meer verkopen chatbots

Hoe u een e-commerce winkel voor filiaal bouwt

4 min


103

Bent u klaar om uw fysieke bedrijf online te brengen? Aangezien 81% van de Amerikanen in het bezit is van een smartphone, bijna driekwart een desktop- of laptopcomputer heeft en bijna de helft een tablet of e-reader heeft, is het geen wonder dat trends op het gebied van online winkelen blijven stijgen. Online winkelen is niet eens beperkt tot algemene handelswaar, kleding en elektronica ⁠— u kunt nu boodschappen en gebruikte auto’s online kopen.

Als u op zoek bent naar manieren om uzelf of uw baas te overtuigen, hebben zelfs de meest gerenommeerde bronnen tegenstrijdige meningen op basis van dezelfde gegevens van het Amerikaanse ministerie van Handel. CNBC zegt dat het totale marktaandeel van de verkoop met algemene handelswaar online hoger was dan in traditionele warenhuizen. Forbes , aan de andere kant, wijst erop dat deze gegevens alleen van toepassing waren op een kleine sector van de verkoop van goederen en dat de online verkoop slechts een klein percentage hoger was dan de offline verkoop.

Dit is wat we weten over consumentengedrag. Volgens Consumer Barometer met Google zoekt bijna 50% van de consumenten online naar lokale bedrijven om een ​​aankoop te plannen of een specifiek product te zoeken. 80% van de consumenten die online onderzoek doen naar lokale bedrijven, begint hun zoektocht met een zoekmachine.

Als u ervoor wilt zorgen dat lokale klanten uw bedrijf online kunnen vinden, moet u een website en een sterke online aanwezigheid bouwen. In dit bericht laten we je zien hoe je met succes je brick and mortar naar het digitale tijdperk kunt brengen om zowel online als offline verkopen te vergroten.

1. Bouw een website.

De eerste stap om uw fysieke bedrijf online te brengen, is het bouwen van een website. Om een ​​website te bouwen, moet u een domeinnaam en websitebouwer kiezen.Idealiter komt uw domeinnaam overeen met uw fysieke bedrijfsnaam.

De domeinnaam die u voor uw website kiest, is het adres dat klanten zullen gebruiken om toegang te krijgen tot uw website op internet. Idealiter komt uw domeinnaam overeen met uw fysieke bedrijfsnaam. U kunt uw domeinnaam kopen via services zoals Google, GoDaddy of via het websiteplatform dat u kiest.

De websitebouwer die u kiest, is de software waarmee u uw website kunt ontwerpen en de inhoud van uw website aan uw websitebezoekers kunt tonen. Als uw fysieke bedrijf producten online wil verkopen, zijn er een aantal bouwers van e-commercewebsites, waaronder Volusion .

Volusion host uw website en online winkel met een onbeperkt aantal producten vanaf slechts $ 26 per maand. Het bevat ook opties voor hardware voor verkooppunten, zodat u uw offline verkopen kunt integreren met uw online technologie, evenals een uitgebreid beheersysteem om het verwerken en verzenden van bestellingen eenvoudig te maken.

Als u geen producten op uw website wilt verkopen, kunt u kiezen uit verschillende gehoste websitebouwers en contentmanagementsystemen. De meest populaire gehoste oplossingen zijn Squarespace, Wix, Weebly en WordPress. Elk van deze services biedt gehoste oplossingen waarmee u uw website-inhoud op uw eigen domein kunt maken voor maandelijkse prijzen die vergelijkbaar zijn met Volusion.

2. Maak foto’s van hoge kwaliteit van uw producten.

Als uw fysieke bedrijf producten online verkoopt, bent u van plan te investeren in meer dan alleen uw domeinnaam, maandelijkse websiteplatform- of hostingkosten en aangepast website-ontwerp. Om ervoor te zorgen dat meer websitebezoekers uw producten willen kopen, wilt u ook een budget voor een productfotograaf reserveren.U kunt gemiddeld tussen $ 10 – $ 25 per foto of $ 50 – $ 100 per uur uitgeven.  

Hoeveel kost productfotografie? Het hangt af van het aantal producten dat u verkoopt, het detailniveau dat u nodig heeft voor elke productfoto en het ervaringsniveau van uw fotograaf. U kunt gemiddeld tussen $ 10 – $ 25 per foto of $ 50 – $ 100 per uur uitgeven.  

