Hoe u een Over ons-pagina schrijft: sjablonen, voorbeelden - DeLaatbusiness
Chatbots marketing

Hoe u een Over ons-pagina schrijft: sjablonen, voorbeelden

6 min


115

Een Over ons-pagina helpt uw ​​bedrijf een goede eerste indruk te maken en is van cruciaal belang voor het opbouwen van klantvertrouwen en -loyaliteit. Een Over ons-pagina moet ervoor zorgen dat basisinformatie over de winkel en zijn oprichters wordt vermeld, het doel van het bedrijf wordt uitgelegd en hoe deze verschilt van de concurrentie, en discussie en interactie aanmoedigen. Hier zijn enkele gratis sjablonen, voorbeelden en voorbeeldpagina’s van Over ons waarmee u uw e-commerce winkel kunt onderscheiden van de rest.

Als het gaat om het personaliseren van uw online winkel, is niets effectiever dan een Over ons-pagina. Dit is een korte samenvatting van de geschiedenis en het doel van uw bedrijf, en zou een duidelijk overzicht moeten geven van het merkverhaal van het bedrijf. Een geweldige Over ons-pagina kan u helpen uw merkverhaal te vertellen, klantenloyaliteit te vestigen en uw saaie e-commerce winkel om te zetten in een geliefd merkpictogram. Het belangrijkste is dat het uw klanten een reden geeft om bij uw merk te winkelen.

In dit bericht geven we je drie verschillende manieren om een ​​professionele over ons-pagina te maken voor je online winkel, blog of andere website – gebruik onze over ons-paginagenerator , gebruik de onderstaande invul-over-ons-sjabloon , of maak uw eigen aangepaste pagina met behulp van de over ons-voorbeelden in dit artikel.

Gebruik de Over ons-pagina-generator of vul het onderstaande sjabloon in om binnen enkele minuten een professioneel ogende pagina te hebben.

Dus laten we beginnen! Omdat we weten dat je het druk hebt en waarschijnlijk gewoon op zoek bent naar iets om te kopiëren / plakken, gaan we meteen naar de Over ons-paginasjabloon. Vul gewoon de lege plekken in en je hebt binnen enkele minuten een professioneel ogende pagina. Daarna raden we u aan om de rest van het artikel te lezen. Het legt uit waarom Over ons-pagina’s extra belangrijk zijn voor e-commercesites, geeft u enkele tips voor het bouwen van de perfecte Over Ons-pagina waar uw klanten dol op zullen zijn, en toont enkele geweldige voorbeelden van Over Ons-pagina’s om u te helpen inspireren.

Over ons Page Generator

We hebben een automatische tool voor het genereren van pagina’s over ons gemaakt waarmee u korte, middellange en lange versies van de tekst van de pagina over ons kunt krijgen die u rechtstreeks op uw website kunt kopiëren en plakken. Vul gewoon de lege velden op het formulier in en u krijgt een aangepaste Over ons-pagina die u rechtstreeks naar uw eigen website kunt kopiëren en plakken. Als u liever een op tekst gebaseerde sjabloon gebruikt, staat er hieronder een.

Over ons paginasjabloon

We hebben een voorbeeld van een Over ons-sjabloon gemaakt die is ontworpen om goed te werken voor vrijwel elke online winkel, blog of website. Vul gewoon de haakjes in met de informatie van uw bedrijf en u heeft binnen enkele minuten een professionele Over ons-pagina geschreven. Als je een persoonlijk tintje aan je pagina wilt geven (wat we ten zeerste aanbevelen), bekijk dan de Over Ons-voorbeelden onder het sjabloon.

Kopieer en plak op uw eigen Over ons-pagina:

Welkom bij [winkelnaam], uw nummer één bron voor alle dingen [product, dwz: schoenen, tassen, hondensnoepjes]. We zijn toegewijd om u het allerbeste van [product] te bieden, met een focus op [drie kenmerken, namelijk: betrouwbaarheid, klantenservice en uniekheid.]

Opgericht in [jaar] door [naam van de oprichter], heeft [winkelnaam] een lange weg afgelegd vanaf het begin in een [startlocatie, dwz: thuiskantoor, gereedschapsschuur, Houston, TX.]. Toen [oprichter van winkel] voor het eerst begon, dreef zijn / haar passie voor [passie van oprichter, dwz: andere ouders helpen milieuvriendelijker te zijn, de beste apparatuur voor zijn medemuzikanten], hem tot [actie, dwz: intensief onderzoek doen , stopte met haar baan], en gaf hem de impuls om hard werken en inspiratie om te zetten in een bloeiende online winkel. We bedienen nu klanten overal in [plaats, dwz: de VS, de wereld, de regio Austin], en vinden het geweldig om deel uit te maken van de [bijvoeglijk naamwoord, dwz: eigenzinnige, milieuvriendelijke, eerlijke] vleugel van de [industrie type, dwz: mode, gebak, horloges] industrie.

We hopen dat u net zoveel van onze producten geniet als wij ze u aanbieden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet, 
Naam, [titel, dwz: CEO, oprichter, etc.]

5 tips om de perfecte Over ons-pagina te maken

Hoewel u geen producten van uw Over ons-pagina kunt verkopen, kan de informatie op deze pagina klanten helpen om veel dichter bij een verkoop te komen zonder zelfs maar te zien wat u te bieden heeft.

