7 eenvoudige manieren om video-inhoud van hoge kwaliteit te maken voor uw e-commercebedrijf - DeLaatbusiness

7 eenvoudige manieren om video-inhoud van hoge kwaliteit te maken voor uw e-commercebedrijf

3 min


148

Om kleine tot middelgrote bedrijven te laten concurreren op de dynamische markt van vandaag, moet u nadenken over video-inhoud van hoge kwaliteit. Geweldige video-inhoud kan dienen als een advertentie voor uw producten of uw service, kan worden gedeeld op meerdere sociale mediaplatforms en meer. Als e-commerce-ondernemer bij Volusion lijkt het maken van uw eigen videocontent waarschijnlijk een ontmoedigende taak.

Gelukkig heb je geen professionele videostudio nodig om hoogwaardige video’s en video-inhoud te maken voor sociale media of je site. Er zijn best practices die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit wat u in huis heeft – en als u enkele van de basisregels van videoproductie volgt (zoals goede verlichting, kwaliteitsopstelling, stabiliteit), kunt u creëren professioneel ogende video’s met een klein budget.

Betere videoproductie maakt je video’s niet alleen interessanter en boeiender, maar geeft je publiek ook vertrouwen. Niemand wil iets kopen dat eruitziet alsof het in een griezelige kelder is gefilmd! Lees verder om te leren hoe u het meeste uit de video’s kunt halen die u maakt.

1. Kies uw uitrusting

U hoeft de bank niet te breken om inhoud voor uw winkel te filmen. In feite kan een smartphone gemakkelijk worden gebruikt om video’s op te nemen en geweldige inhoud te maken. (Meer daarover hieronder.) Als je echter professionele uitrusting op instapniveau wilt kopen, raden we je aan een Canon Rebel T7 te kopen . Het is een fantastische camera voor het maken van video-opnamen, maar als je echt zin hebt, kun je er ook een kopen die wordt geleverd met een videomaker-kit .

2. Gebruik een statief

Camerastabilisatie is een van de gemakkelijkste manieren om legitimiteit aan uw productie toe te voegen. Als u voor iets anders geen geld heeft, moet u het hier uitgeven. Als je met je mobiele telefoon fotografeert, kun je een statief of zelfs een coole steadicam zoals deze gebruiken om vloeiende videobeelden te krijgen, zelfs als je rondloopt met opnemen.

3. Krijg kwaliteitsaudio

Koop een microfoon zodat u zoveel mogelijk omgevingsgeluid kunt elimineren. We hebben dit in november gebruikt voor een shoot met onze CEO. Duidelijke audio is vooral belangrijk als u de details van een item bespreekt of een verhaal over uw merk vertelt. Je video ziet er misschien geweldig uit, maar het effect verliest het meeste als niemand kan begrijpen wat je probeert te zeggen! Bovendien zorgt een goede audio ervoor dat je er professioneler uitziet (en klinkt).

Idealiter zou je als je fotografeert met een DSLR een draadloze lav-microfoonset en een externe recorder gebruiken , maar als je in de problemen zit en geld wilt besparen, gebruik dan degene die we eerder noemden. Dit is ook een goede optie als u opnamen maakt met uw mobiele telefoon. Vergeet niet om het geluid zo laag mogelijk te houden, zodat uw niveaus niet afnemen!

4. Vind de juiste muziek

Muziek kan een grote aanwinst zijn voor elke video, vooral als je een item wilt filmen zonder de hele tijd een voice-over te hoeven opnemen. Er zijn meerdere sites waar u voordelig royaltyvrije muziek kunt kopen. Ik vind vaak geweldige nummers bij Premium Beat en Pond5 . Als je een groter budget hebt en meer wilt, probeer dan Musicbed .

5. Stel uw verlichting in

Hoewel het hebben van een goed licht nuttig is, moet je moeder natuur gebruiken als je kunt! Een beetje natuurlijk licht uit een raam kan wonderen doen om uw onderwerp er fantastisch uit te laten zien. (Dit geldt ook voor productfotografie.) In deze productshoot die we bijvoorbeeld hebben gemaakt, was het meeste licht dat we gebruikten volledig natuurlijk … en de resultaten waren geweldig.

product-foto's-held

6. Kies een achtergrond

Hoewel een effen witte achtergrond voor veel mensen een go-to is, zeg ik maar weg! Ten eerste zal je video veel lijken op andere inhoud die er al is. Twee, het ziet er gewoon niet goed uit. Bijvoorbeeld, in deze video die we geschoten voor Lili Alessandra , gebruikten we een leuke, kleurrijke omgeving (en een model) te pronken met hun prachtige kussens:

Screen-Shot-2018-03-21-om 13.25.26-uur

7. Voeg video-effecten toe

Er zijn ook een aantal andere soorten video die u kunt gebruiken om coole ondersteunende beelden te maken. Filmen in slow motion kan de fijne kneepjes van een product of proces echt gedetailleerd maken, en met time-lapse-video kun je veel details in slechts enkele seconden beeldmateriaal persen. Dit zijn beide functies die u op de meeste smartphones kunt vinden.

Voor de meer technisch onderlegde mensen die er zijn: als je een meer geavanceerde camera zoals een DSLR gebruikt, is er ook altijd een optie voor time-lapse. Voor slow motion wil je gewoon in 60 frames per seconde opnemen en die beelden vervolgens in een tijdlijn van 30 frames per seconde in Adobe Premiere plaatsen .

Het hebben van opvallende video’s op uw sociale media is een geweldige manier om nieuwe klanten aan te trekken (en huidige fans te vermaken). We leven in een op beelden gerichte samenleving, en hoe meer geweldige video-inhoud je kunt produceren, hoe meer mensen betrokken zullen zijn bij je merk. Hopelijk hebben deze tips je wat inzicht gegeven in het filmen van fantastische content!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format