Zelfs als uw bedrijf geen producten verkoopt, wilt u toch foto’s van hoge kwaliteit voor uw website waarvoor waarschijnlijk een professionele fotograaf nodig is (of probeer er zelf een te maken met deze handige tips ). Klanten die onderzoek doen naar een bedrijf dat ze willen bezoeken, zullen hoogwaardige foto’s van het buitengebouw, vergaderruimten, wachtkamers, toepasselijke faciliteiten en personeel op prijs stellen. Mooie voedselfoto’s van de beste gerechten van een restaurant zullen zeker meer klanten naar hun eetzaal lokken.

3. Vestig uw bedrijf op sociale media.

Wilt u dat uw bedrijf opvalt op sociale media? De top drie van sociale medianetwerken, gebaseerd op het aantal actieve maandelijkse gebruikers, zijn Facebook (2,38 miljard), YouTube (1 miljard +) en Instagram (1 miljard +). Door uw bedrijf op elk van deze netwerken te vestigen, consequent inhoud te posten en in contact te komen met uw klanten, kunt u de naamsbekendheid binnen uw lokale gemeenschap aanzienlijk vergroten.

Via sociale medianetwerken zoals Facebook en Instagram kunt u ook nieuwe klanten bereiken via zeer gerichte advertenties . Als u bedrijfsfinanciering gebruikt om uw fysieke winkel online te krijgen, kunt u wat investeren in advertenties die gericht zijn op doelgroepen op Facebook en Instagram die wonen, reizen of onlangs op een specifieke locatie zijn geweest.

Van daaruit kunt u een duik nemen in de specifieke demografie, interesses en gedragingen van uw advertentiedoelgroep om ervoor te zorgen dat uw advertentiebudget wordt besteed aan de mensen die waarschijnlijk niet alleen op uw advertentie klikken, maar ook daadwerkelijk in een betalende klant veranderen.

4. Claim uw lokale bedrijfsvermeldingen.

Zoek op Google naar uw fysieke bedrijf online. De kans is groot dat u uw bedrijf vindt op sites als Yelp, Mapquest, Manta, YellowPages, Yahoo Local en vele anderen. U wilt uw bedrijf claimen op deze sites ⁠ – met name de sites die op de eerste en tweede pagina van de zoekresultaten van Google verschijnen voor uw bedrijfsnaam.Zorg ervoor dat uw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website-URL consistent zijn in elke bedrijfsvermelding.

Zodra u uw bedrijfsvermelding op deze sites heeft geclaimd, werkt u uw vermelding bij met uw gegevens. Zorg ervoor dat uw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en website-URL consistent zijn in elke bedrijfsvermelding en dat deze overeenkomen met de bedrijfsnaam, het adres en het telefoonnummer op uw website en socialemediaprofielen.

Zorg er ook voor dat u uw bedrijf toevoegt aan Google, Yahoo, Bing, BBB en Yelp. Zoek vervolgens naar uw beste lokale fysieke concurrenten op Google en zorg ervoor dat uw bedrijfsvermelding ook op die netwerken beschikbaar is.

5. Moedig klanten aan om uw bedrijf online te beoordelen.

Zorg er tenslotte voor dat u uw klanten aanmoedigt om uw bedrijf online te beoordelen . U kunt dit doen door uw klanten in de winkel en online te laten weten dat ze u kunnen vinden op Google, Facebook, Yelp en vergelijkbare netwerken.

Houd er rekening mee dat u uw klanten geen prikkels kunt geven om uw bedrijf online te beoordelen, zoals het aanbieden van kortingen voor positieve beoordelingen. En u kunt niet betrapt worden als u probeert uw beoordelingen naar het positieve te verdraaien door alleen uw gelukkigste klanten te vertellen dat ze uw bedrijf moeten beoordelen. Als u op een van beide betrapt wordt, zullen netwerken zoals Yelp uw bedrijf er schaamteloos voor oproepen door een consumentenwaarschuwing aan uw bedrijfsvermelding toe te voegen.

Tot slot

Door uw fysieke winkel online te krijgen, kunt u uw bedrijf op een aantal manieren verbeteren. Het zal:

  • Vergroot uw naamsbekendheid en het bereik van uw bedrijf.
  • Stel u in staat om nieuwe klanten te bereiken door middel van gerichte advertenties.
  • Geef meer klanten de kans om uw producten te ontdekken.
  • Geef klanten de kans om 24/7 in uw winkel te winkelen.
  • Versterk uw bedrijf door mond-tot-mondreclame.

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format