden.

Positioneer jezelf als een gedachteleider

Een van de beste manieren waarop een ondernemer zichzelf op de markt kan brengen en zich kan onderscheiden van de massa, is door een expert te worden in zijn branche. Positioneer jezelf als een thought leader door blogposts te schrijven, podcasts op te nemen of vlogs te maken over de onderwerpen waar je een passie voor hebt en hoe ze aansluiten bij wat je doet met je merk. Creëer content voor je eigen bedrijfsblog en voor andere verkooppunten om cross-market te maken met andere bedrijven in vergelijkbare branches en buzz op een groter platform op te bouwen.

Breng gratis afbeeldingen en fotobewerking in huis

Wat als u een zeer krap budget heeft en het zich niet kunt veroorloven om professioneel foto’s te maken en te bewerken voor uw bedrijf? Neem het werk in huis voor veel minder geld – en in de meeste gevallen gratis. Bekijk sites met stockfoto’s zoals Unsplash , die vol staan ​​met gratis foto’s met hoge resolutie om te gebruiken voor promotiemateriaal dat redactioneel vriendelijk is en ver verwijderd van stereotiepe stockfoto’s. Gebruik sites zoals PicMonkey om uw afbeeldingen gemakkelijk te bewerken en bij te werken, grafische ontwerpen inclusief watermerken te maken en collages te maken met flexibele lay-outs.

Uitgeven aan het aanvragen van een handelsmerk en / of auteursrecht

Hoe mager uw financiën ook zijn, het belangrijkste dat u kunt doen om uw bedrijf succesvol te promoten, is het beschermen van het intellectuele eigendom ervan. Bestand om een ​​copyright (voor literaire, muzikale, dramatische en geluidswerken) of een handelsmerk (voor logo’s, slogans, taglines en meer) te registreren. Als u dit doet, wordt voor alle klanten geverifieerd dat uw werk uniek is – waardoor het gemakkelijk is om uw bedrijf te identificeren – en krijgt u de exclusieve rechten op dit werk om te voorkomen dat concurrenten uw originele activa plagiaat plegen of kopiëren.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format