Hieronder vindt u een korte samenvatting van de 5-delige strategie om een ​​geweldige Over ons-pagina te maken, of u kunt deze korte video van twee minuten bekijken voor een goed inzicht in elke tip:

Over ons pagina checklist

  1. Vind uw merkidentiteit en doel
  2. Deel je missie
  3. Beslis over de eerste of derde persoon
  4. Voeg suggestieve afbeeldingen toe
  5. Hou het kort

CCUitEngels

Voorbeelden van pagina’s over ons

Als je net begint met je Over ons-pagina en op zoek bent naar inspiratie, dan zijn hier enkele voorbeelden van Over Ons-pagina’s die we hebben gevonden van Volusion-bedrijven die ons echt opvielen:

Ghurka

Ghurka Over ons pagina voorbeeld screenshot

Ghukra is een leren tassen- en accessoirebedrijf, en hun Over ons-pagina gaat verder. Ze hebben niet alleen de standaard bedrijfsgeschiedenis, maar ze bevatten ook de geschiedenis van de Ghurka-soldaten waarnaar ze zijn vernoemd, een gedetailleerde ontleding van hun logo en diepgaande informatie over hun fabricage. Natuurlijk vraagt ​​niet elke winkel om zo’n robuuste About Us, maar aangezien de inspiratie van dit bedrijf doordrenkt is van de geschiedenis van de Himalaya, is dit een voorbeeld waar het erg goed werkt.

Lunchskins

Voorbeeld screenshot van Lunchskins Over ons pagina

Wie wist dat herbruikbare Ziploc-tassen zo inspirerend konden klinken? De Over ons-pagina van Lunchskins is op een gemoedelijke toon geschreven en opent met rustgevende, natuurlijke beelden en doet een beroep op onze gevoelens deel uit te maken van iets groters en ons deel te doen om ervoor te zorgen. Door sombere statistieken over het gebruik van plastic zakken te weven, samen met de reis van de oprichters en de eigen strijd, schetst deze Over ons-pagina het beeld van een milieuvriendelijke familie die hard heeft gewerkt en hun milieuvriendelijke creatie met de wereld wil delen.

Centaur gitaar

Voorbeeld screenshot van Centar Guitar About Us-pagina

Als er een bedrijf is dat de taal van hun klanten weet te spreken, dan is het Centaur Guitar . Deze rock-‘n-rollwinkel opent hun Over ons-pagina met de gewaagde verklaring “Different. Just like You” en maakt die belofte waar. Van het vertellen van de dagen van de oprichters tijdens het spelen van middernachtrockshows tot het uitroepen van hun gitaarmegastore-concurrenten, de inhoud en toon van deze pagina is nuchter, zonder franjes en no-nonsense, net als hun bedrijf.

Met Volusion is uw Over ons-pagina al ingebouwd in uw winkelsjabloon – vul gewoon de lege plekken in!

Wat kan een geweldige Over ons-pagina voor uw bedrijf betekenen?

Hoewel e-commerce een aantal ongelooflijke voordelen heeft, zoals gemak, efficiëntie en gemakkelijke toegang, zijn warmte en persoonlijkheid twee gebieden waar het natuurlijk niet uitblinkt. Gelukkig kunnen online winkels nog steeds het persoonlijke tintje van de beste fysieke winkels evenaren door maar één ding te doen: hun verhalen vertellen.

Uw Over ons-pagina is deels autobiografisch, deels educatief en alle delen menselijk en persoonlijk voor uw klanten.

Dat is waar uw Over ons-pagina om de hoek komt kijken. Uw Over ons-pagina is deels autobiografisch, deels educatief en alle delen menselijk en persoonlijk voor uw klanten. Het toont de achtergrond van uw bedrijf en neemt uw klant mee op de reis die naar uw bedrijf heeft geleid. Bovendien bouwt het merkvertrouwen en -loyaliteit op en onderscheidt het u van uw concurrentie. Gezien hoeveel ze doen, is uw Over ons-pagina zo ongeveer de laatste pagina die u leeg wilt laten.

Hoe u uw Over ons-pagina uploadt

Als u de e-commercesoftware van Volusion gebruikt , is het bewerken van uw Over ons-pagina eenvoudig: deze is al in uw sjabloon ingebouwd, dus u hoeft alleen maar de informatie van uw winkel toe te voegen. Om uw Over ons-pagina in uw Volusion-winkel te vullen , is uw eerste stap om naar uw winkelbeheerder te gaan. Zoek van daaruit het tabblad Ontwerp en klik op Site-inhoud. Ga vervolgens op de pagina Inhoud bijwerken: artikelen naar het gedeelte Bedrijfsinformatie en voer de gewenste tekst of HTML in en sla uw wijzigingen op. Bezoek dan opnieuw uw Over ons-pagina om daar uw aangepaste, informatieve en goed opgemaakte inhoud te zien! 

Uw Over ons-pagina geeft uw merk een persoonlijkheid

Veel handelaren onderschatten de impact die een goedgeschreven Over ons-pagina op hun bedrijf kan hebben. Gebruik een van de drie bovenstaande methoden om een ​​perfecte samenvatting te maken van de geschiedenis, missie en doelen van uw merk, en begin browsers in loyale klanten te veranderen.

Heeft u nog geen eigen e-commerce winkel? Volusion is de gemakkelijkste manier om uw eigen online winkel te bouwen. Met het alles-in-één e-commerceplatform van Volusion, vanaf de basis ontworpen om aan de behoeften van eigenaren van kleine bedrijven te voldoen, kunt u een prachtige, volledig aanpasbare website bouwen zonder dat codeerkennis vereist is. Kies een gratis sjabloon en ga aan de slag met een gratis proefperiode van 14 dagen .


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format