Hoe u beurzen kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten - DeLaatbusiness
What is a chatbot?

Hoe u beurzen kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten

3 min


111

In een steeds competitiever wordende markt moeten leiders nieuwe en effectieve strategieën vinden om e-commerce te promoten. Digitale marketing kan een e-commercebedrijf een heel eind helpen, maar de beste zakelijke relaties en transacties vinden vaak in realtime plaats. Een van de beste manieren om van deze kansen te profiteren, zijn beurzen.

Wie zou een beurs moeten bijwonen

Bedrijven van vele soorten profiteren elk jaar van beursoptredens. Hoewel de evenementen een grote investering in tijd en geld vergen, bieden ze een groot rendement op de investering, wat een waardevol partnerschapspotentieel en nieuwe verkopen oplevert.

Beurzen zijn vaak gewijd aan één branche of vakgebied, maar er zijn ook beurzen die een publiek met brede interesses binnenhalen, waardoor het potentieel om nieuwe klanten aan te trekken wordt vergroot. Deze grote evenementen kunnen voordelen opleveren voor e-commercebedrijven die te maken hebben met één product of dienst, meerdere producten of abonnementen, maar ook voor bedrijven die zaken doen in B2B of werken met consumenten. Van productie tot groothandel, er zijn groeimogelijkheden.Beurzen geven het e-commercebedrijf de kans om alles te laten zien wat ze te bieden hebben, met het extra voordeel dat ze hun bereik uitbreiden naar nieuwe markten.

Bedrijven melden zich aan voor evenementen op belangrijke locaties over de hele wereld en zetten in het oog springende stands op, waar ze naamsbekendheid kunnen opbouwen en hun e-commerce klantenbestand kunnen uitbreiden. Tijdens de beurzen kunnen bedrijfsleiders profiteren van de mogelijkheid om in contact te komen met grote en energieke menigten, in een omgeving waar mensen in koopsfeer zijn. Het geeft het e-commercebedrijf de kans om alles wat ze te bieden hebben onder de aandacht te brengen, met het extra voordeel dat ze hun bereik uitbreiden naar nieuwe markten.

Zorg ervoor dat de beurzen op uw agenda goed bij elkaar passen. Hoewel de meeste beurzen duur zijn om bij te wonen, hebben sommige een betere reputatie dan andere en werken sommige beter voor bepaalde bedrijfstakken. Vraag anderen in uw branche om aanbevelingen over de beste beurzen – en de beste markten – die u kunt nastreven. Door vanaf het begin op de juiste beurzen te exposeren, krijgt uw e-commercebedrijf in de toekomst een veel betere positie.

Strategieën voor het succes van een beurs

Met een doordachte planning, aantrekkelijk marketingmateriaal en unieke producten begint elke beursstand goed. Door deze evenementen strategisch te benaderen, kunnen leiders van e-commercebedrijven ervoor zorgen dat ze het meeste uit de ervaring halen. Vorm voorafgaand aan het evenement een strategie, gecombineerd met realistische doelen voor uw bedrijf, en voer het plan vervolgens uit tijdens de beurs.Elke bezoeker van een beursstand heeft de potentie om een ​​nieuwe partner of, beter nog, een nieuwe klant te worden.

Elke bezoeker van een beursstand heeft de potentie om een ​​nieuwe partner of, beter nog, een nieuwe klant te worden. Zorg voor gepersonaliseerde interacties met de mensen die uw e-commercebedrijf benaderen, maak aantekeningen van uw interacties en volg die leads op na het evenement. Geef links weer naar de e-commerce sociale mediakanalen en verspreid materiaal waarmee mensen contact kunnen leggen met uw bedrijf nadat de beurs is afgelopen.Houd concurrenten in de gaten, observeer nieuwe trends in de branche of de beurs zelf en bezoek de stands om andere bedrijven te observeren.

Een andere manier om uit te blinken op beurzen is door te leren van de andere experts in de zaal. Houd concurrenten in de gaten, observeer nieuwe trends in de branche of de beurs zelf en bezoek de stands om andere bedrijven te observeren, zodat u kunt leren van hun benadering van bezoekersinteracties. Als er een benadering is die goed werkt voor andere e-commercebedrijven, kan het helpen om die benadering te proberen bij uw volgende interactie.

Gebruik indien mogelijk een directe benadering bij uw verkooppraatjes, om tijdens het evenement te proberen nieuwe aankopen of overeenkomsten af ​​te sluiten. Sommige beurzen hebben mogelijk richtlijnen die voorkomen dat dit tijdens het evenement gebeurt, maar u kunt ook aanbieden om afspraken of vervolggesprekken te plannen om de verkoop te verplaatsen nadat de beurs is gesloten.

Voordelen van exposeren op beurzen

Het bijwonen van een goede beurs heeft talloze voordelen, variërend van kleine voordelen die moeilijk te kwantificeren zijn tot grote, meetbare gevolgen voor uw e-commercebedrijf. U genereert niet alleen zeer lucratieve leads voor uw bedrijf die binnen uw doelgroep vallen, maar u krijgt ook uitgebreide lijsten en nieuwe zakelijke prospects.Beurzen bieden ook de kans om uw merk te ontwikkelen en te versterken.

Beurzen bieden ook de kans om uw merk te ontwikkelen en te versterken. Of u nu geïnteresseerd bent in het verwerven van een niche in de markt of het positioneren van uw e-commercebedrijf als leider in de branche, de bedrijfstentoonstelling op de beurs zal een grote bijdrage leveren aan het definiëren van de identiteit van uw merk en uw zakelijke doelen voor toeschouwers.

Zelfs startups en kleine bedrijven kunnen een heel eind komen bij het vergroten van hun potentieel met een beursstand. Om het opzetten te vereenvoudigen, kunt u een modulair ontwerp voor de standtentoonstelling gebruiken en het bedrijf toch laten opvallen. U kunt de kosten ook laag houden door verstandig te onderhandelen over de locatie en reiskosten, en door budgettering te maken voor de displays en de materialen die u nodig heeft om uw e-commercebedrijf effectief op de markt te brengen tijdens het evenement.Als u eenmaal uw merk heeft versterkt en uw bedrijf heeft laten groeien op een beurs, neem dan de tijd om de resultaten te bestuderen.

Als u eenmaal uw merk heeft versterkt en uw bedrijf heeft laten groeien op een beurs, neem dan de tijd om de resultaten te bestuderen. Volg de cijfers van de show en meet alle gegevens die u heeft om te zien hoe succesvol de e-commerce-expositie was. Standaardmetingen kunnen het aantal gegenereerde nieuwe leads, het aantal gerealiseerde verkopen, de stijgingen op sociale mediakanalen of zelfs de hits op de bedrijfswebsite voor e-commerce tijdens en na de beurs omvatten.

Met de gegevens in de hand zult u zien dat de winst die de beurs uw bedrijf biedt ruimschoots opweegt tegen de kosten.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format