7 manieren om verkeer naar uw online winkel te leiden

4 min


110

“Bouw het en ze zullen komen”, luidt de regel, maar met zoveel opties voor online shoppers, hoe zorg je ervoor dat ze komen? Online verkopen betekent dat de wereld uw klant is, maar dat kan ook meer concurrentie betekenen voor die online dollars. Als u op zoek bent naar direct verkeer en wat geld opzij heeft gezet voor promotiedoeleinden, is betalen voor online advertenties een snelle manier om een ​​klantenbestand op te bouwen. U betaalt over het algemeen niet op basis van hoe vaak uw advertentie wordt weergegeven, maar alleen wanneer iemand erop klikt, waardoor online adverteren een goede manier is om klanten te werven en uw merk te versterken. Als je meer tijd hebt en op zoek bent naar een langetermijnstrategie, zijn er een aantal geweldige manieren, zoals SEO, sociale media en e-mail, om de aandacht van het publiek te trekken; ze kosten gewoon wat tijd en een beetje elleboogvet. Goed gedaan, dit is waar je misschien een voorsprong hebt op een deel van je concurrentie, aangezien veel winkels deze strategieën vaak over het hoofd zien als te tijdrovend of onmogelijk te relateren aan hun branche. Hier zijn een paar manieren om die klanten naar uw virtuele deur te leiden.

1. PPC-advertenties (Pay-Per-Click)

Er zijn veel “pay-per-click” -opties beschikbaar, maar PPC verwijst over het algemeen naar de tekstadvertenties die bovenaan uw zoekresultaten verschijnen. Deze tekstadvertenties zijn misschien niet zo opvallend als andere soorten online advertenties, maar ze bieden u wel de mogelijkheid om de unieke voordelen van uw winkel en producten te beschrijven: gemakkelijk retourneren, antikleef, gemaakt in de VS.

Beste voor … brede categorieën van vergelijkbare producten met een gemiddelde tot bovengemiddelde winstmarge (douchegordijnen, auto-onderdelen) en voor diensten (boekhouding, weddingplanners)

2. Vergelijkingsmachines

Dit zijn de productafbeeldingen die u mogelijk tegenkomt tijdens het zoeken naar producten. Voorbeelden van zoekmachines zijn Google Shopping, Bing Shopping, Amazon Product Ads en Shopzilla. Deze steeds populairder wordende productadvertenties worden weergegeven op basis van een feed die vanuit uw winkel naar de winkelengine wordt geüpload voordat deze wordt weergegeven. Als u een productprijs wijzigt, als een artikel niet op voorraad is, of als u nieuwe producten toevoegt, verschijnen die wijzigingen vrijwel onmiddellijk in de resultaten van de shopping feed. Deze advertenties geven ook de productafbeelding weer die u in uw winkel heeft, zodat zoekers letterlijk een duidelijk beeld hebben van het product dat u aanbiedt, waardoor uw conversieratio (het aantal mensen dat op een advertentie klikt en doorgaat met kopen) wordt verhoogd en ongewenste klikken.

Het beste voor … producten met goede afbeeldingen, producttitels / beschrijvingen en concurrerende prijzen / verzending – aangezien de prijs bij het product wordt weergegeven voor alle advertenties zodat klanten deze kunnen vergelijken.

3. Banneradvertenties

Dit zijn de rechthoekige grafische advertenties die op individuele websites worden weergegeven in plaats van in de zoekresultaten van zoekmachines. U kunt kiezen op welke deelnemende websites u wilt adverteren, maar een recenter gebruik van banneradvertenties wordt Remarketing of Retargeting Advertising genoemd, waarbij u zich richt op klanten die uw winkel al hebben bezocht. Omdat ze al een keer zijn geweest, is de kans groter dat ze in de toekomst een aankoop doen. U kunt verschillende berichten maken om bezoekers te targeten die net uw winkel hebben bekeken, op degenen die iets aan het winkelwagentje hebben toegevoegd en zijn vertrokken, of uw klanten die iets hebben gekocht en u wilt hen aanmoedigen om toekomstige aankopen te doen. Remarketingadvertenties zijn een goede manier om uw merk te versterken en meer bezoekers naar uw winkel te trekken.

Het beste voor … winkels met een langere koopcyclus (meubels, onroerend goed, auto) of met frequente, terugkerende verkopen (eten, kleding). Het is ook het beste als u de mogelijkheid heeft om uw eigen advertenties te ontwerpen of toegang heeft tot iemand die dat kan.

4. Dynamische Shopping-feeds

Net als bij remarketing, vullen dynamische winkeladvertenties een banneradvertentie met een afbeelding van een product dat uw klant onlangs heeft bekeken. Het is eigenlijk een advertentie op maat gemaakt voor die klant! Geen ontwerpexpertise vereist – kies gewoon een formaat en kleurenschema, upload een logo en de zoekmachine vult het met de juiste producten uit uw winkel.

5. SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is samen met de algoritmen van zoekmachines geëvolueerd. Er zijn tientallen technieken en tactieken als het gaat om het optimaliseren van uw site, maar veel van de huidige strategieën kunnen neerkomen op het creëren van unieke, relevante inhoud voor elke categorie en productpagina van uw site. Veel van uw concurrenten gebruiken dezelfde door de fabrikant verstrekte productinformatie of herhalen de basisbeschrijving voor elk product in een categorie. Door gedetailleerde beschrijvingen te schrijven voor elk van uw categorieën en producten, kunt u zich onderscheiden van de zoekmachines. Het is een lastige taak, dus geef prioriteiten en werk uw site bij als u tijd heeft.

Het beste voor … elke online winkel!

6. Sociale media

Dit is een geweldige plek om uw expertise in uw branche te demonstreren en een loyale groep klanten te creëren. Het beste van alles is dat u een community kunt creëren rond vrijwel elke branche. Als u luchtfilters verkoopt, kunt u een forum voor allergielijders creëren om advies van elkaar te krijgen. Seizoensartikelen zoals zwembadbenodigdheden verkopen? Houd je publiek tijdens het laagseizoen aan je denken door in de winter dromerige foto’s van het zwembad op een vakantieplek te posten. Het doel hier is om top of mind te blijven, zodat wanneer ze klaar zijn om te kopen, ze eerst naar uw winkel gaan. We hebben veel op deze blog geschreven over de verschillende smaken van sociale media: Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, YouTube, LinkedIn, Snapchat, enz. Ze hebben allemaal hun publiek, en een of meer van hen zouden voor jouw merk moeten werken.

Het beste voor … elke winkeleigenaar die de vinger aan de pols van zijn publiek heeft en de tijd heeft om meerdere keren per week te posten

7. E-mail

Vergeet e-mailmarketing niet om uw bezoekers te stimuleren terug te keren naar uw winkel. Gebruik gerichte promoties, kortingen, kortingsbonnen en artikelen die relevant zijn voor de interesse van uw publiek om ervoor te zorgen dat ze blijven terugkomen.

Het beste voor … winkels die een ontwerpstijl of service willen promoten en de mogelijkheid hebben om regelmatig terugkerende klanten te krijgen.

Wat je ook doet, vergeet niet de passie die je hebt voor je eigen bedrijf en stop dat in je marketing. Zorg ervoor dat mensen rechtop gaan zitten en opletten, en verander ze in klanten voor het leven.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format