facebook chatbots tourisme

De beste tijd om e-mails te verzenden

3 min


94

Heeft u een bedrijf? Marketingt u uw bedrijf via e-mail? E-mailmarketing is een van de meest effectieve manieren om bekend te maken wat u aanbiedt en waarom abonnees hierin geïnteresseerd zouden moeten zijn. Maar het kan een steile leercurve zijn om uit te zoeken hoe u deze e-mails het beste bij uw publiek kunt krijgen. Een aspect van die leercurve is wanneer u uw e-mails moet verzenden. Lees verder om alles te weten te komen over wat u moet overwegen en wat voor u het meest logisch is!

We staan ​​allemaal aan de ontvangende kant van e-mailmarketingcampagnes. Maar open je ze eigenlijk allemaal? Wat is het dat u ertoe aanzet om te openen, als u dat doet? Of u het nu opmerkt of niet, het kan afhangen van wanneer de e-mail is verzonden. Wanneer u uw e-mail controleert – u ziet de e-mails eerst bovenaan uw inbox – wat automatisch hun kansen om te worden geopend vergroot. Laten we eens kijken naar enkele details in termen van deze ‘wanneer’-vraag.E-mailmarketing is een van de meest effectieve manieren om bekend te maken wat u aanbiedt en waarom abonnees daarin geïnteresseerd zouden moeten zijn.

Dag van de week

Enig idee welke dag van de week het beste is voor e-mailverzendingen? Het is dinsdag! Gevolgd door donderdag – en op de derde plaats – woensdag. Als u tweewekelijkse e-mails verzendt, overweeg dan om op dinsdag en donderdag te verzenden voor de meeste waar voor uw geld.

Tijdstip

Niet alleen de dag van de week die u kiest om uw e-mail te verzenden, is ook een factor. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat halverwege tot laat in de ochtend de beste tijd is om e-mails te verzenden, omdat mensen een pauze nemen van hun werk of vroeg lunchen. De tweede plaats was ‘s avonds – rond 20.00 uur. De eetdrukte is dan meestal afgenomen en mensen checken in voordat ze naar bed gaan. (Hoewel laten we eerlijk zijn, hoeveel van ons brengen onze telefoons eigenlijk naar bed?)

Een andere effectieve tijd is halverwege de middag – rond 14.00 uur of zo. Het is rond deze tijd dat mensen hun focus op het werk beginnen te verliezen en afleiding zoeken. Laat uitstel uw kans worden!Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat halverwege tot laat in de ochtend de beste tijd is om e-mails te verzenden, omdat mensen een pauze nemen van hun werk of vroeg lunchen.

Een laatste lucratieve tijd van de dag voor het verzenden van e-mail is ‘s ochtends vroeg – zeg 6 uur’ s ochtends. Hoewel we niet allemaal zo vroeg wakker zijn, zul je vast en zeker een groot aantal vroege vogels zien die hun dagen beginnen met een scan van hun inbox.

Afhankelijk van uw markt is het waarschijnlijk dat u over meerdere tijdzones verzendt. Als dit het geval is, probeer dan te beoordelen waar de meerderheid van uw publiek zich bevindt en dienovereenkomstig te verzenden op basis van die tijdzone.

Wie is je publiek?

Het belangrijkste om bij dit alles rekening mee te houden, is uw publiek. Zijn er generalisaties die u kunt maken over in wiens inbox uw e-mails terechtkomen? Welke inzichten je ook hebt, het kan je helpen bepalen wanneer ze een paar minuten extra hebben om door e-mails te bladeren…. test welke timing het beste werkt voor 

uw bedrijf.

Een website die kinderkleding verkoopt, zal bijvoorbeeld waarschijnlijk een publiek hebben dat voornamelijk uit ouders bestaat. De meeste ouders zijn druk bezig met het jongleren met hun kinderen – en met al het andere dat ze op hun bord hebben – en krijgen waarschijnlijk pas ‘s avonds na het naar bed gaan van de kinderen de kans om te relaxen. Probeer je e-mail op die goede plek te sturen – bijvoorbeeld rond 20 of 21 uur – om ze te vangen voordat ze de zak raken.

Als u uw publiek leert kennen, krijgt u waardevolle inzichten die uw marketinginspanningen helpen om de meeste grip te krijgen.

1-2-3 testen

Als u e-mailmarketing serieus neemt (wat u ook zou moeten zijn!), Wilt u waarschijnlijk testen welke timing het beste werkt voor uw bedrijf. Het zal altijd variëren, dus de details hierboven zijn algemene suggesties die moeten worden geprobeerd en opnieuw geprobeerd. Test verschillende dagen en tijden, volg en analyseer vervolgens uw gegevens om te beoordelen waar u de meeste invloed krijgt. Veel plezier met e-mailen!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format