Hoe een marketingdiploma kan helpen bij uw online winkel - DeLaatbusiness

Hoe een marketingdiploma kan helpen bij uw online winkel

2 min


113

Als je momenteel een marketingdiploma hebt en je droom om een ​​online winkel te starten, uitstelt, in de overtuiging dat je niet sterk genoeg bent om een ​​startup te starten, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Marketingdiploma’s creëren een goed afgeronde reeks basisvaardigheden die e-commercebedrijven helpen gedijen. Hier zijn er vijf:

Je begrijpt de psychologie van de consument

Leren hoe je op de markt moet brengen, betekent een diepgaand begrip van mensen en gedrag ontwikkelen, zodat je weet wat je publiek motiveert en welke boodschappen bij hen resoneren. In tegenstelling tot een meer sprekende rol als verkoop, besteden marketeers veel tijd aan luisteren voordat ze ooit een woord zeggen. Ze weten wie hun doelgroep is, wat ze waarderen, waar ze online zijn, hoe ze spreken en waarom ze ergens om geven; en ze zijn in staat al die informatie in het bedrijf te integreren. Het resultaat is het vermogen om een ​​echte band met klanten te voelen en te anticiperen op hun behoeften aan hen. Op een e-commerce website komt deze vaardigheid niet alleen tot uiting in de berichtgeving en kopie, maar ook in de stroom van de site en de producten die worden weergegeven.

Marktonderzoek, concurrentieonderzoek en doorlopend onderzoek naar gebruikersgedrag en online trends zijn allemaal een tweede natuur voor iemand met een marketingdiploma.

U weet hoe u uw onderzoek moet doen

Hoewel marketing majors de neiging hebben om goede instincten over gedrag te hebben, weerhoudt dat hen er niet van om hun instinct te valideren met onderzoek. Marktonderzoek, concurrentieonderzoek en doorlopend onderzoek naar gebruikersgedrag en online trends zijn allemaal een tweede natuur voor iemand met een marketingdiploma. Dit is enorm in de wereld van e-commerce, waar marktonderzoek u vanaf het begin op de goede weg kan helpen en u kan helpen bij het beantwoorden van de belangrijke vragen tijdens elke fase van uw bedrijf.

Marketeers begrijpen niet alleen hoe ze dat verhaal moeten vertellen; met hun inzicht in klantgedrag weten ze überhaupt ook welk verhaal ze moeten vertellen.

U kunt overtuigend communiceren

Het belang van deze kan niet worden onderschat. De verhalende stem van uw bedrijf is in veel opzichten uw hele bedrijf. Natuurlijk helpt het hebben van een geweldig product, maar tenzij het een echt uniek geweldig product is, zullen de inkomstenwielen niet draaien zonder een verhaal. Marketeers begrijpen niet alleen hoe ze dat verhaal moeten vertellen; met hun inzicht in klantgedrag weten ze überhaupt ook welk verhaal ze moeten vertellen.

Je bent flexibel

Een marketingdiploma vandaag is niet hetzelfde als een marketingdiploma tien jaar geleden, en het zal ook niet meer hetzelfde zijn over twee jaar. Omdat het veld net zo snel verandert als technologie en gedrag, is het vermogen om bovenop verandering te blijven ingebakken in een marketinggraad. Bits en stukjes informatie kunnen achterhaald raken als trends veranderen, maar dat is niet het belangrijkste. Het gaat erom dat je constant aan het leren bent en bereid bent een kritische lens toe te passen op je eigen strategische benadering om er zeker van te zijn dat deze nog steeds werkt. Omdat verandering ook snel gaat in de e-commerce-industrie, zijn succesvolle online winkels afhankelijk van deze vaardigheid.

Marketeers gebruiken gegevens om bijna elke beslissing die ze nemen te informeren, waarbij ze zich verdiepen in statistieken die dieper liggen dan uitgaven, winst en inkomsten.

Gegevens zijn uw vriend

Een reden waarom mensen marketingdiploma’s terugschrikken, is omdat ze denken dat het minder cijfermatig is dan sommige van de andere majors; en om een ​​online bedrijf te runnen, moet u een professional zijn met cijfers. Marketeers gebruiken gegevens echter om bijna elke beslissing die ze nemen te informeren, waarbij ze zich verdiepen in statistieken die dieper liggen dan uitgaven, winst en inkomsten. Ze begrijpen ook hoe ze de gegevens moeten interpreteren binnen de grotere context van trends, middelgrote doelen en immateriële voordelen zoals bewustzijn. Als u een online winkel runt, zijn dit de cijfers die u moet weten om weloverwogen beslissingen te nemen.

Begin dus met vertrouwen aan uw zakenreis – met een marketingdiploma bent u klaar voor succes!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format